Menneskelig hudVet du noe som er det største organet i menneskekroppen? Hvor kan avsløre ca 6 meter med blodårer, 19 millioner celler, inkludert 19 000. Berøringsskjerm, 90 fettkjertler og svette 625 og 65 hår? Svaret er enkelt: bare 7 kvadrat centimeter av menneskelig hud!
Det er således human hud er den største av dens kroppsmassen er - omtrent 16% av den totale kropps, og området - omtrent to meter.
Hva som er den menneskelige hud
Dette ganske stor og kompleks i struktur kroppen tar stort antall forskjellige, svært viktig for kroppen vår fungerer som beskyttelse, metabolske, Stabilitet, thermoregulatory resirkulering, respiratoriske, excretory funksjon touch. Det beskytter oss fra ulike mekaniske, kjemiske og fysiske ytre påvirkninger og skaper en solid barriere mot patogener.
Hva er menneskelig hud
Lær - en sterk, elastisk, porøs, vanntett, antibakteriell og følsomt vev av menneskekroppen, som tildeler fett produserer lukt og absorberer alle de nødvendige kjemiske elementer i livet. Den utrolige allsidighet av huden er sin unike struktur: den ytre, indre og subcutaneous lag. Hvert av disse lag av huden er ansvarlig for visse funksjoner og består av celler av forskjellige tykkelser og farger.
Epidermis
Toppen (ytre) laget av huden er overhuden. Han beskytter oss mot den negative virkningen av ytre faktorer. Dette laget er delt inn kåt, skinnende, kornete, ribbet og basal laget der de nye cellene blir generert. Den nøyaktige fordelingen av disse lagene der, er hvert lag oppfølgeren til den neste, og samhandler med det, fremme cellefornyelse. Dermed tar en fullstendig oppgradering av ung hud bare 28 dager.
Det ytre laget av huden består av ca 12 til 15 lag av celler. Den omtrentlige tykkelse 0, 07-0, 12 mm - mindre enn tykkelsen av et A4, men i enkelte deler av kroppen, slik som håndflatene og fotsålene, kan huden nå 1, 5 mm. Den tynneste laget i epidermis er alltid - bare 0, 03 mm.
Hornlaget av epidermis - er døde og kåte gamle celler blir skrubbet og gradvis erstattet av nye, unge celler. I den basale lag er dannet av små celler og produksjon av melanin. Dette er pigment ansvarlig for fargen på huden vår. Dessuten er dette laget utformet for å feste den underliggende huden er dermis.
Derma
Det indre lag av huden, som består hovedsakelig av kollagene bindevev har en mesh og papillær lag og er elastisk, som er sammenflettet, porøse fibre og en mengde celler. Det er dette sjikt er ansvarlig for hudens elastisitet og vender tilbake til det normale etter strekking.
Tykkelsen av dermis er 0 5 5 0 mm tykk er selv i områder skuldre, rygg og hofter. Det er hårsekkene som håret vokser, og blod og lymfeårer som gir næring til huden og hjelpe det holde på varmen. I tillegg er det også: nerver og sensoriske reseptorer som er ansvarlig for hudens følsomhet; funksjonelle kjertler som er ansvarlig for å fjerne overflødig vann og salt; talgkjertler som produserer den nødvendige mengden av talg og svettekjertler, som er ansvarlig for en konstant kroppstemperatur, og hvis den blir overopphetet, så er det en avkjøling ved å gi huden svette. Sebum beskytter mot aggressive ytre påvirkninger og gjør huden bakteriedrepende, og skaper et surt miljø på overflaten og dermed negativt påvirker mikroorganismer og vanntett. Hårsekker er nødvendig for å holde huden hårene som overfører signaler om touch til sensoriske nerver som ligger rundt hårsekken.
Spesialundervisning - "knopper" i papillær laget er klart sett i disse delene av kroppen, hender, føtter og tær. De danner et unikt mønster (ulikhet) i menneskelig hud, som forblir uendret gjennom hele livet.
Grunnlaget for vår hud
Et annet fett lag av huden og underhud, eller mer nøyaktig fiber ligger direkte under dermis og beskytter kroppen fra overflødig varme og kulde. Hypoderma varmeisolatorer og tjener som en mekanisk støtte for de øvre lag av huden. Jo mindre uttalt dette laget, jo flere rynker og folder vises på kroppen og raskere aldrende hud.
Hypoderma - et lag av bindevev tykkelse 2-10 mm mekanisk mykgjørende effekt på huden. Subkutan base består av elastisk, kollagen, retikulære fibre og fettceller i fettvev. Den siste faktoren er avhengig av vår livsstil, kosthold og kroppsbygning. Hvis vi fører en stillesittende livsstil, overspise eller spise ganske galt, da tykkelsen på fettvevet øker og blir mer merkbar på steder som for eksempel mage, lår eller rumpe.
Den viktigste funksjonen av huden er rørende. Gjennom denne prosessen kan vi nøyaktig bestemme om vår kopp kaffe om morgenen veldig varmt, og hvordan ru overflate smergel, kaldt eller varmt vær ute, etc. Alt dette er gjennomførbart gjennom reseptorer i alle deler av huden vår.  
Hva er fargene på det russiske flagget?
 Mange mennesker i Russland noen ganger lurer: Hva er den skjulte betydningen av et statlig symboler? Hvis hymne kan forstås gjennom ordene i det og våpenskjold - bildet av flagget er ofte et mysterium. For å besvare dette spørsmålet må vi gå litt tilbake i tid og analysere alle tilgjengelige farger i det separat.
 Dessverre, helt finne ut den egentlige betydningen av fargene i alle moderne eksistens og mislyktes. Det er en enorm liste over gjetninger og antakelser, som hver bringer noe fornuftig og logisk. Men noen ganger kan du finne noe absurde forutsetninger som lett kan tilbakeføres til mer anekdotiske. For eksempel, under forutsetning av at den første fargen er et symbol kjent for alvorlighetsgraden av russiske vintre, mens den andre representerer folkets favoritt sterk drikk - vodka og samtidig sykdom av misbruk - alkohol, og den tredje - verdensberømte skjønnhet russiske kvinner.
 Men de mest vanlige og pålitelige foreninger vurdert andre hypoteser. Foreløpig mulige farger av det russiske flagget verdien blir tolket som følger.
 Hvit
 Det viktigste, som det er på toppen av flagget, sier fargen om slike egenskaper som ærlighet av sitt folk og, selvfølgelig, sjenerøsitet. I tillegg symboliserer det hans frihet og uavhengighet (formodentlig ikke bare fra utlandet, men også folk fra kraften i hjemlandet).
 Det er spekulasjoner om at det indikerer også identiteten til den historiske delen av imperiet, som for eksempel hviterussere. Navnet "White, Little og Stor Russland" de mener med ordet "White".
 Blå
 Grunnlaget for det russiske folk - dens sanne essensen - er blå. Han er selve symbolet på lojalitet og ærlighet og integritet og kyskhet. I tillegg er det referert til viktigheten symboliserer den hellige jomfru.
 Navnet på et gammelt imperium nå fargen skjuler seg bak ordet "lite" og refererer Lille.
 Rød
 Sistnevnte symboliserer de kvaliteter som hjelper oss å opprettholde og observere først mot og raushet, og mot og kjærlighet. I tillegg symboliserer det enhet av staten, enhet av alle sine borgere.
 Tittelen han tolker ordet "stor" og innebærer tilknytning Flotte landet.  
Hvordan lære måne avstand?
 Begrepet "månen gå" folk flest forbinder med den avdøde kongen av pop Michael Jackson. Men faktisk er det en dansebevegelse ble oppfunnet litt tidligere, bare Jackson popularisert det og gjorde det nesten perfekt ytelse. Etter den uforglemmelige hit "Billie Jean" tusenvis av dansere rundt om i verden bekymret spørsmålet: hvordan å lære en månedlig tempo? Noen nådde en stor høyde, men fortsatt gjenstår Jackson kong månedlig tempo for alltid.
 «Da jeg først utføres månedlig i løpet av forestillingen, har det vært populært i urbane ghettoer mørkhudet barn danset denne enkle dans i kryss Generelt, mørkhudede dansere -.. Det er store oppfinnere, kom de opp med en rekke enkle og geniale bevegelser Kort tid. min tale på årsdagen for Motown Records jeg øvde på kjøkkenet, og da jeg fikk ideen om at jeg kan bruke månedlig fremgang på dette arrangementet. spurte jeg de tre vennene blacks gutta som de viste meg hvordan å danse. De lærte . Jeg har den grunnleggende måneders reise, jeg har lagt til seg noen av hans bevegelser, så å si, tune det selv gjør det, jeg forestilte meg at jeg gå på månen, mens de beveger seg frem og tilbake "- sier i boken av memoarene Jackson Moonwalk.
 Nå går bruke månedlig som en del av koreografi mange dansegrupper som opptrer med artister på scenen. Når utført profesjonelt av virker det som flyter som en danser tilbake i luften, tær knapt berøre gulvet. Teknisk sett disse bevegelsene synes kompleks like utenfor. Faktisk, lære å danse måneders kurs er ganske enkelt, det kan mestre selv den personen som ikke er engasjert i dans profesjonelt. På Internett, massen av video tutorials om dette temaet er også pene bilder av fylt action.
 Hva ville lære å gå månedlig følge våre anbefalinger
 1. Startposisjon: bli rett, trukket tilbake, armene bøyd på albuene. Høyre ben er gjort rett tå fremover, venstre skjøvet tilbake.
 2. Rising til tå, løfte venstre ben, holde den litt bøyd i kneet. Fokus er på venstre ben.
 3. Nå utføre grunnleggende element - slip. Heve sin høyre ben hæl, begynner å skyve det tilbake, bare berøre gulvet tå.
 4. Når skal skli "glipp" (dramatisk lavere) hælen på venstre fot mens du gjør det motsatte med høyre fot. Dermed venstre fot var nederst til høyre - toppen. Dette er det viktigste elementet i måne gange.
 Så det kommer an på hvordan du behersker teknikken med å skli. All dans - en rask repetisjon av trinn 1-4. Samtidig må du mestre teknikken av bevegelse plast hender. Bøyd ved albuen vekselvis flytte frem og tilbake. Men håndbevegelser i månedlig tempoet er ikke så grunnleggende - som vi husker Michael Jackson under hans ytelse krone tallene kunne heve hendene opp, klappe oss selv på sidene etc.
 Mye avhenger av skoen danser. Den enkleste måten å lære å danse måned ballen sko med flate, gode sikre såler på gulvet - det beste i mokasiner. Mens profesjonelle dansere kan utføre dette trekket i noen sko.  




Яндекс.Метрика