Mest skremmende skrekkfilm i verden
 Fans kile nervene, en spesiell godbit skrekkfilmer, fordi noen ganger direktørene for disse filmene er så troverdige skildre ulike skrekkhistorier så vanskelig å sove om natten så lys. Men det finnes filmer som er i stand til å opphisse fantasien til ikke bare den første eller andre visning, men hver gang å lese den, selv når allerede vet utenat, som hvem og når. Slike filmer er ikke så mye, selv om filmindustrien nashtampovala filmer av denne sjangeren nok.
 Og mens alle har sine fobier, bør man være klar over filmer som fryktelig påvirker nesten alle. Her er de:
 1.  A Nightmare on Elm Street (1984) Vi kan si at en gang var det trolig den verste skrekkfilm i verden som ikke gir søvn til millioner av seere. Dette er en klassisk skrekkfilm ledsaget av skrik, blod og mystikk. Denne filmen ble utgitt i 8-serien, og basert på den ble filmet en annen film Freddy vs. Jason.

   Exorcist (1973) Dette er en annen film som skremmer ikke i én generasjon. Han mottok en rekke priser, og selv om filmen har ikke noe blod, ingen raschlenenyy eller spesielle spesialeffekter, men filmen fortsatt betraktet som svært skremmende. Og det er forferdelig på grunn av atmosfæren av mystikk og okkultisme som dyktige regissører ikke spille.

   The Shining (1980) Filmen, med god atmosfære og nahnetennoy smale tomten, tatt fra Stanley Kubrick basert på en roman av Stephen King. Denne filmen er ledende i mange rangeringer skrekkfilmer, fordi den tar hensyn til alle de egenskaper som bør være i skrekkfilmer.

   Omen (1976) Mystisk thriller som forteller om regimet til Antikrist. Denne filmen er en absolutt klassiker av sjangeren og for ikke å nevne det er rett og slett umulig. Dette er første del av trilogien av Antikrist.

   Call (2002) Bildet er tatt Gore Verbinski og er svært blandede anmeldelser. Noen kritikere kastet hans film med anmeldelser, mens andre kalte det en virkelig forferdelig, men i alle fall si at denne filmen er ikke forferdelig, vi har bare ikke lov.

   Alien (1979) Ridley Scott tok en virkelig skremmende film var en stor hit med fans av skremmende filmer og fremdeles ser flere ansatte føler frykt, gode heslig skapning - fremmede.

   Destinasjon (2000) Det er fem deler av filmen, men vi ønsker å si om den første filmen, som ble skutt av James Wong, holder publikum i uvisshet og frykt i hele 98 minutter av filmen og ikke la ham gå for et øyeblikk.

   Astral (2011) Denne filmen ble kåret til den verste filmen i 2011. Frisk og uvanlige mystiske handlingen i filmen - det er hans glede, og selvfølgelig spenningen synker i hele bildet, gjøre det til en virkelig forferdelig.

   Jaws (1975) Dette er trolig den mest blodige film fra alle de ovennevnte. Dette thriller ble filmet av Steven Spielberg, og han fikk tre Oscars. Filmen handler om hvordan blodtørstig hai fortærende uheldige mennesker som har kommet til hvile. Filmen er en spent historie bidrar til å realisere det fulle horror av situasjonen.

   The Texas Chainsaw Massacre (1974) Horror film Touba Hooper investorer brakte mer enn 30 millioner billettkontoret. Og i 2003, ble skutt remake av kultfilmen, som også hadde stor suksess med seere.
   Hvis du ønsker å se virkelig skummelt og stressende film, velge hvilken som helst av listen, og kan ikke gå galt, fordi hver av dem fortjener å være den mest skremmende skrekkfilm i verden, og ditt valg vil avhenge av hva slags filmer liker du heller : blodig okkult eller mystisk.  
Hva ikonet velsigne unge
 Ordet "bryllup" vi har veldig lett og rørende Association, det er virkelig en av de viktigste hendelsene i våre liv. På denne dagen er det et nytt par, en familie, som nå blir en helhet. Jeg skulle ønske at denne dagen var minneverdig og høytidelig. Det er mange skikker og tradisjoner som er brukt i bryllup dag.
 Selvfølgelig, du kan til og med elementære bryllup uten offisiell del - bare registrere og offisielt registrere ekteskapet. I moderne liv oppstå slike ekteskap ikke sjelden. Noen ser ingen mening å bruke store mengder penger for å ha en dag å feire bryllupet. Noen i en hast for å gifte seg uansett grunn - graviditet permisjon eller elsker. Men det er de for hvem ekteskap er noe magisk, fordi de tenke gjennom hvert øyeblikk av bryllupet.
 Det er de for hvem ekteskap er svært viktig, veldig nøye forberedt. Se etter all den informasjonen de trenger. Deretter bestemme hvilke av de ritualer spiller en viktig rolle for dem.
 Bryllup
 Noen viktig rite av bryllupet er bryllupet, ekteskap velsignet av kirken. Dette er et svært viktig skritt, og du må forstå at dette er et svært viktig skritt. Hvis et ekteskap som bare offisielt registrert, kan du likevel bryte, da bryllupet du gi en ed før Gud, vil denne mannen tilbringer hele sitt liv. Dette er en ansvarlig beslutning, så tenk før det veldig bra, så du ikke angrer sine gjerninger. Du må vurdere alle detaljene og bestemme selv om mannen ved siden av deg, at du er villig til å bruke hele sitt liv i glede og sorg til sin død. Og hvis den gjør det, så ta gjerne kontakt med kirken for en velsignelse.
 Dersom vedtaket av bryllupet kom uventet, og du er sikker på at bryllupet skal også finne sted, må du forstå at denne hendelsen skal forberede og lære. Hvordan å forberede seg på denne hellige ritus be deg i kirken. Det vil forklare alle detaljene i feiringen.
 Velsignelse av Foreldre
 Hvis vielsen er valgfritt i bryllupet, da det krever en bevisst avgjørelse begge nygifte, det er en annen svært viktig og rørende seremoni - en velsignelse unge foreldre. Dette er virkelig en svært viktig del av bryllupet seremonien. Of course, i moderne tid, unge mennesker bestemmer hvem knytte sin skjebne, men med velsignelse av foreldre gjøre så mye hyggeligere.
 Velsignelse ung brud utført etter foreldrehjemmet og før de sendes til registraren. På dette punktet, foreldre ønsker at deres barn lykke, kjærlighet og velstand i deres ekteskap. Selvfølgelig kan den meget ritualet utføres på forskjellige måter. Vanligvis unge foreldre trenger å knele ned. På dette punktet, foreldre begynne å velsigne dem, sier avskjedsord, som ønsker at de beskyttes og gjort hverandre lykkelige. I hendene på foreldrene bør være et ikon. Det er viktig å vite hvilke ikonet velsigne de unge. For dette formålet bruker vanligvis et ikon av Jesus Kristus og ikonet av Guds Mor av Kazan. De fleste ikoner støtte håndklær.
 Ofte tid velsignelse forårsaker tårer i øynene av foreldre og den yngste, fordi hver og en forstår at det kommer en tid da unge mennesker forlater foreldre familier og skape en ny familie. Derfor er dette ritualet er ansett som så viktig på dette stadiet av livet, fordi foreldrene er de nærmeste pårørende og folk i hele sitt liv. Vielsen og en flott mulighet til å starte sin lykkelig gift liv, så ikke frata deg av denne muligheten.  
Hvilke stoffer har ingen smak?
 Ikke alle vet at et stort utvalg av forskjellige smaker er sammensatt av fire grunnleggende smaker: søtt, bittert, salt og surt. Alt annet - bare variasjoner av "main" smaker. Den kjemiske reaksjon som finner sted i interaksjonen av reseptorene språket i en hvilken som helst levende vesen med noen substans i den humane eller animalske vises viss smak. Natur som ikke skapte den forgjeves interessant fenomen.
 De fleste stoffene er giftige bitter smak. For eksempel, er erfarne sopp plukkere anbefales å prøve ukjente tungen sopp. Hvis han har en bitter smak, mest sannsynlig, er giftig. I universet av saken har ikke mye smak.
 En av de mest vanlige stoffer på jorden har ingen smak er vann. Vann - grunnlaget for alt liv på planeten vår. Livet oppsto i vann, og bare etter millioner av år, de første levende vesener gikk i land og spredt over kontinentene. Noen vil kanskje argumentere og forsøke å bevise at vann har en smak. For eksempel, noen sier det friskt vann fra en brønn eller en strøm av ren skog deilig og kan ikke sammenlignes med noen av drinker kjent mann. Faktisk, smaken for å gi vann oppløste salter og forskjellige mineraler.
 Vann er et godt oppløsningsmiddel. Derfor ser det ut til smak. I sin rene form i vann uten smak - er det en fysisk egenskap.
 Noen metaller har også ingen smak. Den mest kjente av dem - en gull og platina. I gull spesiell plass i menneskets historie. Siden oldtiden, folk kjempet for det edle metallet. Mange kriger skjedde gjennom "gul djevel". Ikke rart gull tilhører de edle metaller. "Dette er fordi det er praktisk talt ikke reagere med miljøet, noe som betyr mindre av andre metaller uslitelige.
 Små gull innhold i bakken var den viktigste faktoren som det er svært kostbart. Gull brukes ikke bare til produksjon av smykker, har det blitt utbredt i bransjen. På grunn av dette mange vitenskapelige instrumenter er svært kostbart. I nær fremtid, kan et alternativ til gull bli enda dyrere metall - platina.
 I antikken, da platina var ukjent for europeere, det hell brukt indianerne i Sør-Amerika. Historien om platina er veldig interessant. I Europa, bare lært om det i XVIII århundre. Den ble brakt til Spania fra Colombia conquistadorene. Men den spanske kongen i 1735 utstedte et dekret som forbyr import av denne edelt metall. En platina, som ble funnet i Colombia, for å ødelegge på plass. Arbeiderne som minelagt gull i tilfelle av en platina druknet henne i elva!
 I fremtiden, på grunn av dekretet en av elvene i Sør-Amerika selv omdøpt det ble kjent platina del Pinto. Det faktum at platina og gull er nesten den samme tetthet, mange forfalskninger den tid begynte å smelte to metaller. Gull på den tiden ble verdsatt mye mer platina.
 I den første platina finnes bare i 1819. Det ble kjent som "Siberian metal", ble senere omdøpt til "hvitt gull". Ved slutten av det nittende århundre, fanget i førti ganger mer platina enn i andre land. I platina svært bredt spekter av applikasjoner i verden. Medisin, smykker industrien, er spesielle speil brukes i laser-teknologi - dette er noen anvendelser av denne sjeldne metallet.
 Mange stoffer som ikke har smak, er skadelig for menneskekroppen. Spesielt ble i 1938 kjemikere stoff innhentet, som senere ble kalt LSD. Dette stoffet i vårt land likestilles med syntetiske stoffer og forbudt for bruk. I de tidlige årene fremveksten av LSD mange medisinske forskere håper at denne saken vil bidra til å forstå mekanismen for forekomst og behandling av schizofreni. Men dette har ikke skjedd så langt. Til slutt, bruk av LSD utbredt blant unge mennesker og mange regjeringer, tilsvar det til stoffet, forbød bruken.
 I en verden av mange stoffer som har ingen smak, er hver av dem unike som noe skapt av naturen.  
Яндекс.Метрика