Moderne ungdom subkulturHva er en subkultur?
Dette fenomenet som oppstår innen masse kultur, som vi alle tilhører. Denne trenden, som består av en gruppe mennesker av en viss type oppførsel, utseende, mote, livsfilosofi. Alle uformelle bevegelser har en tendens til å forekomme blant unge mennesker. Jeg lurer på hvorfor tenåringer danner en subkultur?
Svaret du sikkert vet selv. Når du 13-14 år, jeg ønsker å uttrykke til verden, møte hverdagen og kjent. Og uttrykke slik at du til slutt lagt merke til. Oppvekst - en vanskelig og kanskje den mest interessante perioden av livet for alle. Uansett hvilken nasjonalitet han er og lever. Dette er et søk selv, hvis du ikke er et barn, men ennå ikke en voksen. I håndtere alene er vanskelig. Tenåringer er på jakt etter likesinnede mennesker og få støtte subkulturelle miljø. Det er innfødt til å akseptere og alltid forstår fest. Mens voksne skjelver ved synet av demonstranter sine barn.
Det er lett å skille seg ut gjennom eksterne midler - klær, hår, sminke. I mange subkulturer er klare tegn utenfor. Dette er bare på overflaten, men det er dybde: ideer og prinsipper for livet. Hver subkultur de er forskjellige. Mange forskere studerer ungdomsbevegelser og de er klassifisert etter forskjellige prinsipper.Konvensjonelt kan de deles inn i følgende grupper:
• Tilhengere av musikk og stiler, musikkentusiaster, rockere, metall, rappere, punkere, brutalы.
• Grupper med filosofisk eller mystisk syn på verden, goth, emo, hippie pasifister. Bevegelse religiøs orientering, satanister, Hare Krishnas, yndyanystы.
• Grupper forbundet med idrett, valser, syklister, skatere, sport fans.
• relatert til datateknologi og omsorg i en annen virkelighet: hackere, spillere, nick, Tolkienists.
• Tilhengere av moderne kunst hraffyterы, break-densery.
• Eies av en velstående elite, major, ravers.
• Kriminelle og fiendtlige grupper: Gopnik, lyuberы, skinheads, nazister.
I dag, den mest populære blant unge mennesker er en goth og emo. Hva er spesiell og attraktiv på disse subkulturer?
Goterne. De viktigste forskjellene i denne subkulturen inkluderer generell dyster stil (black metal smykker), interessen for mystikk, den gotiske kultur og musikk, skrekkfilmer. Attributter klar: ankh (gamle egyptiske symbol på udødelighet), hodeskaller, kors og flaggermus. Makeup: hvit pulverisert ansikt og svart eyeliner under øynene. Hair de gutta malt i svart, minst - i rødt. Klar anklaget fordi de lærer depressive følelser med samme tema på død og livet etter døden. Ifølge psykologer, kan denne subkulturen være de unge mennesker som ikke tror på deg selv, er det vanskelig å tilpasse seg samfunnet, de er deprimerte.
Emo. Subkulturen er noe som ligner på det ferdige (nedstemthet, kjærlighet for svart). Men en rekke av de viktigste attributter. Emo vant til å uttrykke sine følelser, fordi de er emo (Eng Emo:. Fra emosjonelle - følelsesmessig). Emo girl emo gutt - er sårbar, følsom for sjelen som går inn i dybden av sine personlige erfaringer. Tegn emo svart og rosa farger i klær, sko, siden smell, lukker ett øye, piercing, negler, dekket med sort lakk, skull og crossbones, tegneseriefigurer, rosa hjerte med rosa pistol sprekk eller på klærne.
Vet du det?
Ifølge siste statistikk tenåringer utgjør 45% av planeten vår. Det er en kraftig og betydelig sosial gruppe som kan gjøre "vær" i klima av forholdet mellom alle jordboere.  
Regler for oppførsel i skolens kafeteriaI spisestuen og alltid mange barn og voksne, fordi alle skal ha tid til å spise i 15-20 minutter. Så her er spesielt viktig å fullt ut respektere visse regler:
• Ikke rush inn i spisesalen, gå dit sammen med sin klasse i den avsatte tiden for deg;
• Ikke kjør og ta deg tid til å ta plass ved bordet først, ikke rist de andre elevene;
• Følg køen;
• bla gjennom spisestuen, se på hans føtter, for ikke å skli og ikke falle;
• Før du setter deg ned, må du huske å vaske hendene;
• Vær forsiktig når du bruker en gaffel til å ikke skade seg selv eller andre;
• Prøv ikke å smitte over eller naboer varm suppe eller te;
• Bare sitte ved bordet, ikke sette en fot på leggen, eller presse naboene og ikke sette albuene på bordet;
• måltider observere stillhet, ikke snakke høyt, ikke chomps ikke blåse på varm mat, dunke gafler og skjeer på tallerkener og kopper;
• Ikke bruk bestikk, husk at måltider spises med skje, og som - med en gaffel;
• Hvis du blir skitten, bruk en vev eller lommetørkle;
• Følg renhet, slippe noe på gulvet, løft og kaste i søpla;
• ozyvaytesya ikke dårlig om de rettene som skole kokker forberedt for deg; viser ikke mener, hvis du tror noe smakløst;
• Ikke glem å rydde etter å ha spist en pott;
• Vær høflig: Ønske nyte måltidet til dine klassekamerater, takk personalkantine.  
Historie CookeryLenge siden folk ikke engang forstår at mat kan være forberedt. Selvfølgelig, ikke dyr spiser med ull, vasket med vann og røtter, men at matlaging ender. Måltider ble spist eller hastily begravet, venter på vinteren eller andre "sorte" dager. Matlaging kaller det vanskelig, fordi matlaging er en kunst - matlaging deilig og sunn, vakkert presentert og lukter godt.

Over tid, folk gjettet at brannen kan ikke bare frykte. De kan varme opp huset og lage mat på den. Som du vet, muligheten til å lage ild sterkt beveget menneskeheten til et bedre liv. For matlaging evne til å oppnå og opprettholde spilt brann en større rolle enn for alle sektorer av livet sammen. Brann - varmekilde (i disse dager bare) basis for matlaging.

Et par tusen år f.Kr. jordbruk var godt utviklet, noe som gjorde at folk til å engasjere seg i ulike aktiviteter, som et spørsmål om overlevelse har blitt mindre presserende. Grekerne og romerne var mer selektiv i mat enn før. På bordene var fremstående personer fancy måltider som koster mye penger og som kreves enorm innsats av kokkene.

Tidligere i Kina første registrerte oppskrift retter på et fysisk medium. Dawn begynte å skrive oppskrifter.

I middelalderen i Europa, var livet svært vanskelig, fordi matlaging "frosset" og enda litt rullet tilbake. Men når europeerne begynne utenlands kolonikrig, som i gamle Europa begynte å bringe fantastiske produkter. Dette var drivkraften for å gjøre matlagingen igjen Furnace og middelalderske ruiner.

Italienerne var nærmest de østlige delstatene, som er kilden til ulike krydder. Dette gjorde dem ledende i Europa på den kulinariske virksomhet. Litt senere strammet Frankrike, som er kjent over hele verden for sitt kjøkken og sine kokker.

Rundt 19-tallet begynte å åpne skolene for opplærings kokker. Dette var på grunn av det faktum at byen begynte å tiltrekke seg folk. Har du sett kafeer, restauranter, tavernaer og catering.

Russisk land i alvorlige klimaforhold måtte følge en bestemt diett fordi maten var ikke så mye. Det ligger i kraft av fattigdom tradisjoner for russisk mat. Mat var enkel, og derfor de mest nyttige. Historien viser at de mer erfarne folk får mat, spesielt mat-relaterte sykdommer vises.

I århundrer ble det skrevet mange bøker er skrevet om hvert år. De fleste oppskriftene oppfunnet av oss. I dag bare av og til kan du finne noe unikt i dette feltet. I dag kokk - er ofte et yrke snarere enn et yrke ...

Kanskje i ditt tilfelle er det ikke, kan du bare trenger litt trening for å oppfinne noe. Alt dette er mulig. Alt du trenger er et sterkt fundament, en stiftelse som består av et sett med oppskrifter.
Vel, vi er glade for å gi deg muligheten til å bli en kulinarisk geni!  
Historie hygieneDet antas at i middelalderen folk hadde mindre utviklet kultur og hygiene. Men i den tidlige middelalderen, til tross for det faktum at på den tiden var det ingen vannforsyning og sanitær, folk fortsatt tok et varmt bad i morgen, men ikke nå, men i et tre trau. Nesten hver føydale slottet ligger i første etasje Steam, med trebenker i forhallen var gode kompiser med urter og potions som leverte en behagelig lukt under flyturen. I den tiden var det offentlige bad, som var et dampbad, men senere, på grunn av det faktum at badekaret var vanlig, ble offentlige bad kalt kirken "vugge utskeielser" og lukket.
Litt senere utstedte lover som tilsier at folk vasker hender og ansikt vmyvav hver gangHistorie hygienesitte ned ved bordet. En del av slott i Frankrike forble små fontener for vasking, og noe av det ble skrevet: ". Sitte ned ved bordet, hendene dine er rene"
Gjennom middag, tørke hendene på en liten polotenchyka eller servietter, og etter et måltid vasket hendene ved fontenen. Hver gang sengetid ble brakt til vaske føttene til vanlige folk for dette var små potter og bøtter. I Paris i 1292 var ca 26 bassenger på en befolkning på over 150 tusen. Huset leveres Waterman vann hver dag, vanligvis for et gebyr. I rekreasjonsområde tatt mineralbad, som ble ansett kurativ.
Først senere hygiene steget nesten der, og mest sannsynlig dette var på grunn av innføring av natt skjorter. Spesielt har det spredt i godt to-do folk. Rundt det femtende århundre ble sedvanlig bruk nattkjole, som hadde på seg før leggetid og morgen hadde på seg en skjorte dag igjen. Tidligere folk beveger seg bort fra en drøm, umiddelbart klatret i badekaret med varmt vann til å skylle, nå nesten glemt det, noe som er grunnen til at mange bassengene var lukket, og badene har mistet sin opprinnelige betydning.
Historie hygieneSannheten av gode manerer bøker av det sekstende århundre, ble det uttalt at før måltidet bør definitivt vaske hendene. Og forfatteren har lagt at å miste tilpasset obpoliskuvatysya morgen, mistet en mann del av sin makt, som ikke tar en forfriskende bad person hele dagen er dårlig og ikke behagelig følelse.
Ifølge noen forskere, er nivået av hygiene betydelig redusert på grunn av det faktum at det ikke var vann. Selv i Paris, i renessansen, hele byen var bare ca førti brønner. Da vannbærere yrke ble mye etterspurt, fordi den nærmeste brønnen var veldig, veldig langt unna, og deretter den vanlige familie bruker i gjennomsnitt hvert trenger ti eller tolv liter i døgnet. Badene sterkt redusert, det er nå tusen eller tolv hundre innbyggere i et badekar.

Litt senere på badet ble ansett som et privilegium, men, til tross for at de to hundre rom i slottet bare ett bad, eierne bruker det sjelden. Vask ble mindre og mindre, og folk begynte å ta et bad bare i tilfelle sykdom. Hver morgen, kong Ludvig den sekstende vannes vin alkohol i armene da han fikk vite om farene ved vann hud.

Så det var ikke så ille i de tidlige middelalderslott. Men hovedhistorien er full av ubehagelige fakta er perioden palasser, men de fleste av dem er slettet fra minnet av historier "edle riddere" og "vakker freylynah." La en ting av de siste palasset baller, og da kunne de delta ikke hver jente, men nå hver jente har et bad i leiligheten. Og med avanserte funksjoner som egenomsorg, for å bli Princess har blitt mye mer tilgjengelig.  
Яндекс.Метрика