Mysteriet med Maria

 Planet skyts Mary Sun.
 Fargene er bra for herskeren av Maria : Orange, red.
 Mary favoritt farge : Brown.
 Stone maskot Mary : Pearls.

 Historien om Maria


 Oversatt fra det hebraiske Mary betyr "feiring", "høy", "bitter", "favoritt".
 Jomfru Maria er en av de mest æret hellige i den kristne kirke. Om henne - Mor Jesus Kristus, Jomfru Maria - filosof og teolog Sergei Bulgakov skrev: "Ikke bare 1000 år siden tårer ba Virgin, ber nå og her, alltid, overalt, alltid Our Lady posredstvuet mellom jord og himmel Det er kjærlighet og nestekjærlighet, barmhjertighet og medfølelse, tilgivelse og beskyttelse. Hun dømmer ikke, men alle beklager. Hun - ikke sant retten, og retten er sannheten, men utførelsen av tidlig forelder og som det var ingen synd og fall, uansett hvor forferdelig livet ville være mørke - dette strålende bildet av mor, patroness, komfort, gjemmer seg over hele verden - har vært med oss, vi "Hennes lyse bilde inspirert geniale kunstnere (Botticelli, Rafael, Leonardo da Vinci) og tok en betydelig plass i kunsten middelalderen og renessansen.
 Like berømte bildet av Maria Magdalena, omvendelse synder, hengivne tilhengere av Jesus Kristus, som ble tildelt se hans oppstandelse.
 Nevne Maria var veldig elsket og populær i kristenheten. Dette er navnet på mange helgener, med tittelen adel og prostolyudynok. Marie Louise, Marie Antoinette, Marie-Therese - disse navnene kan finnes i de kongelige dynastiene i Frankrike og Spania, Tyskland, England, Italia og Russland. Noen ganger i en familie ble raskt tilkalt og Maria, mor og datter. Ja, mor til Maria Stuart - Queen of Scots, ønsket å ta den engelske tronen - var Maria av Guise. Maria var kona og datteren til keiser Alexander II. Og Ivan den grusomme i det andre og sjuende kone hadde det navnet.

 Verdien av Mary


 Tegnet av Mary er svært komplisert, det er impulsive, foranderlige sine følelser og følelser. Konstantin Paustovsky i hans tale "Artelnыe bønder" heter Autumn pikenavn av Maria. Kanskje et lignende navn utvalg er ikke tilfeldig. Mary iboende variabilitet i høst: at den utstråler varme og hengivenhet, og et øyeblikk senere - iskald.
 Selv i ung alder følsom og snill jente Masha ganske ambisiøs og selvstendig. Det er vanskelig å akseptere det faktum at det oversett eller ikke forstått. Hun dedikerte, vel lære, men krever oppmerksomhet. Diary of Mary Bashkyrtsevoyi, talentfull artist slutten av det nittende århundre, som hun begynte å skrive nesten ti år, det gjør det. Lese det, lurer du mot og selvkritikk av de unge jentene som er svært ressurssterke eiendomsfolk. I forordet til den, utarbeidet av Maria senere, hun skrev: "Hvorfor ligge og malyuvatysya! Ja, selvfølgelig, at mitt ønske, men ikke håper å bli husket som en stor maler folk "Hun var nitten år gammel da hun var elev på kunstskole Paris, lærere overrasket uvanlig talent av hans arbeid.
 Utholdenhet og utholdenhet, hardt arbeid og stor besettelse - Mary karakteristiske trekk. Og hvordan kan vi ikke nevne Maria Sklodowska-Curie, en talentfull vitenskapsmann, en av grunnleggerne av læren om radioaktivitet av Nobels fredspris i 1903.
 Stolthet og arroganse - disse kvalitetene er også iboende Mary. De kan gjøre det litt skarpt bilde, men mer særegne, forskjellig fra andre.
 I Marias høyt behov for å gjøre godt, for å hjelpe folk, kan det være en god lærer eller en lege, har det en tendens til veldedighet. Maria stand til sterk, oppriktig og lojal vennskap. Mary giftet seg med mannen, hans familie kjærlighet.
 Maria sterk kvinne, veldig ærlig og hardt arbeidende. De fleste er kombinert med oppriktighet godhet. Hennes karakter kombinerer rigor med varme, lidenskap med en viss løsrivelse. Karma vegne helt rent.
 Mary mest passende yrke av sosionom, postbud.
 I planteverdenen Mary sammenlignet med lilje, symbol for skjønnhet og følsomhet.
 Ifølge numerologi, Tilsvarende antall som heter Mary gir sin besitteren 4 eksentrisitet og geni som bidrar til suksess i livet og vitenskap, studiet av all den mystiske og gåtefull.
 Navnedager i Mary 4 august (22 juli) - Maria Magdalena, Equal bærende.
 31 januar (Januar 18) 11. oktober (28 september) -Mariya Radonezhskaya, shimonahinya, mor til St. Sergius.

 Kjent i historien om Mary


 Ufortjent lenge glemt navn var Maria mor (Elizabeth Pilenko i verden). Hun ble den første kvinnen ble uteksaminert fra St. Petersburg Theological Academy. Under revolusjonen, ble hun valgt til borgermester i Anapa. Så kom arrestasjonen av bolsjevikene, senere klarte hun å flykte til Konstantinopel og deretter til Paris. I 1932 tok hun sløret, og organisert netter for de fattige og psykisk syke russiske flyktninger, og under andre verdenskrig, under okkupasjonen av Frankrike, gjemmer jøder. I 1943, det utstedt Gestapo og plassert i en konsentrasjonsleir Ravensbrück. Et par måneder før hun døde utgivelsen, akseptere døden for et annet fengsel. Bare i 1960 journalister sovjetiske lært om hennes skjebne, og bare hvis den har blitt anerkjent av vår regjering som "Soviet patriot og partisan." Livet veiledende mor Mary, mange kvinner med dette navnet har en komplisert liv, lidelse i navnet til et høyere formål.
 Mary Stuart - Queen of Scots, som ble henrettet i 1587 etter ordre fra dronning Elizabeth I for å delta i katolske konspirasjoner.
 Marie Antoinette - den franske dronningen, hustru til Louis XVI, henrettet under den franske revolusjonen.
 Maria Feodorovna - Vyurtemberhskaya prinsesse, kona til Paul I, har skapt en rekke veldedige og utdanningsorganisasjoner, bidro til dannelsen av den russiske Røde Kors.
 Marie von Ebner-Эshenbah (urozhd Dubska Countess.) - Østerrikske forfatteren av tsjekkisk opprinnelse.
 Maria Spiridonov - politiker, en av lederne for Venstre tegningsretter.
 Vovchok Mark (Mary Vilinska-Markovic) - Russisk skribent, forfatter av "Historier om russiske nasjonale liv."
 Maria Popova - Party borgerkrigen, som var prototypen Anka-kulemetnytsi.
 Maria Mironova - skuespiller dukket opp på scenen i et par av hennes ektemann Alexander Menaker; være skuespiller Andrei Mironov.
 Maria Kazares (Casares Quiroga) - film og scene skuespiller, utvandret i 1936 fra Spania til Frankrike, spilte i Jean Cocteau er "Orpheus".
 Maria Schell - Tysk og østerriksk film og scene skuespiller, spilte hovedrollen i filmen "The Last Bridge", "Rats", "White Nights".
 Maria Callas - Gresk operasanger siden 1960 - solist på La Scala.  
Secret of Maya navn

 Planet skyts Maya: Mars.
 Farge gunstig til innehaveren heter Maya: sitron gul, symboliserer visdom.
 Favoritt farge Maya : Blå.
 Stone - maskot Maya : Turkis.

 Navn Historie Maya


 Mayan navn oversatt fra den gamle indiske språket betyr "mor, sykepleier", "mor av universet." I gammel indisk filosofi i maya illusjon av å bli forstått, det ytre dekselet, som skjuler den sanne natur av den menneskelige verden. Fra dette konseptet ble lånt av russiske symbolistene, som brukte den når du oppretter sin egen mytologi.
 Nevne Maya hadde på seg en av de eldste sivilisasjonene som eksisterte i det som nå er sør - østlige Mexico. Til denne dag ruinene av mer enn 100 byer på den tiden, et unikt system av hieroglyfer, ikke har løst helt til slutten, kunstverk, viser en all-time high på de gamle mennesker.
 I tradisjonen til mange nasjoner i middelalderens Europa Spring ferier og festivaler feiret i mai. Kirken dekorert tre grener og tilbød bønner til Skaperen for hva han skjenket å se igjen de glade dager med fornyelse og gjenfødelse av naturen.
 Ferie "May Queen" feiret i England 1. mai, når naturen har kledd i en magisk våren lue. På denne dagen, kongen og dronningen av alle domstol forlot sine palasser og gikk ut av byen for de første vårblomster. I landsbyene inkluderte også en skikk å plante en maistang før huset den vakreste jenta og proklamere sin "Queen of May".

 Verdien av Maya


 I Russland etter revolusjonen først begynte å feire May Day som internasjonale dagen for solidaritet of Workers på 1920-tallet, mange jenter var Mayan navn er til ære for denne ferien.
 Det er lagt merke til at et barn er alltid favoritt Maya foreldre. I skolen, hennes tydelig ønske om lederskap. Fordi voksen Maya kan lett bli en god leder, direktør for bedriften og alltid prøver å være i tykke ting. Hun lot seg aldri krenkelser. Enkel, rask, vennlig, flytting, spennende, Maya vanligvis lett finne en livspartner. Men menn har til å sette opp med hennes ønske om å være på vei i familien. Maya forventer hans utvalgte kjærlighet og ømhet og samtidig ønsker å ta mer enn å gi.
 Karma heter Maya gjennomsnitt, siden Maya er veldig lunefull og ambisiøs.
 Personifiseringen av navnet Maya i den naturlige verden ansett magnolia, som indikerer et ønske om Maya å være rundt den første og bie - et symbol på ekstraordinær diligence.
 Ifølge numerologi, individ heter Maya 5 tilsvarer tallet som indikerer åndelig frihet og uavhengighet av action, tilbøyelighet for reise og eventyr.

 Kjent i historien om Maya


 Ønsket av kvinner kalt Maya å være den første, selvfølgelig, de utestående karakteristisk for moderne ballerina Maya Plisetskaya. Hun begynte å opptre i Bolshoi Theater i 1943. Hennes dans har alltid vært en uvanlig høyde romantisk og tragisk dybde. Den perfekte harmoni av skjemaer, spesiell kunstnerisk individualitet, den fineste musikalitet, vakre og uttrykksfulle hender tillot henne å danse med suksess i helt forskjellige balletter. Mellom partene henrettet - Mirta i "Giselle" Mistress of Copper Mountain i "Stone Flower" Egina i "Spartacus" Anna i "Anna Karenina" Chaika og Mira Nina i "The Seagull," Raymond, Kitri i balletten. Blant de beste skapninger - "Dying Swan" til musikk av Saint-Saens, Carmen i "Carmen Suite" Shchedrin. Andrej Voznesenskij i sitt essay "Portrett Plisetskaya" skrev om henne: "Hennes navn er hørt skvett applaus. Det rimer med gråt lerk, persisk lilla, Champs Elysees, med advent Plisetskaya - pol magi Det vvirchuye Hall rasende trakt hans trettito Fuete, hans temperament, fiendtlige, vendinger, ikke la gå.[] Dens omrisset er lik den egyptiske flyktige konturer. Og hennes navn og kort som våre kolleger i strømpebukse og torden som hedensk gudinne eller prest - Maya ". 
 I 1960-1970 år var veldig populært popsanger Maya Krystalinska. Repertoaret hennes var stor, men det er mest fullt uttrykte seg i lyriske sanger. Den første suksessen kom til henne i 1957 på konkurransen av VI World Festival of Democratic ungdom og studenter i Moskva, hvor hun ble tildelt tittelen av prisvinner. Da Maya Krystalinska rekke programmer utføres i orkestre ledet av Oleg Lundstrem og Eddie Rosner, deretter solokonserter. Oppriktighet og intimitet av gjennomføringen har alltid gjenklang hos lytterne. Fortsatt mange folk husker og elsker det gjøres en gang enfoldig sangen "Love - en ring, og ringen tidlig, og det er ingen ende." Samtidige bemerket at Krystalynskoy vært preget av mobilitet, brukervennlighet, hemningsløs - disse kvalitetene er iboende og andre jenter med dette navnet.
 Mange nosiyky en intellektuell som heter Maya, er de gode leke komplekse spill som krever evne til å tenke logisk. Sovjetisk sjakk skole glorifiserte georgiske chessplayers Maya Chyburdanydze. Hun begynte å spille turneringer 13 år og på 17 ble den yngste noensinne verdensmester i kvinner. Til tross for at Chyburdanydze senere avstått tittelen verdensmester kinesisk kvinne Xie Jun, og de siste årene fantasien til fans av det gamle spillet opphisse vellykkede forestillinger uhorky Judit Polgár menn i den mest prestisjetunge turneringene galakse av store georgiske kvinner shahistok fortsetter å skinne på sjakk scene. Dette bekreftes av resultatene av de siste sjakk-OL, der georgisk team, ledet av Maya Chyburdanydze, konsekvent rangert blant de viktigste favoritter.
 Maya Meltzer - russiske sangeren, lyrisk-dramatiske sopran.
 Maya Turovska - teatroznavets, kino og manusforfatter.
 Maya Samokhvalova - ballerina og ballett lærer ved Bolshoi Theater sang Mirta ("Giselle"), eieren Dryad og gatedansere ("Don Quixote"), Tsar Maiden ("Horse-Gorbunok").
 Maya Bulgakov - film og scene skuespiller, spilte hovedrollen i filmen "Wings", "Forbrytelse og straff", "engelsk oversettelse", "Ekteskap", "Gypsy".
 Maya Menglet - film og scene skuespiller, spilte hovedrollen i filmen "Det var i Penkovo."
 Maya Usov - skater, verdensmester i isdans sammen med Alexander Zhulinym.  
Яндекс.Метрика