Mystery heter Angelina

 Angelina oversatt - engleaktige (gresk).


 Planet skytsAngeLina : Månen, Merkur.
 Fargene er bra for Angelina Holder navn: lys grønn, rød, gul og brun.
 Favoritt farger Angelina Svart, blå.
 Stone maskot Angelina: labrador.

 Verdien av Angelina


 Angelina ofte født i en familie der foreldrene ikke kommer overens med hverandre og ofte spriker. Til en viss grad dette påvirker karakteren av jenta, mer som en mor natur. Det irritabel, sta, liker å kommandere andre barn i ingen kjæreste yield og mor. Som en skole er uviktig, går motvillig tilbake til å foretrekke i alle stole bare på seg selv.
 Voksen Angelina - gjestfri vertinne foretrekker å motta besøkende hjemme, og ikke gå på besøk, fordi altfor tung å løfte. Angelina tiltrekker vitenskapelig aktivitet, kan det være forskere, ingeniører.
 Blant de mange representanter Angelina kunstnere - forfattere, kunstnere, dansere, musikere og kunstnere. Ofte Angelina velger yrket av læreren eller veileder.
 Til fremtidige ektemann, gjør hun meget høye krav og velger det veldig forsiktig. Selv etter at ekteskapet fortsetter å tvile på - om hun gjorde det riktige valget. Så Angelina er ofte ugifte.
 Angelina virkelig ser deres utseende og helse, og generelle helsen hennes dårlige. Makt i navnet til den aktive, ofte gjenspeiles i god sans for humor, hennes iboende optimisme og munter holdning.
 I Angelina mange venner. Hun liker ikke lettsindighet, ustadighet og inaktiv skravling. Det er usannsynlig å være sent til en avtale. I Angelina kan finne støtte, medfølelse og forståelse. Med Angelina bedre være oppriktig, fordi det føles godt falskt, og i den vil du finne en god, omtenksom mann.

 Famous Angelina


 Mange kvinner kalt Angelina er kjent, glimt på TV eller opptrer på scenen, som eksempel på Angelina Wolf og Angelina Stepanova.
 Angelina Stepanova Yosypivna - store russiske skuespilleren. Siden 1924 har hun spilt på scenen MAT. Teller ikke forestillinger, hun prydet hans spill. I 1952 og 1977. Angelina Stepanova hedret staten Prize.
 Angelina Wolf - TV-programleder og ubestridte ledende TV-showet "På sangen til livet."  
 Det ville ha nettopp begynt skoleåret, og er ikke langt unna høstferien. Mens resten etter første kvartal i skolen og ikke veldig lenge, må du bruke den effektivt, for å samle fysisk og moralsk styrke før den neste opplæringsperioden. Foreldre får også din helg i november, så det er en mulighet til å besøke med barn teatre, museer, utstillinger, gå til en film, eller bare sitte sammen hjemme. Hvis du ønsker å vite om tidspunktet for høstferien og hvordan de har det gøy, lese vår artikkel.
Høstferie 2014-2015 skoleåret

 Gi høst ferie studieåret 2014-2015


 Hvert år start og sluttdato for helligdager i serien. I tillegg kan direktør for institusjonen bli veiledet i denne saken dine preferanser og ønsker fra foreldre og elever. Foreløpig dato fastsatt av departementet for vitenskap og utdanning. I 2014-2015 studieåret, vil studentene i høstferien i Moskva begynne 5 november og vil vare 8 dager i regionene startdato kan gå av bakken 3. november. Husk at 1 og 2. november helg.
Høstferie 2014-2015 skoleåret

 Hvor du skal gå i løpet av høstferien?


 I høst ferie falle ferie - Unity Day, feiret den 4. november. Dette er ikke bare en hyllest til frigjøringen av Moskva fra polske inntrengerne Minin og Pozharsky, en mulighet til å hente den strålende seier i den russiske hæren. På denne dagen, bør du definitivt snakke med barn om patriotisme, nasjonens enhet og besøke historiske steder. I Moskva dette:
Høstferie 2014-2015 skoleåret

 •  Monument til Minin og Pozharsky på Den røde plass

 •  China Town

 •  Parken "Kolomna"

 •  Historisk museum i Moskva

 •  I St. Petersburg, bør besøke festningen, krysseren Aurora, museet for Defense og beleiringen av Leningrad og snakke om den heroiske motstand av det russiske folk til fremmede fiender.
   I tillegg til hovedstaden og andre byer, mange museer underholdende og interessant for barn. Blant dem: Doll Museum, Museum animasjon Darwin Museum, Eksperymentarium, Эvrya Park, Memorial Museum of romfart og mange andre.
   Hvis du er tilhenger av en sunn livsstil, holdt høsten Park maraton og idrett. En av de mest elskede barn og voksne anses konkurranse "Mamma, Pappa, jeg -. Sports familie" I Moskva, det går som regel i Sokolniki, og i 2014 vil fokusere på fotball. Du vil være i stand til ikke bare å spille det samme spillet og se profesjonelle lag, men også for å få autografer av kjente idrettsutøvere.
  Høstferie 2014-2015 skoleåret

   Høst - en flott tid for å tiltrekke seg barn til kunst, spesielt i Moskva i feriedager vil være festival "Big Break" og "grand Festival tegneserier". I det første kan du se de beste moderne barn leke og lære om ulike pedagogiske programmer. Å se multfestyvale barn i ulike norske og utenlandske artister. Under workshops barna vil lære alle hemmelighetene av de beste tegnerne. Besøk deres kapital vil ikke bare studenter, men også gutta fra Krasnojarsk og Nizhny Novgorod.

   Hvordan å ta barnet hjem?


   Hvis du bestemmer deg for å høstferien hjemme, oppfordrer vi deg til å finne en felles barn fascinerende hobby eller tilbringe tid hub. Jenter liker å skape design med perler, leker, fargelegging, tegning på stoff, lage opphavsrett velduftende såpe. Gutter kan gjøre brenning, carving eller liming modeller. For babyer er interessant og givende tidsfordriv støpt fra leire eller salt deig, tegning og maling, inkludert finger maling. Finmotorikk og sanseoppfatning utvikler utmerket arbeid med naturlige materialer.
  Høstferie 2014-2015 skoleåret

   I sin tid behagelig barn plukke opp en interessant bok som ikke er inkludert i skolens læreplan. Vær forberedt på å fortelle dem. Barnekanaler, slik som Carousel og mor og barn er klar til å tilby nye versjoner av utdannings- og underholdningsprogrammer, favorittfilmer og tegneserier.  
  Gratulerer 8. mars
   8 mars - Den internasjonale kvinnedagen, en ferie som har sin opprinnelse i antikkens Roma. 8. mars bosatt i Roma kledd i vakre klær og iscenesatt en hviledag. I ære av ferie gaver til menneskene deres beste hilsener og nåtid. Men i vårt land kvinner opprinnelse dateres tilbake til de tider av Sovjetunionen.
   Denne våren dag fylt med ånd og smaker av de første blomstene. Først av alt, en feiring av kvinnelighet, ømhet og skjønnhet.
   Hvert år vi lurer på hvordan man best å ønske kvinner rundt oss - familie mødre, bestemødre, søstre, venner og kolleger. Faktisk, i tillegg til en gave og blomster, kvinner ønsker å høre oppriktig og full av varme ord - velkommen som dikt eller vakre ord.
   I denne artikkelen vil vi prøve å plukke deg de vakreste ord og vers at kvinner skal gratulerte på denne fantastiske dagen.
   Gratulerer 8. mars for mødre
   8 mars vi uunngåelig forbundet med morsrollen, fordi det å ha en baby - det er utrolig feminin. Favoritt mødre kan gratulere ved hjelp av enkle, gode ord og vers. Det er bedre å tenke over sin tale, men spontanitet - også et godt alternativ. Husk: mor vil bli glad for å høre noen gratulasjoner fra sine barn.
   Hvis du bestemmer deg for å hilse min mor gjennom poesi, ikke for lat til å plukke opp på internett og ganske gode alternativer. Hvis du har et talent for å ta vers, skrive din egen originale versjonen. Dette er ikke bare en god velkomst, men også en fantastisk gave.
   Du kan også bruke ferdiglagde alternativer. For eksempel, så kort dikt:
  Gratulerer 8. mars

   Favoritt mamma, gratulerer jeg deg
   Med en kvinnelig ferie, våren.
   Helse og lykke til deg jeg vil ha
   Din sjel - fugl sanger!
   Holde seg fine i mange år framover
   Og smilet hans Hail alle
   La rykk forbi all den sorg, motgang,
   En fjær vil bare lykkes!
   Gratulerer 8. mars for søsteren
   For søstrene kan plukke opp morsomme eller humoristisk hilsen med interessant eller velkommen i ord. For de fleste kreative dikt tilbyr flere alternativer:
   Min kjære søster!
   Jeg ønsker å gratulere de kvinnedagen.
   Helse, lykke jeg ønsker
   Så langt var huset ditt
   Til beundret av menn
   Og bare én han elsket,
   Å aldri skade,
   At han alltid ga blomster!
   Jeg elsker deg, min søster!
   Og jeg vil ha en kvinne ferie
   Være lyse som brann brann,
   Jeg nyter livet å vite
   Med bare lykke fremover
   Hvilken glede å bli videreført,
   Vær modig i livets reise
   La suksess kommer til deg!
   Gratulerer 8. mars for kolleger
   Kolleger - kvinner kan heve hilsenen som et dikt skrevet for hånd på et postkort.
   Ikke bøy pinnen, i dette tilfellet trenger universell gratulerer med 8. mars som også er egnet for kort beskjed:
   Fra mars du smelter
   Med den raske mars
   Med samme milde,
   Siden mest spennende,
   Jeg ønsker deg lykke varig,
   Lykke hjerte -
   Seg bra
   Seg evig!
  Gratulerer 8. mars

   Menn kan gratulere sine kolleger - kvinner som bruker disse fantastiske dikt:
   Du er ved siden av oss på jobb,
   Selv om hjemmesykepleien
   Noen ganger må du lyve,
   Vi alle mannlige halvdel,
   Tilgi oss i dag
   Fordi ofte vi menn
   Gråte og argumentere for ingen grunn,
   Forgjeves erting deg.
   La oss alle løse:
   I dag, i morgen og i fremtiden,
   Menn holder kvinner
   At de holdt mennene.
   Vakker kvinne, snill, trofast!
   Med den nye våren deg fra første drop!
   Fred himmelen du strålende sol,
   Lykke høyt, veldig rent!
   Mange av dere hengivenhet, varme, godhet -
   La dine drømmer er laget!
   Gratulerer 8. mars for kvinnen
   Favoritt kvinne krever oppmerksomhet. Så behandle kompilering hilsen alvor. Ideelt sett, selvfølgelig, gjør det selv, men hvis du ikke eier ingenting fungerer, prøv ett av våre alternativer:
   Snill og mild, intelligent og vakker
   Den ble skapt av naturen du er et mirakel.
   Som et eventyr, en sang, en fjellbekk,
   Rapid, rent, gratis, ingen.
   Så alle de samme helse og lykke komplett.
   I mitt hjerte - du er bare ett!
   Min kjærlighet, vil du meg,
   Å hilse våren
   Min sjel vandrer i kval,
   Det gjenstår bare drømmer.
   Men drømmen kan ikke vare evig,
   Og livet blir avbrutt det -
   Ikke være grusom og uforsiktig,
   Og gjøre denne drømmen til virkelighet!
   Min kjærlighet være med deg neste
   Jeg Bezmolven, er vi langt,
   Ikke popekly kald utseende,
   Ta min gave - dikt.
   Forstår, jeg er den som du søker,
   Jeg - din tjener og herre,
   Menn kan være rundt tusen,
   Men du er ett, og jeg er en!  
  Яндекс.Метрика