Mystery heter Christine

 Navnet Christina kom til oss fra gamle greske og midler, som du kanskje skjønner av lyden, "kristne" eller "trofast mot Kristus."
 Først av alt, er det uttalt noe annerledes - Christina.
 Planet skyts Christina: Sun.
 Fargene er bra for en hersker som het Christine : Stål, gul-oransje, grønn.
 Favoritt farger Christina : Orange, brun.
 Steiner-talismaner Christina : Agate, brann opal, jaspis.

 Verdien av Christine


 Christina arystokratychnы, morsom og desperat. De skiller seg utenlandske sjarm - polsk eller fransk. Christina vet hvordan man skal kaste støv i øynene. Hva er en ulempe i Cavalier, betyr Christina ikke vet, men på besettelse fans klaget ofte. Oppstår disse problemene i disse kvinnene fra å ha barn: tilstedeværelsen av barnet gir en følelse av foreldreansvar. Christine samme og er fortsatt et barn for livet - en sjarmerende liten jente som trenger kjærlighet, støtte og omsorg. Christina liker ikke å bekymre seg for å arbeide, og selv når faller i vanskelige livssituasjon, prøver å gjøre alt på et minimum, med et sjarmerende smil skiftende byrden til kjære - dette er hennes karma navn.
 Omliggende Christina oppfattes som utenlands rart, puppe, men ikke så enkelt. Ikke overse primordial vibrasjon av den første bokstaven i navnet sitt: «X» - dette er ukjent X, og dette kan være et tegn på alt. Så ikke forvent Christina påståtte handlinger. Christina og hun vet ikke at trikset kaste den igjen.
 Christine kan lett regne med sterk arm venn, ja selv, til tross for lettsindighet, er den første samtalen klar til å komme til unnsetning en annen. Hvis du har en konflikt med Christine, ikke bli fornærmet for mye for henne glød. I Christina har venner som respekterer henne, og hun prøver å besvare dem i retur. Christina - en stemning, ikke popadaytesya under hennes varm hånd når hun i dårlig humør.
 Navngi dager i Christina: 6 august (juli 24) - Christina Tyrskaya, martyr.
 19 (13) mars - Persisk Christine, Martyr.

 Kjent i historien til Christina


 Christina - Elizabeth Frey - Norsk fylantropka (1789 - 1845), dedikert til forbedring av fengselslivet og situasjonen for fangene. Kommer fra en religiøs familie kvakerskoy, har det åpnet en ung jente i huset til sin far, en skole for fattige barn, noe som ytterligere utvidet etter gift en velstående Quaker Joseph Frey. Etter døden av Christina - Elizabeth hennes datter langveisfra memoarer skrevet av hennes mor. Ikke bare Frey, men andre kvinner kalt Christina hatt og har en tendens til filantropi og hjelpe andre.  
Juliana. Mysterium som heter Juliana

 Planet skyts Ulyana: Venus.
 Fargene er bra for hersker heter Juliana : Orange, dyp rød.
 Favoritt farge Ulyana Svart.
 Stone maskot Ulyana : Labrador.
 Juliana navn dateres tilbake til den romerske Yulyanus navnet, som betyr "lykke".

 Verdien av Ulyana


 I energi heter Juliana enorm kostnad vitalitet og optimisme. I dag er en vakker, klangfulle navn er svært sjeldne. Vanligvis fra tidlig barndom Uliana funksjoner begynner å vises ivrig på natur. Snarere vil det føler kjærlighet for de ulike grener av kunst. På skolen Uliana kan ha problemer med ytelsen. Den har en merkbar craving for uavhengighet. Hun ser liten grunn til å begrense sine ønsker, og det er også assosiert med navnet på energi som gjør henne til å åpent uttrykke sine følelser.
 Juliana foretrekker å leve sitt sinn og bestreber seg på å være komplett elskerinne i huset hans. Samtidig naturkreftene kan finne mye mer nyttig anvendelse. Hvis du er i ferd med utdannelse eller egen innsats Juliana lære å sammenligne sine ønsker med andres følelser, og å slippe ut farlige konflikten atmosfære ved hjelp av humor, vil livet hennes være mye roligere og lykkeligere, og hennes karriere er bare bidra. Generelt, mest av alt, vil hennes liv utvikle seg ganske godt.
 Juliana veldig hardt arbeidende og talentfull og vil trolig være å jobbe i ett område av vitenskap. Karma navn oppfyller disse kvalitetene.
 Juliana kan være en god følgesvenn og venn. Hun setter pris på folk en følelse av humor. Hun mener det viktigste som kan binde venner. Men annet enn det, ikke glem at hennes kroppsholdning vanligvis skjult dype følelser og følelser.
 Navnedager i Ulynы 19 juli (juli 6) 11. oktober (28 september) - Ulyaniya Ol'shans'ka, Cave, prinsesse, diva, vidlyudnytsya.
 15 (2) 3 juni Januar (21 desember) - Ulyaniya Novotorzhskaya, Princess, martyr.
 17 (4) 30 mars (17) August - Ulyaniya Ptolemyadskaya, martyr, martyr Paul Ptolemyadskoho søster.

 Kjent i historien om eieren navn Juliana


 Ferier Ulyaniya var i fengsel, da det var djevelen i form av en engel. "Ulyaniya - sa han - han Herren har sendt meg til deg og sier at du er bukker til avguder og døde en skammelig død" - Som svar jente bundet urent, kastet den på gulvet og pisket den samme kjeden, som var lenket og når det er tid til døden, Ulyaniya kom ut av fengsel, innebar sta djevel prychytayuscheho "Ikke utsett meg til latterliggjøring, hva jeg så srama vil forfører? "Men Ulyaniya seremoni dratt forbi forbløffede tilskuere djevelen, deretter kastet en latrine. Kristendommens historie har mange historier om hvordan Den Hellige dempet demoner. Antallet tilhengere inkludert hellig Ulyaniya. Mange forskjellige Uliana mot, som et eksempel Ulyaniya helligdager.  
Thais. Mystery vegne Thais

 Planet skyts Taisii: Venus.
 Fargene er bra for Thais Holder navn: brun-rød, lys stål.
 Favoritt farger Taisii Hvit, gul.
 Steiner-talismaner Taisii : Agate, gull.
 Taisa navn oversatt fra gresk betyr "hører til gudinnen Isis" - egyptiske beskytter av vann og vind, som representerer familien lojalitet.

 Verdien av Thais


 Fleksibel, utspekulert og hvatkaya, Thais kjenner ingen hindringer på veien til suksess. Hennes hjem - en ekte festning, forstår hun hva sann lykke for kvinner, omgitt av kjærlighet og omsorg og barn av husstanden. Naturligvis livet hennes mange misunnelige folk ikke bare se andres lykke, som også ser ut til dem helt ufortjent. Faktisk, Thais er veldig heldig mann - han nesten alltid klarer å komme ut av vannet med en tørr. Alle dets fiender er i kulda, og hun Thais er ikke å gjøre noen innsats for å. Kanskje den største fienden av henne - hun er. Ikke at hun er misfornøyd med livet, nei, hun er godt kjent med at noen andre, og hun klager. Men hennes tett i hans hjem festning. Det virker som det ble opprettet for noe mer enn rengjøring. Taisii kjedelig å lage mat, for å gjenopprette ro og orden i huset og omsorg for barn. Sin bite indre motsetninger, vag lengsel, og vil være en lang tid før hun innser at hun spiser lengsel etter nye inntrykk. Før eller senere Thais avsløre en lidenskap for lange reiser eller turer. 
 Makt heter Thais hardt. Thais tilgir mange mennesker, dessuten har tilpasset seg det, men når begeret renner over, alle akkumulerte følelser og bilder umiddelbart flykte til friheten. På den annen side, Thais energisk, kan være vanskelig, ikke uten fantasi og sans for humor.
 Karma heter Thais ganske harmonisk. Thais kan arbeide lege, lærer.
 Thais - tenkende person. Det er alt annet enn fjollete kvinne. I sine små venner og bekjente. I samtalen er det ikke en konflikt, det er en god venn og rådgiver. Det er ganske omgjengelig og i stand til å føle med andres problemer.
 Navnedager i Taisii 23 (10) mai - Egyptiske Thais.
 21 (8) Oktober - Thais egyptiske, pastor.

 Kjent i historien Taisii


 Boken Efraim "Thais av Atens virkelige historiske hendelser intrikat sammenvevd med legender og fiksjon forfatter. Thais - en historisk skikkelse, var hun en av de mest berømte hetero sin tid. Boken Ephraim er en episode hvor hetero datter mor innrømmer at hun og jeg ønsker å gå på beina, er hun stolt av tilbedelse som menn omgir hennes mor beundrende blikk som eskorterte henne utenfor. Etter å ha hørt datter, svarte Thais, "Jeg vil at du skal forstå: å være heterofil - det betyr alltid være først. Hetero må ha ikke bare perfekt skjønnhet. Det bør gis sinnets natur og evnen til å snakke sammen med sin mann. " De fleste thailendere heleid alle disse kvalitetene, samt andre Taisii nå.  
Julia. Julia. Mysterium som heter Julia

 Planet skyts Julia : Jupiter.
 Fargene er bra for en hersker som het Julia : Rød - et symbol på lidenskap, oransje.
 Favoritt farger Yulia : Grønn, blå.
 Steiner-talismaner Julia : Jade, lapis lazuli, safir.

 Opprinnelsen til navnet Julia


 Nevne Julia (lat. "Curly", "bølget") var opprinnelig rymlyanky slags Julio.
 I antikkens litteratur finnes Yulianiyi Lazorevskoy Life, skrevet av hennes sønn i begynnelsen av XVII århundre, forteller om en from edel townswoman verdslig liv. En god kone og en god mor, hun og enker med foreldreløse barn var som en ekte mor, gjør "mye veldedighet." Folk som henvendte seg til henne for å få råd, gi 'respons blahochynen og smыslynen. " Ingen kom til ham alene. Hun var velstående og rachytelna, dyktig i håndarbeid. Vi kan bare gjette hvordan navnet Yulianiya påvirket tegnet av vår heltinne, men forfatterne av studier på effekten av personlig karakter til personen navngitt på påstanden om at en kvinne ved navn Julia navn - god husmor, sparsommelig og oppfinnsom. De elsker sin familie, kjærlighet og barn kan alle finne nyttige husarbeid smak.

 Kjennetegn kvinne ved navn Julia


 I karakteren av Julia dominert impulsivitet, konkluderte den fasthet og verdighet, engasjement og artisteri. Ofte et barn Julia lunefulle og sta, så det er vanskelig å utdanne foreldre var veldig bortskjemt, gå til deres oppdrag. Men vi kan ikke si at Julia vokser ganske uhåndterlig.
 Julia ofte plutselig, men selvtilliten gjør dem holde følelsene. Elsker dem spesielt tydelig følelser.
 Munter og livlig karakter kan i stor grad hjelpe Julia karriere. Hun vet hvordan man skal oppnå hans være krevende og bredt. Kanskje Yulia vil detractors og fiender, men også det vil ha mange venner. Julia kan antennes rundt hans entusiasme. Selvsikkerhet hjelper henne med å oppnå stor suksess i livet. Julia har fornuft og logikk. Karma vegne harmonisk.
 Julia kan arbeide ved et forskningsinstitutt i tjenesteytende sektor og næringsliv.
 Noen forskere knytte navnet Julia med amber, vine - et symbol på fred og velstand og hjort - symbolet på renhet og fromhet.
 Nevne Julia i numerologi svarer til figur 7 indikerer bevegelsen av nedleggelse til glede, fra uvitenhet til kunnskap og livets mysterier.
 Navnedag Yulia: 31 (18) mai - Yulyya Corinthian, jomfru martyr.
 29 (16) Juli - Yulyya korsikanske, jomfru martyr.

 Det er eieren som het Julia


 Til tross for alle attraksjonene i euphonious navn, er det sjelden i Russland.
 Snarere kommer navnet Julia til minne på grunn av romanen i brev av Jean-Jacques Rousseaus "Julia, eller New Eloise", navnet som brukte navnet på en elsket middelaldersk filosofen Pierre Abelard. Før vi Julia ", hennes ansikt frisk som en rose, hennes sjel full av stille glede, vier hun skaperen Day, som vil være tapt for dyd her den grundig engasjert i håndarbeid; Hun dekorerer hans sinn nyttig kunnskap beriker smak, nyter kunst og dans, utvikler sin naturlige ynde enkel og vakker kjole for en sjarmerende hode, selv om, ja, han og hun trengte ikke Yulia konsultere med en respektert pastor, som ønsker å hjelpe fattige familier, skam snosyaschey fattigdom. Leveres med hjelp og trøst til den bitre enke eller foreldreløs glemt av alle. De forsvarlig og konservative taler hun trollbinder edel samfunn; hvordan å fryde seg i sirkel av venninner, uvøren Mladost returnerer til banen for klokskap og gode manerer ". Ingenting ønsker Julia, bortsett fra en rolig, fredelig eksistens (ønsket om fred og harmoni av mange foredragsholderne heter Julia). Men uansett hvor blahorazumna og rassudytelna Julia, hun kan ikke "dempe sine lidenskaper," dypt sjokkert hans utrolige styrke hun kjærlig over hvilke kjennelsen naturen er bare og mulig bare en gang i livet "Kjærlighet hindrer oss fra fristelser og gjør det slik at det å være det annet kjønn, noen en elskede skapninger har ingen betydning for oss. For den gjennomsnittlige kvinnen hvert menneske er et menneske; for det samme, hvis hjerte har kjent kjærlighet, i tillegg til sin elsker, menn ikke eksisterer ". Men jenta fra en adelig aristokratisk familie kan ikke være en plebeian kone. Givende av medlidenhet insistering av sin far, er enig Julia å gifte Wolmar, eier av eiendom i Sveits, hvor grunn patriarkalske relasjoner grunneier unngå luksus, overdreven rikdom, og hans bønder og tjenere leve komfortabelt. Hun overbeviser seg selv om at alt lukket bane av synd og vice, flyktig sensuell kjærlighet og ekteskap med den gamle mannen slått til hennes dyder som grunnlag for familien - plikten snarere enn ønske: "Det er bedre å fornærme mot adelen enn mot dyder - collier kone mer verdig respekt enn elskerinne Prince ". Hennes liv var skjebnen til hus, barn, venner, lese bøker moralske. 
 Kanskje den edle navn Julia vil bringe oss til minner fra historien, som "nei tristere i verden." I tidligere århundrer, våre forfedre sørget tragedie Romeo og Julia - som fornavn oversatt til russisk Juliet.
 Vi husket og hennes berømte landsmann - film skuespiller og kona til den store Federico Fellini Juliet Mazin, med et blikk som i filmen "Nights of Cabiria" tvunget zastylatsya tårer øynene til selv de mest alvorlige betrakteren.
 En merkelig og tragisk skjebne av dikteren Julia Drunina som gikk til fronten som frivillig på 17 år og servert for saninstruktorom fram til slutten av andre verdenskrig. Etter Literary Institute etter krigen, gir Julia Drunina militære diktsamlinger: "Soldatens pels", "vind fra front". Senere er det dikt om kjærlighet, samtidige, mange av dem på konkrete hendelser i livet årene 1960-1980. Ikke alltid hennes dikt mottatt anerkjennelse. For år, poeten "ikke senket hendene, slik at det onde til triumf er ikke", men virkeligheten har endret seg dramatisk de siste årene, revurdering av moralske verdier, skuffelse i kjærlighet førte til en tragisk slutt. Yulia Drunina mottatt i samsvar med sin poetiske credo: "Hele mitt liv har jeg vært i forkant // Jeg ønsker å dø i det". Ikke endrer hans idealer, han frivillig gikk bort. Kvinner med navnet Julia stand selv i vanskelige situasjoner for å redde ære og verdighet. Ja, Drunina handling - en handling av en mann som valgte å dø med verdighet enn å leve tanke. 
 Fra våre berømte samtidige absolutt verdt å nevne unik Yulia Borisova, ble en levende symbol Theater. Vakhtangov. Prinsesse Turandot av henne - uinntagelig og feminin, hjelpeløs og kjennelse som passerer alle motsetninger følelser - skaper i betrakterens fantasi sårbar bilde av milde og harde på samme tid. Mest fullt avslørte hennes dramatiske talent i filmen regissert av John Pyr'ev "The Idiot" av Fjodor Dostojevskij roman, der hun spilte hovedpersonen. Hennes Nastassja Filip ikke bare attraktivt, men også for alle de uforutsigbare handlinger i stand til medfølelse, lever dypt, kompleks og paradoksal indre liv. Mange Julia som Menshova har kunstnerisk gave og er en fantastisk skuespiller.
 Yulia oppnå suksess i sine karrierer og ofte blinket på TV som Menshova Julia og Julia Kurochkin. I 1992, for første gang i historien av konkurransen vant verdens vakreste jenter russisk student. Crown of Beauty og Miss World tittelen vant Julia Kurochkin forstadsbyen Scherbinka.
 TV-programleder nøt enorm popularitet Menshova Julia, datter av den kjente regissøren, direktør for filmene "Moskva Tror ikke på Tears", "What a Mess!" Og andre. Vladimir Menshov og skuespiller Vera Alentova.  
Яндекс.Метрика