Mystery heter Larissa

 Planet skyts Larissa : Månen, Merkur.
 Farge gunstig til innehaveren heter Larissa: Orange symboliserer følelser.
 Favoritt farger Larissa Svart, blå.
 Steiner-talismaner Larissa : Labrador, Aventurin.

 Historie som heter Larissa


 Larissa navn oversatt fra gresk betyr "måke" (men det finnes andre tolkning av navnet - "fin, søt" - fra det greske "LaRos").
 Gresk myte forteller om nymfen Larissa, som fødte herre havet Poseidon to sønner. I løpet av spillet, ballen falt i elva Larissa straffer. I hennes ære på denne byen ble grunnlagt. Denne gamle byen Larissa med en befolkning på 300 000 mennesker der i Hellas i dag.
 I IV århundre Holy Martyr Larissa sammen med andre kristne ble brent hedninger mens tjene i templet under regimet til keiser Gratian.

 Verdien av Larissa


 Livet Larissa - et forsøk på å balansere de to sidene av den karakter: sterke følelser raskt oppstå med en forkjærlighet for dyp empati og offer. Det er ingen tilfeldighet hovedpersonen i hans psykologisk drama "Bride" Alexander Ostrovsky heter Larissa. Talent, engasjement for moralsk renhet, sannferdighet høy løft den over vanlige. Prozrevaya, lære sannheten om menneskene rundt henne, bestemmer de seg for å bli «en svært dyre ting." Og bare døden unntatt fra Larissa skjebne holdt kvinne.
 Og i folkediktningen, og forfattere oppfylle visse navn ikke bare samme type, temperament, men noen kurs. Kombinasjonen av rike talent med en tragisk slutt på livet typisk for heltinner heter Larissa. Så sterk og uselvisk eksempel Lara, hovedpersonen i en roman av Boris Pasternak er "Doctor Zhivago".
 Kvinner kalt Larissa vanligvis har en sterk personlighet og kreative natur. De spiller en meget fremtredende rolle på scenen av livet, men denne rollen er vanligvis dødelig skygge. Ofte Larissa fungere som et verktøy som skjebne endrer andres liv. Bærer av dette navnet er dømt til misforståelse av andre og føler seg ensom.
 Noen ganger kan en craving for kroppslig trøst kan flytte inn i skyggen alle andre følelsesmessige utbrudd. Hun har en tendens til å strebe etter god stand og materiell trygghet. I Larissa og selvtillit, som sammen med et ønske om å handle kan føre til unødig risiko. Men sunn fornuft, evnen til å ikke bli lurt synlighet vil bidra til å gi opp falske verdier.
 Astrologer sier at i barndommen Larochka - en ekte mysterium. Rolig og søt, er denne jenta i stand til de mest uventede ting. Lære og utdanne henne - ikke en lett oppgave. Øvelsen Larisa ikke alltid like. Foreldre må se til at stemningen i huset var vennlig, fordi gjennom sin overfølsomhet Larissa kan vokse irritabel og ustabil. Hun fikk fangst selv uuttalte tanker og følelser nære.
 Grooming jente som heter Larissa, må vi huske at kjærlighet det like uforutsigbar som i livet. Larissa har en slik bredde av synspunkter om det er trygt å si at denne kvinnen blottet for fordommer. Larissa - perfekt kjæreste for noen som gjør vitenskapelig eller politisk karriere. Det er vittig, naturligvis holdt i ethvert samfunn. Jeg kan ikke si at penger er egentlig ikke bryr Larissa, men er det mer viktig for henne utvalgte, lyktes i noen karriere.
 Larissa - kjærlig kone, oppmerksom og omsorgsfull mor, en ekte husmor. Hun stoler hennes mann og ikke forråde ham. Men hvis hun virkelig revet med, vil det ikke føre en dobbel spill og stoppe et forhold som overlevd seg selv.
 Larissa vil innpode barnet kjærlighet og toleranse for folk som underviser være sant, så vil noen gang bli straffet for sannheten. Karma vegne harmonisk.
 I navnet inngikk Larissa stort potensial. Larissa - en som bringer stjernene. Larissa kanskje ønsker å bli en stor skuespiller, sanger eller danser. Mer dagligdagse yrker - revisor, sykepleier eller lærer - neppe tiltrekke seg hennes oppmerksomhet.
 Nevne Larissa tilsvarer kalk og hjort.
 I numerologi navn Larissa tilsvarer antall 8, som fremmer området av betydelige tilfeller bebuder rikdom. Hvis Larissa lykkes betro omsorgen for detaljene og detaljene til andre, og fokus på de viktigste aspektene ved saken, vil det gi lykke til alle sine bedrifter.
 Navnedag Larisa 8 april (mars 26) - Larissa Hotfskaya, martyr.

 Kjent i historien om Larissa


 Som for skjebnen til livet hos kvinner med navnet Larissa avsløre skjebnen til heltinnen Faglitterært Larissa Reisner, forfatter, kommunist, kommissær for generalstaben av flåten som var på Volga-kaspiske Flotilla hele kampen din vei gjennom Volga og Kama elver i Baku. Denne perioden av livet er reflektert i sin bok "The Front". Larissa Reisner organisert kultprosvet - polytotdelov arbeid i Ukraina og Donbass, noe som gjør sine mange trykte artikler, satirer og dikt i blader Moskva. Dessverre, hennes liv endte i 31 år.
 Larissa Alexander - Belarusian sovjetiske sangeren, sopran, operasjef.
 Larisa Latynina - sovjetiske idrettsutøver, multippel olympisk mester i turn.
 Larisa Vasilyeva - poet og skribent, forfatter av "The Kremlin kone."
 Larissa Shepitko - filmregissør, filmsett "Heat", "Wings", "Du og jeg", "Klatring".
 Larissa Golubkina - skuespiller, spilte hovedrollen i filmen "Hussar Ballad", "Happy Day", "Gi klag bok", "frigjøring", "Tre menn i en båt, ikke medregnet hundene."
 Larissa Bogoraz - menneskerettighetsaktivist, en av syv modige demonstranter 1968 på Den røde plass protesterer mot undertrykkelse av sovjetiske tanks demokratiske reformer i Tsjekkoslovakia; Forfatteren av bevegelse av dissidenter i Sovjetunionen "fedreland".
 Pyyasheva Larissa - økonom, forfatter av de økonomiske reformene i Russland.
 Larisa Dolina - popsanger spilte hovedrollen i filmen "Vi er fra jazz".
 Larissa Udovychenko - skuespiller, spilte hovedrollen i filmen "Det handler om ham", "suksess", "Winter Cherry".
 Larissa Luzhin - skuespilleren som spilte hovedrollen i filmen "I de syv vinder", "Gjennomføring av begjær", "Vertical".  
Mysterium som heter Claudia

 Claudia kommer fra den mannlige navn Claudius. Adjektivet "Klaudus" var en av skjellsord av guden Hefaistos hromonohoho. Navnet betyr "lame, bandy-legged."
 Planet skyts Claudia : Mars.
 Fargene er bra for en hersker som het Claudia : Mørk brun, orange.
 Favoritt farge Claudia : Rød.
 Stone maskot Claudia : Onyx.

 Verdien av Claudia


 Claudia omgjengelig, intelligent, arbeidsom, følsom. Alt liv er Claudia i å prøve å balansere de to egenskapene: noen kolerisk temperament med en forkjærlighet for dyp empati og offer. Det er noe av et barn. Søt og lys, kan det raskt tilpasse seg enhver situasjon. Claudia rolig, avbalansert, beskjedne, liker ikke å trumfe sin suksess. Det tåle livets svikt liker ikke å bry noen med sine problemer. Hun er alltid klar til å lytte til folk, som har noen liv vanskeligheter. Bryet med det er vanligvis Claudia rustikk, det er helt fraværende diplomati. Claudia urokkelig alt nytt. Det konservative. Kraften tilsvarer navnet hennes karakter.
 Claudia mannen en moralsk. Det ser unnskylde feilene til andre, og tilgir ikke noe. Alle pårørende alltid gjemmer seg under hennes milde omsorg ving.
 Karma vegne harmonisk, fordi Claudius svært anstendig menneske. Områder Claudia forskjellige som det er veldig disiplinert og kan finne seg i ethvert yrke. Det kan ofte skifte jobb og jobbe som sykepleier, en sykepleier, en lege, en flyvertinne. Men fremfor alt Claudius - en husmor og en fantastisk mor.
 Med Claudia kommunikasjon er vanligvis ikke noe problem, selvfølgelig, hvis det ikke er brutt stolthet. I tillegg er hun i stand til å sette pris på vennskap og alltid med å forbli sann venn. Hun er veldig følsom, og hvis historien om dine problemer forlate henne likegyldig - Claudia lytte nøye og prøve å hjelpe deg noen råd.
 Navngi dager i Claudia: Claudia Amysyyskaya (Pontica), Martyr, 2. april (mars 20).
 Claudia Ankyrskaya (Korint), jomfru-martyr. Etter lidelsen for sin kristne tro med en jente druknet i sjøen 31 (18) mai.
 Claudia Roman, martyr. Led for troen på Kristus med sin datter, Eugenia martyr (III c.) 6. januar (24 desember).

 Kjent i historien av Claudia


 Claudia Octavia - datter av keiseren, 53, giftet hun seg med keiser Nero, som skilte seg fra henne 62 år og forvist til å være i stand til å gifte seg med Sabine Pompeii. I det samme året Nero beordret til å drepe Claudia Octavia. Hennes livshistorie ble tilskrevet Senec Younger tragedie "Octavia". Det er det bare bevart eksempel på dette historiske dramaet tema. Fate Claudia Octavia viser at kvinner med dette navnet er ikke alltid glad i mitt personlige liv.  
Mystery heter Irina

 Irina navnet kommer fra det greske ordet som betyr "fred i sinnet".
 Planet skyts Irene : Venus.
 Fargene er bra for hersker heter Irina: Blek blå, lyse blå, gul og oransje.
 Favoritt farger Irene Rød, gul.
 Stone maskot Irene : Opal.

 Verdien av Irene


 Irina selvstendig og sterk kvinne, nøktern egnet til evalueringen av verden. Det er ikke sentimental, og enda litt zhorstkuvata. Irina konvergerer lett med mennesker, slappet hun i en ukjent selskap, spesielt hos menn. All Irina travel arbeidsdag på å skape et bilde av kulde, uavhengig, forretningskvinne, men hun skjuler sjalu og følsom sjel. Smak, tilbakeholdenhet i ord og gjerninger - disse kvalitetene har alltid preget Irina fra mengden gjort det et symbol på fred og sunn fornuft.
 I barndommen Irina selvstendig og sterk, har gode ferdigheter og lære det krever ikke mye innsats. Irina alltid gjenstand for økt oppmerksomhet fra menn, fordi selv med alderen det ikke mister appell. Strøm navn er meget sterk, som svarer til arten Irene. Hun har en sterk vilje, som organiserer den interne flyten av energi, alltid med å følge hans prinsipper. Irina utviklet sans for humor. Hun tar aldri danne like kjent for hennes åndelige opplevelser.
 Karma perfekte navnet, siden Irina ikke zlopamyatna og bra, men bildene og bildene reagerer ekstremt kraftig og brått. Irina hevder seg i verden gjennom kjærlighet. Irina nesten alltid uendelig kjærlig, omsorgsfull mor og trofast kone. Hun er høyt respektert på jobben og hjemme.
 Yrker Irene mangfoldig.: Det kan fungere i butikken, design kontor, lærer i filosofi, skuespiller, frisør og t N. Hun etablere raskt forretningsforbindelser, hun liker når hennes ros, og mens det fungerer med enda større iver.
 Til tross for sin uavhengighet og styrke, Irina fullstendig klar over manglende deltakelse den rundt. Hun elsker det når de behandles med ømhet og omsorg. Irina meget omgjengelig person, og kan være en god venn. Irina alltid komme til unnsetning en venn eller en venn.
 Navnedager i Irene Irina Akvyleyskaya, martyr. Irina og hennes søster og Ahalyya Hioniya, fromme kristne, i IV århundre martyr døde for troen på Kristus, 29 (16) april.
 Irina Egypt, Martyr 10. oktober (18 september).
 Irina Konstantinopel, 26 (13) mai.
 Irina Corinthian, martyr, 29 (16) april.
 Irina makedonsk, Great Martyr, 18 (5) mai. Det var en adelsfamilie. Gudmor Apostle Timothy. Forkynnelse og mirakler av Kristus trakk tusenvis av mennesker og deres foreldre. Led for at stort måltid, men forble intakt. Hun døde i en hule i XI århundre.

 Kjent i historien om Irene


 Irina F. - søster av Boris Godunov, kona til Tsar Fedor Ivanovitsj. Ekteskapet ble inngått på viljen til Ivan den grusomme i 1580 og ble en ny fase i karrieren til Boris Godunov. Etter døden av Fedor (1598) boyars, fryktet katastrofe interregnum, besluttet å sverge Irina. Men på den niende dagen hun gikk til Novodevichy kloster, hvor hun døde i 1603. Skjebnen til Irina Fedorovna forteller oss at personer med navnet Irina utsatt for krise øyeblikk av sitt liv til å slå til nøysomhet.  
Яндекс.Метрика