Mystery heter Lydia

 Lydia navn er av gresk opprinnelse og betyr "en innfødt av Lydia" (område i Lilleasia).
 Lydia kalles hellig martyr, offeret og hennes mann og fire sønner i Illyria i keiser Hadrian (II c.).
 Planet skyts Lydia : Jupiter.
 Fargene er bra for en hersker som het Lydia: grønn, brun, noen ganger rødt.
 Lydia Favoritt farge: lilla.
 Lydia Stone-talisman: ametyst.

 Verdien av Lydia


 Mot, styrke av ånd, uavhengighet og sannferdighet iboende i våre samtidige, som bærer navnet Lydia. Denne barndoms Lidochku må være vant til å håndtere sine følelser på en annen måte vokste opp, hun kan ikke engang ubevisst, såre andre skarpe ord. Lydia alltid trygg, har en ganske komplisert og hemmelighetsfull natur menneskets sinn.
 Lidia være ute for å lykkes, ekstremt hardt arbeidende. Men det kan være en kunstkritiker, museumsarbeidere, kritiker eller hun vil fungere.
 Lydia er i stand til å forelske uten minne, og det vil være uendelig kjærlighet. Et eksempel på dette - en romantisk historie om kjærlighet ved første blikk georgiske emigranter datter Lydia Tsyrhvava og kjente skuespilleren, sangeren og poeten Alexander Vertinsky. Til tross for den store aldersforskjellen og motstand foreldre Lydia, 1942 giftet de seg i katedralen i Shanghai, et år senere, etter å ha fått tillatelse, har kommet hjem. I Sovjetunionen var Lydia Vertinskaya film, spiller rollen som skjønn i filmer-historier "Sadko", "Kingdom of Crooked Mirrors". Både Alexander og Lydia datter Marianne og Vertinsky Anastasia ble skuespillere.
 Munterhet og skjønnhet - de iboende egenskapene til alle operatører heter Lydia.
 Fra sin ungdom Lydia nyter oppmerksomheten til mange fans, er det feminine, noen ganger litt flørtende. En uforglemmelig bilde av en jente som heter Lida skapt i hans berømte dikt Jaroslav Smelyakov.
 Velge mann, Lydia vanligvis lytte til råd fra sine foreldre. Hun var gift, hun gir all kraften i husholdningen. Mann setter vanligvis sin sparsommelighet og forhandle. Mest Lydia leve livene til barn og barnebarn.
 Vanligvis balansert Lida elsker alle typer selskaper. Noen Lida som å drikke alkohol i en alder av 30-50 år, de liker å ha det gøy. I en samtale med en kvinne ved det navnet ofte si hva de mener, egentlig ikke bry seg om hvordan de oppfatter kilden uttrykk. Ikke ta anstøt av Lydia for integritet, fordi hun sa uten ondskap. Karma navn er ikke perfekt, det er gjennomsnittlig.
 Okkupasjon i Lydia i utgangspunktet enkel: det kan være renere, fabrikkarbeider eller fabrikken.
 Personifiseringen av Lydia i den naturlige verden er gran, hortensia og liten fugl svyrystel.
 Gran gir Lydia kald, sterk skjønnhet, stolthet og utholdenhet, og hortensia gir ømhet og omsorg.
 Ifølge numerologiNavn Lydia møter nummer 8 fremmer entreprenørskap og varsler rikdom.
 Navngi dager i Lydia: 5 april (mars 23) - Lydia Illirian, martyr.

 Kjent i historien til Lydia


 På 1930-tallet, på scenen, på radio, records hørtes russiske folkesanger fremført av Lidia Ruslanova. Sangeren fått enorm kjærlighet og aksept i bredere kretser av lyttere. Hemmeligheten av sin ekstraordinære suksess i lyse vinger, originale talent. Naturen har sjenerøst utstyrt stemmen hennes,
 som ble hørt i dybden, bredden i som gikk sin opprinnelige Volga. Født Lydia Ruslanova inn i en bondefamilie i Saratov, foreldreløs tidlig og ble brakt opp på et krisesenter. Hun var 13 år gammel da den første verdenskrig. Lida slektning, lege, tok henne med seg for å hjelpe tog helsetjenester for de sårede. Der begynte hun å synge, velger de fleste mennesker, blir forstått Soldier sanger. Allerede blitt kjent skuespiller, hun dukket opp i gårdene og i Hall of Columns, og fabrikkgulvet, og Bolsjojteateret. Ikke ønsker å fornærme noen nektet, hun noen ganger tok del i kveld flere konserter. Sung Ruslanova i beleiret Leningrad, og beseiret Berlin. Det var første utøver av den berømte sang Matthew Blanter "Katyusha". En spesiell plass i repertoaret hennes holdt Saratov lidelse (ordene til den kjente sangen "Boots" Artist gjort seg selv). Lydia Sung Ruslanova alltid oppriktig og genuint. «Jeg kan ikke synge sanger - hun sa - Jeg spiller sangen". Modig, poesi og god, passerer gjennom Stalins Gulag vospytыvavshaya tre andre barn, gjennomført Lydia Ruslanova gjennom en levetid kjærlighet til russisk sang og tro på henne unfading skjønnhet og kraft som var særegent for henne like nosyteltsi heter Lydia. 
 Lydia Fotiyevoho - Lenins personlige sekretær i de siste årene av sitt liv.
 Lydia Vasilchikova - Princess, en aktivist fra det internasjonale Røde Kors i verdenskrig organisert sanitær tog.
 Lydia Seifullin - skribent, forfatter av romaner "lovbrytere", "Vyryneya."
 Lidiya Ginzburg - litteraturkritiker, forfatter av "lyrics", "På den psykologiske prosa."
 Lydia Tynianov - skribent, forfatter biografier Kahovsky, Darwin Ermolova, Maclay, Garin-Mikhailovsky.
 Lidija Čukovskaja - skribent, forfatter av "Opustelыy House" minner "Notater om Anna Akhmatova"; Korney Chukovskogo datter.
 Lidia Sukharevskaya - film og scene skuespiller, spilte hovedrollen i filmen "Vasilisa Beautiful", "Anna Karenina".
 Lydia Smirnova - skuespiller, spilt i filmene "My Love", "Balzaminov ekteskap."
 Lydia Fedoseyev-Shukshin - film og scene skuespiller, spilte hovedrollen i filmene "Ovner-shop", "The Twelve Chairs", "Kalina rød"; kone, forfatter, skuespiller og filmregissør Vasily Shukshin.
 Lydia Skoblikova - skater, vinneren av de olympiske leker 1964 i alle fire distanser.  
Mystery vegne Lada

 Dette navnet har slaviske røtter og er assosiert med ord som "fine", "struktur", "går bra".
 Planet skyts Frets : Venus.
 Fargene er bra for en hersker som het Lada Rød, lilla og sølv.
 Favoritt farge Lada : Blå.
 Stone maskot Frets: lapis lazuli.

 Verdien av Lada


 I Frets ingen grunn til sorg. Forresten, det er derfor i russiske epos mektige krigere slått til sin elsker "slite min" - jeg elsker mine.
 Moderne Lada er den samme vakre, kjære, vakre, lyse og merkbar. Rundt henne er alltid en masse interessante mennesker. Ikke overraskende, er mye av livet i virvel Lada fatale romaner. Men mennene raskt lei av det - synes blid og kjedelig. Bring det nye ansikter - disse bekjente plutselig hun vil være i stand til å finne noen interessante sider? Men selv om den ikke registrerer dem, goodwill ikke obirve. Ikke liker henne karakter. Ofte den støtter visse relasjoner (romantisk, vennlig, profesjonell), ikke fordi de trenger det eller veier, men bare i tilfelle, så å si, for fremtiden - plutselig trenger?
 For en forbruker holdning til mennesker hun er betalende - til tider i hennes liv der krisetider. Det er en, men kort. Makt heter tung, faktisk, som natur, ustabil og mystisk.
 Gnage ikke gift veldig glad, spesielt hun var ulykkelig i første halvdel av livet. Sann lykke er funnet i andre halvdel av livet, og til personen selv eller eldre, eller omvendt, yngre. Hennes jevnaldrende synes frisk. Hun løper alltid vekk fra kjedsomhet. Foretrekker å jobbe i et godt team, og her du kaleidoskop av ansikter, og de siste nyhetene, sladder og intriger. I dette miljøet, det føles som en fisk i vannet. Lada ekte sjarmør. Karma vegne av de fattige, som er ofte Lada ikke vet hva hun vil.
 Lada har mange venner og bekjente, men holde dem i deres miljø er ikke alltid i stand til. Hvis du ønsker å overlate en hemmelig Lada, gjør det, og at hun var interessert i å redde den. Vi bør heller ikke stole på den for myk, det er usannsynlig det lett å gå fra sin egen fordel, med mindre håp om en dag å få noe igjen for sin gode gjerning.
 Navnedager i Lada : 2 mars (17 februar) 14. juli (1 juni).

 Kjent i historien om Frets


 Lada - slaviske gudinnen for skjønnhet, kjærlighet og ekteskap. Lada personifisert og gjengjeldt kjærlighet. Om en mann som ikke er gift for kjærlighet og sa: «Du må ikke leve med Lada! "For å unngå slike problemer, hvert par av nygifte brakt gudinnens blomster, levende fugler, honning og bær. Lada var en fantastisk tempel i antikkens Kiev, og i huset - en statue av enestående skjønnhet i en rosa krone. Håret hennes ble fjernet zolototsvetnыe perler kjole dekorert med rike broderier og juveler. Hun holdt hånden av en bevinget barn - en sønn av guden for kjærlighet Lola. Det antas at nosiyky nevne Lada under beskyttelse av gudinnen.  
Mystery heter Xenia

 Xenia navn er fra det greske ordet om den saks skyld "reisende, alien, alien."
 Planet skyts Xenia Saturn.
 Fargene er bra for hersker heter Xenia : Sølv-grå, blå, gul, malakitt.
 Xenia Favoritt farge: grå og hvit.
 Stone - maskot Xenia: kalsedon.

 Verdien av Xenia


 Xenia er veldig følsom, kraftig oppfatter alle de problemene og gledene i livet. Hun ustadig natur. Hun er veldig livlig reagerer på urettferdighet. Xenia voksende søt, rolig og lydig barn, vel går på skole, ikke lat, ryddig og yspolnytelna men veldig obydchyva. Kjærester ofte den endres, og møtes med de i noe hun ikke. Xenia vanligvis utrustet skjør natur konfuzlyva, emosjonelle, energisk.
 Kraft av navnet indikerer at Xenia ustabil, rushes ofte til det ekstreme. Det mangler balanse og stabilitet. Xenia - en mann av fin mental organisasjon. Hun ser og føles tilkobling av ting usynlige for andre. Xenia hardt. Han liker å vinne, og beseirer overføringer hardt. Det er grunnleggende, det viktigste for en enhet Xenia hjem. Familien gjør det tidlig, og vanligvis kvinnen lykkelig gift. Men å leve med det neste er ikke lett, selv om det er en god kone og mor. Xenia har evnen til humaniora. Men hva hvis det ikke behandles, den mest interessante av sin egen verden.
 Karma som navn for tung, faktisk, som natur Xenia. Det er intolerant overfor andres svakheter. Men det er rettferdig og gjør aldri en endelig avgjørelse før fullt ut forstå i alle fall.
 Xenia - en god venn, trofast og pålitelig, omsorgsfull og imøtekommende til familie og venner. Men Gud gi deg motsi Xenia, du kan hate det. I håndteringen av Xenia trenger en spesiell tilnærming til ikke såre henne delikat sjel.
 Navngi dager i Xenia: 6 februar (24 januar) - Ksenia (i verden Eusebius) Mylasskaya, dyakonysa levde i V-tallet.
 6 februar (24 januar) - Xenia av Petersburg, dårer for Kristi skyld.

 Kjent i historien Xenia


 Eusebius Mylasskaya var den eneste datter av en fornem romersk senator. I et forsøk på å Gud, for å unngå fremtidige ekteskap, hemmelighet flyktet fra sin fars hus på skipet. Når vasket i det, som heter Xenia, bygde tempelet og etablert et kloster. Ferie til alle assistert: de fattige var blahotvorytelnytsey for Sorrow - utishnytseyu for syndere - mentor. Hans fromme eksempel Xenia trakk mange sjeler til frelse. Døde i bønn, og hennes død ble markert ved et tegn på himmelen lyse krone med et strålende innlegg midten. Mange Xenia har en tendens til å utføre edle gjerninger, som Eusebius Mylasskaya.  
Яндекс.Метрика