Mystery heter Valeria

 Planet skyts Valerie: Venus.
 Farge gunstig til innehaveren heter Valeria : Sky blå farge som understreker sin åndelighet, grønn.
 Favoritt farger Valerie : Blå, rød, noen ganger stål.
 Steiner-talismaner Valerie: smaragd, jade.

 Navn Historie Valeria


 Valeria - kvinnelige versjonen av navnet Valery (Lat "Valeo." - Å være sunn). I ortodokse Kalendere heter Valeria ansvarlig Kaleria. Memorial Day Calera martyr som ber for alle sine navnebrødre, -20 juni. Det er en hemmelighet og uforståelig harmoni mellom menneske og navnet på hendelsene i hans liv. Navnet, sin historiske og åndelige innflytelse på innholdet i en person som frivillig eller ufrivillig ligner hva soymennomu helgen. På den annen side, folien saint også bærer med seg et felles navn.

 Verdien av Valeria


 Valeria er en stolt, full av verdighet. Vanligvis Valerie frodig, uregjerlig hår, lat nåde, katt mykhet i bevegelsene. Valeria elsker å være i sentrum av oppmerksomheten, og det er merkbart ønske om å dominere. Hun virker helt lært å forstå vanskelighetene og omskiftninger i utenomjordisk liv, men kan ikke forstå sin egen.
 Valeria er ekstremt følsom for hva folk tenker på den rundt. Sjenerøs, kongelig natur Valerie best til uttrykk når det vert sitt eget hus. Valery omsorg, økonomisk kone hjem fra henne gjennom hele prosedyren. Liker ikke å gå til partene, gjestene foretrekker slå dem hjemme og kommunisere med familien.
 Valery uforutsigbar. Noen ganger er det bare an på oppførselen til føtter med som stod hun. Hvis liten Valery naduetsya, dette lenge. Det virker ingen ga over og Valeria ute av slag. Tilsvar, uten noen åpenbar grunn, etter en stund blir det munter og kjærlig. Igjen, bør du ikke puslespill over hvorfor dette skjedde: fortsatt ikke othadaete. Siden barndommen hun trenger å kontrollere seg selv. Vokser opp, fortsetter Valeria å være utfordrende og malopredskazuemoy. Det er kontroversielt i evalueringen av hendelser og mennesker, ustadig i sine intensjoner. Ofte mer mot til å vise sin vrede, for å imponere andre. Altfor selvsikker. Til fremmede i Valerie dominerte skeptisk mistro holdning.
 Noen ganger Valeria altfor enkle, noen ganger for dogmatiske dommer. Uttrykke dine følelser ekstremt raskt, etterfulgt av en langvarig depresjon. Men hvis du har tålmodighet til å vinne sin plassering eller bare heldig som det, får du en veldig lojal venn som hårdnakket i vil du bare se det gode, selv om du ikke fortjener.
 Alle som ønsker å trenge dypere karakter Valerie vil se at grunnlaget for noen uberegnelige oppførsel Valerie er dens sårbarhet, følsomhet. Valeria har en velutviklet fantasi, fantasifull utmerket minnet i lang tid huske at det sjokkerte eller skremt. Det er sjarmerende og perfekt sjarmerende og vet å bruke disse kvalitetene.
 Med pengene blir hun altfor fritt, for nytelse og underholdning kan bruke en formue og sjelden nekter de som spør henne i gjeld. I Valerie er aldri en mellomting: hvis det er, er det lite sannsynlig at noen vil være i stand til å innhente henne, hvis kjærlig - det uselvisk. Valery veldig sexy, kan ikke forestille min eksistens uten kjærlighet. Det er sentimental og, avhengig av tilstanden i sine kjærlighetsforhold, eller glad, eller sørg. Men som regel alt ender godt: Valeria eller forsonet med sin elsker, eller finne en ny og skinner igjen. Valerie trenger en sterk, pålitelig venn, i stand til å skjule det fra livets stormer. Det sjalu: flyktig blikk kastet Valerie mann til en annen kvinne må prymityt. Og resultatet av dette kan være sterkt ødelegge stemningen. Valerie Sjalusi består ofte vellykket ødelegger første ekteskap. Som for lojalitet, vil det redde henne, men for juks gjengi ugyldig samme sak. Ofte Valerie uten hell i livet, fordi hun vet hva hun vil. 
 Valery tilbøyelig til å hjelpe folk, men noen ganger er det ikke oppnås. Ikke desto mindre bør det velge et yrke, er forbundet i kommunikasjon med personer. Valery talentfull og kan realisere seg selv i et kreativt yrke.
 Valerie symboler i den naturlige verden er et blomstrende kirsebærtre av visdom og lykke, og cicada.
 I numerologi tallet tilsvarer den Valeriy 3Symboliserer talent, allsidighet, moro, noe som indikerer kunstneriske talenter, subtil oppfatning av skjønnhet, interesse for sporten.
 Navngi dager i Valerie: 20 (7) av juni - Valery Kesaryyskaya, martyr.

 Kjent i historien om Valerie


 I Ivan Bunin story "skrik og Valeria" en av de viktigste heltinner vakre og sjarmerende: "var det en meget god, sterk, vakker, med tykt, mørkt hår, med fløyel øyenbryn, nesten smeltet sammen med truende øyne fargen svart blod, med varmt mørk solbrun glød til ansiktet, tenner skinne med en lys og full av kirsebær lepper. Hendene hennes var små, men likevel sterk, glatt garvet, bare litt røkt. Og hva skulder! "Selvfølgelig, alt forelsket i henne. Og hovedpersonen, som også er forelsket i henne, overrasket ser på henne og kan ikke forutsi hva hun vil gjøre neste gang. Det sier mye, lukkes deretter. Det bringer ham, dytter han. Navn på heltinnen selvfølgelig Valeria.
 Valeria Autograph - sanger, Koloratursopran i mange år prydet scenen av Bolshoi Theater.
 Valeria Novodvorskaya - politiker, en lidenskapelig forkjemper for demokrati.
 Valery Alexeev-Prokop - Omsk Drama skuespiller.
 Valeria - popsanger Alla Perfilova kallenavn.  
Secret Valentine vegne

 Farge gunstig til innehaveren heter Valentine: blå - et symbol på ren og kjærlig hjerte.
 Valentina Favoritt farge: blå.
 Stone maskot Valentina: perler, symboliserer helse.

 Historien om Valentines vegne


 Kvinner kalt Valentine - Valentine mannlig analog, oversatt fra latin betyr "sterk", "sunn". Den første kjente Valentine - Valentine martyr led for den kristne tro under regimet til keiser Maximilian, kjent for sin brutale forfølgelse av kristne (308 g.).
 I russiske folk jordbrukskalenderen var et tegn assosiert med Valentine dag hvis den dagen treet pyntet med rikelig land og frost, vil "bli året for å høste honning og floral, lime, bokhvete." Så må vente på innhøstingen av medisinsk lind blomst, bokhvete, duftende eng gress.

 Verdien av Valentine


 Navn Valentine gir sin bærer aktiv natur, en tendens til uselviske deltakelse, diligence, praktisk og kommunikasjonsevner.
 Som barn og ung Valechky Valja veldig bra og tilbøyelig til å hjelpe og andre jevnaldrende og voksne. De forventer ikke belønning og takk, selve muligheten av noen til å hjelpe dem er en verdifull belønning. Valentine pleier vanligvis å ofre, hun er ute av stand til å ta vare tåle sorg og alltid uttrykke sin sympati.
 I Valentina lett temperament, selv om det fengende, men ikke hevngjerrig og godhjertet. Flyktig sinne vanligvis rettferdig, forlater sjelen selv Valentina, ingen sjel på hvem som er sint, lang og mørk sediment. Valentine easy-going, elsker å gå for et besøk. Det er lett å kommunisere og veldig veldig gjestfrie.
 I familielivet Valentine stuper hodet. Hun kunne herskap, villig og energi involvert i husarbeid, men ikke fordi han har et talent for å sy, strikke eller matlaging, nemlig på grunn av kjærligheten til livet forbedring. Valentine er et lykkelig familieliv, og uorden i indre anliggender for henne uvanlig.
 Har Valentina og negativ kvalitet - det er sta, men rimelig og praktiske mildne stahet. Valentines kan lukkes, noen ganger sjalu, men uten ondskap og vond vilje, fordi fiendene hun gjør vanligvis ikke. Kvinne strenge moralske regler, er det noen ganger uutholdelig hans obsessive bekymring, selv diktert av de beste motivene.
 Vennlighet og tålmodighet Valentina ser ut til å ha noen grenser, og denne gangen rundt misbruk.
 Ifølge numerologi, tilsvarer navn til nummer 3 ValentineSymboliserer enhet av jorden og det sublime, talent og moro. I den naturlige verden har blitt legemliggjørelsen av Valentina selje og lilje.
 Planet skyts Valentina : Venus.


 Verdenskjente Valentina


 I det siste århundret i navnet på Valentine sjelden. Dikteren Alexander Blok dedikert hans dikt nosyteltsi uvanlig for den tiden som het Valentine. Hans "Tre brev til Art. S. "adressert til skuespilleren Valentina Schoholevoyi under fangst og reflektere dikteren er det. Valentine Schoholiva (urozhd Bohuslavska.) - Kona til den berømte litteraturkritiker, var ikke bare en talentfull skuespiller, men også skrev poesi. "Valentine stjerners mechtane! "" Disse ville svake hender "," bormotane perler "- dette er ord som beskriver den berømte dikteren hans muse. Ifølge hans samtidige, Valentine Schoholiva var veldig feminin og grasiøs, og hun bekymret hennes tale ble intermitterende og uvanlig. Stor resitere dikt til andre poeter, hun aldri lese høyt sine egne. Svært ofte poetisk natur, som er oppkalt Valentine, forbundet med hans liv og kunst av Muses er flotte mennesker.
 Den berømte skuespilleren av 1940-tallet var Valentin Serov. Bildet hun skapt i filmer om den store fedrelandskrigen, var personifiseringen av alle russiske kvinner som ventet elskede sønner, brødre, ektemenn, som gikk til fronten. Interessant, tegnet hun skapt en film, så typisk for eierne heter Valentine. Valentin Serov jobbet i ulike Moskva teatre. Sin første filmrolle tilhører 1939, da hun spilte hovedrollen i filmen "The Girl with karakter." Hennes Lisa Ermolova i filmen "vente på meg", myk, feminin, men en så sterk, erobret hele tatt. Hun har også spilt i filmene "Heart of fire", "Kreml klokkespill", "Barn Vanyushina."
 Skuespilleren av scenen og skjermen favoritt Valentine Talyzina mange av våre samtidige. Arbeider i teater. Mossovet 1958, hun var opptatt i forestillinger av verkene til klassikerne "Onkels drøm", "Forbrytelse og straff", "The Last Victim". I 1964, skuespilleren hovedrollen i den første filmen (filmen "The Man Who tviler"), brakte seere elsker Valentina Talyzina levende roller i "Zigzag flaks", "Athos", "skjebnens ironi, eller Enjoy Your Bath", "Ekteskap".
 Mange filmer 1960-1970 år ble bokstavelig talt lyser opp lyse og unikt ansikt Valentina Telychkynoy. Umiddelbart husket uvanlig måte denne unge skuespilleren til å snakke og holde. Den første filmen med hennes deltakelse ble kalt "Taiga Troopers" og den første suksessen var hennes rolle i "journalist". Dette ble etterfulgt av arbeid i filmene "Zigzag flaks", "Hjem", "Nær sjøen", "Fem kvelder", "først gift", "Portrett av kunstnerens kone." Valentine Telychkyna - ved Kinopovest "kyss, beklager for."
 Eksempler Talyzina og Telychkynoy bekrefter at kvinner er oppkalt Valentine kunstnerisk natur og utsatt for raske transformasjonen.
 Våre berømte samtidige, oppkalt etter Valentine er ikke bare en skuespiller. Mange jenter som ble født i 1963, ble oppkalt til ære for den første kvinnen kosmonauten Valentina Tereshkova. Tereshkova jobbet i Jaroslavl kombinere tekniske tekstiler, engasjert i fallskjermhopping i Jaroslavl aviaklubi. I 1962 ble han med i troppen, trene astronauter. Etter romferd ankom Military Engineering Academy. Zhukovsky. Valentina Tereshkova ledet de sovjetiske Kvinneutvalget, var visepresident i den internasjonale demokratiske Federation of Women, et medlem av World Peace Council. Den er oppkalt etter et krater på baksiden av månen. Jentene, oppkalt etter Tereshkova vanligvis har mange egenskaper som var iboende kvinne-kosmonauten, heltemot, styrke, ønske om prestasjon.
 Valentina Khodasevich - teater artist.
 Valentin Vladimirov - skuespiller som spilte 90 bit deler i filmer.
 Valentine Mammoth - oppdretter, forfatter av varianter av våren hvete.
 Valentine Grizodubova - Sovjet pilot, som en del av kvinnenes mannskap gjort i 1938 nonstop fly Moskva - Fjerne Østen.
 Valentine Kalynovska - danser, solist Kyiv Theatre. Shevchenko.  
Яндекс.Метрика