Mystery vegne Antonina

 Planet skyts Antonina : Jupiter. Denne planeten bringer optimisme i mennesker, evnen til å oppfatte verden rundt oss i et bedre lys. Antonina unngå konflikter og vanskelige situasjoner, men som en magnet tiltrekker lykke og harmoni. Jupiter bidrar også til selv-forbedring, utvikler en tendens til kunst.
 Farge gunstig til innehaveren heter Antonina : Blå, symboliserer sjelen. For all sin sparsommelighet og pedanteri Antonina - den høye hellig liv, søker hun alltid å forstå de høyere livets mysterier. Hennes interesse for religion og de okkulte vitenskaper er ikke tilfeldig. Favorittfarge: Lilla.
 Stone maskot Antonina: ametyst.
 Navnedager i Antonina 23 (10) av juni - Krodalenskaya Antonina, jomfru-martyr.
 14 mars, juni 26 (1 mars, juni 13) - Antonina Nikea, martyr.

 Antonina Navnhistorikk


 I språkforskere er uenige om opprinnelsen til navnet. Noen mener at Russlands Antonina navn er av latinsk opprinnelse («stygg») og dannet av den mannlige navn Antoninus (Antoninus); og andre kilder, er navnet på gresk opprinnelse Antonina ("kjøpe i stedet").
 Holy Martyr Antonina etter grusom behandling ved troen på Kristus ble senket i sjøen (IV c.). Hennes ortodokse kirke feirer 14. mars.
 23 juni minnes Holy Martyr Antonina - (. 313 g) jomfruer som etter tortur ved troen på Kristus kastet i en grop av brann og dekket med jord.
 Navnet på Antoninus i var knyttet til noen nasjonale kjennetegn:
? Det ble antatt hvis 14 mars på Antonina purke kål frøplanter i potter, er det ikke utsettes for frost.
? Baba mente at Antonina "alle nøkler koke underground" fordi det er på tide å begynne å bleike klut.

 Verdien av Antonina


 En jente som heter Antonina, har god beskyttelse. Den er utstyrt med talent i alt han gjør, kunstneriske evner utviklet intuisjon. Medfølelse, godhet og kjærlighet til andre vil hjelpe henne i livet.
 Antonina enkel å bruke, arbeidsom, ryddig og dedikasjon til hennes familie bringe lykke.
 Kjærlige mennesker ville kalle henne mykt: Tonya, Tosya, Nyusya Nina, Nida. Folk Antonida form av navnet.
 Kvinner som bærer navnet til Antoninus, snill, sympatisk karakter. Det plasserer folk, så det kan være en god lege, lærer, selger, i alle fall, er det rettferdig. På jobben er det alvorlig, obstoyatelna, punktlig, og kamerater og venner respekterer henne. Men fra hennes vennskap mangler noen ganger pragmatisme.
 Antonina har en spesiell følelse og intuisjon. Hun lett gitt historie og geografi. Det har stolthet og forfengelighet, som i praksis er uttrykt i en ansvarlig holdning og spesiell pedanteri. Men Antonina liker å skryte av sine fordeler, hun tålmodig venter i vingene når endelig sette pris på hennes forretningssans. Stjerner Antonini også nedlatende hennes lidenskap for reise og interesse i de okkulte vitenskaper.
 Hvis Antonina plutselig bestemmer seg for å bli en spåmann, lykkes hun i dette mer enn andre. Kombinasjonen av egenskaper som sjarm person, med vooruzhennostyu kunnskap og god intuisjon gi henne en stor fordel.
 I Antonina mange fans, fortsatte hun velger lover. Hun var gift, ble en hengiven kone, husmor. Det omsorg, nøyaktig og dyktig vertinne, forbereder perfekt og beregner nøyaktig din familie budsjett. Hun aldri trynkaye penger og prøver alltid å kjøpe ting og mat er billigere. Hengivenhet til familien gjør Antonina å gjøre noen offer for skyld for å bevare det kan jeg tåle selv alkoholisme og utroskap av sin mann.
 Symbolet navn Antoninus i den naturlige verden ble selje og lilje. Effekt av selje indikert i dagdrøm, en tendens til melankoli. Det kommer en tid, og Antonini bør fratre, trekke seg tilbake til sine drømmer. Imidlertid vil dette tidsfordriv ikke være lang, riste den igjen stupe inn i jordiske saker, edruelige og praktiske. Selvfølgelig, må hver person noen ganger være alene med ham, så vi skapte natur. Om Tony drømmer ingen vet. Willow forteller henne at noen ganger virke ganske svak, hjelpeløs og svak, denne taktikken gjør det mulig å oppnå. Faktisk Antonina perfekt stand til å beskytte seg selv og gi seg selv krenkelser, og ytre rammer for oppførsel diktert bare av personlig vinning. Antonina lagt poetizatsii sine følelser, hun liker ikke vanlig, grå liv. Under beskyttelse av willow utvikle kunstneriske evner, intuisjon og fantasi.
 Svært egnet Antonini yrket psykolog.
 Ifølge numerologi, tilsvarer Antonina navn til nummer 3 som symboliserer foreningen av himmel, jord og menneske. Tre - en mann, kvinne og barn er en geometrisk form - en trekant. Mannen med nummer 3 heter dyktige, erfarne og rolig, tilbøyelig til naturfagtimene, sport, kunst. Hvis Antonina oppfører seg fornuftig, ikke distrahert av små ting, vil det alltid følge suksess.

 Berømt i historien om Antonina


 Antonina - datter av den bysantinske sirkus rytter, vakker, men utspekulert, Theodora var en venn - kona til den romerske keiser Justinian I (VI århundre.). Antonina annen sterk og kraftfull karakter, en forkjærlighet for intriger. Det hjalp Theodora i alle sine obskøne ting, og i sin tur brukt den kraftige Empress hjelp til å erobre sine fiender. Hennes mann, sjef Belisarius var yngre fordi Antonina lett etablert full kontroll over det. Hun ble ledsaget av hans militære kampanjer, hjalp i politiske saker, så hans interesser ved hoffet i Konstantinopel. Antonina likte ikke Velizariya og bedro ham. Hennes sønn fra hans første ekteskap Fotius gang oppdaget hennes utroskap commander. Sinne Antonina var stor: Photios knapt unnslapp døden og rømte, postryhshys en munk. Når Belisarius døde, overtok de fleste av hans tilstand keiseren. Og resten av hennes andel Antonina grunnla et kloster. 
 Antonida - heltinnen av Glinka opera "Ivan Susanin" datter av Ivan Susanin. Denne milde, attraktive kvinnelige image, elskede og kjærlig datter og forlovede. Min far kaller henne "milde duer og turtelduer."
 Russiske sangeren Antonina Nezhdanova født i en familie av landlige lærere og 7 år sang i kirkekoret. Etter eksamen fra Moskva-konservatoriet i 1902, hans debut som Antonydы ("Ivan Susanin") ved Bolsjoi-teatret. Under den første sesongen spilte teater unge sangeren hans beste operaroller:. Gilda ("Rigoletto" av Verdi), Ludmila ("Ruslan og Ludmila" av Glinka), Rosina ("Barbereren i Sevilla" av Rossini) og t E.
 Med frisk, krystallklare sopran milde tone, har Antonina Nezhdanova et resultat av hard trening betydelig utvidet utvalget av stemmen hans nådde fylde av lyd i alle registre. I arbeidet med iscenesettelse parter Nezhdanova hatt råd Chaliapin, Yermolova, Stanislavsky, betaler spesiell oppmerksomhet vokal bilde. Hun har opptrådt på konsertrepertoar, utføre verker av Rachmaninov, Tchaikovsky, Beethoven, Schubert, Stravinsky, russiske folkesanger. Nezhdanova ofte følger seg komponister - Rachmaninoff, Arenskij, Glazunov, Scriabin og mange andre.  
Tyren. Det karakteristiske for dyrekretsen Taurus

 Tegn på Zodiac Taurus


 Taurus (21 april til 20 mai)

 Taurus Planet


 Taurus beskytter Venus - gudinnen for kjærlighet, skjønnhet og glede. Taureans elsker alle vakre uansett hvor de finner ham hjemme, i et museum eller på scenen.

 Elementet av Taurus


 Taurus - mark Earth Han fast på bakken. Dette elementet gir Taurus tendens til konservatisme, praktisk og grundighet og pålitelighet og utholdenhet i følelser. Det antas at den samtidig påvirkning av planeten Venus og Jorden element gir Taurus kjærlighet til sanselige nytelser, inkludert deilig mat.
 Mest karakteristiske trekk ved Taurus er tilbakeholdenhet og diskusjoner. Taurus solid og stødig som en stein hvis han ikke vil, kan ingenting bringe ham ut av balanse. Du kan trampe føttene og kaste med nevene, men hvis Taurus er noe for alle besluttet at han ikke vil lede øyenbryn.
 Det er ikke kjent nærmere, vil det imponere den tause mannen. Vis klart, rolig, fast. Bevegelse sakte, kvinner - grasiøs, lat, men de følte en skjult styrke. Vanligvis Taurus godt bygget, men lubben.
 Lite ordensforstyrrelser Taurus. Sine avgjørelser er uforanderlig. Han liker ikke kontrovers, spesielt i en hevet stemme, og gjør ingen disharmoni i livet. Stol på din oppfatning, indre overbevisning, basert mer på følelser enn på resonnement.
 Ikke tving det, ellers vil det vise stahet. Og hvis du går for langt, faller inn i et raseri. Det kan være måneder eller år for å vise bemerkelsesverdig ro, ignorerer alt som andre forårsake et nervøst sammenbrudd. Og så ganske plutselig eksploderer i sinne. I dette tilfelle, går ut av veien så snart som mulig. Men mange Taurus like godt ha dem at slike angrep rabies falle dem bare en eller to ganger i mitt liv.
 Doble effekten av Venus og månen forårsaker følsomhet og sentimentalitet Taurus. Det er veldig mye tiltrukket av det motsatte kjønn, men ikke i hans natur å aggressivt forfølge hans utvalgte. Han foretrekker å tiltrekke folk til deg.
 Typisk, folk med. De er veldig glad i hans hjem, hans komfortabel stol, et kjent miljø. Endringer i omstendighetene pålegge dem i vantro. De alltid drømmer om ditt eget hjem. Folk født under tegnet av Taurus, som fred og ro i sitt hjem, foretrekker bråkete sboryscham. Deres hjem - deres festning. Hvis huset er sammensatt ugunstige forhold for Taurus, iler han mangler stenger og fiske nærmere naturen.
 Det er generelt friske, sterke mennesker, av dem sier at de har en stor margin. Taurus kan leve til alderdommen uten noen sykdom. Men han vet ikke når og hvor du skal stoppe, for mye tilbøyelig til å jobbe, drikke, røyke, kjærlighet. Hvis syk, til svært lang tid å gjenopprette.
 Den viktigste sykdommen Taurus : Fedme, diabetes, hepatitt, utslett, allergi, hoste, hjerne, tretthet, schizofreni, depresjon. Mest sensitive området - hals, nakke, ben, rygg. Enhver kald ofte blir til en sår hals. Dårlig sirkulasjon fører til åreknuter, fedme og andre kroniske sykdommer.
 Mesteparten av Taurus kan skryte av god helse. Men gitt tilbøyelighet ganske arbeid genererer den viktigste årsaken til sykdom - mangel på frisk luft og bevegelse.
 I hovedsak Taurus stoikerne og ta ting som de er. I Tyren bare mye tålmodighet. De kan bære år med fysisk og følelsesmessig belastning lydløst uten å klage og skylde på noen. Og jo mer trøbbel jo mer de finner sin styrke til å bære dem. Fysisk Taurus har stor vitalitet og utholdenhet, men hans energi oppstår ikke av seg selv, som representanter for konstellasjoner ild og vann. Den trenger en stimulans fra utsiden.
 Taurus fortjener den høyeste utmerkelse for tapperhet, de kommer under slag av skjebnen og som har lang tid å bryte av andre tegn, og deres lojalitet og hengivenhet til familie og venner ofte overgår all forstand.
 Deres humor er forskjellig varme, pluss de er sjelden grusom eller hevngjerrig.
 Taurus og penger alltid gå sammen, fordi Venus - planeten ikke bare harmoni og kjærlighet, men penger. Blant de arbeidsledige, vil du ikke finne Taurus. De bygger sitt imperium sakte men på en ny måte. Start alltid med et solid fundament, etasje etter etasje redusere jobben sin. Med Taurus gjøre gode ingeniører, designere, leger, lærere, byggmestere, oppdrettere, dyrkere, og regnskapsførere. I finanssektoren, som i medlemmer av andre tegn kan føre til forvirring og hodepine, Taurus svømme som en fisk i vannet.
 Det antas at Venus hjelper også folk i dette tegnet til å realisere sitt potensial i yrket av arkitekt, designer, musiker, maler, kokk. Men noen jobber Taurus ikke fremmed element av kreativitet.
 Men hvor Taurus ikke fungerte og hva som ikke ville, de refererer til tilfelle av en høy følelse av ansvar. Etter å ha funnet sin plass i livet, er Taurus ikke ute etter endring, spesielt hvis arbeidet perspektiv.
 De elsker å akkumulere makt samt penger, men vanligvis for moro å eie den. Handling, de ofte lar sine underordnede. Kunnskap som makt og penger i hendene, tilfredsstiller det sine ambisjoner.
 La arbeidet Steinbukken og Kreft og glemme-det vil lukte og se inn i øynene til en vakker kvinne. Før eller senere vil pengene komme til Taurus. Arbeider under veiledning av hode-kropp, lært en gylden regel - aldri prøve hans tålmodighet. Unngå dette vanskelig, som det virker utømmelig tålmodighet Taurus. I dag betalte han ingen oppmerksomhet til slurvete utskrevne dokumentet ikke gi betydning forvirring i tallene i årsrapporten, ikke skjente deg for ekstra halv time stakk til lunsjpausen. I morgen du fortsetter å forsømme sine plikter zapiznytesya ikke en halv time og en time og der, stirrer, og du får sparken fra en krasj, tilsynelatende uten noen åpenbar grunn.
 Følelsen i Taurus skarpere enn andre tegn. De bryr seg om maleri og musikk. De er fulle av kjærlighet for luksus, til hva de eier, men penger er ikke bortkastet trynkayut.
 Den største fordelen med Taurus er stabilitet, lojalitet og en sterk følelse av formål. De ønsker å gjøre jobben bedre og alltid søkt hans.

 Taurus mannlig


 Man-Bull - edru, rolig, praktisk, "jordet". Men hvis du tror at det er blottet for romantikk, er det ikke sant. Ikke glem at Tyrene er under kraften av Venus, gudinnen for kjærlighet og fred - den beskytter av kunst. De kan være svært milde og imøtekommende.
 Hvis Taurus bestemt at du kommer til ham, og bestemte seg for å erobre deg, vil han overgå ethvert menneske. Taurus kan ta vare på alle reglene, inviterer en dame i de beste teatre og restauranter, aldri glemme hennes bursdag eller en annen, viktig for henne date. Entusiasme i Taurus full, går de til slutt, enten søt eller bitter denne enden. Forelsket Taurus kan ikke stoppe ingen kritikk, ingen awkwardness eller ubehag, men på andre måter er det veldig praktisk.
 Tyrene er ofte galt i å velge partner. En typisk Taurus er vanligvis blind for eventuelle advarsler av inkompatibilitet av karakter, og jo flere venner fortelle ham om det, jo mer han motstår. Men de går gjennom en skilsmisse lang og hard, og enda lenger på utkikk etter en ny kjæreste, fordi Taurus eyeing for en lang tid.
 Som ekteskap er svært viktig for Taurus nærhet, ikke bare fysisk, men også psykisk. Han liker ikke forandring, så alltid bekymret oppfattes av andre som sitt utseende. Eventuelle konflikter avsløre den indre betydningen av mannen. En offentliggjøring av dette hemmelig for en Taurus som død.
 Som forelder Taurus - perfeksjon, med stor ømhet han refererer til døtre.
 Sjenerøst det gjelder innfall av hans kone. Noen ganger angrer penger, men likevel alltid tenke på i morgen.
 Vanligvis kan Taurus tjene penger. Menn, der solen er i stjernebildet Tyren, kan skryte av sunn fornuft. De er ikke redd for hardt arbeid, stabil og konstruktiv. Hindringer bare øke deres utholdenhet. Møtt med problemet, ser rett avgjørelse. Taurus kan overvinne alt. Dens stor fordel - kraft. Hvis han noen ganger mangler fantasi, kompenserer det for dette med sin evne til å bevege seg fremover.
 Taurus er mye arbeid, så han trenger en pause. Å være sliten, kan det være uutholdelig. Hjemme er han lat, ikke skjelle ham for det. I tillegg, menn er mer langsom av merket. Men de haster å presse, og de bør ikke være. Det er opp til ingen god leder. Ja, de er sta, men kanskje på grunn av dette og pasient.
 Tyren foretrekker store selskaper kjente mennesker, det er veldig gjestfrie. Men huset må være rolig, behagelig, rolig. For kjærligheten til familien og vil du neppe finne en bedre mann.
 Hans kjærlighet enkel og ærlig. Han er oppmerksomme og riktig. Ta vare på dem, og alt vil være i orden.
 Taurus Mann-mer enn noen annen legemlig mannlige kvaliteter. Derfor er det nødvendig å mate en solid hjemmelaget stil. Han er en elsker av et godt måltid og drikke. Hva-hva, og manglende appetitt Taureans er ikke berørt. Gourmet, gjør han ikke spise bare fordi sulten og ikke drikker som bare ønsker å drikke. Han vet hva du skal velge. Tyren elsker å hengi seg til lidenskaper i komfort. Han omgir seg med vakre ting, møbler, malerier, ønsker å være den beste. Dette er en ekte mann står fast på bakken. Dette er delvis et resultat av hans tro på sin egen seksualitet. Han trengte ikke å bevise noe for meg selv, som gjør menn.
 Men det finnes ulemper Taurus. Først av alt, trenger du å forbedre sin oppførsel. Ingen av Tyren er ikke forsonet med sin kone, kjærlig skandaler eller deres oppførsel ligner mannen.
 Hvis du har en mening, ikke prøv dette vtovkmachyty Taurus i offentligheten. Det kan raskt sette på deg selv hvis offentlig ydmyke eller la hans vitser adresse. Han er ekstremt tålmodig, men kan ikke stå ydmykelsen. Ingen kan være snillere, mildere og mer tolerante celler, da hans ego trygg. Han gjør alt for kvinnen han elsker. Bortsett fra en ting: det tillater ikke det å oppføre seg som en mann.
 Taurus mann er vanligvis fysisk godt utviklet, er en del av sin sjarm. Dette jordnær, sterk, følsom og sensuelle natur. Men til tross for utseendet fullstappet med helse hvis mannlig Taurus syk han er på bedringens veldig sakte for en lang tid. På den annen side, er han tilbøyelig til å ta bedre vare på seg selv enn menn i andre tegn. Instinktivt, føler han at han må holde seg frisk.
 Man-Bull eier. Han ønsker alle at han har, var det bare ham og kan ikke stå å del med noe - hva som helst, med mindre den har mistet verdi i hans øyne. Hvis forholdet er over, vil han prøve å opprettholde vennskapelige forbindelser.
 Man-Bull, født i løpet av de siste to ukene markere tilbøyelig til å leve en eller annen måte, lage falske angrep for å forvirre fienden. Sin måte mindre direkte, mer zyhzahoobrazen ikke alltid fører til mål.
 Ingen kan være snillere, mildere og mer tolerant Taurus når han føler husbonden, og han vil ikke tillate det verhovodyla kone. Taurus er glad når hans familie fred og harmoni hersker. Det er ikke til å endre og innovasjon.

 Taurus kvinnelig


 Kvinner Taureans er fine intuisjon. De er veldig ryddig, elegant ser flott ut. De povelytelka - Venus, slik at de naturlig kjenner alle triksene av forførelse.
 Woman Taurus - en kombinasjon av gode kvaliteter som folk leter etter en kvinne, og så sjelden er.
 På mange måter er avhengig den på sine følelser. Noen ganger folk gjør feil i å undervurdere hennes intelligens fordi det har en tendens til ikke å vise sin vidd i samfunnet. Hun har en sjelden form for intelligens - hun vet at det å forstå sannheten må stole på intuisjon. Og at det kan ta av og skremme selv den sterkeste mann.
 Woman Taurus vanligvis rolig og overraskende behersket. Det er veldig pryvyazchyva, men har en medfødt sans. Raskt oppdager bedrag, men også på oppriktighet partner instinktivt gjengjeldt.
 Hennes ærlighet kombinert med konvensjonelle feminine luner og tårer. Woman Taurus har stor følelsesmessig mot enn mannen. Men samtidig føles det feminine så mye som mannlige Taurus føles hennes ektemann. Hvis halvparten er ikke sterk nok, kan det ta tømmene i hendene. Men det er ikke ønskelig. Hun trenger en ekte mann fordi hun er en ekte kvinne og stolt av det.
 Å være sensuell, er det makeløs i kunsten å bringe menn. Imidlertid velger mange ringer noen.
 Du trenger ikke lang tid å innse at hun er smart nok til å hengi seg til koketteri å oppnå målet ditt. Den er full av selvkontroll, mange skjulte vilje. Selv om hun hadde sterke følelsesmessige reaksjoner av selvkontroll er fortsatt sterkere. Den viser aldri hans følelser i offentligheten og i stand til å beherske sine ønsker så lenge det kreves av sunn fornuft.
 Det er like lett å føle med folk. Hvis noen ikke liker henne, er hun ikke vondt, vil det bare bli unngått. Woman Taurus viser fullstendig likegyldighet til sine fiender, men det er alltid trofast mot sine venner og forventer det samme fra dem troskap.
 Det er ganske sentimental og sier direkte deres rettigheter. Elsker det ikke vil fortsette jevnt. Det naturlig sjalu og kan ordne støyende scene. Men sjalusi utbrot i den umiddelbart. I motsetning til Lioness og Væren, betyr det viser ikke rødt med sinne, hvis du tør alle å engasjere seg med henne. Å kalle henne sjalusi, må du krysse tillatt omfanget av frieri.
 Hun fast på bakken eller svever i skyene. Sjelden er rastløs, alltid i mitt hode trim, målene sine rett og klar. Hvis den oppnår noe, går den til mål fremover, selv om de må ty til tårer, trusler eller knusende servise. Hvis du er tilknyttet en kvinnelig Taurus, eller være forberedt på å gi opp, eller avslutte spillet.
 Woman Taurus krevende elskerinne. Hvis måte du kommer i seng partner vil forlate deg livløs. Til slutt, i dette området serverer det beste av alt.
 Hvis det er overbevist om det med deg lett og godt, er hun lat, sjusket kledd, for sent til en dato. Fordi hun, som Taurus mannlig elsker å drikke og spise, kan det bli bedre. Ikke rart de sier at inni hver mager kvinne sitter Taurus smultring, prøver å komme seg ut.
 Hun liker ikke når hun nektet, spesielt foran fremmede, hvorfor gjøre det? Woman Taurus liker å gjøre ting sakte og grundig, presser det er ikke verdt det.
 Woman Taurus kan virke skjør og hjelpeløs, men det er ikke slik. Hun alltid sta og vedvarende. I familie Taurus kvinne har mer heltemot enn den sterkeste mann, men foretrekker å ikke vise denne kvaliteten. Hun er en ekte kvinne og som ekte bare menn. Blant hennes venner aldri sett noen falske eller uekte, og om det vil være en mann, det bare vil omgå hans parti.
 Kvinner tilber Taurus ønsker og forventer av sine favoritt prøvetrykk følelser. Sørge for at dette blir balansert, livlig og hengiven. Vanligvis de vet hvordan de skal holde menn. Ekteskap av Taurus kaster hensyn til muligheten for skilsmisse, og er designet for harmoni. Hun har en god følelse av harmoni hele. Hun forbereder seg godt. Vel bevandret i kunsten. Rare Taurus kvinne ikke liker en landsby, landet tiltrekker det.
 Gorgeous elskerinne, kan det være en god kone. Denne dedikerte og kjærlig natur. Tilbedelse rote med barna, men så langt som de vokser opp, blir altfor streng og krevende. Slikt har ikke tolerere latskap, slurv ulydighet. Hennes barn skal bli vant til å holde sine ting i orden, ellers kan de falle hodet uventet sinne mor. Men det er alltid en god mor, og gjennom årene ble en nær venn av hans sønner og døtre.
 Denne kvinnen klager sjelden. En mann kan være sikker på at hun vil alltid være hans moralske støtte på havet stormer i livet. Det vil ikke sutre og klage hvis huset er ikke nok penger, og stille finne en jobb. Det er ikke lat, men de trenger hvileperioder. Dette prøver sjelden noe å slå mannen.
 En kvinnelig Taurus er veldig gjestfrie. Det er pålitelig i det hele tatt, det er virkelig flott kvinne.

 Interoperabilitet


 TAURUS - ARIES
 Dette er to forskjellige personligheter. Tyren liker å hans kvapyly, kjøle entusiasme av Væren, som er mer utsatt for impulsiv atferd. I ekteskapet Taurus bør lære å ignorere noen ganger utroskap Væren.
 TAURUS - TAURUS
 De er ikke alltid seksuelt kompatible. Woman Taurus sentimental forelsket i en mann mer jordisk natur. Woman Taurus tolererer ikke svindel eller forsømme seg selv. Skjebnen til ekteskap kan bare gjette.
 TAURUS - TWINS
 Dual, endring, er ulike Twins motsetning til permanent Taurus. Taurus tiltrekke rikdom artisteri og fantasi av Gemini. Men Gemini Taurus irriterende treg respons. Ikke de beste utsiktene for ekteskap.
 TAURUS - KREFT
 Kreft Taurus synes romantisk. I begge sterkt behov for emosjonelle liv.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


   
Яндекс.Метрика