Mystery vegne Zinaida

 Zinaida oversatt - Born øverste guddom i gresk mytologi - Zeus.
 Planet skyts Zenaida : Pluto.
 Fargene er bra for Zinaida Holder navn: grønn, mørk blå, dyp - rødt.
 Favoritt farge Zenaida : Beige og hans tone.
 Stone - Zenaida maskot : Emerald.

 Verdien av Zinaida


 Lyse, lyse, munter og sterkt navn. Det har stor styrke og energi. Zinaida av natur litt arrogant og pryzhymysta. Men hennes familie hun hadde ingen angrer. Arten av det samtidig stikkende og hengiven: å bli kvitt henne godhet noen ganger er ikke lett. Zinaida humørsyk og rastløs, maktsyk. Det er også hemmelighets. Zinaida stand til å demonstrere utholdenhet i å oppnå personlige mål. Som barn elsker Zina å være først i alt, ofte krangler med jevnaldrende. Den leverer et temperament deres mange bekymringer familie. Skolen har som mål å være Zinaida sinn, noen ganger før de eldste pidlabuznyuyetsya. Hun studerer det godt, hovedsakelig på grunn av sin natur lederskap. Når det er nødvendig, kan det adlyde mannen. I Zenaida skarpt sinn, og hun bor mer sjel enn hjertet. Karma vegne todelt: selskapet det - keiserinne, og huset er stille, milde. Gift Zinaida ikke stabil, spesielt i starten. Familie absorberer hele tiden og interesser. Det blir mindre omgjengelig, og omfanget av hans interesser betydelig smalere. 
 Av yrke Zinaida være en revisor selger, sekretær, lærer.
 Zinaida samfunnet er alltid en person, men antallet av hennes venner er begrenset. Hun ofte skuffet i en venn. For Zenaida familien betyr mye mer enn en venn.
 Zina elsker å være vert for gjester og gå for å besøke en venn. Det er vennlig, men ikke la Gud fortelle deg om sine feil - det umiddelbart bryte alle forbindelser med deg, men ikke fornøyd med skandalen, og vil gjøre alt stille.
 Navngi dager i Zenaida: Zinaida Tarsyyskaya, martyr - 24 (11) oktober søster av apostelen Paulus. I Kristi navn ztsilyala det pasienter hva trakk mange hedninger til Kristus. For den kristne tro steinet det.

 Kjent i historien Zenaida


 Princess Zinaida A. Volkonskaia (1789-1862) var en av de vakreste og mest intelligente kvinner i sin tid. I St. Petersburg og måte og rikdom, intelligens, og for sin skjønnhet okkupert høy posisjon. Det samme glimrende posisjon hun okkupert i utlandet, spesielt i Praha, der keiser Alexander likte å være i hennes samfunnet. Hun var interessert i sanger, skikker, folk legender. Dens konstant samtalepartnere var Zhukovsky, Pushkin, Vyazemsky Baratynskij. Pushkin Volkonskaya viet sitt dikt "sigøynere" og kalte henne dronningen av musikk og skjønnhet. Personlighet Volkonskaya bekrefter at kvinner heter Zinaida nesten alltid en suksess i et sekulært samfunn og er i stand til å anvende seg ordentlig.  
Mysterium som heter Jeanne

 Jeanne oversatt - "Grace of God" (D.-Hebr.).
 Planet skyts Joan : Mars.
 Farge gunstig til innehaveren heter Jeanne Hvitt symboliserer renhet og oppriktighet av intensjoner handlinger.
 Favoritt farge Jeanne : Green.
 Steiner-talismaner Joan: turkis, Agate, krysopras.

 Verdien av Jeanne


 Som barn Jeanne vanligvis velge venner blant guttene som er involvert i deres spill. Svikter aldri kjære ikke krangle over bagateller, men ikke tillate seg å fornærme, bilder glemmer heller ikke tilgir. Joan lykkes i skolen, mens det er lettere gitt de eksakte vitenskaper. Ofte hun velger ganske harde "maskuline" jobber kan lage god, i stand til å nå de høyder i virksomheten, for å være en god leder, en karriere. Ikke fratatt Jeanne og kunstneriske talenter.
 Ha det gøy personlighet, er Joan ikke fjollete. Det hardtarbeidende, har en rik indre verden, som ikke er åpent for alle. Ingen vil være i stand til å bryte sin forseggjort liv.
 Navn Jeanne er ofte jenter som ligner naturen av hans far. Fra ham skal arve stahet, noen egoisme, arroganse, ønske om lederskap. Jeanne vanligvis engasjert i noen idrett, lykkelig kan kjøre ski, svømming. Klærne alltid foretrekker sport stil, selv om det kan være svært vakker og elegant kjole. Joan elsker komfort, men lite tid er dedikert til husholdninger.
 Ved å opprette din familie, vil Jeanne også håpe på lederskap og undertrykke sin mann. Jeanne gifter seg ofte gamle venner som vet. Livet det vil utvikle vellykket hvis folk gi avkall på sin fremtredende posisjon i familien og i alt vil stole på hennes intuisjon. Ofte hun giftet seg to ganger.
 Utførelsen heter Jeanne i den naturlige verden var lønn, lilje og uttrykker makt og styrke av ørnen. Lily - et symbol på uskyld og renhet. Ifølge gresk legende, vokste hun opp med mors melk guder Juno. I Frankrike, liljen var emblemet til kongemakten og engasjement av pavedømmet. King Charles VII, som ønsker å hedre minnet om Jeanne d'Arc, hevet sin familie i edel rang under navnet du Lus (Lylyevыh) og ga dem en grav som viser sverd og liljer. Joan Maple gir energi, mot og utrettelige. Folk lønn med klart analytisk sinn ofte bryte ut nye ideer, uvanlige prosjekter, men sjelden vise utholdenhet i gjennomføringen, men i vanskelige situasjoner kan overvinne den naturlige nøle.
 Ifølge numerologi, Jeanne navn tilsvarer nummer 22 indikerer en bemerkelsesverdig person, men noen ganger faller i ytterpunktene, som strekker seg mellom eksentrisitet og geni. Hvis vi anser 22 som summen av 2 + 2 = 4 er nummer 4 på nytt bekrefter evne Joan handle i nødsituasjoner rolige og balanserte og alltid sjekke følelser sinn.
 Navnedag Jeanne: 10 juli (juni 27, og en uke hellig Myrra - bærende) - Ivan peiling.

 Kjent i historien om Joan


 Navnet Jeanne kom inn i historien av verden takket være Joan of Arc, som ledet frigjøringskamp av de franske folket mot den engelske under Hundreårskrigen 1337-1453 år. Å tro på hva hun skal bli vyzvolytelkoyu over hele Frankrike, inspirerende troppene ved sitt eksempel, det 8 mai 1429 utgitt av den britiske beleiret Orleans, der folk begynte å kalle henne maid of Orleans. Dauphin Charles, som var på grunn av hennes franske tronen, høytidelig kronet i Reims. Under seremonien, ville den første kongen å belønne Joan. Hun spurte skattlegge bøndene i hjembygda Domremi. Ingen av disse herskerne i Frankrike turte ikke odibraty innbyggerne i dette privilegiet Domremi. Senere, når fanget under en mislykket beleiring av Paris, forrådt sine tilhengere og King Charles VII, Joan ble overført til det britiske for 400 000 franc og brent på bålet etter anklager om hekseri kirkelige domstoler og kjetteri. I 1456, Joan of Arc rehabilitert, og i 1920 scoret det katolske kirke kanonisert. Det antas at mange nosiyky heter Jeanne kunne vise i kritiske situasjoner heltemot og motet som var karakteristisk for Joan of Arc. 
 Jeanne d'Evreux - Queen of France, kona til Karl IV Fair.
 Jeanne Poisson - Madame de Pompadour, elskerinnen til kong Louis XV.
 Jeanne Bourgeois (Mystenhet) - franske sangeren.
 Jeanne Lyaburb - arrangør av det franske kommunistgruppe i Moskva i 1918; Et skudd fra franske inntrengerne.
 Jeanne Cisse - sosial og politisk aktivist Guinea 1962-1972 - generalsekretær i Konferansen av afrikanske kvinner.
 Jeanne Moreau - fransk film og scene skuespiller, spilte hovedrollen i filmen "Løft til skafottet", "Ett tusen milliarder dollar".
 Jeanne Prokhorenko - Russisk skuespiller, spilte hovedrollen i filmen "Ballad of en Soldier", "Balzaminov ekteskap", "Kalina rødt."
 Jeanne Aguzarova - popsanger, tidligere solist med "Bravo".
 Jeanne Bichevska - sangeren.  
Mystery heter Daria

 Planet skyts Darya : Mars.
 Color gunstig for eierne heter Daria Rød, symboliserer lidenskap.
 Favoritt farger Dasha : Grønn, svart.
 Stones - Mascot Dasha: smaragd, svart dyrebare opal.

 Navn Historie Daria


 Navn Daria formet som en kvinnelig versjon av den mannlige navn Darius (navnet på tre konger i antikkens Persia i VI-IV århundre. BC. BC) og oversatt fra persisk språk betyr "stor brann".
 Beauty Daria (Daria eldgammel form av navnet) var en hedning, en prestinne i Athenes tempel. Men gifte seg med en kristen Chrysanth, det også vedtatt kristendommen. Det unge paret besluttet ved gjensidig avtale om å holde intakt liv. For zlodeyskomu fordømmelse Chrysanth og Daria ble tatt til fange og internert keiser Nemuryana gitt ved måltid. Darius torturister brakt i bludylysche, men det det ble sendt av Gud for å beskytte løven. Alle som prøvde å skjende hellig, brakte løve ned til bakken, forlater imidlertid leve. Chrysanth kastet i en grop av kloakk. Men ved guddommelig pit fylt med krydder i stedet for stinker. Da keiseren beordret til å betale Nemuryan Chrysanth og Daria i hendene på torturister og tortur etter helgener ble begravd levende (III c.).

 Verdien av Daria


 Lite Dasha smыshlena og impulsive, miskunnhet og ikke stå alene. Hun ofte befalt jevnaldrende i spill. Fra en tidlig alder vant til organisasjonen og utholdenhet, Dasha vanligvis mye hjelp mor med husarbeidet. I sine studier ofte mangler utholdenhet og hardt arbeid, men hjelpe ut naturlig intelligens og en god hukommelse. Klassekamerater frykter for etse kommentarer.
 Voksen Daria i stand til å tilpasse seg enhver situasjon. Hans analytiske sinn og er generelt godt utviklet intuisjon. Det flørtende og dypt nede føles mest intelligent og vakker. Med enorme reserver av sunn fornuft og praktiske, mens Daria elsker eventyr og eventyr. Det er alltid en kamp i sinnet og følelsen, effektivitet og romantikk.
 Daria godt syr og strikker kan smakfullt kledd. Gift, er Daria førekteskapelig fangst, romantikk, hengivenhet streik fra hans liv. Det blir som regel godt overens med familien mann elsker å husarbeid. Hennes lidenskap kan være alle slags syltetøy, pickles og bevaring. Huset Darya alltid glade for å ønske gjester velkommen.
 I en verden av dyreliv Daria nedlatende treet, som gir sin berømte uvanlig sjarm og energi, og mygg bærer misunnelsesverdig utholdenhet for å nå dette målet.
 Ifølge numerologi, tilsvarer Daria navn til nummer 6, Forutsier suksess i næringslivet. Folk ofte dette nummeret er kjent i samfunnet for sine vitenskapelige eller filosofiske synspunkter. De lærer raskt sannheten at ærlighet fruktbar ambisjon at gode, gode gjerninger vil bidra til å nå målet uten å ty til drastiske tiltak.
 Navngi dager i Daria: 31 (19) mars - Darius Roma, Martyr.

 Kjent i historien Darya


 Russisk klassisk litteratur presenterer oss med et galleri av heltinner, som bærer navnet Daria. Writers vanligvis kalt ved dette navnet sjarmerende kvinner, integrert, utad rolig og avslappende og samtidig veldig sterk og holdbar. For eksempel, Dolly (navnet Daria lyder i engelsk mote) fra "Anna Karenina" av Leo Tolstoj. Husker den berømte romanen begynnelsen av ulykkelige familier, hver ulykkelig på sin egen måte. Det sa om familien Dolly. Torturert for alltid oppdrett bekymringer og barn en kvinne - et første inntrykk. Men ser på en lykkelig og elegant Anna Karenina, Dolly trodde det ville ikke ha byttet sitt liv for en annen. Det er i den permanente vare på familie og barn hun finner lykke. Den aller følgende høye moralske prinsipper, Dolly med de samme standarder egnet til å vurdere andre. Samtidig det høyt utviklet evne til empati, vilje til å hjelpe andres sorg. Ja, kommer Dolly i Anna Karenina når alle er redd for å kommunisere med henne, spart henne, selv om mye av livet til Anna ikke forstår og godtar ikke. Hun angrer og hennes ektemann, han som forfører henne. Etter Dolly elsker ham og tilgir siden. 
 I romanen av Alexei Tolstojs «Veien til Golgata" foregår i de blodige år med kriger og revolusjoner. Favoritt helter av forfatteren - søstre Catherine og Daria og deres elskede menn - riddere Roschin og Telegin - gå gjennom alle redsler separasjon og lidelse, de er forberedt skjebne og fremtid, å holde lys i sjelen, føler høy, medfølelse og håp. Slik poetisk beskrevet av Alexei Tolstoy andre møte Ivan Iljitsj Telegina av unge og vakre Dasha umulig (etter første kort bekjentskap han klarte å forelske seg i henne): "Og i det øyeblikket så Dasha. Hun sakte gikk den blå vårkåpe med kanten av fortauet og viftet med venstre hånd med svertochkom; i hennes blå cap pohoyduvalysya hvite tusenfryd; ansikt var gjennomtenkt og trist hun var på den siden hvor pytter, trikker på skinner i glass med lys blå avgrunn stor sol kosmatoe brennende raseri våren. Dasha bare ut av denne verden "
 Rørende og søt bilde Dasha i barnelitteratur skapte en fantastisk historieforteller Paul Bazhova i "Silver Hoof". I ordre Darenkoy People, Darenushkoy navn foreldreløs jente - heltinnen i historien, som ønsket å se fantastisk geit med horn og klover sølv av fem avdelinger. Hennes drøm gikk i oppfyllelse: ikke bare ga henne en fantastisk geit, men ga henne Ural edelstener.
 Daria mer enn noe annet setter pris på deres uavhengighet. Noen ganger tar det besittelse av umettelig ambisjon, og det er i stand til de mest ekstravagante handlinger. Slik uforutsigbar demonstrerte en ung Moskva journalist Daria Aslamova at for noen år siden ut en bok med tittelen "Merknader trashy jenter" som forårsaket en skandale. Daria Aslamova sjokkerte publikum sjokkerende detaljer om hans intime livshistoriene til flørtende med kjendiser. Men det viktigste i hennes bok en annen. Det viktigste er at journalisten klarer å fange leseren sin grenseløse energi og glede, men de morsomme og dramatiske episoder av journalistikk, sier hun godt språk og sjelden forandrer henne ivrig sans for humor. Skjebne bestemt at denne skjøre kvinne ledet dekning av hot spots i Sovjetunionen kollapset og den krigsherjede Jugoslavia. Det synes mange menn vil være enige med at dets "feminine" dommer om krigen: "Når det er en endeløs skyting idiotisk ønske om å hoppe ut og vtovkmachyty disse galninger, må den personen vokse lang og hard, og drepe - er minutt. Dersom menn fødte, ville de ikke ha vært så hensynsløs ". 
 Daria Zerkalova - Liten teater skuespiller.
 Dean Andreev (Daria Tikhonov) - Skuespiller Theater. Eug. Vakhtangov Theatre Professor College. Shchukin.
 Daria Chervonenko - sportsnyhetsoppleser.
 Darya Mikhailova - film og teater skuespiller, spilte hovedrollen i filmen "Starfall".
 Daria Shmelev - svømmer, forkjemper for Russland; kone fin-krolysta sterkeste sprinter i verden 1990 Alexander Popov.  
Яндекс.Метрика