Vielsen - er en av de eldste og dypeste ortodokse tradisjoner, som nylig begynte å få betydelig popularitet blant unge par, og blant moden og stabil. Det er mulig at dette er på grunn av det faktum som er enkel vielsen i et register kontoret var så naturlig og standard, begynner det å miste sin store betydning.
 Unge par begynne å lete etter ny spenning og følelser er et betydelig antall i en av de syv sakramenter i kirken, har et åndelig fundament for ekteskap.
Mystiske og åndelige vielsen

 Kanskje det er uvesentlig kommunikasjon, oppriktige og dype følelser og bli grunnlag for beslutninger om bryllupet. Forresten, noen par som var vielsen i kirken, dele sine erfaringer.
 Etter deres mening, etter å ha gått gjennom dette sakramentet, har livet fått nye farger og sensasjoner revidert sine ekteskapelige forhold var respekt for hverandre, og gjennomsyret av tanken på troskap og åndelig kjærlighet. For å bli med familien forening med Gud, bør ikke en gang tenke på om du vil ha det akkurat som skilsmisse, konkluderte i kirken er mye mer komplisert enn alle stempler i passene.

 Mange par kommer til dette ikke en gang, men bare noen få år etter avslutningen av den offisielle ekteskap, for eksempel, etter fødsel, eller årsdagen for deres gjensidige relasjoner.

 Ikke hoppe til konklusjoner og løsninger for å gjøre sakrament krever spesiell trening og riktig moral. Hvis du bestemmer deg som vil gifte seg i en kirke, deretter et lite ønske, må du lære alle reglene for seremonien, og under hvilke forhold det er mulig å gifte seg.

 Til hvem og under hvilke betingelser kan gifte seg?


 Først må vi vite, og hvis du kan gifte seg i det hele tatt uten å bryte reglene. Til du kunne gifte seg i kirken, skal presten gi deg ditt ekteskap sertifikat, men det sier ikke hva ekteskapet bli velsignet av kirken.

 For eksempel pålegger kirken alder noen restriksjoner på de nygifte, må bruden være minst 18 år, og bruden - ikke yngre enn 16 år.

 En annen begrensning er antall ekteskap har en ektefelle. Hvis sann bryllup minst en ektefelle besto av mer enn tre ganger gift, er den fjerde og påfølgende fagforeninger ikke er godkjent av kirken.
 Vilkår for bryllup seremonier ikke slutt der. Bruder kan ikke bestå i en blod forhold, hvis den ortodokse kirke før den tredje graden av slektskap.
 Det samme er tilfelle ånde familien, for eksempel hvis de er godparents av ett barn. Også gjør kirken ikke velsigne ekteskap der minst en av de nygifte psykiske lidelser. Det samme gjelder udøpte mennesker, og hvis brudgommen eller bruden bekjenner andre trosretninger eller ateister tror.

 Når og hvor du skal holde vielsen?


 Når du er sikker på at du kan gifte seg, bør du bestemme samme prosedyre bryllup og fra stedet. Hvis du vil lyse seremoni, som kan gjøres godt og med mye av seere, bør du ta kontakt med det store tempelet.
Mystiske og åndelige vielsen

 Hvis du er en fan av separate handlinger, vil du sette pris på ganske liten og koselig kirke. Å velge "sted" skulle gå i kirken og høre på sine følelser, vil de være sikker på å fortelle oss hvor det har å gå gjennom seremonien.

 Tradisjonelt vielsen de nygifte kan bare gjøres på bestemte dager i uken, og huske på at i løpet av de mange dager med innlegg, skal seremonien utført.

 Også, hvis du er seriøs om denne hendelsen, er det bedre å ikke utnevne datoen for bryllupet dagen etter religiøse helligdager samt etter duty prester ofte trøtt og gjerne tilbringe hele kommende seremonien.
 Legg merke til at i de fleste kirker og templer bryllup utført etter avtale, må du være enig med presten om det på forhånd ved å velge ønsket dato.
 Det kan være en særlig stor da templet at seremonien vil finne sted ikke bare for paret, men fortsatt i noen tid. Hvis det faktum som forvirrer deg, bør denne gangen også bli diskutert på forhånd.
 Samtidig diskuterte seremonien med en prest, må du angi om du gifter deg med sang. Og, forresten, er det bedre å gjøre det, som i dette tilfellet, blir hele prosessen lysere, fører til rask passering av tid.

 Hvordan er vielsen?


 Hele prosedyren tar ca 40-60 minutter, vanligvis utført etter bryllupet service, så sjelden starte i tide vil sannsynligvis måtte vente lenge. Men det er ingenting å gjøre, ha tålmodighet, og bruden er bedre ikke å ha høye hæler, etter timer med stående de begynner å sette pris på det praktiske.

 Når bruden og brudgommen må være kors der de ble døpt, uten prest ikke nærme mysteriet av bryllupet.

 Du bør ha to ringer - ett gull, og den andre - sølv. Før seremonien de satt på tronen, og deretter velsignet. Under bryllupet skal han velsigne deg tre ganger, lese en kort bønn og bøyler du ringe tre ganger peremenyaya fra hånden til mannen på armen til sin kone.
 Også før seremonien beordret spesielle lys som paret vil holde i hendene til slutten av tjenesten. Til slutt, er det nødvendig å gjennomføre, dette bryllupet ikonet, som skildrer Kristus og Jomfru Maria, og to hvite håndklær.
Mystiske og åndelige vielsen

 I kirken, bør bruden alltid være rett, og bruden - venstre. Over hodet hele showet shaferы holde kronen, så prøv å velge vitner høyere, eller lignende oppdrag for dem kan være rett og slett umulig.

 Viktigste tradisjoner og overtro vielsen


 Tradisjonelt, bør bruden være i en hvit kjole med tildekket hode. Kjole bør ikke være for frodig og høy, beskjedne kjoler eller lyse krem ​​toner.
 Hvis du bestemmer deg for å gifte seg i en brudekjole, bør hun ikke ha mye dyp utringning og stropp form. Brystet, bør armene og ryggen ikke være åpen, slik at du trenger å kjøpe en spesiell kappe som vil dekke alt. Oppmerksom på toget av kjolen. Det er en tro på at den lengre og rikere tog brudepike kjoler, vil de nygifte skal leve lenger og lykkelig.
 Håndkle, som blir brukt av ungdom under bryllupet bør alltid bo i familien, kan det ikke bli gitt til noen. Dette håndkle er et symbol på nytt liv vanlig måte nygifte. Også lagret levetid bryllup lys, men det er en tro på at de kan brenne i tungt arbeid eller alvorlig sykdom hos barn.
 Og så kom øyeblikket, din venn tilbyr deg å bli brudepiker. Man kan bare forestille seg hvor fint denne hendelsen, fordi du valgte et dusin bekjente, venner, kolleger og slektninger. Dette indikerer at du er en spesiell person for bruden som stoler på deg og håper på din betydelig hjelp.
 Nylig har en utenlandsk konseptet "Bridesmaids" blitt svært populært i vårt land, er det ligner på vår "vitne" eller "kjæreste". Forskjellen ligger i det faktum at brudepiker kan være flere, alt avhenger av viljen til bruden, men fortsatt blant dem er vanligvis valgt hoved kjæreste, tradisjonelt er den beste venn av bruden.
Brudepiker og dens rolle i bryllupet

 Selvfølgelig, hvis noen beste venner, så de viktigste brudepiker kan gjøre mer, men det er sannsynlig å gi en masse problemer, både med kjæresten og forlovede, krangel og strid er uunngåelig, fordi de vil ha sitt eget synspunkt på en samme situasjon.
 Det antas at piker bare kan være et enkelt venn, og fortrinnsvis ikke en slektning. Men alt dette tullet fremtidige lykke av et ungt par i alle fall ikke er avhengig av plasseringen av vitner, og bruden i dag har rett til å se ved siden av en venninne at hun ønsker mest.
 Det er et betydelig antall eksempler der brudepiker ble gift, skilt, og deretter selv enke, og disse parene lever lykkelig sammen. Det samme gjelder for de bryllup der alle respektert tradisjon og familie fortsatt bryter nesten et år.

 Hva bør Bridesmaids i bryllupet?


 Hvis du er enig i denne rollen, bør du umiddelbart innse at dette er en vanskelig situasjon. Selvfølgelig kan dette være stolt av tittelen, men i nyere tid du begynner å innse at ting ikke er så bra som vi ønsker.

 Bryllup starter på forhånd


 Vær forberedt på det faktum at så snart du tildelt æres tittelen, har du automatisk bli et viktig verktøy i utarbeidelsen av denne flott ferie. Brudepiker skal tilbringe mye tid i nærheten av bruden, hjelpe henne i å velge en brudekjole og frisyre som innebærer reise brudesalonger studie av ulike magasiner, forum og bryllup artikler.
Brudepiker og dens rolle i bryllupet

 Være forberedt på det faktum at det Bridesmaids bør være klar over alle motetrender, og de nyeste bryllup trender til fagmessig gi råd og bistå bruden i å velge hvordan du skal kle hoved- og hjelpe tilbehør: sko, slør, smykker, undertøy, og som sminke og frisyre.
 Selvfølgelig vil begge jentene være mye enklere hvis bruden bestemmer seg for å bruke tjenestene til ekteskap byrå. Men dette kan ikke skje, så må du være forberedt på det faktum at, mest sannsynlig, nesten alt husarbeid faller bryllup er på skuldrene.
 I så fall velger venn av bruden en gildehall, bidrar til å forhandle med fotografen vydeohrafom og toast-master og musikere. Bruden med sin kjæreste engasjert invitasjoner, velge utforming bankettsal og engasjert i en valgmeny.
 Generelt sett er det skjøre skuldrene til to jenter løgner nesten hele organisasjonen, ned til minste detalj, slik som fargen på blomstene skal være i lomma på brudgommen, og at tallet vil se bedre ut på en bryllupskake.

 Det viktigste - tålmodighet


 I fysiske oppgaver brudepiker, er det noen moralske prinsipper som skal følges hvis og etter bryllupet du ønsker å bo de samme alle gode venner.
Brudepiker og dens rolle i bryllupet

 Det bør gjøres klart at denne dagen - dagen av kjæresten din, har hun rett til å være dronningen og gudinnen, rundt der alle flagrende. Selvfølgelig, alt må være innenfor rimelighetens grenser, men bruden, selvfølgelig, kanskje litt freak, spesielt svært travel tid - den siste dagen før dagen i den tiende og dagen av bryllupet.
 Brudepiker, vel vitende om karakteren og alle bruden må dyktig støtte og berolige henne, fordi hun er veldig vanskelig. Det bør betale mindre oppmerksomhet til "skarphet" av bruden, ikke ta alt til hjertet, men heller aktivt takle sitt ansvar.

 Hva bør Bridesmaids bryllup dag?


 På dagen for festen kjæresten har kommet før alt til brudens kjole og å bidra til å friske opp. Tradisjonelt er det på skuldrene til hovedbrudepiker seremoni faller all innløsning, så du trenger for å forberede seg på forhånd spennende konkurranser og fine ord, for ikke å gå seg vill foran mange mennesker. Forresten, gjelder det samme høne.
 Det er hvor godt forberedt Bridesmaids vil avhenge av kvaliteten av moro, og at hva humør bruden vil begynne deres bryllupsdag. Det er en tradisjon at utdrikkingslag bruden skal gråte om at bachelor livet er, i hvert fall i fantasien, det påvirker unge lykke i ekteskapet.

 Som for utseende brudepiker, til kjole og frisyre være relativt beskjeden. Det er foreldet hvis Bridesmaids kle deres overdrevent høy eller lys make-up overskygget bruden.

 I de fleste tilfeller bruden velger en farge og stil på kjolen til kjæresten din, er det hennes dag, og hun er en til å bestemme hvilken kjole vil vise fram en av de viktigste aktørene.

 Beste klassiske passform kjole sittende milde toner bør unngå dyp utringning og regelrett kutt. Du bør også være forsiktig med hvit og svart, fordi det er klart at brudens hvite, godt svart kan virke malplassert i en dag. Det samme gjelder makeup bedre for at det skal være naturlig, ikke tiltrekker seg mye oppmerksomhet.

 Plus, Bridesmaids bør også:


  •  en dag for å overvåke tilstanden til bruden til å flyte i at ingen sminke, ingen hair rastrepalas. Det ble i vesken hennes for å bli holdt alle nødvendige ting: Matir våtservietter, leppepomade, tråd nåler, pins, reserve sokker og stiletthæler, mineralvann og alt som kan trenge akutt brud;

  •  før signering kjæresten er omsorg for bruden og hjelper henne ut av bilen, hjelpe bruden med slør og bukett krevende, og etter registrering hjelper samle alle buketter;

  •  under bryllupet photo Bridesmaids bør holde styr på tiden at unge mennesker ikke er sent til restauranten eller til registraren, og allerede på plass bør sørge for at alle bare nok til å kvitte seg med når denne filen snacks.


  • Яндекс.Метрика