Natalia, Natalia. Mystery heter Natasha, Natasha

 Planet skyts Natalie : Mars.
 Farge gunstig til innehaveren heter Natalia : Gulgrønn.
 Favoritt farge Natalia : Blå.
 Steiner-talismaner Natalia : Turkis, safir.

 Navn Historie Natalia


 Natalia - "native" (Gr.) - Bærer ikke bare godhet, men også troen på at gode i mennesket vil triumfere over det onde. Feminine navn minner om utnevnelsen av en mor, en kone og en perle pryder livene til alle de med hvem skjebne bringer sin eier.
 I en begynnelsen av dette århundret, "Reэstre av kvinner og vakre jenter", som ble trykt i russiske folke bilder hvor hvert navn er forklart, sa: "Den gode tempo Nastasia. Fin kjærlighet Natalia "
 I Natalia utvilsomt iboende kunstneriske evner, selv om hennes talent uten stor suksess, napivdomashni. Natalia ofte ser i teater eller på messen, skriver hun poesi, synge, spille musikkinstrumenter eller trekker. Den første hjemmekino i Russland holdt i sin bakgård Princess Natalia A. - yngre søster av Peter I. Og hun skrev til ham spille.

 Verdien av Natalia, Natalia


 Dybden av kjærlighet, hengivenhet, avslører hengivenhet Natalia elsker en venn. Forræderi eller dualiteten av følelser for Natalie ekstremt smertefullt, for den saks skyld, og valget mellom de to mennene. Ifølge samtidige kontoer, til tross for de offensive rykter om at Pushkin "har ikke endret sin kone ømmeste vennlige forbindelser, beholdt sin tidligere selvtillit og er ikke anklaget for noe."
 Beauty Natasha er ikke så mye utvendig som innvendig. Natasha fulle tørst etter livet, ønsker hun å gjøre alt, se alt, alle delta. Hun har en privat verden der hun innrømmer ikke alle. Etter å ha gått gjennom sorg og frustrasjon, Natasha ikke tapt åndelig rikdom og ga all sin indre fred, godhet, glede, familie, barn, hengiven ektemann og deres liv. "Alt som var psykisk, abstrakt forretningsmann, tilskrevet hun uten å vite det, stor betydning" - Tolstoj skrev om Natasha, og hans hus er designet slik at alle ønsker oppfylt Pierre. Natalie - ideell mor og god husmor. Det siste kapittelet i romanen "Krig og fred" vi ser Natasha, lykke og meningen med livet som det vil være å ta vare på barn.
 Selvfølgelig kunne Natasha Rostova i XIX århundre bli en oversetter, historiker, kringkaster og TV museum arbeidstaker. Men våre samtidige - Natasha - overraskende passe disse yrker som krever kunnskap, praktisk, balanse, energi, og det har de kvaliteter de fleste kvinner som bærer dette jordiske navn.
 Natasha anbefaler alle å lytte som utter navnene sine eller Natalia Natalia. Hvis du Natalia, og det er mer vanlig at du er energisk, åndelig selvstendig verdi din erfaring mer enn hint fra siden; hvis - Natalia, du - mer ustabil på motgang, men likevel allsidig natur, fleksibilitet til å tilpasse seg forholdene.
 Ingen trenger ingen menneskelig engasjement, folk med akutt egoisme. Natalia krever en spesiell tilnærming, bør det bare kommunisere ved hvile. Bak den rolige Natalia gjemmer kraftig temperament. Det kan ha en akutt respons på eventuelle stimuli.
 Jeg kan ikke si at Natalie var annerledes aktiv, ofte overlatt til seg selv, det blir en lukket person som foretrekker å skjule sine følelser. Uansett maske var Natasha, hennes fortsatt gjemmer seg hvis ikke smertefullt, er det betydelig stolthet og følsomhet.
 Navngi dager i Natalia: 8 september (26 August) - Natalia Nykomydyyskaya, kona til martyr Adrian Nikomydiyskoho.

 Kjent i historien til Natalia


 To vakre kvinner Natalia (fiktive og ekte) gjort kjent et strålende navn: heltinnen i en roman av Leo Tolstoy Natasha Rostova og Natalia Goncharova.
 NM Eropkin, i hvis huset var ofte unge Natalia Goncharova (kona til Pushkin), skriver om henne: "Strong, smart, hun var merkelig trukket proporsjonalt der hver bevegelse, og det var full av nåde. Øynene er snill, glad, med et glimt podzadoryvayuschym fra fløyel lange øyevipper. Men dekket sjenert beskjedenhet alltid på gang stoppet for skarpe vindkast. Men hoved sjarm gjort Natalie fravær av jåleri og naturlighet. Usedvanlig uttrykksfulle øyne, sjarmerende smil og sjarmerende enkelhet å bruke, i tillegg til hennes vilje, hun erobret hele tatt. Ikke hennes feil at alt sammen var overraskende bra i seg selv all måte og holde seg var gjennomsyret med dyp integritet. Alt var comme il faut - uten hykleri ». Med portrett Goncharova gjettet hennes karaktertrekk iboende og mange moderne bærer heter Natalia.
 Natalia Goncharova - russiske maleren-avanhardystka, jobbet 1914 som en teaterkunstner, designet Diaghilev sin russiske Seasons i Paris; "Øst skånsom og strålende i seg selv åpnet Goncharov" - skrev Gumilev.
 Natalia Spiller - Bolshoi Theater sanger, lyrisk sopran.
 Natalia spondylitt - fysiolog, akademiker.
 Natalia Naum - film og scene skuespiller, spilte hovedrollen i filmen "White Bird with Black Mark", "Ata-baht, var soldater."
 Natalia Fateeva - film og scene skuespiller, spilte hovedrollen i filmen "Tre pluss to", "Gentlemen of Fortune».
 Natalia Ryazantseva - manusforfatter, skrev manus for filmene "lange ledninger", "Scarlet Flower", "Portrett av kunstnerens kone."
 Natalia Makarova - Russisk ballerina siden 1970. Hun bodde og jobbet i England, da - i Amerika.
 Natalya Velichko - skuespiller, spilte hovedrollen i filmen "Silence", "sverd og skjold".
 Natalia Zahav - teaterlærer, teoretiker av teater.
 Natalia Gundareva - film og scene skuespiller, spilte hovedrollen i filmen "Søt Woman", "vil du finne Nikanorova borger", "Mistress av barnehjemmet", "Autumn maraton".
 Natalia Kuchinsky - verdensmester og olympiske gymnastikk.
 Natalya Bondarchuk - skuespiller og regissør, spilte i filmen "Solaris", "Star svikefull lykke" sett filmen "Bambi".
 Natalia Belohvostykova - film og scene skuespiller, spilt i filmene "The Lake", "Red og Black", "Glass of Water", "Little Tragedier", "Teheran-43".
 Kashirin Natalia - skuespiller av teateret i Moskva. Stanislavsky.
 Natalia Andreichenko - skuespiller, spilt i filmene "Siberiade", "Wartime Romance", "Mary Poppins, farvel! "Ektefelle amerikanske regissøren Maximilian Schell.
 Natalia Dårlig vær - skuespiller, spilte hovedrollen i filmen "Tomorrow Var krigen", "Lille Faith".
 Natalie Storm - popsanger.  
Mystery heter Angela, Angelica

 Angela i oversettelse - englenes (. Gran, Fr.).
 Planet skyts Angela : Måned.
 Fargene er bra for en hersker som het Angela : Gul, brun, lilla.
 Favoritt farger Angela: hvit, rød.
 Angela Stone maskot : Agate.
 Navngi dager i Angela: 7. august 21. september 21. desember 16. februar 8 januar.

 Verdien av Angela


 Angela - nervøs kvinne, er hun ustadig, som komfort, varme, fylde og eleganse. Som et barn, Angela bortskjemt, og det er ofte dårlig utdannet. Hun bor i en verden skapt av fantasien, fordi av natur og Angela drømmende drømmer. Hun ser verden gjennom prisme av sine følelser.
 Karma av navnet er uvanlig og er dårlig. I Angela raskt skiftende smak, meninger og interesser.
 Angela overfølsom i naturen, noen ganger er det synes merkelig følelse. Foruten Angela svært sårbar, sårbar, redd i voksen alder hemmelighetsfull. Vitser og humor er ofte dårlig oppfattet, like utsatt for hyppige endringer av humør. Strøm vegne svak, men som Angela helse.
 I Angela små venner. Ofte er det bare en venn. Angelou er lett å buste. Det obydchyva selv i et forhold med sin eneste venn. Men snakk med henne et hjerte, og det vil endre deres holdning mot deg. Det er veldig sårbar. Noen ganger Angela kan være likegyldig til suksess for sine venner, fordi hun har en tendens til å være i søkelyset. Hun kan oppleve anfall av sjalusi over andres suksess.
 Angela Young ikke å stole på sine hemmeligheter. Hennes karakter er ingen tålmodighet og fasthet.
 Angela uvanlig person, er det utrolig temperaments og selv lidenskapelig. I voksen alder gjennom varmt temperament Angela kan passere for skandalistka. Sin overdreven emosjonalitet ikke bare fører til krangel med andre og påvirker dens utseende. Hun må lære å kontrollere seg selv.
 Selvfølgelig trekker en lys og klangfulle navn oppmerksomhet, så vel som dens eier. Det har mange positive egenskaper. Angela elsker kunst, konserter, store ledende økonomi.

 Kjent i historien til Angela


 Angela Obodzynskaya - datteren Valeria Obodzinsky, profesjonell musiker, sanger, nyter maleri. Jobber for tiden med å skrive de beste sangene på albumet, som på en gang fungert som hennes far. Leder av byrået musikalske entertainere. Den har funksjoner som er typisk for kvinner kalt Angela, engasjement og utholdenhet.  
 Har du noen gang lurt på hvorfor det kalles dagene i uken? Hvor å få disse, og ikke noen andre navn? Hva påvirket deres utseende?
Hvilke dager i uken såkalte?
 Før du forstår hvorfor dagene kalles, må du først innse at i gamle kirke slaviske språk (og i mange slaviske nasjoner - og til denne dag) ordet "uke" var forskjellig fra den moderne verdi. Såkalte siste dagen i uken (uke av moderne analog) utgang når gjorde ingenting. " Dette, faktisk, navnet - "uke".
 Mandag. Som den første dag i uken, beholder mandag sitt navn Gammel slavisk betyr "uke". Det er dagen etter den kommende uken (søndag) - nedelnyk.
 Tirsdag. Tittel tirsdag er klart synlige ordet "andre", noe som er ganske logisk. Den andre dagen i uken eller dagen etter uke - begge verdier er like og sanne.
 Onsdag. Navn av miljøet kommer fra ordet "mener". Til tross for den tilsynelatende absurde - som "gjennomsnittlig" dag i uken er den fjerde, ikke tredje - en forklaring på dette. Det faktum at, i henhold til religiøse skikker, regnes som den første dagen i uken søndag (i mange land denne tradisjonen har overlevd til denne dag, husker Amerika og England). Selv om internasjonale standarder representerer den første dag i uken på mandag, i navnet på den tredje dagen i uken er bevart bibelsk refleksjon. Dermed miljøet virkelig få "middels" uker.
Hvilke dager i uken såkalte?
 Torsdag og Fredag. Igjen er det klart - navnet kommer fra ordet "fire", den fjerde dagen i uken. Det samme gjelder til fredag, hvis navn kommer fra ordet "fem".

 Lørdag
. Navnet kommer fra sabbaten hebraiske ordet "sabbat" ("Sabbath" - "roe", "ferie fra arbeid"). Faktisk har den jødiske religion alltid betraktet som en hviledag er lørdag.

 Søndag
. Forutsigbart, navnet på den syvende dagen i uken på grunn av en stor begivenhet - oppstandelsen av Jesus Kristus. Det er derfor innføringen av kristendommen starorusskoe tittelen siste dagen i uken ble endret til "Sunday". Og ordet "uke" siden bare brukes i en ny følelse ved å erstatte starorusskuyu Week.
 Som du kan se, er svaret på spørsmålet om hvorfor så kalt dagene i uken, var det appellerer til religiøse kilder. Faktisk 3 av 7 dager i uken fikk sitt navn fra en hendelse, gå slaviske folkeslag fra hedendom til kristendom.  
Яндекс.Метрика