Når Julia navnedagDay Angel Julia kommer med et nytt år. 3 januar - Holy Martyr Juliana og Vyazemskij Novotorzhskoy. Denne kvinnen var gift med prins Simeon Vyazemskiy. Den berømte det som forble trofast mot sin mann ved å gi ham heroisk motstand drapsmann som ønsket å mestre det. Hun døde av sverdet. Etter begravelsen hennes var gjort underverker. Ferier bidrar til å helbrede de syke og lidende.
Rettferdige Ulyaniya Lazarevskaya
Neste gang din navnedag Julia feirer 15. januar. På denne tiden, kristne husker den hellige Yulyanyyu Lazarevskuyu som viste enestående mildhet og selvfornektelse. For dette hellige liv har vært den viktigste virksomheten for omsorg for de trengende.
Yulia Vårdag Angel
På den tiden da naturen er fylt med juice av livet, så mye som tre ganger den ortodokse feire hellig Yulyanyy. 17 mars og april 2 - dager Martyr Juliana Pont, mai 31 - Virgin Yulyy. Disse kvinnene fått tittelen de hellige for sin hengivenhet til troen. De holdt budene dere hellige og oppfordret andre til å gjøre det.
Day Angel Julia sommer
15 juni 19 og 29 juli 30 og 31. august er det mulig å ta imot venner fra Yul bursdag. I disse dager Kirken husker de hellige i dette navnet. Spesielle ferien rulle, selvfølgelig, ikke nødvendigvis. Men for å hilse jenta levert en blomsterbukett kan være. Mest Yulyam dag engel best å gå til templet for å be om beskyttelse av sin skyts eller oppfyllelse av ønsker.
Høst Høst bursdag
Julia skal gratulerte på sin engel to ganger: Oktober 11 og 14 november. Så, hva du skal kjøpe gaver eller mange ganger i året eller slektninger vet hvor Yulia navnedag. 2013 - er intet unntak. Alle datoer er nevnt, var det bare ett. Før nyttår er det en annen grunn til å lage en gave til hans kjente Julia - 17. desember, er som navnet dag.
Day Angel Julia
Det antas at den kvinnelige navn avledet fra mannlige Julia. Dette er ikke ofte kalt Yulyyamy gutter, men i antikken var det veldig populært. Hvis du er kjent med denne sjeldne navn, kan det også gratulere bursdag. Så når den samme dagen en engel Julia? Dato 19 februar - bare én dag. Kirken husker St. Julians Martyr, som døde i 312, med en forpliktelse om å tro. Han var en lege, ferie oppfylle sin plikt. En dag, da en ung mann skal være velkommen - 4. juli.
Når å ønske Julia og Julia med bursdag
Først må du bestemme når du velkommen disse menneskene. Feirer engelen på grunn av det faktum at før barna ble gitt navn etter kalenderen (Old Calendar). Som kalles til ære for de hellige blir husket i kirken den dagen barnet ble født. Hvis datoen ikke ble registrert, velger da at helgen, hvis navn var nærmere i form. I denne forbindelse, er det anbefalt for å ta imot venner Glad Angel, feiret nærmeste bursdag. Men det er ingenting galt hvis du sjekke alle disse dager. Jenta eller gutten vil være fornøyd. Men det samme bursdag oppfordres til å komme til templet for å be hjemme eller hans hellige ikonet. I tillegg har hver gang hans (hennes) nevnt i kirken  
 Hvordan å overvinne frykten for en kamp? På dette spørsmålet unnfanget mange gutter som av en eller annen grunn var involvert i konflikten, som var umulig å løse uten kamp. Ofte er det frykt selv i de tilsynelatende svake motstandere. Grunnen?
 Årsaken er at for å overvinne frykten bekjempe umulig. Selv om du vil delta i kampsport i flere år, er frykten for en kamp uunngåelig. Under kampen frykten ikke kan være. Men det vil riste kroppen. Selv om ikke stor, men fortsatt vil være.

 Frykt kan lære for å overvinne, den kan brukes, men frykten kan ikke fjernes. Hvis en person er ikke redd, så det er helt klart noe galt med hodet.

 Mange gutter er redd for å slåss med det faktum at fienden ikke kan truffet i ansiktet og får redd for represalier. I dette tilfellet bare én vei ut - å erobre frykt for en kamp, ​​og spesielt angrep på ansiktet, registrere deg for boksing, sambo, thai boksing, karate gå andre kampsporter. Pozaymavshys der om et år kan du overvinne noen av deres frykt.
Hvordan å overvinne frykten for kampen: Tips

 Hvordan å overvinne frykten for kampen: Tips Idrettsutøvere


 Bogdan, avtaler Thai boksing 2 år:

 "Jeg har mer enn to år gjør thaiboksing kamper og har ennå ikke sluttet å frykte. Det er én ting når du står i ringen, vet du at det ikke er glatt gulv som du vil kjempe med en rival én mot én, og hvis noe skjer plutselig galt og du vil bli beseiret, kan du alltid stoppe kampen eller permisjon. Og selvfølgelig, det å bli skadet, du ingen vil fullføre. Og på gaten ved alle andre regler de ikke er der. Og det var ikke så ille å dø. Forferdelig opphold forkrøplet, ubrukelig stykke kjøtt Når det har kommet ned til en kamp, ​​prøv å holde fienden brun. La det først traff - vprыsknetsya adrenalin i blodet, du slutter å føle smerte. Da og vise hva du er i stand! I noe tilfelle ikke gi opp! Tenk deg en situasjon når du ser inn i øynene til en elsket en som har lært at du er redd for å kjempe, og ikke beskytte ham. Denne lille hurrarop du "

 Eugene, avtaler Kickboxing 9 år:

 "Jeg har aldri angrepet og forstår ikke hvordan du kan angripe først i en gatekamp. De fleste eller forsvart eller forsvare noen. Før denne kampen frykten er alltid til stede, og det er på grunn av frykt for mennesker mister sine hoder og slåss som dyr. Frykt for å prøve å kontrollere, fordi gjennom den kan du drepe en mann. "

 Ruslan boxer:

 "Min mening er - du ikke kan overvinne frykt, kan du bare kjempe før litt muntre seg å være selvhjulpne. Jeg er boksing, og hver gang jeg føler frykt før en kamp, ​​som jeg tror alltid at jeg ikke forberedt nok. Så folkens sparring øve, øve og øve igjen! Det vil rense selv ikke frykter kampen, men vil hjelpe deg å bli mer trygg på meg selv. "

 Hovedproblemet slåss på gata er at oftest vil du ikke motstå en person, men flere. Hvis du går med en jente, da, i dette tilfellet, det beste løpet for å unngå en kamp og prøve å primært beskytte jenta fra disse freaks. Ute av stand til å unngå konflikt? Gjør alt til betydelige andre var i stand til å flykte til et trygt sted og ringe noen for å få hjelp.
 Frykt er i alle, selv motstanderen, uansett hvor sunt det kan virke. For å overvinne frykten kan ikke kjempe, men å lære å kontrollere det - det er ekte! Generelt, prøv å unngå slike konflikter. Hva du gjør kampsport, er de neppe til å hjelpe deg mot schuplenkyy fiende, som vil være en kniv eller en pistol i lommen.  
Hvordan finne omkretsen av trekanten?
 Triangle - er en av de grunnleggende former, som er dannet av tre segmenter presekayuschymysya linjer. Skjæringspunktene kalles hjørner og linjestykker samme side av trekanten. Omkretsen av trekanten - er summen av lengdene av sidene. For å finne arealet av en trekant er lært på skolen og deretter bruke denne kunnskapen mange mennesker, inkludert studenter, matematikere og ingeniører. Avhengig av kildedataområdet av en trekant kan være nadena forskjellige måter. Vurdere dem alle i orden.
 En måte
Hvis man kjenner lengden av trekantsidene a, b og c, i dette tilfellet, er omkretsen definert som summen av lengdene av alle sider:
 P = a + b + c

 hvor P - omkrets av trekanten;
a, b, c - lengden av sidene av en trekant.
Hvordan finne omkretsen av trekanten?

I det spesielle tilfelle av en likebent trekant, tar denne formelen følgende form:
 P = 3a

 det vil si lengden av den multiplisert med tre.
Når trekanten er likebenet, kan formelen skrives som:
 P = 2a + c

 hvor en - side side, c - basen.
 2-veis
Men lengden av alle parter kan spesifiseres ikke alltid. Hvis du vet bare to sider og vinkelen mellom dem, kan omkretsen av trekanten bli fastsatt gjennom å finne en tredjepart som er motsatt vinkel?. Denne side (kalle det s) vil være lik kvadratroten av uttrykket
 a2 + b2-2 • en • b • cos?

Hvordan finne omkretsen av trekanten?

I dette tilfellet, kan omkretsen av trekanten som befinner seg fra formelen:
 P = a + b +? (A2 + b2-2 • en • b • cos?)

 der a, b - lengder;
? - Vinkelen mellom sidene a og b.
 3 Way
Hvis man vet side og to tilstøtende vinkel, omkretsen av trekanten er definert ved formelen sinus teorem:
 P = a + sin? • a / (sin (180 ° -? -?)) + Sin? • a / (sin (180 ° -? -?))

 hvor a - lengden av trekanten;
?,? - Verdien av tilstøtende sider av et vinkler.
Hvordan finne omkretsen av trekanten?

 4-veis
Hvis oppgaven består i å finne omkretsen av en innskrevet trekant radien til sirkelen i det og trekant, i dette tilfellet, omkretsen kan defineres ved formelen:
 P = 2S / r

 hvor S - trekantens areal;
r - radius av innskrevet i den sirkel.
Hvordan finne omkretsen av trekanten?

Således kan omkretsen av trekanten som befinner seg på forskjellige måter, avhengig av inndata, eier man. I tillegg er det også noen spesielle tilfeller presentert ovenfor formler for rettvinklede trekanter. På dem vil vi dekke i fremtidige artikler på dette nettstedet.  
Яндекс.Метрика