Når tiden studentI lang tid vår jord berømte og fantastisk på samme tid kjempebra arrangement - vi er de eneste i verden som feirer nyttår dobbelt så mange som 365 dager. Og hvorfor ikke? Det har lenge vært ansett slavere moro nasjon, i stand til å arrangere ferie hver dag. Det er akkurat det viser seg, ikke bare det nye året vi feirer flere ganger i året.
Student Day - en ferie som feires hvert år den 17. november ungdom og 25 januar og har sine egne tradisjoner og skikker. Feire to ganger, og, faktisk, har real Day of Studenter lenge vært ansett 25. januar, og det har sine grunner.
12 januar 1755 (Gamle - Julian - kalender) Empress Elizabeth undertegnet et dekret om opprettelse Moscow University. Mente at den ene Ivan Shuvalov Lomonosov, som umiddelbart tilbød henne en gave dekret, valgte denne datoen fordi hans mor Tatiana stylet. Disse hendelsene og kan spores helt dekkende logiske kjeden: dagen grunnleggelsen av Moscow University - derav Tatyanynskyy tempel - dermed den viktigste russiske universitet ... Og Tatiana - direkte himmelsk beskytter av russiske studenter ...
Og til tross for at det eksisterer en viss uenighet om hva Martyr Tatiana tempel ble innviet bare i 1791, da det var død verken Elizabeth heller University, Ivan Ivanovitsj Shuvalov ikke korrelerer innvielse og datert 12 (25) Januar Universitetet mens han eksisterte bare på papiret, er det vanskelig, religion og utdanning fortsatt vevd i denne dag og ga rett til å kalle den 25 januar Student Day.
Forresten, de fleste universiteter i landet vårt til denne dagen slutter økten og studenter med stor letthet like før en liten velfortjent hvile, med et rolig sinn kan feire sine faglige ferie.  
Hvordan registrere i ASKUE ICQI denne artikkelen vil du lære hvordan du registrerer i ICQ gratis.
Å kommunisere på Instant Messaging ICQ ICQ hver bruker må ha en spesiell identifikasjonsnummer, heter ICQ UIN. Registrering ICQ tilgjengelig for alle brukere, og tar mindre enn 10 minutter.
Registreringsprosessen i ICQ
1) Gå til http://www.icq.com/join/ua
2) Når registreringen siden ICQ, vil du se de vanlige felt, du må fylle ut og klikk på "Registrer deg". For vellykket registrering blir nødt til å fylle alle feltene. Vi anbefaler å ta hensyn til tipsene rett - de er svært nyttig i tilfelle av problemer.
Fornavn etternavn - opp til 20 tegn i hvert felt;
E-post kan brukes til å logge inn eller gjenopprette et glemt passord;
Passord - de fleste i løpet av registrerings har problemer med hans valg. Dette skjer på grunn av det faktum at tjenesten ICQ etablert et rammeverk for det angitte passordet - det kan ikke være mindre enn 6 til 8 tegn langt og inkluderende. Det kan bestå av store og små latinske bokstaver og tall;
Fødselsdato - denne informasjonen er nødvendig for større sikkerhet for din ICQ UIN, den vil være tilgjengelig bare til vennene dine (du kan endre dette i ditt privatliv ICQ);
Gulvet;
Spam beskyttelse - 5-6 sifre, vanligvis 2-3 ganger med ikke gjenkjenne dem.
Hvordan registrere i ASKUE ICQ

Etter å fylle ut alle feltene, klikk på "Registrer".
Hvordan registrere i ASKUE ICQ

3) Dersom alle felt er korrekt, vil du se den siden der det står skrevet at for å fullføre registreringsnumre ICQ til å klikke på linken og like nedenfor for å gå til innboksen din - klikk på den.
Hvordan registrere i ASKUE ICQ

4) I e-posten din innboks skal vises i et nytt brev fra ICQ Support, åpne den og klikke på linken i e-posten. Vanligvis kommer i 10 minutter. Hvis brevet og ikke i innboksen, se etter det i kategorien Spam.
Hvordan registrere i ASKUE ICQ

5) Så du har flyttet på, noe som bekrefter registreringen og nå ser den siden der du informerer om at du har registrert deg for ICQ.
Hvordan registrere i ASKUE ICQ

Hva du skal gjøre etter registrering ICQ?
6) Det gjenstår bare å finne ut at du har registrert ICQ nummer. Klikk på "Last ned" knappen i menyen øverst på siden og den siden som vises i øvre høyre hjørne vil du se navnet ditt og navnet - ". Vasily Pupkin" i dette tilfellet, Klikk på denne og du vil se tegn på at ICQ nummer du nettopp spilt inn.
7) Etter vellykket registrering for å bruke det nye nummeret ICQ, må du laste ned gratis ICQ.  
Regler for oppførsel på en festEtikette for studenter. Etikette på en fest
Regler for oppførsel på en fest
Hvis du ønsker å gå til noen for et besøk på eget initiativ, i forkant av sitt besøk i forveien, slik at vertslandet hadde anledning til å forberede for din ankomst
Naprosytysya kan besøke og på telefonen, men det må være taktfullt: å si hei, se hva som skjer, rapport som er i nærheten, og hvis invitasjonen var ikke - ingen lovbrudd, kan en person være din sak. Komme en annen gang.
Noen mennesker har en vane å komme til sin venn når de vil. Vel, hvis de får lov til ... Går til døren, ring hvis du ikke åpner på den første samtalen, kan du prøve på nytt, men ikke mer. Hvis døren åpnes og en mor forklarer at det er en fest, i alle fall ikke følge ham der!
På et besøk kan ikke ta dyr - katter, hunder, fugler, selv om du er de vakreste skapningene i verden.
Du kan ikke gå med dem fremmede, hvis dette ikke har vært en tidligere avtale.
Representerer alle hverandre utleier. Bli kjent med en jente, ikke setter pris på henne som en potensiell brud, en ung mann - som en potensiell rival. Vennlighet, beskjedenhet og verdighet bør bli din kjennetegn.
Inn i leiligheten, den første velkommen elsker av huset, da eieren, og bare da vitaysya alle tilstede. Hvis du åpnet døren en fremmed mann, bør du, pryvitavshys med ham, be ham om å ha kalt hjem, ikke vidsovuvaty mot deg selv og ringe eierne.
Hvis du er en gjest på en fest, kan du prøve å komme frem i tide, ikke tving deg selv til å vente. Forsinkelsen tilsvarer forakt som verter og gjester - Husk dette.
Kommer til å besøke, ikke glem å ta med en konfekteske eller frukt. Hvis det er barn, må du ta med noe "velsmakende" for dem. En god vane er å presentere blomster vertinne.
På festen beholder all anstendighet, til tross for den frie ånd og generell munterhet. Det betyr at du ikke kan ta uten å spørre, berøre ting, åpne vinduer uten tillatelse fra bordet for å samle matrestene for hunder. Uanstendig vurderes nøye i leiligheten møbler og andre attributter av interiøret og større spørsmålstegn ved verdien av enkeltelementer. Dette vil vise din uvitenhet.
Ikke prøv å holde fast tyggegummi hvor som helst, så det vidlipyty: - først, du helt glemme det, og for det andre kan det holde seg til noens klær, men hvis varsel elskerinne - er lite sannsynlig vil du bli kalt tilbake i huset.
Kommer til å besøke, legge problemene og dårlig humør, de ingen interesse. Besøks fryde seg og gi deg selv muligheten til å ha det gøy ellers. Hvis du føler deg syk, trøtt eller du er i dårlig humør - Gi opp de beste partiene og holde seg hjemme.
En mann som kler seg utfordrende, høyt ler og sier ustanselig, prøver hardt, uansett hva, for å bevise for andre sin mening bemerkelsesverdige. Men liker det? Du må ikke forveksle løsbarhet av kompaneystvom ikke oppføre seg lettsindig, vil det tjene deg dårlig service, selv de mest hengivne (på festen) dine fans neste dag for å gjøre deg ikke en god idé.
Svært ofte ødelegge ferien prøver å aktivisere enkeltpersoner til stede velbrukte vitser, flate vitser, historier om hans liv. Du må stoppe disse menneskene, ellers vil det ødelegge kvelden og bryte nattverd gjester. Og enda mer taktløs midt i festen for å kunngjøre at du vil se noen viktige TV-show for deg.
Ikke la deg selv vitser og bemerkninger om folk som ikke er til stede her. De alltid fortelle deg om og forskanset mening som otъyavlennom sladder.
Postavsya oppmerksomt til historier eiere, ros retter elskerinne.
Ikke mister følelsen av tid. Når kommer til å gå, sa farvel til vertene og gjestene, og deretter kle på seg. Ikke zatrymuysya i gangen i timevis og ikke stå i døråpningen, huske visse historier og detaljer. Hvis du er kledd og står for døren - ingen zatrymuysya, gå. Hvis du går før, bare med vertinne si farvel uten å tiltrekke oppmerksomhet til deres vare på gjestene.
Dans hver har varierende grad. Det kommer an på trening, temperament, personlighet. Men gjør uakseptable kritikk om det faktum at noen danser dårlig.
Hvis du blir invitert til den hvite jenta dans, selv om du ikke liker, ikke benekte det eller dans med en sur ansiktet, som om du nettopp svelget en sitron. I takknemlighet etter dansen må besvare et innbydende smil. Vær vennlig, usmihaysya - det er har til dere.
Men det er ikke alt. Det er viktig å vite hvordan man skal oppføre seg under dansen. Husk at du først ser hverandre og har ikke rett til å gå utover det som er tillatt. Hvis en jente ber om noe, svarer høflig, men snakker ikke mye.
Til tross for det faktum at initiativtakeren danset jente, til å danse fortsatt har til fyren. Du er også pålagt å holde stedet etter jenta dans. Be om en annen dans, be om tillatelse til å gjennomføre hjemme eller en dato - det må også komme fra deg.
Og det kan skje at du vil invitere en jente, og sitter ved siden tar det personlig. I dette tilfellet bør vi ikke gi opp dans - du kan støte folk.  
Яндекс.Метрика