Nyttår 2015 alene


 Innhold:

 One? En Ned ett!
 Alene med deg
 Reisen til et nytt liv
 Skogbruk glede

 Nyttår er assosiert med flertallet av russere munter festlig måltid, møte med familie og venner, brede festivaler, hvor champagne flyter som vann på bordet lukt appelsiner og vennlig selskap som danser til de nyeste hits spraglete dristig dans.

 One? En Ned ett!


Nyttår 2015 alene
 Ensomhet i glede

 Ofte slik det er - ifølge tradisjonen. Men noen ganger plutselig før utbruddet av ferien kommer forståelsen av at du ikke vil at noen høyprofilerte selskaper, og bare ønsker å være alene med ham. Er det så skjedde at dette var et kjent selskap brøt opp midlertidig, i et par baby og hun var ikke feiringen, den andre gikk til oversjøiske reiser, den tredje flyktet, og slektninger bestemmer seg for å holde alle i den trange familien. Generelt, uansett, men det viste seg at denne hendelsen vil være alene? Hvordan tar det? Trist, tsoknuvshys med sin refleksjon i et speil under chiming klokke, eller komme opp med et scenario ferier, uansett førte deg en ekte glede? Hvis du er utsatt for dyster depresjon, har du sannsynligvis velge det andre alternativet.
 Vær oppmerksom!
 Å bruke det nye året 2015 alene til nytte og glede for deg selv, er det lurt å vurdere et scenario på forhånd.

 Så alternativene:

 Møt fritidsbolig, men festlig atmosfære;

 Drar på en reise som lenge har drømt om;

 Gå til den nærliggende resort.

 Det finnes andre muligheter, men vil fokusere på disse tre så langt - den mest enkelt implementeres.

 Alene med deg


Nyttår 2015 alene

 Derfor, en hjemmelaget ferie. La ingen rundt deg vil, men dette er ingen grunn til å frata deg av glede. Så gjør du følgende:
 Dekorere leiligheten.
Nyttår 2015 alene
 Dekorere huset
 Ta den mest elegante, trekke ut gamle favoritt forbundet med hyggelige minner (spesielt barn), men for noen grunn forlatt for lenge siden juledekorasjoner. Og sørg for å kjøpe minst et par nye - det beste symbolet til år, men kan være en hvilken som helst - er like. Vi satt i en grundig elegant leilighet prybrannoy treet. Bare ikke si til deg selv: "Og hvorfor skulle jeg fiskebein, ingen barn! "- Tree for det nye året er et must, selv en liten stasjonær kopi. For hva? Så for stemningen! Du vil se - når denne skjønnheten vil være ute av esken, vil stemningen bedre, stiger et par punkter.
 Vi satt på bordet favoritt retter.
Nyttår 2015 alene
 Dekk bordet

 Salat eller sjokolade godteri, fargerik, søt saftig mandarin og kiwi, land eller en tallerken med pannekaker med syltetøy - noe, så lenge retten var en favoritt.
 Slå av TV-en.
Nyttår 2015 alene
 Slå av TV-en

 Ja, er TV i stand til litt ødelegge ferien - sight støyende selskaper et sted hvor gøy og du er her alene - ikke den beste for våre scenario. Så slå på din favoritt musikk eller, for eksempel sette en gammel film, som lenge har ønsket å se, og det var ingen tid.
 Alt er klart? Å ja, til og med champagne! Denne egenskap må være til stede. Under en skrallende bjeller (og du vil ikke gå glipp av det hvis forlate neste klokkeradio eller slå på) og gjett kjæreste ønske drenerer raskt glasset. Nå kan du slappe av i fred og ro. Ingen griper inn, ikke trekke seg ut, ikke tormoshyt forslagene drikke, ikke plaget historier om sine livsproblemer, ikke tvunget til å danse når ikke ønsker. Du kan gå i morgen tidlig, når hele byen som døde i fabelaktig rolig spasertur gjennom de snødekte lyse rolige gater, puste frisk, påfallende ren luft. Prøv det - du føler en ekte tilstrømningen av nye krefter!

 Reisen til et nytt liv


Nyttår 2015 alene
 Nyttårs reise
 Alternativ to - tur.
 Det kan holde selv om svært lite penger. Gå hvor som helst, for eksempel, et par dager i en nærliggende byen, fjerner et rom på et billig hotell og gå en tur i nyttårsaften. Du vil se hvordan å feire det i en fremmed by. Hvor kult er vandre i gatene og vet at du ingen vil kalle at du er helt alene i et merkelig nytt sted! Endre situasjonen - en liten og svært nyttig i en rekke av de vanlige stress i hverdagen, riste den følelsen vil oppdatere og legge lyse farger til livet. Kanskje etter denne turen du selv ønsker å starte et nytt liv i det nye året.

 Skogbruk glede


Nyttår 2015 alene
 På vandrer
 Hvis Night festligheter i ukjente steder du synes altfor ekstrem versjon av festivalen, kan du gå til feriestedet og gå til svært natten av gaten, i skogen. Det kan også kle seg juletre. Men en meget god sjanse for at denne ensomheten og om igjen, det er sikkert villig til å hjelpe deg og bli invitert til et diskotek. I morgen er det mulig poblazhenstvovat i badstuen eller ta på ski og gjøre styrke deres helse helt fra morgenen den 1. januar. New Life, som ble lansert så vil definitivt være vellykket.
 Som du kan se, feire nyttår alene - ikke så dumt. Du kan gjøre noe som du ikke hadde råd til hele året, og aller viktigst - hvordan å sove og hvile, slik at i morgen når alle vil knapt åpne øynene "etter gårsdagens du rett fra boksen som en agurk, med nye krefter gå inn i ny epoke av livet mitt vakker.  
Som nafarbuvatysya på nyåret 2015


 Innhold:

 Funksjoner nyttår Makeup
 Hvor skal jeg begynne?
 Fargepaletten av blå-grønn Kozochky
 Bilde

 Se "ett hundre prosent" i fabelaktig nyttår ferie for hver kvinne ikke bare kan drømme, men en praktisk guide til handling. En av de viktigste elementene i menneskeskapte bildet av "Queen of the Ball" er en god makeover. Som nafarbuvatysya på nyåret 2015 til sin elskerinne - Emerald geit, verdsatt din innsats og presentert i det kommende året, lykke, lykke og velstand?

 Funksjoner nyttår Makeup


Som nafarbuvatysya på nyåret 2015

 Dressy makeup for nyttårsselskap gir en fargedybde og kombinasjon av farger som kan neppe råd til kvinne på et annet tidspunkt. Men hvis du ignorerer de regler som gjelder sminke og en sans for proporsjoner og stil, så er det sannsynlig å motta karikatur istedenfor prinsessen bilde og ødelegge ferien i stedet for hyggelige minner lang erfaring negative følelser.

 Hvor skal jeg begynne?


Som nafarbuvatysya på nyåret 2015
 Ansikts
 Du kan bli overrasket, men makeup artister vet at festmake begynner før 31. desember Gjør huden din vakker og perfekt kan bare stadig på jakt etter henne. Ulike sykdommer, stress og andre faktorer kan ødelegge det når som helst. Derfor er minst to uker før de nye 2015 begynner å ta seg av dermis, nærer, fukter og beskytter mot negative faktorer. Så på den siste dagen i det gamle året vil gjelde for fremtidige lerret "energi eller næringsstoff maske for å heie trøtt ansikt og gi den et friskt og sunt utseende.
Som nafarbuvatysya på nyåret 2015
 Påfør concealer
 Like før New nafarbuvatysya 2015, for å fukte favoritt hud krem ​​(gel) og vent til den er absorbert. Corrector (blyant-concealer lysere enn huden din tone eller to) vil arbeide ut området under øynene, fjerner mørke ringer. I tillegg vil det bidra til å holde hjernen din frisk for festlige netter og forbedre den generelle inntrykk av makeup. De trenger å visuelt eliminere alle feil av hud, kviser, rødhet, edderkopp årer.
 Vær oppmerksom!
 Hvis ujevn hudfarge - gjøre det perfekt gjennom stiftelsen. Hvis alt er i orden, deretter hoppe over dette trinnet.

Som nafarbuvatysya på nyåret 2015
 Påfør rouge
 For å gjøre opp bodd lenger behandle hud pulver enn forankring basen. Heve kinnbena fersken eller rosa blush, skyggelegging forsiktig for ikke å skape en "Harlequin" - teatermasker. Festlig glitter i ansiktet ditt kan oppnås ved perle rødme.
 Vær oppmerksom!
 Rødme - "farlig" tilbehør, er det hensiktsmessig bare som en enkelt dekorasjon. Med lyse kjole, smykker overflod det kan se ganske vulgær. Hvis kjolen er beskjeden, vil hans tilstedeværelse betydelig forbedre utseendet på eieren.

 Fargepaletten av blå-grønn Kozochky


Som nafarbuvatysya på nyåret 2015
 Lyse grønne smokey eyes

 Alt du har gjort frem til dette punktet refererer til de vanlige forberedende prosedyrer. Vi nå nødt til å bestemme seg for hva du fokusere: på øyne eller lepper? Hvis øynene dine, kan du råd til å lyse skyggen liner, dekorasjon rhinestones, perle farger eller stil "high-tech". Hvis du ønsker å visuelt markere leppene, øynene må gjøre mindre uttalt, da dette vil overbelaste farger i bildet.
 Start sakramenter nyttår makeup søknad vil hjelpe deg å kjøpe blå, grønne nyanser eller nyanser av turkis, malakitt, smaragd, lilla eller blå, marineblå eller lys grønn. Lagd er gull og bronse, perle, sølv og neon skygge. Geit vil glede og nyanser av brunt. Forsiktige i tilknytning til de oransje toner, men i riktig kombinasjon med brun dress slik gjøre selv luneelskerinne år.
 Rett under øyenbrynene og på de indre hjørnene av øynene forårsaker hvit eller lys skygge (du kan bruke hvit kosmetisk blyant). Denne "vil åpne øynene," legg utsikt åpenhet og attraktivitet.
 Velge skyggen, ikke stole på noen bilde Firebird, Tigress eller Vamp. Men Goat favoriserer før du påfører sminke i dristige slag, da dette gjenspeiler dens lunefulle natur. Svarte pilene i bevegelse og nedre øyelokk, sølv klistremerker eller liten strazyky er passende makeup nyttårsaften 2015. Til stedet vil Smokey is i alle farger som lune som en geit.
Som nafarbuvatysya på nyåret 2015
 Velg en farge mascara
 Blekk for Eyes kan brukes som svart fløyel, forårsaker den i to lag, og briljant, eller hvilken som helst farge fasjonable 2015: blå, lilla, blå.
Som nafarbuvatysya på nyåret 2015
 Fokus på lepper
 Lepper kan være nøytral hvis fokuset er på øynene: - blek rosa eller plomme, karamell, myk sjokolade, lilla med en svak dis, sand lett gyllen eller lys vin. Geit tillater ikke bruk av blodrøde, lyse røde toner. Å lyse lepper makeup nyttårsaften 2015 bør velges med kirsebær eller bringebær, mørk sjokolade eller brune nyanser.
 Vær oppmerksom!
 Jule makeup bør prøve å avansere til å vite nøyaktig hvordan nafarbuvatysya på nyåret 2015, og er det beste alternativet.

 Vennligst merk at alle nyanser av makeup bør blande med ditt antrekk og deretter fantastisk blikk festlig for julebord vil bli gitt til deg! Hva annet du trenger for selv fortreffelighet og godt humør til å feire den Year of the Goat Blå tre!

 Bilde


Som nafarbuvatysya på nyåret 2015
 Emerald smokey eyes
Som nafarbuvatysya på nyåret 2015
 Lilla skygger
Som nafarbuvatysya på nyåret 2015
 Myk skyggelegging
Som nafarbuvatysya på nyåret 2015
 Du kan bruke bronse skygge
Som nafarbuvatysya på nyåret 2015
 Opp i lyse farger
Som nafarbuvatysya på nyåret 2015
 Eye Makeup Shimmering
Som nafarbuvatysya på nyåret 2015
 Jule makeup i nyanser av grønt
Som nafarbuvatysya på nyåret 2015
 Skygge farge mint
Som nafarbuvatysya på nyåret 2015
 Mørk kirsebær leppestift
Som nafarbuvatysya på nyåret 2015
 Lys skygge vin
Som nafarbuvatysya på nyåret 2015
 Smokey eyes med lette piler
Som nafarbuvatysya på nyåret 2015
 Festlig syn
Som nafarbuvatysya på nyåret 2015
 Vinter Makeup
Som nafarbuvatysya på nyåret 2015
 Grønne smokey eyes
Som nafarbuvatysya på nyåret 2015
 Bright festlig
Som nafarbuvatysya på nyåret 2015
 Fargerike piler på ferie
Som nafarbuvatysya på nyåret 2015
 Hvordan velge sminke
Яндекс.Метрика