Hva fremgang har kommet! I stedet for kjedelige og banale registreringer i bygninger av lokale registeret kontoret, kan du komme opp med og, viktigst av alt, gjøre nesten alle ønsker fremtidige nygifte.
 Hvor bred fantasi i ditt tilfelle? Det kan være lurt å utveksle løfter undervanns paradis på en avsidesliggende øy og hvor havet og du vil bare prest? Kanskje du drømmer å bære ringen i den gamle rådhusbygningen, slott eller minnestedet der et ekteskap konkluderte de mest berømte og innflytelsesrike menneskene i verden? Kanskje du fans av uvanlig og eksotisk natur, så drøm å holde en seremoni på bredden av fossen i fjellet eller i en ballong, hvor ville forlenge uvanlig utsikt over omkringliggende land?
Offisielle bryllup i utlandet og sin organisasjon

 Men selvfølgelig, for å organisere en festival, må bruke mye krefter, fordi det andre landet, selv om du har besøkt oss flere ganger før, er det en udiskutabel fordel forblir fremmed for deg, overalt har sine egne regler og rekkefølgen av seremonier, som trenger å vite og vurdere.
 Sannsynligvis, mange første spørsmålet lovligheten av slike ekteskap, ikke egentlig ønsker å være sikker på at gift, men faktisk lovlig være fremmede.
 Men av dette er det ingen grunn til bekymring dersom du følge lovene i det landet der kommer til å gjennomføre seremonien, samt det landet der de fleste bruder, er slike ekteskap anses helt lovlig på territoriet til ditt land.

 De viktigste hindringene kan være religiøse aspekter, er det også restriksjoner på aldersgrensen er antall land som ikke er så lett å signere for dette de trenger for å leve litt tid.

 Men generelt, hvis du ikke er et unntak fra regelen, er den offisielle bryllup i utlandet ekte for deg, du bare trenger en god jobb på kroppen hennes.
 Først av alt er det nødvendig å bestemme hvilket land du ønsker å gjennomføre seremonien. Lese nøye alle vilkårene, sjekk lovene i landet. For eksempel, hvis du ønsker å holde et bryllup i Frankrike, vil det ikke være så enkelt: lovene i dette landet, er bare mulig ekteskap i sitt territorium når bor i den i minst 40 dager. Denne tidsplanen er svært vanskelig, fordi ikke alle kan ta og forlate landet i minst flere måneder bare for å forberede bryllupet.
 Det er en liste over land som kan skryte ganske gunstig for ekteskap der alt er mulig å gjøre bare noen få dager, ikke bryte loven er ikke ensartet. Dette, for eksempel, Italia, Hellas, Østerrike, Australia, Island, Tyrkia, Slovenia, Tsjekkia, Montenegro, og blant øystater, Kypros, Cuba, Seychellene, Sri Lanka.
Offisielle bryllup i utlandet og sin organisasjon

 Og hvilket land er bedre en bryllup i ditt tilfelle, selvfølgelig opp til deg, avhengig av dine preferanser og økonomiske evner. Tross alt, noe å skjule, bryllup i utlandet - ikke billig, spesielt hvis du planlegger å også transportere gjester til festen. På den annen side, er det ting som det er mulig å spare en god idé i utlandet som ikke er tilgjengelig hjemme.
 Som et resultat, kan du få en offisiell vigselsattest, som vil være på språket i landet hvor det er registrering. Ved ankomst hjem sertifikatet må sette på sertifikatet, med andre ord, bør du sette et spesielt stempel, noe som vil indikere at ekteskapet er gyldig og ikke krever ekstra forsikringer til andre organisasjoner i landet.

 Også, må vigselsattest settes til språket i landet og forsikre alle notarius. Dread er ikke nødvendig, i Russland er det mange bedrifter som handler med slike tilfeller er det mulig å designe bare betale for fem dager.

 Viktigere, i utlandet eller kone eller mann ikke kan endre navnet, og i sertifikatet av ekteskapet slett ikke angir denne informasjonen, så hvis paret ønsker å kombinere sin familie og til og med den generelle navnet, må denne saken som skal behandles på stedet registrering, serverer en spesiell uttalelse til registraren.

 Symbolsk Ceremony


 Det er en annen versjon av et bryllup i utlandet er en feiring arrangert på ønsket sted, og den offisielle maleri gjort i nær registrar. I stedet for feiring gi deg vitnesbyrd om at void, men alle minnene og ekstraordinære bilder i familiealbumet vil bli med deg for alltid.
Offisielle bryllup i utlandet og sin organisasjon

 Den store pluss symbolsk seremoni er det faktum at du kan bruke den hvor som helst, ikke justere til lovgivningen i en fremmed stat.
 Symbolsk seremoni tiltrakk de par som lenge har vært gift, for eksempel, etter 10 års ekteskap, bestemte seg for å lage en vakker og varig effekt. Tenk bare malt på taket av en gammel palazzo eller en fjelltopp, alt i hendene, og denne gangen er ingen grense!

 Hvordan å forberede et bryllup i utlandet?


 De fleste reisebyråer har lenge vært der tjenesten "Bryllup i utlandet". Anvende en slik forespørsel, kan du lære om forholdene i feiringen i ønsket sted du er interessert i og kjent med bryllupet pakken.
 Det koster vanligvis omfatter opplæring og utarbeidelse av nødvendige dokumenter, støtte under seremonien, forbereder bukett for bruden og boutonniere for brudgommen og leie en bil for de nygifte.
 Alle andre saker må løses individuelt eller gjennom en agent, som kan være for deg på stedet av seremonien.
 Du kan velge å sende en formell forespørsel til hotellet, slott eller selskap hvor du ønsker å holde en seremoni hvor svaret kommer vanligvis inneholder om bryllup pakke og pris.
 Lese nøye at han er, og være klar over at du vil mest sannsynlig må betale ekstra bankett, fotografering, videohraf og ta vare på den markedsplass som leie tjenester av blomsterhandler, stylist og forhandle med ledende vielsen.
 Mange interessante spørsmål brudekjole og dress, hvis den mannlige versjonen er virkelig bære, så kjolen komplisert. Rett og slett, selvfølgelig, kjøpe en lokal brudekjole butikker, kan du vanligvis finner svært interessante modeller til meget rimelige priser.

 Som for tjenester makeup artist, frisør og stylist, er det ofte slikt personell er direkte på hotellet, så du trenger ikke å bære din frisør eller en lang sikt på butikkene på jakt etter master.

 Avslutningsvis vil jeg si at selv om alt egentlig, og etter hvert vil du mest sannsynlig få en minneverdig ferie, da fortsatt en løsning ville kreve mye tid, problemer og krefter på å gjøre alt. Ikke glem å ta vare på forsikring og avgifter til selv halvveis rundt i verden for å føle seg trygge.  
Hvordan lære å spille sjakk? + Video

Chess - et klokt spill. Once upon a time mennesker tiltrukket av skjønnheten i sjakk, deres mystiske verden. Så hvordan kan du lære å spille sjakk for barn eller nybegynnere?
Plasser sjakkbrett foran ham. Den er delt i firkanter. 64 Sum firkantet, halv svart, den andre halvparten - hvit. Bord plassert slik at den nederste venstre hjørne (som er nærmere deg) ligger en svart firkant.
På sjakkbrettet gå figur. Husk å være i stand til å spille, og trenger å vite hvor du skal begynne å være plassert tall. På første rad er bønder, etterfulgt av andre tall: den ekstreme - en båt for sine hester, da - elefanten i midten - dronning og konge. Queen må alltid være på din farge: svart - svart og hvit - den hvite. Denne bestemmelsen tall alltid fester seg til spillet.
I sjakk spiller alltid 2 personer. Man spiller den svarte, den andre - hvit. I ett trekk, kan du flytte bare ett tall. Spillerne bytter.
 Nå UchiEto vil introdusere deg til sjakkbrikkene og lære dem å gå:
Hvordan lære å spille sjakk? + Video

King. Dette er den viktigste figuren, men heller svakt. Hvis kong matte satt, da partiet tapt. Han kan gå til noen nabofeltet bare én celle. Hovedmålet med spillet er å sette fienden konge i en håpløs situasjon og erklære det en kompis. Hvis du gjorde det, så vinner du.
Hvordan lære å spille sjakk? + Video

Queen. Den mest innflytelsesrike person. Det er også kalt dronningen. Det går som du vil, og diagonalt og vertikalt og horisontalt frem og tilbake. Dronningen i en sving kan passere hele sjakk-feltet og en enkelt celle.
Hvordan lære å spille sjakk? + Video

Båt. Dette er den andre makt figur i sjakk. Det går nesten det samme som dronning, men ikke diagonalt.
Hvordan lære å spille sjakk? + Video

Hest. Dette er en meget interessant figur. Det går som følger: 2 celler er en til side to celler eller siden, en rygg og to celler fremover mot en eller to celler side, ett fremover. Hest skifter farge felt på hvert kurs.
Hvordan lære å spille sjakk? + Video

Elefant. Dette tallet kan bare gå diagonalt bakover eller fremover. Han går cellene deres farge bare, det vil si, hvis hesten er hvit, så hvit, og hvis svart, så svart.
Hvordan lære å spille sjakk? + Video

Bonde. Den meget svake tall. Bonde vandre like foran, og bare en celle, bare den første stilling, og når den kan gjøre dobbelt trekk (dvs. cellen, for eksempel, A2-A4). Men hvis bonden gå alt går riktig, så nå den siste cellen i en rad, kan det være noe sjakkbrikke, selvfølgelig, bortsett fra kongen.

 Hvordan å spille sjakk?


Du lærte å gå alene sjakkbrikker. Men hvis en blokkerer banen for en annen figur, i dette tilfelle til å virke? Den vil gjøre det, hvis din figur på veien, er veien stengt. Men hvis figuren av fienden, kan veien bli løslatt, bryte den. Det er dette: du skyter en motspillers brikke fra styret, og i stedet sette figuren, som slo henne. Dette er ett trekk. Men tallene er ikke nødvendigvis å slå.
 La oss se på et eksempel :
Hvordan lære å spille sjakk? + Video

Høyre og venstre er hvite bønder svart figur hvis fremgang hvit, kan bonden slå som en, og det andre tallet og være over.
Nesten alle tallene i løpet av spillet, flytte rundt på brettet, traff hverandre, fjernes fra brettet. Fjern fra styret kan bare konge. Han kan erklære en "sjekk" advarer at det kan slå. Hvis han får en "sjekk" bør umiddelbart svare, gå med denne posisjonen. Du kan gjøre dette: gå rett til en trygg og beskytter den annen figur, banke angripere regne. Hvis du ikke kan forsvare sin konge, så du sette en "kompis". Partiet mistet. Når du tar opp "check" betegne + matte - s.
Det er to unntak fra reglene i sjakk
 •  Du vet allerede at ett kurs kan bare flytte ett stykke, men at hver enkelt spiller en gang gjøre en dobbel trekk - vet rokade (både båt og omorganisere kongen). Det er denne: Skyv båten til kongen, kongen Vend gjennom den og sette den på den andre siden. Rokade kan ikke gjøre det: etter rokade båt og Kongen bør ikke kjempet under kong Shah annonsert, er båten og kongen borte.

 •  Dette unntaket gjelder bare bønder. Du kan slå en brikke i midtgangen, mens det bærer ut en dobbel trekk. Når bonde motstander laget en dobbel sving, kan du fjerne den fra brettet ved å plassere sin brikke på feltet som om fienden bonde framgangen lett. Få bonde kan bare passere på umiddelbart etter dobbel trekk. Ikke en gang var ikke lenger. For eksempel, en hvit bonde a2 gjort en dobbel trekk på A4. Svart og bonde! 4 kan fjerne det hvite fra A4 til A3 og blir som hvit bonde gjort normal fremgang.

 • I løpet av spillet, følger de generelle reglene for sjakk: rørt figuren, må det komme. Så hvis du ikke har tenkt på forhånd neste trekk - ikke røre tallene.
  Du kjent med de mest grunnleggende reglene i sjakk, og nå kan du spille den første sjakk partiet.

   Hvordan å lære sjakk annotering?


  Abstrakte - en betegnelse brikker på brettet. Nybegynnere og barn som ønsker å seriøst ta opp dette spillet bør definitivt lære det. Å beskrive sjakkspillet sjakk er et slags språk. Det er ganske enkelt. Alle celler sjakk felt er merket med latinske bokstaver og tall. Horisontal angitt med tall, vertikale - bokstaver.
  Bill er på venstre marg av hvite tall. For eksempel: a1 c2 d3 h4f8. Når innspillingen tall betyr gjort kort: Queen - F, King - Kr, hest, elefant, båt - L, bonde - ingen effekt.
  For eksempel: a2-a4 figuren angir serienummeret på farten, en bonde var av banen a2 a4.
  Du kan ta opp et kort kurs, som indikerer bare "point of ankomst". For eksempel: A4.
  Selvfølgelig jernholdige registrert tre poeng før innspillingen. Eksempel: A5 - svarte bonden gått fra A7 til A5.
  Tar tallene registrert ":". For eksempel: F: A7 - bonde dronning tok A7.

   Video Tutorials
  Яндекс.Метрика