Oksana. Mystery heter Oksana

 Planet skyts Oksana Saturn. Saturn er ansett som selve symbolet på forsiktighet og klokskap. Hvis Oksana dovirytsya Saturn, vil det aldri gjøre noen viktige skritt uten dyp refleksjon. Denne planeten fremmer analytisk, filosofisk tenkemåte. Med attraktivt utseende av Saturn rettigheter i de fleste tilfeller skjuler dype og helhetlige natur. Personer Saturn - pragmatikere, de elsker orden og materiell sikkerhet, men det blir vanskelig. Hele mitt liv de prøver å erobre ensomhet og menneskelig møtte sin skjebne, de er absolutt lojale.
 Farge gunstig til innehaveren heter Oksana : Sølvgrå, symboliserer rolig, kjølig, moderasjon følelser eleganse. Folk av farge er smart, fornuftig, har en følelse av tiltak, vedvarende i å oppnå dette målet. De dramatisk kontakt, de er alltid mange venner.
 Favoritt farger Oksana Rød, oransje.
 Stone maskot Oksana: kalsedon, regnes som den steinen av kjærlighet, tiltrekker kvinner hjerter. Iført hvit kalsedon forbedrer også visjon.

 Oksana Navnhistorikk


 Oksana - ukrainsk dagligdags form av navnet Xenia (fra gresk xenia - «gjestfrihet» eller Xenios - «alien", "eksotisk").
 31 januar kirke feirer St. Xenia, som døde etter en brann i dødskamp for den kristne tro.
 6 februar minnes Saint Xenia, datter av en fornem romersk senator, som bodde i V-tallet. For å unngå ekteskap, hun rømte fra foreldrehjemmet på skipene i Milas, som har kjøpt land, organisert et kloster og kirke bygget. Hele livet hun hjalp de fattige, trøstet sørgende. Hennes død ble preget av utseendet på himmelen som et tegn på en krone med en crossball.
 Russiske folk spesielt aktet salige Xenia av Petersburg. Rystet av den plutselige død av sin elskede ektemann, som døde uten anger kirke, enke etter tjue viet hele sitt liv til å tjene Gud og menneskene i den kristne prestasjon av dårskap, i håp om å be om tilgivelse for sin mann Creator.
 Dag 6 februar markerte bøndene i jordbrukskalenderen som dagen Aksinja (offentlig versjon av navnet Xenia). Det ble antatt at den nye brød av dagen Aksinja trenger samme mengde brød, som allerede spist.

 Verdien av Oksana


 Folk heter Oksana utsatt for overfølsomhet, sårbarhet, sårbarhet. Oksana elsker rolig prat med venner. Det er kombinert med følsomhet.
 Oksana konsulent kan være en god forretning, men deres personlige sak hun er usannsynlig å lykkes - det setter overfølsomhet. Men hvis hun vil være i stand til å overvinne denne kvaliteten og tror på sin egen styrke, er det ingenting at hun ikke kan nå.
 En kvinne som heter Oksana er ikke veldig lett, men alltid interessant skjebne. Oksana kraftig oppfatter alle gleder og woes, det obydchyva i sine feil klandrer vanligvis andre. Oksana har gode evner til humaniora, tar det alltid indre verden, og spesielt din egen. Hele livet av selv-forbedring forlater ikke bærer av navnet. Oksana sjarmerende og vet å bruke disse pengene til fordel for seg selv.
 I familielivet Oksana prøver ofte å insistere på sin egen måte, og med re-mann, men det er sjelden mulig. I energi vegne mangler mobilitet. For å unngå unødvendige konflikter, søker den å leve adskilt fra sin svigermor. Men en bedre mor til barn er vanskelig å finne - det er svært samvittighetsfull i å observere riktig modus, utrolig tålmodig og alltid prøver å gi barn en god utdannelse.
 I en verden av natur symboler ble kåret Oksana : Cypress, slank og sterk, noe som gir fred i sinnet, intelligens, drømmer hans wingman; evig plante - symbol på beskjedenhet; kanin symboliserer lettgående, rask respons og mobilitet.
 Ifølge numerologi, Oksana navn tilsvarer tallet 10 (1). Antallet sammensatt av enheter, som betyr liv, og null uttrykker glemsel. Dermed inneholder det både ånd og materie.
 Navngi dager til Oksana: 6. februar.

 Kjent i historien Oksana


 Oksana - heltinnen i historien "The Night Before Christmas" av Gogol, ". Oksana også mindre enn sytten år, både globalt og på den andre siden Dykanka, og på denne siden Dykanka, snakk var om det" Her er hvordan Gogol Oksana ser "fresh, som bor i barne ungdom ansikt med blanke sorte øyne og et fint smil også, innstillingen som brenner sjelen"
 I en annen vakker Aksinja, heltinnen av romanen Sholokhov "Quiet Don", "Vinden rusket på Aksin'e skjørt fingret i mørk nakke små myke krøller. I en tung knute av hår plomenila brodert med farget silke shlыchka, rosa skjorte, gjemt i et skjørt, ikke morschynyas, dekket de bratte skuldrene tilbake og hell "tretti digert Cossack, var i stand til å takle den tunge bonde arbeidskraft, fascinert Gregory Melekhova og fullstendig overgitt til hans avdøde, bitter kjærlighet, som ikke hadde brakt henne lykke.
 Oxana Taran - musikk redaktør stasjonen "Mayak".
 Oksana Petrunko - lærd, party game show "Hva? Hvor? Når? ".
 Oksana Polonskaya - sportskommentator på TV.
 Xenia Strizh - Ledende radiostasjonen "Europa plus" og TV-musikkprogram "Xenia".
 Oksana Grischuk - skater, verdensmester og OL i isdans sammen med Jevgenij Platov.
 Oksana Bajul - skater.  
Svetlana Light. Mystery heter Svetlana

 Svetlana - slaviske navn fra ordet "lys". I gresk tilsvarer det Fotini navn (dette navnet kalles Svetlana ved dåpen).
 Holy Martyr Photina den samaritanske kvinnen sies å ha pint under Nero for å spre den kristne tro.
 Planet skyts Svetlana : Neptune. Neptune fremmer en person filosofisk holdning til livet, høy følsomhet, og evnen til å sympatisere med de problemene som omgir folk.
 Fargene er bra for hersker heter Svetlana Gul og blå, symboliserer renhet av tanker og ambisjoner. Dette - blomsten av sjelen, i livet Svetlana rådende åndelig.
 Favoritt farge Light: blå, grønn.
 Steiner-talismaner Svetlana : Jasper, svart opal.

 Feature navn Svetlana


 Bright melodi høres Svetlana navn på leppene nære, kjære sjel. Gir det navnet på jenta som hennes foreldre ville bli kronet med lys blå og åpenhet i morgen. Navnet er overraskende varm, mild, jente, jente, kvinne og ønsker å navngi Svetlana, Svetik, Svetlana. Noen kaller Svetlana Veta, Lana.
 Vanligvis Svetlana munter barnet vokser omgjengelig, kjærlig spillet og er ganske kul holdning til skolearbeid. Hennes smidig sinn kan du raskt assimilere informasjon, slik at eventuelle problemer med Svetlana suksess der. Vokser opp, fortsetter Svetlana å være omgjengelig og vennlig, hun elsker store selskaper.
 Svetlana består av kontinuerlig kontrovers. Medfølelse for mennesker kombinere det med en sjelden evne til å føre dem smerte, utholdenhet og vilje - de viktigste øyeblikkene i manglende evne til å ta skjebnen i egne hender. Svetlana kan være sint, men det er usannsynlig å være lang.
 Svetlana uavhengig og diplomatisk. Liker kommando. Hun har høy selvtillit, men ikke av den grunn. Det er ryddig, men klærne ikke alltid har en følelse av handling og følge moten er noen ganger meningsløst. Svetlana flørtende og elsker mannssamfunnet, men kvinner er ikke alltid i stand til. Sterk sex gjengjeldt og verdsetter sin slående evne til å skape komfort, varme og trøst å gi til en venn. I kritiske øyeblikk Svetlana kunne revurdere sitt liv, relasjoner til mennesker og prøver å endre seg. Hun bestemte seg for å skifte jobb, blir mer kompatibel og omgjengelig. Svetlana veldig hardt arbeidende, i stand til å tilpasse seg alle situasjoner.
 Ofte Svetlana søker å forbedre verden. Det er vedvarende og sta, men liker ikke å kaste bort tid på bagateller, fordi alt i den er gjenstand for den valgte high end service. Svetlana aktiv og nysgjerrig, men livet hennes ikke er alltid bestå lykkelig, det er oppturer og nedturer.
 Svetlana symbol i den naturlige verden var bjørk og lilje gi henne letthet, artisteri, goodwill. I dyreverdenen Svetlana beskytter hare: det er lett å gå og alltid finner seg der venter på henne.
 Makt heter Svetlana mettet med letthet og mobilitet. Brukervennlighet og mobilitet er til stede i karakter og emosjonelle Svetlana uttrykt i sin tilbøyelighet til kontinuerlig moro.
 Ifølge numerologi, tilsvarer Svetlana navn til nummer 6 forutsier suksess i vitenskap og filosofi.
 Navnedag Svetlana: 26 (13) Februar - Svetlana palestinske, pastor.
 2 april (mars 20) - Svetlana Roma, Martyr.

 Kjent i historien om eieren navn Svetlana


 Svetlana - tegnet dikt av Vasily Zhukovsky. Dette stykket er et romantisk bilde av Epiphany spådom russiske jenter. Svetlana våget å verste og sannhet fortelling: prøv å se dommen i speilet - hun sørget for en kjær venn. Zhukovsky ga sin heltinne har typisk for eiere vegne of Light: det er interessant, snill, søt, vakker.
 Eiere navnet Svetlana ofte vanskelig eller begivenhetsrik skjebne. Dette faktum bekrefter skjebnen til Svetlana Allilujeva, Svetlana Druzhinin, Svetlana Svetlana Stыrkynoy og Masterkovoy.
 Det er ikke lett å leve hadde Svetlana Allilujeva, Stalins datters selvmord mors fremmedgjøring fra sin far, da den erkjennelse at forferdelig rolle han spilte, utvandring, separasjon av den eldste sønn og datter, et mislykket forsøk på å gå tilbake. Da Svetlana Allilujeva bodde i England, i en liten leilighet, det sosiale pensjon. I sin bok "Tjue Brev til en venn", skriver hun: «Jeg hadde ingen utnytter, jeg har ikke handlet på scenen. Hele mitt liv fant sted bak kulissene der skyggen; det du ser publikum der og synlige skuespillere som spiller konger, guder, tjenester, statister; Angivelig, når de spiller når de snakker til hverandre som mennesker. "
 Den utrolige skjebne kan kalles myke, men sterke kvinner - Svetlana Druzhinin. Etter Ballet School ved Bolsjoi-teatret, går den fungerende avdeling VGIK, spilte hovedrollen i filmer. Alle husket henne Anfisa fra filmen "Jentenes roller i filmene" Det var i Penkovo ​​"," grønt lys ". Men det stopper ikke det og blir en filmskaper. Alle hennes malerier er gjennomsyret med godhet og lys. Spesielt stor suksess med publikum likte henne eventyrfilm "Midshipmen, fremover! "" Vivat, kadetter! "" Midshipmen 3 ".
 I sin symbolske vanlig skjebnen til to utøvere - Svetlana Svetlana Stыrkynoy og Masterkovoy. I 1976-OL i Montreal Svetlana Stыrkyna toppet opp til målstreken i kvinnenes 800 meter. Men den avgjørende sprute mer heldige rivaler forlatt vår glidebryteren under vinnerne. Stыrkynoy var ikke til å være vinneren, men tjue år senere tok hun en slags hevn: i 1996 i OL i Atlanta sin student Svetlana Masterkova også fører de første meter, overgitt mesterskap, og vant gull i 800 og 1500 meter og ble til for året er den beste utøveren i verden.
 I 1970 landet vårt var på vei triumferende film basert på motiver av tidlige verker av Gorky, "Dronningen av sigøynere," en stor rolle i som spilte Artist Svetlana Toma. I livet til en liten og skjør kvinne, hun var i stand til å skape et bilde av en dødelig vakker sigøyner Council, som vant hjertene til millioner av seere. Talentfull skuespiller spesielt godt lykkes rolle i filmatiseringen av klassiske verker. Dermed en av hennes første verk i filmen var rollen Masha i filmen "The Living Corpse" av Leo Tolstojs spill av samme navn. Svetlana Toma alltid nøye egnet til valg av scenario, og foretrakk utenlandske nysgjerrighet ryddig litterær basis. Hun, som mange Svetlana, optimistisk og munter.
 Svetlana Aleksijevitsj - Belarusian skribent, forfatter av "Krigen er ikke en kvinnes ansikt," Book of Tsjernobyl-katastrofen, krigen i Afghanistan.
 Svetlana Varhuzova - Artist av Moskva Operetta Theater.
 Svetlana Goryachev - advokat, medlem av Statsdumaen.
 Svetlana Kryuchkov - film og scene skuespiller, spilt i filmene "Big Break", "eldste sønn", "Ekteskap", "mor", "It", "konge Hunt".
 Svetlana Nemolyaeva - film og scene skuespiller, spilte hovedrollen i filmen "Office Romance", "Garage".
 Svetlana Svetlichnaya - skuespiller, spilte hovedrollen i filmen "The Diamond Arm", "The Meeting Place kan ikke endres."
 Svetlana Morgunova - hallo Central Television.
 Svetlana Zhiltsova - hallo Central Television.
 Svetlana Savitskaja - kosmonauten, begått to romferd; Nestleder i Statsdumaen.
 Svetlana Ryabov - skuespiller, spilte hovedrollen i filmen "Wild hopp", "Du er min ett."
 Svetlana Sorokina - journalist, vert av "Nyheter".
 Svetlana Lazareva - popsanger.  
Яндекс.Метрика