Perfeksjonist - hvem er dette?
 Toppen av absolutt perfeksjon - uoppnåelig. Men noen mennesker, selv vite dette, fortsatt arbeide for å oppnå det. For første gang den åndelige og moralske fullkommenhet snakker filosofer Leibniz og Kant. De store tenkere i det siste har hevdet at å utvikle talenter, talenter og egenskaper, kan man bli perfekt. Denne teorien kalles perfeksjonisme (engelsk perfeksjon - perfeksjon), og dens støttespillere ble kjent som en perfeksjonist.
 På veien til perfeksjon
 I den moderne tolkning av hvem en perfeksjonist, presentasjon noe utviklet seg. De er betegnet med en mann som løftes til et høyere nivå av ønsket om å få en perfekt resultat. Videre gjelder det for alle områder av livet hans - arbeid, skole og eget utseende, foreldre. Livet til en mann som ønsker å være rundt perfekt - lett, siden, som viser høye krav til seg selv, han alltid "hever" for sine kjære. På den annen side, perfeksjonister ofte oppnå høyder i karrieren og gjøre vitenskapelige oppdagelser.
 På nivået av menneskelige relasjoner med de "perfekte" mennesker kan være vanskelig også fordi ikke alle er i stand til å møte sine forestillinger om perfeksjon. Men dette betyr ikke at det er umulig å komme sammen med en perfeksjonist, bare for dem krever en spesiell tilnærming.
 Den perfekte mann eller en arbeidsnarkoman?
 Mann perfeksjonist - en pedant, og prøver å polere hver fasett av hans liv. Han skrivebordet - perfekt orden, hammere, skrutrekkere og mutter spredning i størrelse, skjorte og slips hengende i skapet etter farge, og han - til umuligheten av presis og punktlig. Er det ikke en perfekt mann? Men ting er ikke så enkelt.
 Hvis du kommer til å reparere, ikke en perfeksjonist mann overlate det til noen, fordi han mener at for ham alene råd ideelt sette fliser på badet, lå gulv og varm balkong. Zvalyuyuchy på slike byrder, han fordømmer enda litt redecorating bli lang langvarig.
Perfeksjonist - hvem er dette?
 Hode perfeksjonist - en ekte katastrofe for underordnede: det krever dem ikke bare ytelse og perfekt kvalitet i alle ledd. Hvis det virker som underordnede ikke kan takle oppgaven, vil han gjøre alt selv, glemme om søvn og hvile. Selv om det antas at mye av arbeidsnarkoman perfeksjonist, faktisk de fungerer ikke for kjærligheten av prosessen, med ønske om å oppnå bedre resultater. Hvis du er en perfeksjonist som en slave, deretter lede en arbeidstaker - en gudegave. I det bokstavelig talt dumpe fjellene i visshet om at det vil bli gjort på sitt beste.
 Til jakten på den ideelle ikke blir en destruktiv lidenskap, må denne mannen tidvis minne deg på at det er andre oppgaver som må løses, og ikke konsentrere all innsats på et enkelt problem.
 Perfekt kvinne
 Dame perfeksjonisme ligger ofte i to områder: jomfru skogforvaltning og for å oppnå det perfekte utseende. Renslighet av leiligheten, perfekt nahlazhennыe piler på bukser mann og sønn er meningen med livet kvinner perfektsionistky. Hun er klar til å ikke spise eller sove, bare til hennes hjem og familiemedlemmer så ut som et kampanjebilde. Stadig streve for et ideal, en kvinne spesielt smertefullt ser alt som "ikke passer" i sin forståelse av den ideelle. Husstand må stadig tåle irettesettelser av omtrent poveshennom håndkle eller ikke ordentlig polstret seng. Hva kan vi si om flekken på en skjorte eller en knapp revet!
 Hvis hun bestemte seg for å bli en skjønnhetsideal, det vil gjøre vårt ytterste for å være gjenstand for beundring av andre. Det vil være en konstant klient treningssentre og skjønnhetssalonger, stadig forbedre sitt utseende. Faren ligger ikke bare i det faktum at på vei til et perfekt ansikt og kropp hun nesten ikke kan stoppe, men at det å ha så utestående eksterne data, gjør det høye krav til sine utvalgte. Venter på prinsen på en hvit hest dame kan forbli permanent i strålende isolasjon.
 Psykologer anbefaler at kvinner som er utsatt for perfeksjonisme, finne en hobby som virkelig fanger dem og vil trene for moro skyld, ikke for å oppnå gode resultater.
 Utmerket syndrom
 Barnet perfeksjonist - drømmen for alle lærerne. Han ønsker å være best i alle fag, krevende av seg selv skiller seg flid. Men barnet minste svikt er en personlig tragedie, som han smertelig satt til suksess jevnaldrende. Noen andre vinne den anser som sitt eget nederlag. Noen ganger tar det en ekstrem form, slik at det blir smertefullt fremstøt for å utrydde noen trenger hjelp psykolog.
 Foreldre har liten perfeksjonist å forklare ham at du ikke skal sammenligne deg med noen andre, de elsker ham ikke for hans prestasjoner, og for hva han sin sønn eller datter. Avhengige av barnet bør være spesielt forsiktig, bør voksne fokusere sin oppmerksomhet på det faktum at de feil som ligger i hver person og ufullkommenhet av verden - ikke en årsak til sykdommen.  
Hvordan lære å skrive diktat uten feil?

Enhver diktat - et mareritt for studenten, og ikke bare. Men diktering er faktisk ingenting galt der, hvis du vet hvordan du skal skrive dem. I tillegg er det også Opplærings diktaterOg ikke bare kontroll. Lærere bør regelmessig gjennomføre opplæring diktater at elevene lærer noe, og deretter teste dem. Men hvis læreren ikke gjør dette, kan du enkelt forberede seg til å skrive diktat.
Hvordan å forberede seg? For dette formål kjøpe spesielle lydopptakHvor i mp3 registrert tekster. Og alt du trenger å gjøre - er å øve. Eller spør enhver person at han handlet som lærer.
Faktisk, hvis du ønsker å skrive diktat uten feil du trenger Kjenn din staving og russisk. Å skrive riktig, må du lese mye. Hvis du gjør dette, vil ordene i tekstene bli husket og vil da være mer sannsynlig uten feilstavinger. En annen måte - er å lese ord av stavelser, betaler oppmerksomhet til hver stavelse. Gjøre disse treningsøktene minst to ganger i uken og ta vanskelige ord. Før, folk ble rådet bare skrive tekster som leses opp og registrert, kan det også hjelpe.
 Viktig! Under diktat fokus og ikke bekymre. Dette er også grunnen til at undersøkelsen bør gjennomføres diktater. Dette vil bidra til å konsolidere den kunnskapen og utvikle en vane med å skrive under stress. Rehearsal seirer følelser og bli kvitt de feilene som de sannsynligvis gjøre under stress.

 Noen tips


 •  Lytt til teksten og prøve å finne sin overordnede strukturen, stil og mer. Dette vil tillate deg å distribuere tegnsetting. Hvis du hører teksten først, så på dette punktet er det best å sette inn i hodet.

 •  Når du leser teksten, bør du automatisk forestille seg hvordan det er skrevet. Når begynte å lese, du må tenke på det.

 •  Når gitt tid til å teste, må du begynne å sjekke rettskrivning, tegnsetting da. Flytte fra tilbake til forsiden til innholdet i teksten du ikke distrahert.

 •  Når du sjekker, prøv å lese teksten hvis du gjør det første gang du kan se, og hvis ingen høyninger og ikke tiltrekker oppmerksomhet, gjerne slå i den.

 •  Video


  Hvordan: gram eller gram?
   På skolen husker reglene for bruk av ord i genitiv, for eksempel, "ingen sokker" og ikke "tå". Ofte vanskelig er ordet "programmer" i flertall og genitiv. Ikke nok ti gram? Ti gram? Det viser seg at det telling form: Det inkluderer navnene på enheter, kombinert med tall. I oppslagsverk og ordbøker vurderer denne formen annerledes. Regnskap form eller telle tilfelle - som antydet med navnemålinger i nærvær av nærliggende tallet. For eksempel: 10 watt, 50 ampere, 100 bytes. Slutten av "-ov" i måleenheter ikke - er null ending.
   I russiske ordbøker RAS tilbudt bare ett alternativ: Audit skjema g (enheter dimensjon..).
   I begge danner disse kildene - "g" og "h" - gitt som likeverdige.
   I den forklarende ordliste av utenlandske ord (2004 utgave) finne det riktige ordet og se alternativer gram og gram.
   Uttale ordbok (redigert Avanesova RI) tilbyr en form for telling gram og gram.
   Internet Directory "Hramota.ru" indikerer at begge versjonene er riktig - 8 gram, 8 gram.
   Ordboken av vansker (Rosenthal D.E.) og ordbok av det russiske språket (Ozhegov SI) lyde: g alternativet brukes hovedsakelig i skriftlig opsjons tale tillatt gram talende.
   Dermed ser det ut til at begge former - G og G - har sin plass. Men det er bedre å bruke dem i ulike felt. I brevet bør bruke opsjons gram i tale form er tillatt gram.  
  Kontrakter eller avtaler: hvordan?
   Vi bestreber oss på å snakke og skrive riktig. Men det er ord som forårsaker vanskeligheter og rådvill spørsmålet. Spesielt kontrakter eller avtaler - hvordan? Hvis du følger de strenge reglene for russisk litterære språket, det riktige vil "kontrakter". Men forretningsområdet stadig hørt "kontrakt". Dette ordet er en slags profesjonell uttrykk som ligner på "direktør" i stedet for de riktige litterære "direktører". Så forskere etymologi antyder at "avtale" kan forbli i russisk. I så fall vil dette uttale være estetiske standarder for muntlig og litterært språk.
   Hva er en kontrakt?
   Avtale - en avtale om flere personer som etablere, endre eller avslutte plikter og rettigheter til de som signerte et dokument. Settet av ord så ofte brukt - kontrakter. Dette kravet er utvetydig språk. Men i dagligtale i dag i økende grad hørt "kontrakt", selv om dette er galt.
   Merk også at kontrakten er inngått alltid minst to sider. Det er, er det alltid satt. En avtaleparter kan være enkeltpersoner eller enheter, inkludert offentlig juridisk utdannelse (stat, kommuner, internasjonale organisasjoner).
   Hvorfor "kontrakter"?
   Først er ordet "kontrakt" avledet av verbet "å være enig" - faktisk dele "til" og verbet "å si". Dette praslavyanskaya formen har ikke endret seg i over ti århundrer. Derfor er "avtaler" implisitt betraktet den litterære normen. Så alle som drømmer om å riktig uttale ord, må du følge med språket.
   I dag er reglene er ikke bare garantere bevaring av det russiske språket, men russisk kultur. Dette er en ny standard for oppførsel som definerer det unike ord som brukes av forskjellige personer. Det oppfunnet nye ord (eller feilaktig muntlig eller skriftlig ord) kan føre til misforståelser mellom mennesker.
   Den korrekte uttalen av ord - det er veldig viktig fordi det gir effektiv kommunikasjon mellom mennesker. Dette er spesielt viktig i næringslivet. For en riktig forståelse partner er basert på den samme forståelse av språksymboler. Det samme ved hjelp av standard litterært språk.
   Vekt er også tvilsom
   I ordet "kontrakt" er en annen kontroversiell sak. Det dreier seg om stress i ordet. Dermed språket som klart krever bruker ord og avtaler kontrakt. Dette er helt riktig alternativ. Men oftere i dagligtalen bruk alternativer kontrakt avtale.
   Dette er feil i forhold til riktig russisk. Men eksperter mener at denne formen for ord med feil stavemåte og aksent kan bli normen. I noen ord har blitt endret eller ordren er uttalen. Det er absolutt ikke en tragedie. Men det ville være bedre for folk å ha brukt den korrekte versjonen av uttalen.
   I tillegg kan feil uttalen av et ord fremkalle unødige konflikter. For å se dette, er det nok å huske taler av politikere som ikke alltid snakker russisk, ved hjelp av regler og forskrifter i det russiske språket.
   I dagens verden, alle mennesker er i akutt behov for støtte og bruke et felles system av symboler. Etter å ha snakket i dag og blir bedre partnerskap ikke bare med sine medborgere av sin fødeby og landet, men også med andre land. Og uansett hvilket språk ble brukt for samtale - enten anerkjent internasjonal engelsk eller russisk, er det viktig at folk forstår hverandre enkelt og riktig stavet og skrevet alle ordene.  
  Яндекс.Метрика