Photoshoot hjemmeMange har en tendens til å tenke at fotoseanse hjemme tydeligvis dømt til å mislykkes. Selvfølgelig, hvis du er så tenkende, og så bli det. Men ikke tro at en slik dom, som i art bilde er viktig ikke bare hvor bildet er tatt for tilkobling av hele produksjons generelt. Den viktige rollen som fotograf. Hvis det er en profesjonell, vil han fjerne septiktanker i bakgrunnsbildet. Og du bør ikke behandle med forakt muligheten for å gjennomføre en fotoseanse hjemme, fordi det sies å være varm og vegger. Vanligvis er denne type undersøkelse kalt en litt annerledes - "skyting i interiøret." Og hva er ditt hjem interiør, ingen vet ikke nødvendig.
Et annet pluss å slå den til god fotograf er i arsenal hans er alltid profesjonelt utstyr som trengs når du tar hjemme. Årsaken til dette ligger i det faktum at som regel er den gjennomsnittlige hus eller leilighet ingen flere kilder til lys og tilgjengelig lys, absolutt ikke nok til å fange kvalitet. Til slutt, vil resultatet bli en fotoseanse på C-klasse med et minus.
Viktigste nyansene i å gjennomføre photo shoots
Før du inviterer en fotograf, må du bestemme deg for et tema, sjanger, kanskje til og med opptaksscenen og ærlig evaluere interiøret. Men ikke bekymre deg om en situasjon du ikke liker noe, fordi rammen får minst. Noen ganger ett hjørne og nok plass til å ta en serie bilder av ulike slag. Men selv om du er helt skuffet i interiøret, det skader ikke å gjøre det i et vakkert portrett bilde i tandem med Object bilde.
Alltid verdt å huske på følgende: ingen interiør i tittelrollen, nemlig deg. Så hva er det som hindrer deg ødelegge det? Så din oppgave - å jobbe seg til en fotoseanse til idealet. Vurdere alle detaljer, plukke opp stil. Forresten, er denne rammen passende romantisk, klassisk stil "pin-up", "retro", "drama", "vamp" og så videre. Som du kan se, er det nok å velge mellom. Her er de vanligste ideer for photo shoots.
Photoshoot hjemme

Nostalgi eller drama. Foto session utført av levende lys. Aksenter bør gjøres på følgende attributter, som i litterære begreper knyttet til alt det tragiske, nostalgisk. Dette inkluderer roseblader eller rose ensom, liggende på sengen / gulvet, et glass vin, åpne bøker, fotoalbum med bare bilder, sigarettrøyking, og så videre. For å bestå et notat av tristhet i en fotoseanse, best dra det i nærheten av et vindu eller i et koselig hjørne på en stol med et teppe. Du kan fordype deg mer inn i sjangeren. For mer følelser i en fotoseanse dress poserer på gulvet, for eksempel, du kan ligge krøllet "opp" sengen, eller sitte kneet til haken gjemt i noen kjedelig hjørne, ved siden av en halvtom flaske deg fra vin spredt bilder , døende stearinlys.
Tender romantikk i en fotoseanse. For dette alternativet, kan du kle deg i klassisk eller romantisk stil, og kan og gjør lagring av hjemme, velge mellom en behagelig hverdagsklær eller sexy negligees, natt sett. Hensikten med denne fotoseanse - en god lysshow i noen øyeblikk av livet ditt, for eksempel, hvordan du forbereder og drikke kaffe, dere krasytes, gå på en date som å ta et bad, eller sveve skjønnhet sengetid som forbereder kake. I det lange løp spiller det ingen rolle hvilket scenario du velger, så lenge spilt på leppene subtile smil, og øynene lyste med en god flamme.
The Expendables moro. Dette alternativet er egnet for alle fidgets. Hvem sa at en bolig ikke kan være morsomt i det hele tatt? Det er det, nei! Fotograferingen er ønskelig å gjennomføre med venner. Det kan organiseres som en del av slike ideer som pyjamas eller temafester, utdrikkingslag og så videre. Men en av dere også vil ikke bli lei. For eksempel kan du ta opp dagen din bare med et humoristisk synspunkt: du ushyvayetesya i huset og syng med å gre håret mens du forbereder kaken bort og perepachkalys i mel som å gå på en date, og alt faller ut av hånden.  
Ideer for et par foto shootsElsker - det beste som kunne skje med oss ​​i livet, og bare denne overveldende følelsen kan føle sin smak for ekte. Det inspirerer, gjør oss til en litt dum og spredt, men så glad, kan ikke ignorere de skarpe kantene og bråk. Jeg ber alle som er kjærlighet, ett svar vanligvis ikke vil. Det er helt forskjellig for alle, og på samme tid så like.
Vi vet at kjærlighet ikke oppfatningen av tid, men, dessverre, til den gang merke til dem, og flyr ubønnhørlig fort, spesielt når du er fornøyd. Noen ganger er den eneste måten å huske den gamle følelse av fortiden i forbindelse med den andre halvparten fotografering. Det spiller ingen rolle hva som skjer med deg på det du vil også kjærlig og gledesfylt. Og disse minnene fading live opp sansene. Så aldri gå glipp av muligheten til å holde sin kjærlighet i en ramme. I dag er mange fotografer som tilbyr denne spesielle fotoseanse for par - lavstori. Denne sjangeren av bildene allerede skilt fra gruppebilde sjangeren og ble et selvstendig, han har sine egne særtrekk og regler. Resultatet av denne photoshoot alltid følelsesmessig rik og original. For noen kjærlighetshistorie verdig til å bli en historie, og hvis ikke ny, så i hvert fall Photography scenario.
Så ta en favoritt i armene sine, selv om han tar sterk avstand fra, og begynne å forberede seg for hendelsen. Det viktigste i det - et godt utvalg av ideer fra der bygningen er og bilder, velger dekorasjoner - steder for filming, og så videre. I denne artikkelen gir vi eksempler på kostnads ​​ideer for foto shoots par som tar hensyn til det faktum at ikke alle medlemmer av den sterke halvparten av menneskeheten positivt om bildene.

Standard tema for fotoseanse

Dessverre, ikke alle menn, kvinner dele bilder fangst, og absolutt ikke er enig i alle fotoseanse. Og selv etter mye overtalelse og kvinnelige wiles gå til et slikt tiltak ville være litt forvirrende, fordi skuespill de er vanligvis ikke noe, men overraskelsen er. Men ingen spøk, og så klart at mange gutter med en linse dereveneyut og til slutt må du bli fotografert med nesten ufølsom dekk. Derfor, hvis du planlegger en felles undersøkelse ved å varsle hennes elsker på forhånd slik at han kan komme til enighet med dette uunngåelig prospektet.
For slike tilfeller passer til standard tema for lavstori damp fra en spasertur og slutter med en fin middag med levende lys. Uansett hva du velger, bør ideen din bli inkludert i omfanget av den romantiske sjangeren eller, hvis du ønsker det, humor. Men ikke velge en trist emnet, er de riktige for lavstori.
Romantiske temaer for et par av attributter er basert på romantikk, milde omfavnelse, oppriktig holdning, holdning, som faller omsorg for en partner. Som for ideen aksenter passe blomster, lys, vin, myke leker, sette ulike scenarier, slik som han forbereder kaffe for deg, det gir deg noe, du forbereder en overraskelse (som kan være sant) og så videre.
Ideer for et par foto shoots

For par fotoseanse i sjangeren "moro" du trenger for å skape en stemning. Du har lov til å lure rundt sammen og falle i barndommen, for eksempel, kan du gå til dyrehagen, gå til fornøyelsesparken, besøke kjøpesenteret, men du kan begrense attributtene for feiring og moro. Egnede ballonger, bobler, konfetti, masker, Nysgjerrighet butikk med vitser og mer.
Tema ideer for foto shoots
Men hvis partneren din tilhører lite antall menn lojale titt på en fotoseanse, er en liste over ideer for deg ikke begrenset. Nå de mest populære ideer forestillinger og cosplay (kostyme play).
Produksjonen er i stor grad ligner på teater. Ta temaet under det prydumuyetsya scenario (dvs. du et par spoilere i bildene ved 30-er) og spilles hver del i det. Etter det utstedt fotoseanse eller en collage, eller i ønsket rekkefølge.
Cosplay krever omfattende opplæring. For eksempel kan du oversette temaet innenfor historiske sjangere (han - ridder deg - jeg elsker det) myter (greske guder, helter), skjønnlitteratur (du kan ta noen stor fiction film og kopiere den til hovedpersonene), fantasy (f.eks tegn med "Ringenes Herre") og så videre.
Ideer for et par foto shoots

Som for andre ideer for iscenesettelse, spesielt sensuell og erotisk ser gode prestasjoner. Selvfølgelig, de trenger for å implementere tillit. Så beste venn invitere en fotograf for å hjelpe deg å slappe av. Denne fotoseanse kan være av seksuelt aggressive, seksuelt myk, sexy drama og så videre. Den beste plasseringen for en fotoseanse vil være hyggelig interiør, for eksempel et hotell. Det viktigste at det var rikt utstyrt soverom, fortrinnsvis i en klassisk stil, men passform og innredning i stil med "renessanse", "Empire", "barokk" og så videre.
For foto shoots tilnærming også følger ideen om setting - brute force eller et spill av dominant og slave. Men denne sjangeren, for å si det mildt, en amatør. Hans egenskaper: Skinn elementer, pisker, ridepisker, håndjern og så videre.  
Яндекс.Метрика