Pravelo oppførsel ved bordetHvis du ønsker å dyrke ens gode manerer, foreslår vi at du husker noen enkle regler for oppførsel ved bordet.
En kopp stuet holder i høyre hånd, holde venstre. Hvis en kompott av tørkede bein der, stille forelest dem i en skje og deretter forsiktig skifte til en stikkontakt, som fungerte for dette formålet.
Tror ikke atFerske epler eller pærer er enklere: bare en sirkel av nære venner kan du enkelt ta hendene rødmusset frukt og bite det godt halvår, og ved mottakelser eller kaffebar for frukt er spesielt bestikk.
Først av alt du trenger å kutte frukten i fire eller flere brikker og peeling. Bare da kan nøye skrelles nellik som bruker frukt kniv og gaffel.
Rindorange nadrizh tidligere i flere steder langs mens du rengjør det vil være mye enklere.
Mandariner Du kan rengjøre hendene. Før du spiserplommer, Frukt, brekke armer og ga ankel, ogdruer avslutte med pensel hender.
Vannmelon Du kan spise med en gaffel, kniv kutte i porsjoner stykker, menmelon - Spoon.Banantrenger å skrelle, skjære i små skiver og spise med en gaffel.
Stemjordbær du trenger for å forsiktig holde dem heve bær munnen.
Ogfersken, aprikos, kiwi og andre lignende frukt med huden er ikke nødvendig - først rense dem fra huden, fra et bein, hvis du vil - skåret i stykker.
Omost innsendt til bordet ett stykke, kuttet ham et stykke av en spesiell kniv og bruker spader eller gafler laget for dette formålet, overføringer til sin plate.
Vanligvis etter en lett lunsj eller en solid lunsj på en fest tilbyr te eller kaffe.
Prøver å høres utdannet, ikke hold koppen zakopylyvshy lillefingeren. Tvert imot, er det anses som dårlig.
Merk at forsvarlig eiere innlevert en dessert og te skjeer som er designet for å røre sukkeret i drinker eller til matlaging.
En ting til: sukker kan ikke ta skjeen for dette formålet i sukker bolle sette den totale skje.Sukker bør tas med pinsett.
Hvis sukkeret er oppløst lenge i en kopp, ikke prøv å dele den med en skje, ellers risikerer du din nabo helle te på bordet.
Det er nødvendig å vente til han oppløst, deretter røre med en skje, prøver ikke å røre henne på kanten av koppen.
Etter alle disse prosedyrene, må du huske å fjerne skjeen fra koppen.
Hvis menyen inneholderKake og kringle krem, Spoon du må være nyttig. Kaken kan spises med en gaffel eller skje, og bør starte fra kanten nærmest deg.
Hvis cookies er i en liten papirserviett, og deretter flytte en av dem i en bolle med en serviett. Kaker og kjeks trenger å ta hendene.
Kake eller rum baba bør spises i små biter, bryte av hendene.Eclairs donuts og kan bite, heve hendene til munnen, enten med en gaffel.
Hvis du har valgtsøtsakerDa oppmerksom på at du må først sette godteri på tallerkenen din eller utvide i stikkontakten wrapper for godteri.
Liker du iskrem? Ved å bestille en porsjon, ikke rush det der, vente til det pidtane, ellers din innsats for å prøve minst et stykke arbeid vil minne klatrere.
Kanskje du skulle prøve en annen rett først.
Når dette skjer, best å se ut som den spiser andre.
Eksotiske retter på lager noen husmor eller en restaurantmeny mye, så du bør ha en idé om hvordan å spise riktig.
Du brukte det kultiverte folk det meste spise med en gaffel og kniv. Østers - et sjeldent unntak fra reglene for etikette.
Hvordan spise østers
Tenk, de må suge fra skjell! De servert på bordet i spesielle renner av is dybde. Vanligvis en del ikke overstiger fem eller seks stykker.
Utvid vasken bør være å bruke en spesiell østers gaffel, deretter fjerne den med en stump kant ansamling rundt kjernen østers skall holder tommel og pekefinger på venstre hånd.
Akutt del av en østers gaffel separasjon fra vasken, deretter fjerne gjellene (fargen mørkere enn de).
Sprysnit av sitronsaft og stille som mulig vыsosy av østers skjell. Antar at det er østers og en gaffel.
Hvordan spise krabber?
Vi fortsetter vår samtale om kreps. De servert på bordet i en bolle med varmt vann, hvor de blir fjernet etter behov med en hullsleiv eller hender. Rustning delt spesiell kniv.
I midten av bladet på kniven har et hull, som er innsatt hummer klo, som skal gå i stykker, bare drept av anførselstegn. Deretter spiser bort fra dem (og klishen sitater) kjøtt.
Venstre ta forsiden av kroppen med kreft i rett til å holde ryggen av dyreskrotten og å dreie, skille dem fra hverandre.
Skuffer hals kreft i munnen med hendene, kniv, trekke hvitt kjøtt fra andre deler av kreft (ta det også bør være hands).
Men kreft ikke er alltid servert i kokt. Noen ganger er den eneste tabellen sette suppe med kreps som drikker fra kopper eller dunk den i brødkrutonger.
Hvordan spise hummer og hummer
Tilsvar akseptert er hummer og hummer. Bare de har en spesiell bestikk. Split skall, en spesiell plugg for hummer (med en krok i den ene enden) Fjern kjøttet fra skjell og vыcherpay juice (skjeen i den andre enden plugger).
Hummer klør er veldig sterk, så de splittet bruker pinsett og spise kjøtt gaffel.
Baksiden av hummer kjøtt også spise med en gaffel eller en spesiell skje. Omar alltid servert slått smør eller majones som dunk kjøtt.
Tomme skall av hummer og krabbe er vanligvis på en spesiell rett eller plate. Hvis for noe grunn du gjør dette er upraktisk, kan du sette dem på tallerkenen din eller serviett.
Svart og rød (laks) kaviar servert direkte i en krukke eller vase med is.
Spesiell gaffel eller kniv til å smøre egg stekt toast, tidligere smurt med smør og drysset med sitronsaft på toppen. De spiser disse smørbrød hender.  
Regler for oppførsel i skolen. Anbefalinger for studenterSkole - et offentlig sted. Her bør voksne og barn følge de obligatoriske regler for oppførsel og internt regelverk. Mange av dem du bare vet fra første skoledag. Men det er saker som fortsatt er gjenstand for opphetet debatt og kontrovers. Dette, for eksempel utstedelse av uniformer.
Hvis skolen din er akseptert å bære uniformer, vil du gjennom hele skoleåret være noen problemer, bortsett fra én - å overvåke renhold av sine klær.
Men mange skoler ikke nødvendigvis pålagt å bære uniform, og noen tenåringer tror de kan kle seg som de vil. Ofte viser det seg, noen studenter kledd tilfeldig, nesten hjemme, mens andre, prøver å skille seg ut, ser ut som om de kom for kvelden disco.
Begge selvsagt uakseptabelt. Forretnings stil klær bør følges.
For klasser på skolen, kan du bruke flere forbundet med hverandre plagg som er enkle å skifte ut en annen skjørt eller kjole bukser eller jeans og dem - ulike Bluser, skjorter, jakker, gensere og jakker.
Alltid se flotte gutter og unge menn som foretrekker å gå på skole i kostyme. Men i slike klær pobihayesh ikke å bryte, og fikk ikke spille ballen i mål på skolen - det er mer egnet ennå for helligdager. Fra hvordan du lager din bedrift image, i stor grad vil avhenge ikke bare på humøret seriøs holdning, men selv dine suksesser og forhold til dere lærere og klassekamerater.
Husk også obligatorisk, og med rette, til etterspørsel skoler komme til skolen i en skiftende sko.
Kanskje du ikke gå rundt min leilighet i gate sko, og alle som kommer til huset ditt, la den på døra og sette på tøfler.
På skolen i dag tid til å besøke hundrevis av mennesker, og hvis de ikke bære et flyttbart sko, i klasserom og gangene kunne kveles fra skitt og støv. Selvfølgelig, gå i myke tøfler til skolen er ikke verdt det - at de ikke passer med virksomheten stil på klær. Det ville være passende rene sko lav hæl, som ikke gikk nedover gaten.
Og nå oppsummere de grunnleggende reglene for atferd i ulike områder av skolen.
Regler for oppførsel i garderoben
• Kom til skolen i 10-15 minutter før starten av klassene.
• Skole beveger seg i et skiftende sko.
• I garderoben har hver klasse sin egen kleshenger - alltid la dine ting på en bestemt plass. I klærne bør alltid være sydd løkker som det er hengt på kroker i garderoben. For vekslende sko bør være romslig tøypose.
• Vær oppmerksom på alle ting i skolen garderoben, heis falt frakk, bære ting du fant vanlig lærer.
• Ikke la garderoben proezzhuju kort, mobiltelefon, penger.
• Ikke spille spill i garderoben.
Regler for oppførsel i klasserommet

I leksjonen kommer du til å få kunnskap. Under veiledning av en lærer deg å mestre kursmateriell, får du praktiske ferdigheter navchayeshsya tenke og resonnere, utvikle sin tale og intelligens. Prosessen med å lære hver nye tema designet for et visst antall timer. I løpet av denne tiden må du jobbe hardt for å lære pensum. Det er veldig viktig å ikke hoppe over leksjoner til i dine kunnskapshull fra å vises.
• Du kan ikke være for sent for en leksjon uten god grunn.
• Alt du trenger for leksjonen, notatbok, lærebok, blyant, linjal - pryhotavlyvay forhånd.
• Lærdommen Vedaene seg stille, være flittig. FAQ lærere lytte nøye. Ikke snakk med naboer og ikke vidvolikaysya til utenlandsk okkupasjon.
• Hvis du ønsker å svare på spørsmål eller spørre læreren et spørsmål, ikke hyle fra stedet og løftearmen.
• Hvis du møter din kompis, kan du ikke avbryte hans svar, spørre ham. Rekk opp hånden - læreren vil sikkert legge merke til din aktivitet.
• Når du ringer svar, snakke høyt og tydelig uttrykke sine tanker fulle setninger.
• Skriv tydelig i notatbøker og nøyaktig. Uaktsomhet og håndskrift illegibility kan ikke unngå - er et uttrykk for grunnleggende mangel på respekt for noen som vil sjekke din bærbare PC.
• Under leksjonen du kan ikke tygge tyggegummi.
• stygg og uverdig okkupasjon regnes som fusk.
• Når samtalen som ender leksjonen, ikke zryvaysya bort, prøver å raskt kjøre ut av klassen. Dochekaysya når læreren er ferdig med leksjonen og skrive ned lekser i en dagbok som natt telefonsamtaler ikke forstyrre sine klassekamerater.
Regler for oppførsel i gangen og trappen
På skolen bruker du hver dag med andre studenter om en halv dag. Mange mennesker gjør hver dag en mye arbeid og flid til alle studenter her var lys, varm, koselig og behagelig. Selvfølgelig bør dette arbeidet setter pris på og respekt.
• Prøv å alltid ha i sitt hjem skolen ren og ryddig, selv om du ikke har tildelt plikt.
• Ikke kjør i gangen og trappen. For opptatt spill og mas ofte føre til ulike problemer og til og med alvorlige skader.
• På et møte på skolen med voksne må vitaysya først, selv om du er ukjent.
• postupaysya Alltid senior veien og sender dem til døren.
• Vær oppmerksom på de yngre elevene. Sørg for å gi bistand til barnet hvis det er nødvendig. Ikke svindle liten og svak, og ikke la de andre gutta gjør.
• Husk alltid på at du ikke er alene. Prøv å oppføre seg slik at ingen forstyrrer.
• Skolen ikke gråte, ikke bruk sterke ord, ikke Fight.
• kom forsiktig til skolens eiendom.
Regler for oppførsel i skolens kafeteria
• I løpet av skoledagen for hver tildelt en klasse endring, der elevene går på skolen kafeteria. Det er nødvendig for oppfyllelse av pålegget. Delta på skolens kafeteria på en fast tidsplan.
• Ikke kjør inn i spisestuen, presser albuene rundt. Ikke probyvaysya til buffet køen, presser barna.
• Ikke sitte ved bordet side eller å sette bena.
• Minn regler for oppførsel ved bordet - det er også nødvendig å observere dem.
• Ikke snakk ved bordet.
• Ikke otzыvaysya dårlig om en rett som du ga til bordet.
• Etter å ha spist, ta en juvel.

Regler for oppførsel i biblioteket

• Du kan ikke lage støy og snakke høyt fordi nærheten er lesesalen, som involverte studenter og lærere.
• Bøker, tatt deg til å lese eller leksjoner hjemme, trenger å komme tilbake i tid.
• Ikke skriv på sidene til bøkene, ikke skal falle hjørner av sider.
• Lesesalen ikke er perehovaryvaysya med sine naboer selv hviske.  
Яндекс.Метрика