Rehydron Barn: Bruksanvisning
 Noen mor bryr seg om helsen til barnet ditt, på grunn av renheten av hele hans omsorg for ganske nøye, spesielt når det gjelder mat. Men ingen er trygge fra de ulike typer forgiftning eller forbedring av aceton. Mest rus ledsaget av oppkast og diaré styrke, noe som kan føre til dehytratatsyy kroppen. I dette tilfellet krever øyeblikkelig medisinsk hjelp, men hvis en eller annen grunn umulig, så komme til unnsetning rehydron barn.
 Stoffet er en pose inneholdende et hvitt pulver. Det løser opp raskt i vann og smak varierer mellom salt og søtt. Ingen lukt og farge. Som en del rehydron tilstede: natriumklorid, natriumcitrat, kaliumklorid, dekstraza. Med rehydron normale syre-base-balansen i blodet fordi rehydron bare referert til som alkalisk drikkevann.
 Barn medikamentet er gitt i tilfeller av forgiftning eller diaré, samt overoppvarming og termisk stress, noe som resulterer i øket svetting, noe som også kan føre til forstyrrelser av vann- og elektrolyttbalansen. For å unngå dehydrering rehydronom behandling bør begynne så tidlig som mulig i første manifestasjoner av hyppig diaré eller oppkast.
 Instruksjoner for bruk
 Matlaging rehydron ikke tar for mye tid og krever ingen spesielle medisinske ferdigheter. For å fremstille den alkaliske oppløsning bør koke 1 liter vann og kjøle det ned. Dette er enkelt nok vann til å løse opp innholdet i en pose narkotika og bland godt til krystallene oppløses fullstendig.
 Påfør rehydron barn trenger så ofte som mulig i små porsjoner. Du kan gi et barn en slurk av ferdige flytende hvert 10-15 minutter. Babyer under ett år nok en teskje hvert 10. minutt. Hvis et barn nekter å ta medisiner, vil det trenger å fylle eller en skje, eller ved hjelp av en sprøyte. Væsken fra sprøyten bør vыbrыzhnut på innsiden av kinnene barnet så han stille svelget det. Ikke i noe tilfelle være vыbrыzhyvat væske med en sprøyte direkte inn i halsen som et barn kan kvele.
 For nøyaktig bestemmelse av antall av oppløsningen i løpet av dehydrering, er det nødvendig å vite den nøyaktige vekten av barnet. Dehydrering er ledsaget av alvorlig vekttap, slik at barnet bør regelmessig veid og hvis han en dag tapt, for eksempel 500 gram, så i løpet av dagen hadde han å drikke to ganger mer flytende, dvs. 1000 ml
 Det er ikke anbefalt å blande løsningen med andre væsker eller stoffer som en blandet form mistet sine verdifulle egenskaper. Rehydron nok til å stoppe prosessen for dehydratisering, slik at ingen ekstra væske barnet ikke kan gi.
 Bruk forberedt løsning skal være i løpet av dagen, men det må holde på + 2-8 grader.
 Som enhver annen narkotika, har rehydron noen kontraindikasjoner for bruk. Dette nyresykdom, diabetes, tarm obstruksjon eller idiosynkrasier komponenter.
 Bivirkningene produsere døsighet, blodig diaré, feber, generell utmattelse. Hvis du etter tre dagers bruk rehydron barnets tilstand blir bedre, bør du umiddelbart kontakte legen din for å få hjelp med sannsynligvis bør umiddelbart søke hjelp av sykehuset hvor barnet skal gi riktig behandling.  
Hvordan fjerne lukten av bedervet ånde?
 Bad skarp pust - en sikker måte å tiltrekke seg ekstra oppmerksomhet fra andre og rapportere detaljer stormfull kveld tidsfordriv. Hvis i begynnelsen av lukten av alkohol, og deretter om morgenen er det stabilt konsentrat. Det faktum at det var alkoholen, er ingen tvil om ikke mer. Men hvis denne ferien var en prioritet for deg, ellers er det ikke nødvendig å gjette det. Hvis du trenger å gjøre viktige planer om å kjøre (selv cheat Alkohol usannsynlig), eller det er en karriere og personlige liv, eliminere ubehagelig lukt må gjøre enda mer nøye. Et par enkle teknikker kan bidra til raskt å fjerne lukten av bedervet ånde.
 Hvorfor lukter det
 Bare 20% av alkoholen absorberes av mageslimhinnen, andre - tarmene. Etylalkohol, komme inn i leveren, dekomponerer og frigjør acetaldehyd, som indikerer mottak av alkoholholdige drikkevarer. Acetaldehyd kommer inn i blodet, hvor legemet og klær også sive karakteristisk aroma. Kroppen jobber for å kvitte seg med giftstoffer i prosessen koble alle ressurser (inkludert huden). Drepe lukten av mat kan ikke (fordi det kommer ut av lungene), mat bare hjelpe fart på stoffskiftet.
 Det finnes måter å fjerne bedervet ånde
Hvordan fjerne lukten av bedervet ånde?
 1.  Utfordringen er å raskt frigjøre kroppen av akkumulert toksiner. Denne brønnen vil drikke rikelig med væske. Start morgenen med behovet for å drikke mineralvann, naturlig juice, hjemmet til melk, yoghurt, te med salvie, et glass vann med honning og sitronsaft, men bedre - kål pickle.

   Stor avbrutte lukt persille, nellik, laurbærblad (tygge et par sider), teblader (som du trenger for å sette under tungen), muskat, mynte, sitronmelisse, brente kaffebønner, sitrusfrukter, havremel, iskrem, pistasjenøtter, nøtter og frø. Frokost må være tett, helst fet mat. Det er også bra å spise en porsjon eller kål pickle, varm suppe, ta en skje med vegetabilsk olje (slimete strøk og demper lukten).

   Morgenen etter et overdådig måltid vanligvis ikke inspirere sporten, men trening kan forbedre situasjonen. Trener utendørs metabolisme og fremmer intensiv fjerning av akkumulert toksiner. Innen 15 minutter oksygen kroppen vil osvezhen og blottet for skarp lukt. Alternativet med denne metoden - pulmonal hyperventilering for å redusere konsentrasjonen av damp: i fem minutter bør aktivt og puste dypt.

   Akselerere metabolisme bidrar til å fjerne giftstoffer, så er nyttig varmt bad eller Douches med sliping. Klær bedre å bytte til en frisk siden i går allerede mettet med alkohol aroma.

   Friskere. Stelle munnen tannkrem, skyll med saltvann, infusjon av malurt (Artemisia 2 ts hell kokende vann), saften av en halv sitron med tillegg av dråper eddik (gjenoppretter mikrofloraen i munnslimhinnen), essensielle oljer (geranium, kardemomme).
   Å løse vedvarende lukt røyk i morgen, bruke en spesiell farmasøytiske preparater (for eksempel "Byotredyn", "Lymontar", "Glysin", "Zoreks", "Antypolitsay") som vil gjøre pusten frisk, kan du kjøpe dem i noen butikker. Sitronsyre, ravsyre, melkesyre i preparater for å akselerere reaksjonen av biokjemiske prosesser, er de til stede i dip. Ta aktivt kull (tablett per 10 kg), "Entherosgel", "vendelrot" "Validol" eller "Dog".
   Tyggegummi avbryte stikkende lukt for en stund, og peppermynte vil ikke være like effektivt som frukt. Spise noen mints.
   Hvis det så skjedde det ikke får noen apotek eller butikker, men det er et skogplantasjer kan tygge kvister nåler. Nåler perfekt takle en skarp lukt.
   Hver av disse oppfrisker hjelp for litt tid å bli kvitt dårlig ånde, men smaken av alkohol vil fortsette å gå i oppløsning, kanskje i løpet av noen timer eller en dag, fordi du forlater hjemmet ditt, bør du ta med noen praktiske hjelpe hjelp av disse.  
Gymnastikk for øynene for elever
 Eye - vanskelig organisert struktur, som er dens fase av vekst og utvikling, uavhengig av den totale fysiologiske tilstand. Et barn er født uten misdannelser, har en 100% økning visjon, hans øyemusklene begynne å trene umiddelbart etter fødselen, når baby øyne, enslige hodet, se bevegelsene til voksne. Under optimale laster syn ikke vil endre seg, selv med den sterke veksten i øyeeplet, men skolen spenningen øker høyre øye flere ganger, musklene strekkes og festes i en posisjon - det er astigmatisme øyeeplet, trekning av overnatting, som videre fører til en forverring zirkosti. Lærere, vel vitende om denne funksjonen, bruke teknikken av total avslapning og slappe av øyet muskler. Ideelt sett øye øvelser hver leksjon bør ta 3 til 5 minutter.
 Hva er øvelser for øynene
 I en alder av totale databehandling øyne - er dette det første organ som svikter det øker ved en konstant belastning, trette øyne, og med dette er det tørrhet i øyeeplet, rødhet og manglende evne til å se fjerne objekter klart eller nære. For å forhindre krampe av overnatting og astigmatisme bruker øvelser, muskelstivhet i stand til å lindre trøtthet, spenning, vil øynene alltid være Sharp. Skolen har spesielle programmer for å korrigere avvik synspunkter. Dessuten skal hver leksjon, uavhengig av barnets alder og bli gjennomført øvelser for armer, rygg muskler og øyne, som tar 3-5 minutter. Når riktig installert, slappe av øyet muskler i 1 min., Så øye øvelser for studenter tar en kort tid.
 For barn med glede utført gymnastikk, bryter med myk musikk, kan noen øvelser gis i vers som: "Hvordan å børste trekke øynene til deg - til høyre sirkel liten sirkel til venstre litt når Draw, øynene lukket, og nå åpne øyne og tenner som du vil! "Blant de ulike gymnastiske teknikker for å trene øyet muskler kan velge metode kjente amerikanske øyelege William Bates, som enkelt hjelpe deg å takle trøtthet øyet muskler. Hans innovative metoder er enkle, de kan gjøre selv uten hjelp av lærerstudenter.
 1.  Stummende mørke
   Denne øvelsen vil tillate å slappe av øyet muskler. Først må du krysse hånden på pannen, øynene ser opp og sørge for at det ikke er noen hull mellom fingrene. Deretter dekker øynene og sette håndflaten på toppen, med albuene bør settes på bordet (hodet litt på skrå ned). I denne stillingen må du bruke 15-20 sekunder og åpne øyne. Så positur mens du sitter rett i en stol.

   Halsen og øynene
   Under den lange halsen bokstavene "nummen" tilgang til øye blod kommer i små mengder, så vi vil lære å slappe av og nakke, og øynene samtidig. Å utføre nødvendig å sitte rett opp, lukke øynene og forestille seg at tuppen av nesen - en magisk penn, kan det være noe du ønsker å skrive eller tegne. Når du flytter øynene nese trekk når man skal gjøre det riktige sittestilling, vil du føle hvor fort nakken avslappet. Time - 30 sek.

   Gjennom fingrene
   Ser på fingrene er i øyehøyde, og deretter ut i det fjerne som om gjennom, øyemusklene blir styrket. Øvelsen må gjentas 8-10 ganger, hodet er fast i én posisjon. For grunnskolen barn i stedet for krysset hender kan settes punkt og fokus på hånden på hennes første blikk, og avstand.

   Semafor
   Øvelsen utføres ved det ene øyet, ett øye dekket hånd, den andre - å arbeide i retning av lærer-kontrolleren (venstre-ned, høyre-up, osv), så det er en endring, og øvelsen gjentas.

   Tett stol og razomkny
   Trening for musklene i ansiktet og øynene, trenger mye prymruzhytysya og hold denne posisjonen i 5 sek., Deretter åpner øynene dine og bruke så mye tid i en avslappet tilstand. Å slappe av, anbefaler vi litt gni øynene enkelt og trykket av den indre regionen, og deretter raskt i 20 sekunder. pomorhaty.  
Яндекс.Метрика