Renata. Mystery heter Renata

 Renata i oversettelse - "gjenopplivet" (lat.).
 Planet skyts Renata : Mars.
 Fargene er bra for hersker heter Renata: stål, brun.
 Favoritt farger Renata : Orange, grønn.
 Steiner-talismaner Renata : Amber, jade, smaragd.

 Kjennetegn kvinne ved navn Renata


 Renata - navnet er veldig sterk på energi for eieren navn karakteristisk hardhet og skarphet. Renata uvanlig navn, så vel som natur. Det omgjengelig, herdet, taktfull, tolerant overfor andre. Det viktigste for Renata - er å prøve å ikke glemme at ligger i dens energi impulsivitet ubegrunnet, og det bør være mer forsiktig med sine følelsesmessige utbrudd. Renata er svært følsom og stolt, og dets iboende hardhet gjør det ganske aktivt reagerer på ytre stimuli.
 Renata følsom og anstendig mann, men hvis hun valgte veien til selv stolthet er smertefullt kan føre til konflikter og krangler - ikke så mye å sette spørsmålstegn ved sin godhet, som det vil ødelegge forholdet til andre. Det er best hvis hun vil være i stand til å redusere deres selvtillit gjennom god selvironi, men stoltheten hun bør holde ganske så hun kunne hvis noe å klare seg selv.
 Renata lykkelig ekteskap, hun er en god kone. Men familien fortsatt der friksjon på grunn av sin vanskelige natur.
 Karma er navnet på en litt tynget av overdreven hardhet Renata.
 Av yrke Renata være en skuespiller, sanger, kokk selger ingeniør.
 Renata ikke å ha et hjerte. Uansett hva slags Renata, prøv å ikke såre henne stolthet. I Renata er en venn som stoler på henne. Være oppmerksomme på henne, og i møte med Renata, finner du en god venn.
 Navne dager Renata 23. mai.

 Kjent i historien om eieren navn Renata


 Søster Renata - heks XVIII århundre abbedisse assistent, var en av de siste ofrene for en heks skrekk at grepet mange deler av Europa. Nesten 50 år dedikert Renata kloster, daglig bønn priste Gud og selv å vite at det forbereder en konspirasjon mot. Renata anklaget for hekseri. Hun tappert holdt for avhør, men til slutt ble hun tvunget til å signere et papir der det anklaget for alle dødelige synder. I 1749 ble hun brent på bålet, men etter en stund pressen publiserte rapporter om avhørene forårsaket offentlig ramaskrik, for å se latterlige disse dokumentene. Det er all grunn til å tro at det er rett og søster Renata var en gang et av argumentene der motstandere av inkvisisjonen var i stand til å styrke sin posisjon og hindre fremtidige epidemier slike forferdelige prøvelser. Kanskje det er på grunn av den sterke energien som ligger i kvinner med dette navnet, søster Renata og ble anklaget for hekseri. 
 Renata Litvinov - skuespiller, regissør og forfatter. Renata Litvinov uvanlig personlighet, skiller den seg identitet og femininitet, som mange eier navn Renata.  
Mysterium som heter Elena

 Planet patron som heter Elena: Pluto.
 Fargene er bra for hersker heter Elena: grønn.
 Favoritt farge Helena : Green.
 Helen Stone-talisman: smaragd, rav, jade.

 Nevne Elena historie


 Nevne Helen gresk "lyset". Med mye karakter og måne forfedrene til Ellen, som i gresk mytologi var gudinnen Selene månen.
 Elena - evig femininitet. Name it umiddelbart bringer tankene til bildet av heltinnen av den greske myten om Helen the Beautiful, skytshelgen for sjøfolk. Vakker Helen, datter av Zeus og Leda, kona til Spartan kong Menelaos, ble bortført av Paris Trojan prins, som ga opphav til den trojanske krigen. Myten om Helen allment gjenspeiles i litteraturen (Euripides, Goethe), maleri (Guido Reni, Tiepolo), musikk (Gluck, Offenbach, Strauss). Lena vakkert navn og heltinne av mange russiske folkeeventyr.
 Og den katolske kirke og den ortodokse tilbe St. Helena Flavia. Hun var en konkubine av den romerske keiser Konstantin klor, og hennes sønn ble keiser i 274 år, omgitt av hennes høye utmerkelser i palasset. Helen sterkt fremmet Kristendom overdådige gaver og kirkebygg. I 325 gjorde han sin berømte pilegrimsreise til de hellige stedene i Palestina, når på veien og åpnet kirken grunnla helligdom. Siden det ble funnet graven til Jesus Kristus, da kirken ble bygget, og korset som Kristus ble korsfestet. Denne hendelsen ga opphav til feiringen av Holy Cross. Da Helen tok sløret. Minnet om katolikkene hedre 18. august og den ortodokse 3. juni. Ifølge nasjonale tegn, 3. juni må begynne å så lin: "Sow for Helen Linen - Sengetøy vil bli lang."

 Verdien av Elena


 Helen samme sjarm, vennlighet, medfølelse for mennesker. Det er alt klar til å hjelpe. Lena skjult sårbarhet, emosjonell sårbarhet. Mange Ellen heldig i livet. Elena er hele tiden prøver å finne kilden til fred i sinnet i seg selv og bli kvitt nervøs spenning. Elena vanligvis midt i sin indre verden, men det betyr ikke stoppe den fra å være oppmerksomme på andre, omsorg og munter. Det tillitsfull og amorøs. Karma vegne ren.
 Elena kan arbeide i publisering, design kontor, på skolen.
 Personifiseringen navn Elena verden av planter bli asketreet og blomst aster, og blant dyr hjort.
 Ifølge numerologiNavn Elena tilsvarer antall 5 som symboliserer risiko, oppnå et endelig resultat gjennom reiser og erfaring. Denne uforutsigbare nummer.
 Navngi dager i Helena: 19 mars, juni 3 (6. mars 21 mai) - Lik Helena av Konstantinopel, dronningen.
 8 juni (mai 26) - Martyr Helen, datter av apostelen Alfeus.

 Kjent i historien om Helen


 Historie minner oss om andre like berømte kvinner seg navnet. Elena Glinsky, bli den første russiske tsar Ivan den grusomme, ble hersker etter dødsfallet til hennes mann, prins Vasili i 1533.
 Helena Petrovna Blavatsky - forfatter og theosophist. Kvinne sytten hun gjort en rekke turer til India, Sentral-Asia og andre land. Hennes reiseskildringer ble utgitt under tittelen "Fra grotter og slummen i India." Blavatsky alvor fascinert av den mystiske lære av Øst i 1875 med en engelsk oberst Olkottom grunnla Teosofisk samfunn i New York.
 Elena Shaposhnikov, barnebarn av den store kommandør Kutuzov fetter og niese av komponisten Mussorgsky, ble kona til den unge kunstneren Nicholas Roerich. Etter deres berømte tur til Sentral-Asia var den eneste kvinnen som har overvunnet sti Ltd. 25 kilometer gjennom isete rygger. Reise påvirket hennes holdning og drivkraft for å skrive boken "Agni Yoga".
 Perfekte navnet Elena opoэtyzyrovano i vers klassikerne i russisk litteratur. Med utdannet ved Smolny Institute Elena Denisiev Fedor Tyutchev møtte på den 48. året av sitt liv. Siste Love, som dikteren selv kalte det, varte 14 år, inntil døden av Elena. Ung kvinne elsket så lidenskapelig og Tyutchev samootrechenno det, fryktet vurderingene av lys, fødte ham tre barn. Lyric tilståelse Tyutcheva blitt anerkjent som en av toppene i verden poesi.
 Ellen ble kalt forskjellige heltinner av litteratur: den "Krig og fred" Tolstoj - en skjønnhet kald Helen, hustru til Pierre Bezukhov; "White Guard" Bulgakov - Elena, "lyse gull malm" søster Alexis og Nicholas Trubetskoy; i "The Twelve Chairs" av Ilf og Petrov - Helen Stanylavovna Bour, "gammel venn" av Hippolyt Matveye Vorobyaninov, og mange mange andre.
 Elena Polenov - maler, grafiker, illustratør bok; Vasilij Polenov søster av kunstneren.
 Elena Katulskaya - sanger, lyrisk-Koloratursopran, sang mer enn 30 år på Bolshoi.
 Elena Bonner - menneskerettighetsaktivist; kone, venn og kollega av Akademiker Andrei Sakharov.
 Elena Obraztsova - sanger, sopran, solist av Bolshoi Theater.
 Elena Tchaikovsky - kunstløper og trener blant sine elever - den legendariske paret i isdans Ludmila Pakhomov og Alexander Gorshkov.
 Elena Petushkova - olympisk mester i 1972 hestesport.
 Yelena Belova - gjentatt forkjemper for OL-fekting.
 Elena Sanayeva - film og scene skuespiller, spilte hovedrollen i filmen "Funny People", "The Adventures of Pinocchio".
 Elena Proklova - film og scene skuespiller, spilte i "Bells, åpne døren! "" SHINE, min stjerne "," Nøkkelen kan ikke overføres "," forvirring av følelser. "
 Elena Tsyplakova - skuespiller og regissør, spilte hovedrollen i filmen "D'Artagnan og tre musketerer", "Vi er jazz" film satt "Cane paradis".
 Elena Yakovleva - skuespiller "Moderne", spilte hovedrollen i filmen "Intergirl."
 Elena Vyalbe - skiløper, et medlem av landslaget, olympisk mester, vunnet fire individuelle løp og stafett i VM 1997.  
Mystery heter Galina

 Planet skyts Galina: Sun.
 Farge gunstig til innehaveren heter Galina : Crimson symboliserer naturen målrettet og lidenskapelig.
 Favoritt farger Galina: grønn, brun.
 Stone maskot Galina: jaspis.

 Navn Historie Galina


 Galina navnet kommer fra det greske ordet Galene, som betyr "fred, fred." Hellige martyrer drept av Galina kristen tro i 252 år. Ifølge legenden, stedet for hennes død var en kilde til rent vann. Minne om ære 23. mars.

 Verdien av Galina


 Siden barndommen Galina foretrekker gutter. Hun, som alle jenter, elsker å kle seg ut og spille girl games, men blant guttene føler seg bedre. Og Galina voksen kvinnelig utenomjordisk evige problemet med intriger, sladder, som så ut som hvem som sa hva. Galina - veldig snille og hyggelige mennesker. Hennes karakter blottet snev av bitterhet.
 Med fans med Galina problemer vanligvis ikke skje. Velger dem selv. Galina stand til å slå et hode nesten alle mann. Det idealistiske, drømmer om lojalitet, hengivenhet, store kjærlighet. Ofte hennes ektemann er den vakreste, den mest dyktige og økonomisk fyr som innrømmer Galina fordel ikke bare i forhold til andre kvinner, men noen ganger også over dem. Gift med ektemannen ofte fornøyd underordnet stilling - denne stillingen til slutt blir bedre langvarig maktkamp.
 Neppe Galina vil knytte en varm tvist. Peppy oppstått uenighet med noen hun reagerer moro med ironi, og dårlig - ikke krangle. Noen ganger Galina er tøffe, men masken rigor ingen onde tanker og beregninger. Karma vegne ren.
 Galina - en virkelig hardt. Det kan lykkes overalt: på jobb, og rengjøring, og ha det gøy mens rester alltid attraktive og sjarmerende. Med de mulige områdene mest selv Galina valgt forretningsområdet, selv om det kan både underviser ved instituttet og være en kokk. I tilfeller Galina fornuftig, hun kjenner din interesse og hvordan å få ting gjort. Og folk det interessant så langt som kan være fordelaktig. Med riktig person Galina - godhet og høflighet, som unødvendige, yscherpavshym muligheter, slående det kan fort bli en kald-høflig og enda mer uhøflig kvinne. Galina skiller utholdenhet som hun er på den veien. Takket være hardt arbeid kan hun finne en vei ut av den vanskelige situasjonen.
 Ifølge numerologi, tilsvarer navn Galina til nummer 8 bebuder oppnå rikdom. Avslutt lykkes er en ting folk dette nummeret aksepteres vanligvis umiddelbart etter følgende. Ofte fordelene og fordelene de bringer uvanlige hobbyer, ideer glemt, forlatt bedriften.
 Galina personifiseringen av den naturlige verden Furu og begynte fugl jackdaw. Mannen, som beskytter furu skiller utholdenhet som hun er på den veien. Galina vet å understreke sine fordeler, elsker skjønnhet, verdifulle gjenstander, vakkert interiør. Det er en modig, kan ikke overvinne svikt i seg selv, kan gjøre de nødvendige tiltak for å nå målene.
 Navnedag med Galina : 23. mars 29. april (mars 10) 16. april - Galina Corinthian, martyr.

 Kjent i historien Galina


 Typisk Galina hardt arbeid og flid eid russisk ballerina Galina Ulanova. Han begynte å danse i 1928 ved Theater of Opera og Ballett i Leningrad, hun umiddelbart overrasket seerne utrolig dramatisk talent. Elev av sin mor, også en ballerina Galina Ulanova fortsatte sine studier i Vaganova, danset i klassisk russisk tradisjon og i 1940 ble den prima Bolshoi Theater i Moskva. Ulanova utført rollene i "Svanesjøen", "Giselle", "Romeo og Julie", "Raymond", "Nøtteknekkeren", "Sleeping Beauty", og i 1950 var lærer. Blant hennes studenter - Ekaterina Maximova, Vladimir Vasiliev, Lyudmila Semenyaka.
 Verdenskjent operasanger (sopran) Galina Vishnevskaya, kona til cellist og dirigent Mstislav Rostropovitsj. Galina Vishnevskaya ble født i Leningrad, der hun studerte sang og begynte å opptre i Leningrad Operetta Theater, og senere i Leningrad Philharmonic. Hennes spesielle talent ble verdsatt av publikum, og i 1952 ble hun invitert til Bolshoi. Suksessen var fantastisk, hun har utført over hele verden. På begynnelsen av 1970-tallet for asyl Alexander Solzjenitsyn, kritiske bemerkninger mot den sovjetiske regjeringen Galina Vishnevskaya og Mstislav Rostropovitsj var forfulgt myndigheter forbød dem å tale, og i 1974 ble de tvunget til å forlate landet. En 15 mars 1978, mens i Paris, lærte de fratatt sitt sovjetiske statsborgerskap. Bare i 1990 ble det restaurert. På sin lyse og talentfull skjebne Vishnevskaya skrev i sin bok "Galina. History of Life ". Livet Vishnevskaya er et bevis på at kvinner kalt Galina har ofte å overvinne ulike problemer i livet. 
 Galina Kravchenko - film og scene skuespiller, spilte hovedrollen i filmen "Suvorov", "Krig og fred".
 Galina Serebryakov - skribent, forfatter av romanen av Karl Marx '"Prometheus".
 Galina Nikolaeva (Wolanska) - skribent, forfatter av romanen "The Battle of the road".
 Galina Sergeeva - film og scene skuespiller, spilt i filmene "donuts", "Gobsec."
 Galina Vodyanytskaya - film og scene skuespiller. Spilt en rolle i filmen Kosmodemyanskoy Zoe "Zoe".
 Galina Hodova - danser, koreograf og lærer.
 Galina Czerny-Stefanska - polsk pianist.
 Galina Sherhova - manusforfatter, deltok i etableringen av filmene "Vår biografi", "strategi for seier."
 Galina Senchakova - film historiker, forfatter av artikler på kino, en av forfatterne av boken "Aktører og roller."
 Galina Zybina - olympisk mester 1952 i kulestøt.
 Galina Kovaleva - operasanger, Koloratursopran.
 Galina Volchek - film og scene skuespiller, administrerende direktør for teater "Moderne", dukket opp i filmen "Autumn maraton".
 Galina Pea - fekter, tre ganger olympisk mester i lagkonkurransen.
 Galina Polsk - film og scene skuespiller, spilte hovedrollen i filmen "Wild dog dingo", "Jeg Step Gjennom Moskva", "For familien grunner."
 Galina Kulakov - skiløpere, gjentatt verdensmester og OL.
 Galina Starovoitova - politiker og statsmann, en ekspert innen internasjonal politikk.
 Galina Prozumenschykova (Stepanova) - OL-mester i 1964 i sjøen i en avstand på 200 m bryst.  
Яндекс.Метрика