Rice, Paradise. Mystery heter Raisa

 Navn Raisa er sannsynligvis av gresk opprinnelse og betyr "lys, underdanig, kompatibel, uforsiktig, sjef."
 Planet skyts Raisa: Mercury (Saturn).
 Fargene er bra for hersker heter Raisa : Grå, blå, rød rubin.
 Favoritt farger Raisa: stål, rød, brun, oransje og hvit.

 Kjennetegn kvinne som heter Raisa


 Makt heter trengende, det er implementert i holderen med kraft. Navnet høres hardt, gir sin besitteren skalaen i enhver aktivitet. Det oppleves som kaldt adressert modig mann. Men dette betyr ikke at den mest uforbederlig Rais kriger. Raisa iboende nøyaktighet gjør det ganske strenge, ikke bare for andre, men for oss selv. Paradise er veldig hardt arbeidende og utholdende, men disse er ikke like iøynefallende fordi Raisa fungerer uten belastning og overdreven støy.
 Verdsettelse av nosiyky navn - gode, store og lyse. Raisa rask og ukontrollert. Hun har en mening, det er krevende for seg selv og for andre, alltid søker målet ditt. Hun er veldig smart og talentfull, og selv fiender ztsipyvshy tenner tilgi hennes synder. Bright karakter Raisa kombinerer styrke med fleksibilitet. Hun preget av selvtillit, uavhengighet i beslutningsprosesser. Rice med uimotståelig aktiviteten involvert i ulike aspekter av livet - arbeid, gjøre husarbeid og med falle som hun styrter inn i malstrømmen. Overalt Raisa slår på høy, som kan bevise det gjennom. Karma vegne harmonisk og har stor makt som natur Raisa.
 Raisa veldig sterk mann, men sårbar. Det er en kvinne uten komplekser, en god vertinne, men hennes ekteskap er ikke alltid heldig fordi hun liker å dominere, men mens du prøver ikke å fornærme den andre halvparten. Raisa liker å reise eller bare slappe av i naturen.
 I andre halvdel av livet Raisa folk legger veldig nøye - dette viser hennes vanskelige liv og en levetid på erfaring.
 Kommuniserer med Raisa vanskelig å gi noen konkrete råd, slik at til raskt å løse konflikter. Noen ganger kan det roe ros. Mest Raisa liker tankeløshet, forgjengelighet og vaffel. Det er usannsynlig å være sent til en avtale og andres forsinkelse ville ikke godkjenne. Hvis du leter etter noen sympati og forståelse, og deretter prøve å åpne sine psykiske problemer Raisa - kjenner prisen av lidelse, er det sannsynlig å være i stand til å forstå deg.
 Navngi dager i Raisa: 18 (5) september, oktober 6 (23 september) - Raisa (Iraida) Alexandria, Antynopolskaya jomfru martyr. Etter lidelsen Kristus ble halshugget.

 Kjent i historien Raisa


 Raisa (Pulheryey) kalt søster av romerske keiser Theodosius II, forbød henne å gifte seg. Etter sin brors død, giftet hun Flavia Markiian og 450 år førte ham til tronen. Med støtte Raisa hadde han mot til å nekte lederen av hunerne av Attila i hyllest. Livet til denne kvinnen reflekterer styrken av hennes personlighet, mange nosiyky heter Raisa har samme vedvarende.  
Seraphim. Mystery navn Seraphim

 Oversatt - Fiery, lidenskapelig (drevnyeyevr.).
 Planet skyts Seraphim : Mercury.
 Fargene er bra for innehaveren av navnet Seraphim: sølv, lilla.
 Favoritt farge Seraphim : Brown.
 Stone maskot Seraphim : Jasper.

 Verdien av Seraphim


 Seraphim barndom skille mobilitet og optimisme, men det er nødvendig for øyet og øyet. Hvis livlighet og hindrer det tålmodig lærer, hjelper så levende, smidig sinn Seraphim raskt absorbere noe informasjon, og dette gjelder ikke bare nyttig informasjon, men også til alle typer tvilsom okkupasjon og ideer. Seraphim fonetisk navnet begynner med løfting og slutter en rolig exit, noe som fører til en strøm kontrast. Den innledende stress i uttaler stavelser gjør Seraphim veldig følsom person. Det er mulig at med alderen, lærer hun å bruke sin emosjonelle lønnsomt, som bør få opp en tåre eller skildre delannuyu glede, men forårsaker ingen skade.
 Merk dagdrømmer Seraphim. Refleksjoner på lys fremtid hjelpe henne raskt slå composure. Jeg bare ønsker å realisere sine drømmer i det virkelige liv Seraphim svikter på grunn av mangel på utholdenhet. Dette gjelder spesielt for hennes karriere og ønsket om økonomisk uavhengighet. Hvis hun ønsker å oppnå noe i disse områdene, vil det ikke gjøre uten utdannelse en dedikasjon og engasjement. I karakter navn innehaveren mangler fasthet og tillit, "I" Seraphim er svak.
 Av yrke Seraphim være en skuespiller, manager, ingeniør, regnskapsfører, kan også arbeide i biblioteket eller organer for kommunikasjon.
 Det viktigste når du arbeider med Seraphima - ikke såre henne. Det er veldig sårbar. Hvis et bilde er dyp, kan det bare slutte å kommunisere med den personen. Seraphim er veldig følsom og sårbar. Men hevn for hans image det vil aldri være. Karma navn er ikke tynget.
 Navnedager i Seraphim 11 august (29 juli) - Den romerske Seraphim, jomfru martyr.

 Kjent i historien av Seraphim


 I begynnelsen av VI-tallet en slags pseudo-Dionysius den Areopagita var en tabell over alle de engleaktige rekkene, tilsynelatende antar begrunnelsen at hvis "på jorden som i himmelen", så de må ha sitt eget hierarki. Derfor, i henhold til denne vitenskapsmann-teolog, nærmest Gud er serafer, kjeruber og troner, etterfulgt av dominans, makt og myndighet. Til slutt, i umiddelbar nærhet til mennesker begynner, erkeengler og engler.
 Angelic rang, som gikk navn og Seraphim Seraphim alltid virket formidabel og skremmende. Faktisk er en av de vanligste temaene i kristen ikonografi: Seraphim, som, berører leppene til profeten brenne kull tatt direkte fra alteret, renser dem, forbereder for departementet av profeten. Prototypen seks vinger Seraphim er drevnevavylonskyy daemon i hver hånd som holder en slange.  
Pauline. Mystery heter Pauline

 Planet skyts Pauline: Saturn. Folk er bare å gjøre det beste ut av Saturn. De er pragmatikere avvike klokskap, flid og utholdenhet.
 Farge gunstig til innehaveren heter Pauline: himmel blå symboliserer sinnet.
 Favoritt farger Pauline Hvit, svart.
 Stone - Pauline maskot : Ruby.

 Pauline Navnhistorikk


 Nevne Pauline kom til oss fra det franske språket og blir snakket form av navnet Apollonia ("tilhører Apollo" - Gran eller "små" -. Lat).
 Ærverdige Apollinaria diva, som bodde i V-tallet egyptiske ørkenen, bønner gjorde underverker. Hennes minne feires 18. januar. Apollynaryn dag sammenfaller med terskelen til dåpen, den viktigste dagen av jule spådom. På denne dagen kvinner rydde snøen fra stablene, og mente at bare han kan bleke lerret; kaste den i brønnen, han hjalp til sommeren tørke; den samme snøen helbrede ulike plager.

 Verdien av Pauline


 Polina - et flott navn. Jenta, som heter, vil gråte mykt: Fields Polyushko, Polinka, Lina. Hvor mange kvinner hadde en magisk navn blir sunget.
 Sjarmerende Pauline har en sjelden sjarm, hun finner lett menneskelig kontakt og lykkes i ethvert samfunn. Men det er ganske lett å buste og forsvare sin mening Pauline ofte kan ikke - overfylte følelser. Lykke til dem som hun elsker: den uselviskhet og ofre hun har ingen like. Polina - den lojale venn som du kan stole på det mest intime, hun alltid støtte og hjelp i vanskelige tider. Interesser Polina setter alltid familien over sin egen, lett skiltes med sin familie for karrieren. Det pokladysta og ryddig, økonomisk i husholdningen, elsker håndarbeid. Men arbeidet på kjøkkenet og rengjøring ikke levere henne glede - du må gjøre en innsats over seg. Polina - en god mor, hun elsker å være mor til barn.
 Først uravnoshennost det Pauline, hun har lik karakter. Til tross for at hennes navn er nå ganske sjelden, virker det ikke uvanlig. Pauline nødvendig å undertrykke utspekulert og grådighet. Pauline er ofte for direkte kommunikasjon, sier hun hva han mener, bør det dempe ord noen ganger.
 Karakter Pauline gunstig for etablering av personlige liv og oppnå suksess i sine karrierer. Karma vegne dårlig. Det er en ærlig arbeidstaker kan være en syerske, kan fungere godt i produksjon.
 I naturens verden personifiseringen heter Pauline ble poppel, beskytte altruisme, og lotusblomst - et symbol på renhet, gir selvstendighet. Beskytter navngitt som vakker fugl svane. Pauline edel og allmektige, som omringet det var.
 Ifølge numerologi, Pauline navn tilsvarer antall 9 representerer rettferdighet, krevende av seg selv, ambisjoner, evne til å sette seg høye mål og ikke signifikant effekt.
 Navngi dager i Pauline: 18 (5) Januar - Reverend Apollinaris, podvyzavshayasya i mannlig skjema.

 Kjent i historien om eieren navn Pauline


 I 1800, i en gammel familie av franske adelen født Pauline Gebl som ble skjebne uvanlig skjebne. Jenta oppvokst i en konservativ ånd. Hennes far, Napoleons offiser, døde i 1809. I 1823, den vakre fransk kvinne sendt til Russland håper å arrangere sin egen skjebne. Hun går på jobb i butikken Dyumansy og snart møter en strålende Cavalier Ivan Annenkov. Pauline blir en lov kone. Etter å ha deltatt i opprøret Decembrists Annenkov ble dømt til 15 år i fengsel og permanent eksil i Sibir. Den energiske og driftige Pauline (disse er stort sett eier av navnet) personlig oppnådd med tillatelse fra Nicholas I følge Annenkov i eksil, fikk 3000 rubler for veien. Pauline dro til Sibir og der i april 1828 med sin elsker vinchalasya. Det vedtok den ortodokse tro og fikk den russiske navn Paraska Yegorovna. Romantisk historie Relations Pauline og John dannet grunnlaget for en roman av Alexander Dumas "Fekting Master". 
 Siden 1835, etter frigjøringen fra trelldom, Annenkov og hans kone bodde i eksil i Sibir, og i 1857 flyttet til Nizjnij Novgorod. Det er en kjent tidligere straffeleirer agrar ledere, og deretter leder av adelen. De hadde seks barn. I 1861 Paraska Annenkov dikterer franske minner fra livet i Sibir, hennes datter, som spilte dem inn i russisk. Første gang "Stories Paraska Yegorovna Annenkovoy" ble utgitt i 1888. Minner Annenkovoy i en avslappet form for uttrykksfulle portretter reflektere desembristene, deres koner, levekår Siberian bønder. I motsetning til enkelte andre Decembrist memoarer er fri for romantikken og kartynnosti. Samtidige bemerket integritet, mental styrke og reaksjonsevne som sentrale personlighetstrekk Annenkovoy, disse funksjonene og moderne bærer heter Pauline.
 Skjønnhet og eleganse eier det meste av media heter Pauline. Pauline kalt yngre søster av Napoleon Bonaparte. Hennes uvanlig skjønnhet og høy posisjon gitt brorens suksess i parisisk samfunn. Det er ikke annerledes Puritan oppførsel, to ganger gift, hadde mange elskere. Selv ble oppløst rykter om en affære mellom henne og Napoleon, som bror alltid følt en spesiell hengivenhet for det. Pauline bodde i Frankrike, i Italia. I Roma, skulptøren Canova brukte det som en modell for statuen av "Venus - vinner". Etter fallet av Napoleons bror Pauline kom til øya Elba og var en viktig mellommann i hans forsoning med Marshal Murat.
 Nevne franske sangeren, vokallærer og komponist Pauline Viardot-Garcia i historien om russisk kultur er fast forbundet med navnet Ivan Turgenev. Datter av en spansk sanger og lærer Manuel Garcia (senior) og kone Paul Viardot, har en fantastisk stemme (mezzosopran), studerte synger i farens piano - Franz Liszt, og teorien om komposisjon - i Antonina Reich. I 1837, ble Pauline urfremført på operaen i Brussel, ble to år senere solist av italiensk opera i Paris, utført i ulike teatre i Europa, blant annet i St. Petersburg. Hennes arbeid preget av høy musikalsk kultur og dramatisk uttrykk. Hun sang Fidesz part ("Profeten" Meyerbeer), Sappho ("Sapfo" Gounod), Orpheus ("Orfeus og Eurydike" Gluck), Askepott, Rosina, Desdemona ("Askepott", "Barberen i Sevilla", "Othello" Rossini) standarder ("Norma" Bellini). I 1863 Viardot forlatt scenen og begynte å undervise sang på Paris Conservatoire. Hun er forfatter av flere sanger og tegneserie operaer. Det er operaer "For mange kvinner", "Biryukov", "The Last Sorcerer" Turgenev skrev librettoen. Russiske forfatteren møtte Pauline Viardot i 1843. Vennskap med familien og fortsatte gjennom hele livet og scoret i sitt arbeid. Forpliktelse til Turgenev Viardot forklarer i stor grad hans hyppige turer, og deretter en lengre utenlandsopphold. Pavel Annenkov forteller: «Turgenev var uheldig mann i hans egne øyne, manglet han kvinnes kjærlighet og hengivenhet, som han søkt fra den tidligste tid. Ikke rart han gjentok observasjon at samfunn av menn, uten tilstedeværelse av god og intelligent kvinne, som en tunge vogner med hjul nemazanыmy som river ørene uutholdelig, hans monotont knirke. Samtalen og søken etter den perfekte kvinnen hjalp ham opprette Olympus, som han befolket langt de edleste kvinners skapninger, majestetisk i sin enkelhet og sine ambisjoner ". I livet som legemliggjørelsen av hans ideelle kvinne forble Pauline Viardot. Det er noen ganger skylden for det faktum at hun holdt Turgenev med ham, ikke tillater ham å være helt glad for at hun stjal det fra Russland. Men det er klart at Turgenev hadde behov for det, kan ikke eksistere uten det. I 1874, med hans familie kjøpte en hytte Turgenev Viardot "Yaseny" i Bougival byen, nå en forstad til Paris var. Her ble skrevet romanen "jomfru jord" og mange dikt i prosa, her 0H og døde i september 1883, og er omgitt av familie Viardot. Glemme at den franske før ham, før han døde, talte han til dem på russisk. Kvinner kalt Pauline er så sjarmerende og forførende, de ofte falle i kjærlighet og selv strålende talentfulle mennesker for hvem de Muses er Pauline. 
 Pauline Osipenko, militær pilot, levde bare 32 år gammel, men hennes skjebne var strålende. Etter Kachin luftfart skolen, tjente hun som et jagerfly pilot først, og deretter kommandanten nivå. Pauline Osipenko satt kvinners verdensrekorder 5, og i 1938 laget-stop flyreiser på ruter: Sevastopol, Evpatoria - Ochakov-Sevastopol-Arkhangelsk. Pauline Osipenko ble drept mens på vakt i 1939. Hun holdt seg i minnet i sin generasjon ung, modig og sterk, som representerer de høyeste prestasjoner av den rettferdige sex. Den er oppkalt etter en gate i Moskva. Hvis en kvinne som het Pauline og velge mannlig yrke, vil du sikkert oppnå stor suksess i sine karrierer.
 Pauline Pearl - sosial aktivist, kona til "true stalyntsa" Vjatsjeslav Molotov; ble deportert av Stalin.
 Pauline Roznov - forfatter, en ekspert på russisk folklore.
 Pauline Astakhov - turner, olympisk mester coach.
 Pauline ossetiske - pianist, prisvinner av internasjonale konkurranser.  
Яндекс.Метрика