Rosie Huntington-Whiteley - en stigende stjerne i Hollywood
 Sjarmerende blonde med et oppriktig smil Rosie Huntington-Whiteley allerede halvveis å erobre Hollywood hills. Hennes britiske tilbakeholdenhet og konservativ oppdragelse fungerer fint for perfekt bilde av en ung skuespiller: ingen skandaler oppgjør med produsenter og jevnaldrende, samt noen saftige detaljer om intime liv av eks-kjærester. Rosie ung, attraktiv og vellykket og hennes karriere beveger seg i store sprang, og hun fortjener det.
Karriere unge modellen Rosie Huntington-Whiteley begynner på 16 år. Overraskende, hans første gjenoppta fremtidig modell og skuespiller sendt for å få stillinger i PR-manager modell byrå Profil Modeller i London. Heldigvis, kan bildet av den unge Rosie, som ble lagt til de CV byrå eiere anser ikke nyskjerrig PR-schyka og fremtid engel Victorias Secret. År senere Rosie sier: "På skolen ble jeg kalt" En jente som vil bli toppmodellen ", selv om jeg selv ikke særlig tro på det, men på veggene på rommet mitt alltid hang plakater av søte gutter uten boyband og foto Giselle. Byundhem og Kate Moss. De var mine ikoner! "
Menns magasiner har gjentatte ganger bedt om navnet på Rosie på første plass på listen over de 100 mest sexy jenter og ønskelig.
Til tross for massevis av sminke at modeller alltid må "bære" på den offentlige oppmerksomheten hun fortjente fans på grunn av sin naturlige skjønnhet. Rosie gir enkle råd er å bevare skjønnheten og friskhet av "rensing, toning og fuktighetsgivende, hydrering og fuktighetsgivende igjen. Det fungerer!"
I dag karrieren til skuespilleren - en prioritet for 26-åringen Rosie. Etter filming "Transformers 3" jente kommer en rekke forslag for å delta i filmingen. Mer nylig, paparazzi klarte å ta Rosie under gange byen, og i hendene på den nylig skuespiller sported en mystisk film manus som heter "Gin".
Til tross for den ironisk observasjon av journalister som Miss Huntington-Whiteley burde bo på pallen i stedet for å spille en film, fortsetter Rosie å utvikle det filmatiske karriere. "Jeg ønsker å spille i et historisk drama eller komedie typisk britisk" - Rosie sa, og legger til at eksempel på vellykket transformasjon til skjermen for det - Charlize Theron i filmen "Monster" og Nicole Kidman i "timer". Det bør bemerkes at på grunn av disse rollene Hollywood-stjerner fikk sine "Oscars". Er Rosie og vinket til hovedprisen Academy Award?
I 2014, se Rosie Huntington-Whiteley på lerretet vil være i den australske filmen George Miller "Mad Max: Fury Road". Hvor Rosie spilt med kjendiser som Tom Hardy, Charlize Theron og Nicholas Hoult Etter den fantastiske suksessen med "Transformers 3: The Dark Side of the Moon ", der Rosie erstattet frigjort skandale Megan Fox, Miss Huntington-Whiteley automatisk gått inn skuespillere såkalt A-liste. Nå, produsenter og støping ledere prøver å få Rosie til å delta i sine filmprosjekter for enhver pris. Og ikke overraskende siden Rosie filmdebut var mer enn vellykket - tredje serien historien om krigen maskinprodusenter brakt mer enn 200 millioner dollar i inntekter.
I de senere årene, listen over stjerne kjærester Rosie "tent" yngste sønn 'Rolling Stones' Ronnie Wood Tyler, Olivier Martinez franske skuespilleren og britiske skuespilleren Jason Statham. Med den nyeste modellen og skuespilleren funnet tre år, og det går rykter om at paret er tenker om bryllupet. Suksessen til en lang og lidenskapelig forhold Rokzy Huntington-Whiteley - latter! «Vi ler alltid med Jason hverandre. Vi bruker mye tid sprengning i latter og pidkolyuyuchy hverandre på forskjellige anledninger og sekretnychayemo shepchem øre og uanstendig vitser annerledes - vi elsker det! Jeg er ikke interessert forveksles med andre gutter. Jeg har akkurat den mannen som jeg trenger "- hevder stolt babe Rosie.
Rosie Huntington-Whiteley - en fan av naturlig skjønnhet. Modellen og skuespilleren har stadig dukket opp i offentligheten med minimal sminke og hår-tail reservert. "Jeg har ikke tenkt å slå til tannlegen for en Hollywood smil og ikke har tenkt å renovere nesen ved hjelp av plastiske kirurger. Selve overgangen i den "ideelle skjønnhet" med operasjoner - ikke min vei! "- Trygt sa Rosie. Kanskje en liten jente flørter, fordi mange mennesker rundt om i verden drømmer om hennes oppmerksomhet, og kvinner sparker misunnelse.
Til tross for nesten ideelle modellparametere 81-61-86 Rosie ikke følge noen diett. Selv om skuespilleren prøver å holde seg til et sunt kosthold, drikke rikelig med væske og ofte tilbringer tid på treningsstudio, gourmet glede ikke fremmed jente. "Mat - dette er min viktigste svakheten jeg elsker hver skadelig fastfood, stekt, sjokolade puddinger og barer." - Sier Rosie.
659 000 abonnenter på siden Rosie Huntington-Whiteley i tjenesten Instagram hver dag å se nye bilder som skuespiller jevnlig lærer på nettverket. Du kan se bilder fra konserten og Kanye West og Rihanna, og opptakene fra partene på venner, og til og med fotografier, hvor modellen viser tydelig sin sjarm i en ganske intime bilder. Hvis du ønsker å vite alle de nyeste og saftige detaljer fra livet til Rosie uten å vente paparazzi bilder av - straks dobavlyaytes listen over følgere Page Miss Huntington-Whiteley.  
Bøker som hver jente bør lese

Virkelig sex bør variere ikke bare av deres ytre skjønnhet, men intelligens. Det finnes en rekke anbefalte bøker som vil hjelpe utvide dine horisonter, og
også underholde enhver samtale. Du må studere to typer
kreativitet: klassisk og moderne båter.

 Klassiske bøker


 •  "Hva? "Nikolai Chernyshevsky
  Denne historien er dedikert til sosiale emner forholdet mellom mann og kvinne. Unge helter historie vil bli testet på sobstvenychestvo, sjalusi og en følelse av respekt for hverandre.

 • Bøker som hver jente bør lese
   "Livet i gjeld" Erich Maria Remarque
  Boken vil snakke om mannen, hans bil og hans syke kjæreste. Ung dame skjebnesvangert smittet med tuberkulose og klippe bruke penger, kjøpe en dyr kjole Balenciaga. I sin tur, holder hovedpersonen håp. Endelig historie er imponerende, som det ironisk og absurd, men likevel verdt å lese boken, som forfatteren av dette arbeidet.

 •  "The Picture of Dorian Gray Oscar Wilde
  Er du redd for alderdom eller bare ønsker å holde seg vakker og ung hele ditt liv? Vel, om dette temaet skrevet en god del om en ung gutt, Dorian. Han sender sin sjel til lerretet for å holde seg ung for alltid. Gjemt portrett av Dorian begynte å alder på plass. Men naive uttrykk for egoisme månen til slutt kollapset. Hva skjedde med karakteren, lære deg fra en bok.

 •  "Neyromant" William Gibson
  Stilen av dette arbeidet - cyberpunk. Det er populært i amerikansk fiksjon, forresten, en av dem han har skapt. Boken vil snakke om fremtiden, om hvordan de ser det nå. Denne boken er så romantisk at det kan bli re-lese igjen og igjen.

 •  "Lord of the Flies" av William Golding
  Boken berører de moralske og etiske spørsmål. Det refererer til den yngre generasjon, og at denne generasjonen liv under revolusjonen tvert imot, det er degradert. Også, kan historien bli konkludert med at ordet "ungdom" og "uskyld" er ikke alltid det samme.

 •  "Slaughterhouse 5" Kurt Vonnegut
  Faktisk undertittelen på denne romanen - "Barnas Crusade". Dermed forfatteren riktig skissert parametrene marsjere til krig. Siden det gikk nesten barn. Boken ingen unødvendige scener, men bare dumhet og absurde i livet gjennom øynene til unge menn fortsatt er i live.

 • Bøker som hver jente bør lese
   "Easy puste" Ivan Bunin
  Himnasttsi historien om hennes femininitet og den første seksuelle opplevelse. Også i historie og vil delta offiser, og skal støtte det fatale skuddet. Forfatteren gir leserne mulighet til å tenke på hvordan jenter er lett til livet. Og det gir en mulighet til å forstå hva og hvordan du kan drive deg gal noen mann.

 •  "Transformation" Franz Kafka
  Novella vil gi deg mulighet til å forstå og innse hva som virkelig ensom. Hovedpersonen i romanen er plutselig en morgen dyr: omerzytelnoy tusenbein. Hans familie, innfødte folk er redd for å se på ham uten forakt og avsky. I virkeligheten kan vi se at absurdystskyy pamflett Kafka viser den sanne fakta. En dag vi
  kan miste alt, men når vi lære og se real-ansiktene til våre kjære. På dette punktet alle skjønner hvor ensom det.

 •  "Den franske løytnantens Mistress" av John Fowles
  Spørsmålet om samvittighet og dens manifestasjoner - er et individuelt valg. Det handler om, og vil skrive Fowles i den endelige historien. Men i begynnelsen vil det være om en svart kvinne som venter på henne sjømann elsker, fordi han har levd sammen med henne. En ung mann ønsker å gifte seg med en vakker jente, men når de ser en svart kvinne og hans liv over. Flere utfall av denne historien og de vil hjelpe unge menn og damer forstår deres intensjoner.

 • Bøker som hver jente bør lese
   "Night milde" F. Scott Fitzgerald
  Du ønsker å være lykkelig? Anser deg selv ulykkelig, stygg, rik og ikke slik. E., deretter lese denne romanen om kjærlighet. I den vil du se hvordan folk virkelig lider, dyre biler, villaer på Cote d'Azur, silkekjoler, men uten hell. Kjærlighet Triangle - innholdet i boken.

 •  "Lolita" - Vladimir Nabokov
  Noen ganger kan du oppføre seg merkelig når vi kommuniserer med menn er mye eldre enn deg? Les boken og lære en historie som vil ryste deg. Dette er historien om mannen i førtiårene og hans stedatter tretten.

 •  Moderne bøker


 •  L. Luzin "Marry etter tretti + Lyst til å gifte seg, eller jeg vil ikke gi opp røyking for You"
  Historien om en jente som var ute etter hele sitt liv ekte kjærlighet. Hun besøkte de mest utrolige historier og ennå hva som skjedde på slutten, vil du lære ved å lese finalen historie.

 •  Boken "The Way of the Artist"
  Det vil hjelpe mange jenter på eksempel på Julia Cameron avslører sine talenter. Du vil være i stand til å gå utover den vanlige oppfatning av verden og oppfylle seg åndelig.

 • Bøker som hver jente bør lese
   "To liv" T. Keleova-Vasylkova
  Historien om to venner og deres skjebne. En av hennes venner gikk til svik mot hennes mann, som han betalte henne lite oppmerksomhet. Andre skuffet kjærlighetshistorie og hva utfallet mann lærer av svik. Du vil være endelig.

 •  Larisa Renard "Circle of kvinnelig makt. Energielementer og hemmeligheter seduction "
  Boken forteller om flyten av energi og deres påvirkningskraft. Forfatteren hevder at energistrømmer påvirker alle aspekter av våre liv. Du kan se historien om den kvinnelige energi praksis.

 •  "Åpne ny self"
  Boken forteller om kvinner som søker etter: meg selv, kjærlighet og lykke. Romanen er lærerikt. Historien bringer livsvisdom, flørt, lidenskap, uttrykk for visdom og mer.

 •  "Suksessfaktor. Den nye psykologi self "Klyuchnikov C.
  Boken på psykologi av selv snakke om streve for å lykkes og mulige måter å oppnå det ønskede målet.

 •  Thomas Hanna "Art blir ikke gamle"
  Ønsker ikke å bli gammel og være attraktiv? Les alltid og deretter lagrer hemmeligheter dyktige kvinner.

 •  Kurt Brunharlt "flat mage i tre minutter om dagen"
  Denne teknikken vil hjelpe mange kvinner til å friske opp, uten å kaste bort mye tid.

 •  E. bast "korrigerende gymnastikk person"

 •  A. Kravchenko, S. Miroshnichenko "ansiktsbehandling og makeup for lentyaek"

 • Bøker som hver jente bør lese
   Joy Terry "Up. En praktisk guide"
  Dette moderne bøker som er utformet for den kvinnelige publikum. Oppskrifter, teknikker og metoder som er beskrevet i bøkene, som brukes av hundrevis av kvinner og hjalp dem til å lage nytt.

 •  Julia Hardman "101% fristelser. Perfect bust. Hvordan gjøre det"
  I tittelen på boken lagt alle spørsmålene om innholdet. Forfatteren beskriver praktiske teknikker for å hjelpe en kvinne forføre en mann av hennes drømmer og gjøre noen justeringer i kroppen din.

 •  Irina Koval "100 måter å beskytte energi"
  Er du redd for angrep eller strøm allerede merket virkningene av spell? I så fall må du beskytte deg selv og dine kjære. Irene Smith beskrev de mest kjente og effektive metoder for beskyttelse og deres konsekvenser.

 •  D'Adamo P. Whitney K. "De fire blodtyper - fire måter å Health"
  Forfatterne beskriver hvordan medlemmer av hver gruppe for å holde blodet og styrke deres helse. Denne boken gjelder for menn og kvinner, slik at den kan fungere som en familie håndbok.
 • Яндекс.Метрика