Rotte, mus. Karakteristikker av personer født i Year of the Rat (mus)

 Year of the Rat, mus:
 19001912192419361948196019721984199620082020
 Year of the Rat begynner en tolv syklus.
 Rotte - Et tegn på sjarm og aggressivitet. Den har en attraktiv, vennlig og bekymringsløse karakter.
 Hans farlig magi Rat og tyr til å misbruke dem ustanselig. Men hun alltid tydelig klar over hvor lenge noen kan utnyttes arbeidskraft, tegne inntekter fra et bestemt fenomen eller bruke menneskelige hengivenhet.
 Det er ofte omgitt av interessante mennesker. Dette er typisk den personen hun egentlig mener anerkjente og ønsker å se neste. Men sympati Rotter ikke alltid konstant, noen ganger er det behandler folk som leker, tegning og distansere usentimentalt, spesielt har makt og myndighet.
 Nådig, elegant og sjenerøs, Rat, men nervøs og urolig, men smart skjuler det under den manipulerende moro.
 Ved første øyekast virker han rolig, avbalansert og rolig. Men dette skjuler en konstant angst.
 Nok snakke med henne så mye som mulig, for å åpne sin nervøsitet. Koleriske temperament - den mest gjenstridige av alle fire temperamenter.
 Det antas at disse personene overvelder energi. Faktisk er det ikke. I et slikt kolerisk som Rat, veldig lite energi, og det er overaktiv seg å stimulere kroppen liksom gjenopplive den. Ikke overraskende, brister hun aktivitet ispedd dyp depresjon.
 Rotte - en god høyttaler og en utmerket kritiker. Men noen ganger er ikke-konstruktiv kritikk. Mange Rotter elsker å sladder.
 Rotte lykkes i alle felt av aktivitet som krever hyppig kontakt med mennesker. Det er en alvorlig, pragmatisk, rasjonelle sinn har, men følsom og romantisk. Rotte krever oppfyllelse av løftene, liker ikke useriøse, foranderlige og upålitelige folk. Hun planlegger alt på forhånd, og planlegger havarier slå den ut av brunst.
 Noen rotte foretrekker å leve utspekulert, ikke arbeidskraft. Det er mye i livet av andre som jobber med hans svette. I verste fall kan det være strålende parasitt utlåner.
 En stor brist av representantene for dette skiltet er manglende evne til å opprettholde ro. De er veldig lett å falle i sinne.
 Kjærlighet - et svakt punkt Rats. Her er hun fanget i fangenskap hjerte over som den ikke har noen vilje av stål organer. Hvis Rat føles misnøye om noe nesbыvshehosya, mislykket, det føles ikke bare lurt, men dypt skuffet, og dette fører til depresjon.
 Involvert i noen form for hemmelig, ulovlig eller skjult avtale Rat, blir svært intelligente dyr, nyter sine fordeler i enhver situasjon. Når det gjelder forholdet til andre, oppfører det seg begrenset og hemmelig.
 Rotte ALDRI stole på og beholder sin bekymring i seg selv.
 Alltid klar til å snakke, og derfor veldig populær i samfunnet, men sjelden støttet med noen vennskap.
 Den første halvdelen av livet hennes består generelt godt, men i den andre delen av Rat fare for å miste alt på grunn av en tåpelig trinn.
 Rotter er vedvarende, genial, men vanligvis utvisket mot. De noen ganger nøler for lenge før du adoptere en viktig beslutning. Mangel på mot de kompensere utholdenhet og tålmodighet, men hindret liv eller omstendigheter som rotter er i stand til desperate handlinger.
 Rotte føles godt i tider med stabilitet, men neppe finner sin plass i tider med forandring. Men det er spesielt verdifull kompetanse i øyeblikk av krisen, som i Rat høyt utviklet sans for selvoppholdelsesdrift.
 Rotter er likegyldig til opinionen. De bryr seg om hva de sier og tenker på dem rundt.
 Bare nådde store høyder i sitt felt, de spyttet på opinionen, fordi de tror at det er fortsatt ikke tilfredsstille alle.
 Materialet siden av livet har stor betydning for henne, som en rotte ikke brukes som en grunn til å nekte. Rat tilstreber rikdom, ofte griskhet og ondskap er de viktigste funksjonene i hennes karakter. Sjenerøs disse menneskene bare med dem som elsker - det være seg en slektning, venn eller kjære.
 Rotter besparende, som sparer penger. Rotte konstant bekymret for deres fremtidige liv og i dag, drømmer alltid for sparing for å sikre pensjonisttilværelsen. Glem om økonomien, kan de bare med god følelse og lidenskap. Behovet for å tidvis kaste noe fører henne uutholdelig smerte.
 Rotter forskjellige sterke engasjement for barn. Bedrøvet kjøling i forhold til barn, men barn vanligvis elsker dem, fordi rotter gi all min kjærlighet.
 Kombinasjonen av en genuin interesse for mennesker med evnen til å dykke inn i dypet av sin egen bevissthet gjør folk signere denne begavet i alt som er relatert til menneskelig forståelse - er psykologi, medisin, litteratur.
 Sikkerhetsmarginen i Rat stor. Noen ganger tar det besittelse av sorg og sorg, men hun vedvarende overvinne alle vanskeligheter og prøvelser.
 Dersom hos mus og rotter har et dårlig rykte, i Østen, er alt annerledes. Rotte - følgesvenn av guden av lykke, og dens fravær i huset eller hagen portends ulykke.

 Rotte - folk. Karakteristisk


 Kilde håndterlig og uhåndterlig kjærlighet vil åpne tegn. Villig utfører mental enn fysisk. Han elsker og vet hvordan å skaffe penger, men noen ganger kan man peke dem til å bruke. Selv ingen grenser, og hvis det skjer for å gi noen et lån, gjør det uselvisk.
 Rotter kan ikke stå ugjennomtrengelige vegger og generelt noen begrensning av frihet.
 Elsker den åpne skiltet kan føre til mange hobbyer, og likevel er det nettopp dette skiltet før ekteskapet.
 Folk registrere Rotter har en tendens mystisk tanke. Hvordan folk som føler seg ut over tid, kunne de knapt skille rekkefølgen i hendelsesforløpet. Det er viktig å vite hvem som helst som har avtale med rotter. Tenker Rotter tilbøyelig absurd for dem er normen.
 Fra mystisk tenkning knyttet unik kapasitet av rottehjerne. Folk i dette tegnet er i stand til å huske på den enorme utvalg av ustrukturert informasjon. Rotte har evnen til å sette neste uforlignelige og bygge sammen urimelig.
 Rotter kan være lat og hardt arbeidende, men uten penger er ikke så sparsommelig og gjerrig. Alltid finne en måte å være gratis penger, ekstra inntjening, plukke en regnfull dag. Rotter flittig liv givende materialet trivsel.

 Rotte-kvinne. Karakteristisk


 De er preget rasjonalistiske tenkning, gir en følelse av makt.
 Kvinner Rats - realystky, de ber guden for visdom, som så foraktelig behandlet hannrotter. Realisme - en kunnskap om menneskets psykologi, akutt observasjon syn, dyktige del i intrigene, evne til å samle og spre informasjon, kjærligheten til penger - kort sagt, alt som er vanligvis tilskrevet den feminine som helhet. På den annen side, deres realisme - en perfekt følelse av skjønnhet, smak, stilistisk perfeksjon.
 Fred, harmoni og indre balanse, ettertanke, narsissisme gi Rats sin strålende skjønnhet. Den åpne natur og grell seksualitet gjøre henne gjenstand for generell beundring. Det er ideelt brud. Rat liker å være vakker, elsker å behage, å være i sentrum av oppmerksomheten.
 I familielivet foretrekker materiell velstand og mangel på streng kontroll. En hunnrotte forskjellig uttalt tendens til skopydomstvu. Derfor kan det ofte bli funnet på salg der hun ivrig kjøpe opp alt.

 Rekke Rats


 Metal Rat (190019602020)
 Vann Rat (191219722032)
 Wooden Rat (192419842044)
 Brann Rat (193619962056)
 Earthen Rat (194820082068)

 Født i Year of the Rat


 William Shakespeare, Peter I, Jules Bern, Pierre Beaumarchais, Jack London, Antoine de Saint-Exupery, Leo Tolstoy, August Bebel, Nikolai Chernyshevsky, Ludwig Feuerbach, Dmitri Pisarev, Nikolay Burdenko, Michael Isakovsky John Jakubowski, Andrei Tupolev, Mikhail Glinka, Emile Zola, Marietta Shahinian, Kim Il Sung, Janos Kadar, Dinmuhamed Kunayev, Nikolai Bukharin, Maurice Thorez, Maxim Litvinov, Heinrich Himmler, Martin Bormann, Vladimir Dolgikh, Heinz Guderian.  
Katt, hare, kanin. Karakteristikker av personer født i Year of the Cat, Hare, Rabbit

 Year of the Cat, Hare, Kanin:
 1903, 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023
 Det første året av syklusen, ulike tradisjoner i regi av ulike dyr. Den kinesiske Cat er på japansk - Kanin eller Hare.
 Hare forgjeves tror pløsete, gutless, feige dyr. Ifølge legenden, vant han Eastern Dragon. Cunning Hare, tenkt å Train Your Dragon, spre ryktet om at zavelosya forferdelig monster som hevder å være kongen av dyrene. Når det kom til Dragon, gikk han til sjøen for å håndtere "konkurrent". Seeing reflektert i vannet, med et brøl han stormet inn i innsjøen. Til stede rundt dyr var høyt latter barahtavshymsya i skyggen uheldig drage som skam har endret fem farger (blå, rød, gul, hvit, svart). Siden da var Hare løftet og mobbe andre dyr.
 Og katten, kanin, hare og har en felles funksjon - evne til disse dyrene er forskjellige "land på fire poter etter hver høst. Folk født under dette tegnet kan med rette kalles heldig. Livet Cat fortsetter enkelt og greit, uten skarpe oppturer og nedturer.
 Fortune smiler det i nesten alle områder. Hans lærdom og intellektuell utvikling kan bare misunne. Med sin vdatnist kan trygt gamble.
 Ifølge den østlige horoskop, Cats liv avhenger av epoken der de er født. I fredstid og i stabile levende representanter for dette skiltet er blomstrende. De alltid har alt, og i overflod. I disse periodene, Kota går jevnt og målt, kan det veie og telle aldri bevisst risiko og er forpliktet til luksus, komfort og stabilitet.
 Kit - konservative. Kriger, revolusjoner, katastrofer - er ikke hans greie, han liker ikke å være der overhodet motstander. Han hater alt som kan føre til komplikasjoner i livet. Noe som kan ta ham i fred, han er uutholdelig. Katt går ikke så raskt ut av balanse. Han er rolig, unflappable.
 Katten kan snakke og setter pris på deg. Men det har en stor ulempe. Keith - mann overfladisk, og hans beste overflatekvalitet også.
 Keith liker å samfunnet, og samfunnet elsker det. Han elsker møte, noen ganger sladder, men gjør så subtilt, taktfullt, smart og forsiktig. Men katter er svært sårbare, de sterkt bedrøvet personlige feil og problemer. Men annen ulykke ikke berøre dem med mindre de ikke lider av dette. Katter kan rokke i alle fall, selv den mest ubetydelige. De er lett brakt til tårer som oppstår så fort som en pasning.
 Keith liker å ta imot besøkende. Hjemme har han gjort smakfullt. Av stor betydning det legger til atmosfæren i huset, bruker mye tid og penger på å gjøre huset komfortabel. Hver ting i sin bolig må ligge på sin plass.
 Å være forsiktig og samvittighets delvis, vil han ikke gjøre noe uten først å veie alle de "proffene" og "cons" - både i arbeid og i underholdning. For denne forsiktighet folk beundrer ham og stoler på ham.
 Krig og hungersnød i verden og forholder seg til å berøre det bare hvis han er personlig berørt av dette. Men denne lidelse vil være så sterk at den ikke kan overleve, og dø.
 Keith talentfulle, ambisiøse, forebyggende hyggelig, beskjeden, diskret, elegant og vennlig. Eksepsjonell observasjon, ansvar og kapasitet til å hjelpe vedkommende oppnå gode resultater i noen valgte yrket.
 Hengiven, forplikter de som elsker stand til kjærlighet og lojalitet, Keith lett skiltes med sine kjære for venner. Over tid, foretrekker han å tilbringe sammen med sine venner enn med familie.
 Han finner alltid de rette ordene for alle, så kommunikasjon med ham er de eneste hyggelige følelser.
 Med en så positiv natur Cat, merkelig nok, har en melankolsk temperament.
 Han var alltid opptatt av andres meninger. Elegant, snille og veloppdragne, er han en utmerket diplomat, som naturligvis utstyrt med evnen til å løse komplekse konflikter fredelig og å finne felles språk med en person. I håndteringen av katter trenger å huske på at de prøver å identifisere sine følelser de valgte å bli født i det hele tatt blottet for følelser fordi de er sikker på at det ville gjøre dem usårbar og mer tilpasningsdyktig til livet. Men faktisk hjertet av Kota veldig følsom, og den viktigste grunnen for sin suksess i samfunnet - ikke i en god utdannelse eller slag, og en oppriktig interesse for menneskene rundt dem.
 Det er en eldgammel tro at hekser slå inn katter. Faktisk ble i middelalderen katter brent levende, og anklager konspirere med djevelen. I japansk tradisjon er også demonisk skapning som besitter overnaturlige krefter, og noen ganger har en vampyr.
 I Kina, til tross for ikke altfor flatterende til Cat holdning, tror fortsatt på muligheten av dyret for å utvise (scatter) onde ånder.
 Og fortsatt katten, kanin eller hare er forbundet med onde ånder. Men kanskje så dårlig rykte ikke fortjent.
 Gud, mann eller magiker, men i lys av Kota noe mystisk. Enten det er en kanin eller katt, kan deres tilsynelatende hjelpeløshet, svakhet og mykhet lett bli forvandlet til en svært farlig kraft
 Til tross for de negative assosiasjoner, disse dyrene gi mennesker født i året under sine regi, for det meste positive egenskaper.

 CAT-folk. Karakteristisk


 Katter skiller seg ikke desperat mot, og under farlige situasjoner eller voldelige konflikter foretrekker å sitte i sikkerhet, for ikke å engasjere seg i diskusjonen.
 I den avslappede atmosfæren Keith er aktiv og hardt arbeide, dessuten sender han villig til planen ikke søker å eliminere en konkurrent til enhver pris og ikke klage til den ensformige arbeidet.
 Selv med de verste fiender Keith ulastelig høflig, men å være en ganske utspekulert, er han helt i stand til å hevne fornærmelsen andres hender.
 Katter er ekstremt følsom, men de er veldig lett å falle i kjærlighet, å være trofast. I tillegg er Keith ikke tilbøyelig til å stole på noen, ikke engang din partner, og familiemedlemmer seg meget tøft løp. Etter å ha bestemt seg på en roman med en katt, husk at det er ekstremt følsom for kritikk. Hvis noen kommentarer anses din taktløs, kan Keith ikke bare bryte forholdet, men prøver å ta hevn.
 Katt elsker kvinner kan forføre ord. Mens det er alltid en masse ord, men små ting. Personlighet-utrolig rolig og tydelig blahovospytannoy. Faktisk, oppdager han kvaliteter med stålnerver som kan spille noen rolle - ydmykhet, mildhet, entusiasme.
 I økonomiske termer, denne mannen alltid glad. Han er smart i næringslivet, og den som signerer en kontrakt med ham, ville ikke gjøre en feil.
 Dette er en god gambler, han gave å handle. Som en forretningsmann veldig glad katt. Alle katter - gode finansmenn. Oh, og alle transaksjoner knyttet til penger, de er vellykket. Vi kan si at de "lukter" i den virkelige gunstig effekt. Dette er en farlig konkurrent og gode samarbeidspartnere. Yrker hvor kattene vil lykkes, advokat, diplomat, selger, eier av antikvitetsbutikk. Keith kan velge diplomatisk karriere, forutsatt at hans liv vil gjennomgå risiko.
 En slik person er i stand til å nøye og smart å velge riktig tid, hardt arbeid til sin fordel. Og, til slutt, virkelig oppnår det sitt mål.

 Cat Woman. Karakteristisk


 Kvinner katter har en tendens til å ha en melankolsk temperament, noe som gir dem en spesiell sjarm. Dette er en av de viktigste trumfkort.
 Katter er veldig drømmende. Noen ganger er de så oppslukt i sine drømmer, fjerner det dem fra virkeligheten.
 En kvinne av dette skiltet kan skinne i alle aktiviteter som krever smak og gjestfrihet. Politikk eller
 diplomat måtte velge en kone, født i Year of the Cat - både sekulære og beskjeden, hun skal være hans perfekte partner.
 Hennes oppførsel oppfyller alle standarder for sosialt liv. En hunnkatt kan lære noen ting dypt, forfølger bare ett mål - å skinne, og det kan ikke vite noe om andre mer viktige ting.
 For Cat familien er ikke viktig, kan det lett en del med sine kjære for venner eller elsket.
 Mors instinkt av dette skiltet er ikke veldig markert, men en hunnkatt alltid gjør sin plikt.

 Variety Cat


 Metallisk Cat (1951, 2011, 2071)
 Vann Cat (1903, 1963, 2023)
 Wooden Cat (1915, 1975, 2035)
 Brann Cat (1927, 1987, 2047)
 Earthen Keith (1939, 1999, 2059)

 Født i Year of the Cat


 Epikur, Walter Scott, Robert Owen, Vasily Zhukovsky, Jozef Pilsudski, Josef Stalin, Boris Savinkov, William Harriman, Leo Dovatora Igor Kurchatov, Albert Einstein, Andrei Grechko, Ilya Ehrenburg, Sergey Vavilov, Julius Rayzman, Michael Svetlov, Konstantin Simonov, Julius Fučík.  
Яндекс.Метрика