Scorpio. Kjennetegn på Scorpio

 Scorpio (24 oktober til 22 november)

 Planet Scorpion


 Scorpion nedlatende Mars og Pluto. Over to Scorpion dominere som Mars erotikk og aggresjon. Pluto, på den tiden av det gamle Roma er kjent som guden for underverden, sammen med Mars Skorpionen gir enorm kraft og stakk til hemmelig kunnskap. Tandem disse planetene gir en person en følelse av formål og innsikt.
 Scorpions blomstre humør av andre. De er utstyrt med innsikt, nysgjerrighet og ikke redd for noe i verden. En totalt tap i dag - bare en sjanse til å vinne i morgen.

 Elementet av Scorpion


 Skorpionen - et tegn på vann. Født under tegnet av Scorpio emosjonelle, men liker ikke å sette den av. Skorpionen trykt følelser skjult dypt inne. Disse menneskene er smart, følsom og alltid klar til å kommunisere.
 Skorpioner evne til å se essensen av ting blir noen ganger en forbannelse: de kan blåse liten begivenhet å episke proporsjoner.
 Et karakteristisk trekk ved Scorpions - Muligheten til å konsekvent tåle testen:. Fysisk smerte, fattigdom, latterliggjøring, og så videre P., Fordi de er dypt overbevist om seier, evnen til å overvinne. Denne heroiske personlighet. Han forakter død og fare.
 Skorpionen verdig, og ingenting vil endre sin oppfatning av seg selv. Skorpionen kan styre din karakter.
 De kan gi inntrykk av myke og naive mennesker. Bilder ikke handler om dem, de er likegyldige til å rose, i hvert fall utad.
 De trenger ikke å høre noens mening om sine andres feil. De selv vet alt. Vil være i stand til å komme inn i sjelen din mens rester uidentifisert.
 Spør aldri sine meninger om deg fordi du vil høre den nakne sannhet, og at du kanskje ikke liker. De flatere aldri. Men hvis du sier fin - er det helt ærlig.
 Dette er en modig og modige mennesker. Skorpionen sjelden noe - noe eller noen er redd. Commander Scorpio uten å trekke seg, leder sine tropper i kamp, ​​og Scorpio-brannen ikke nøl med å ofre seg for å oppdra barnet fra brannen. Selv fiender respektert Skorpionen og svarer godt til det.
 Denne lojale venner. For man kan gå for mye. De vil aldri glemme din godhet eller gave, men bare huske de gode og klagemål eller bilde. Og vanligvis grundig utpeke sin hevn.
 For Skorpionen arbeid er viktig. Han liker ikke hardt fysisk arbeid, men har en utrolig evne til å fokusere, livlig fantasi, mot og oppfinnsomhet - kvaliteter som vanligvis føre til suksess. Det er veldig praktisk i økonomiske saker i forhold til penger, ikke bruke det.
 Ulempen med det er at det umiddelbart griper problemet og deretter glemme det. På grunn av dette er det ofte ikke er løst før slutten.
 Skorpionen har en forbløffende evne til å forutse meningerOg hendelser i livet til sine kjære. Han vil forstå humøret og hjelp i vanskelige tider. Men rastochayte ham komplimenter, være forsiktig så han. Men ikke prøv og liksom fange den, det ville være for kostbart.
 Scorpions er vanligvis meget god fysikk og helse. Sap gitt til det av natur, er enorme. Representanter for dette skiltet sjelden bli syk, men når sykdommen overgår dem, så det blir vanskelig. Hvis vi Skorpionen syk, han trenger en lang hvile og omsorg for sine kjære.
 De er alltid klar over sin sykdom enn legene som behandler dem, og er i stand til å regenerere. Ofte etter en kompleks operasjon på kort sikt Skorpionen stiger til føttene. Det antas at denne evnen hadde Grigory Rasputin.
 Sårbarheter - Nese, hals, hjerte, rygg, ben, noen ganger sirkulasjonssystemet, som fører til åreknuter.
 I helse påvirker av Scorpio tristhet eller hardt arbeid. Men han kan gjenopprette sin helse hvis dette setter et mål. Helse Skorpionen er helt i hans makt. Det kan ødelegge seg triste og onde tanker og mangel på respekt for fare og helbrede innsamlet vilje i en knyttneve.
 Hvis Skorpionen i idretten, er det ofte forfulgt skade. De bør unngå brann, eksplosjoner, stråling.
 Skorpionen vanligvis vellykket forfremmet tjenesten, uten å vente på oppmuntring, og alltid vet hva han søker. Han vil gå til hans mål, noe som ville hindrene sto foran ham.
 Skorpioner elsker et hus hygge. De er veldig knyttet til familie, kjærlighet og beskytte de svake barn.
 En av de mest utrolige ting i astrologi - hva en familie for et år eller to før fødselen av Scorpio eller kort tid etter hans fødsel alltid noen dør. Men før han døde Scorpio vanligvis et år eller et år etter hans død, hans familie alltid noen født. Det skjer nesten alltid. Når
 Skorpionen er en annen verden, frigjøres energi så mye at det varer for livet av den nye skapningen.
 Mest verdighet født under tegnet av Scorpio - deres engasjement, lidenskap og engasjement. Skorpionen kan gjøre nesten alt egentlig ønsker å oppnå. Han klarer nesten alt uten problemer. Det er mer som flaks enn en manifestasjon av egen fri vilje. Han gir aldri opp, og det er derfor det er vanligvis ikke i stand til å håndtere enhver jobb.

 Scorpion-mann


 Mann Scorpio - en lidenskapelig og ambisiøs. Disse kvalitetene føre til ustabilitet i hans liv. Faktisk setter han stabilitet, men ønsket alltid noe å forbedre og endre fører til sitt misbruk.
 Bygge et familieliv med Scorpio - er ikke lett. Hvis du er redd for hver manifestasjon av sterke følelser, er en slik mann ikke for deg. Skorpionen er lidenskapelig i alt, selv inntrykk av rettigheter, lik og fredelig. De synes holodnovatыmy, rolig, men de har en lys lidenskapelig natur. Skorpionen rolig bare i utseende, i hans hjerte raste alvorlige lidenskaper, og hans kalde beherskelse skjuler vulkan av følelser.
 Scorpio, hvis omstendighetene er formet slik at ekteskapet ikke kan konkludere, vil elske hans utvalgte er sterkere og mykere enn kone eller mann. Han lytter bare til sitt hjerte.
 Hans karakter er like forskjellig sjarm og styrke. Han masse energi som han kaster ut i verdensrommet. Sin energi-feltet er så stort at magnetisme er følte nesten fysisk.
 Det er visse regler for å ville forholde seg til Scorpio. Først behandle det seriøst. Han er følsom for den viste hensyn til den. Uansett Scorpio sa, har ikke noe imot det altfor kraftig. Selv om dette ikke betyr at det må være enig i alt. For det andre, husk at Scorpio så velutviklet intuisjon at det grenser til det overnaturlige, og det er i stand til å trenge gjennom dine tanker.
 Skorpionen er mer enn rimelig. Dette er en dypt filosofisk natur, interessert i livets mysterier og kommer nær svarene. Født under dette tegnet er helt alvorlig om å forstå menneskets natur. For Skorpioner er det ingen guff, tvert imot, de er interessert i alvorlige problemer, avslører hemmelighetene skjult i dem. Nysgjerrighet Skorpioner på ubestemt tid, og sannsynligvis fordi de gjør gode forskere. De elsker å utforske alt nøye, så de vet hvordan å komme til bunns i ting. Dette bidrar utvilsomt opptatt av intuisjon iboende hos folk av dette skiltet.
 Scorpion er vanligvis vanskelig å endre sine synspunkter, slik at det neppe er tilpasset den nye situasjonen.
 Skorpionen er tvetydig. Han er unnvikende, uforutsigbar, nesten ingen forsøk på å selvkontroll. Den kombinerer intelligens og lidenskap. Intelligens og følelser lede dem likt. I Skorpionen perfekt balansert sinn og følelser.
 Scorpions sjelden smilende, men alltid oppriktig.
 Scorpion er ikke komfortabel i en koselig setting. Han er vel der har venner der det er grunnlag for utveksling og rekreasjon. Det er skorpioner som kan vanligvis leve uten noen trøst, men den sanne natur av merket - sensualitet. Det ligger til redundans i alt - mat, alkohol, kjærlighet.
 Dessverre viser Scorpio ofte en tendens til alkoholisme eller narkotika. Men det er lettere enn andre for å takle disse avhengighet fordi det ekstraordinære viljestyrke og dedikasjon.
 Disse mennene eksplosive temperament som kan forårsake sår for livet. Skorpionen alltid vinne. I sin omgang med personene det er elementer av kamp og konkurranse. Noen ganger han selv er i stand til vold. Han lett nazhyvaye fiender, og de skal frykte ham, i enhver konflikt er en farlig motstander. Han yarosten, fokusert og sta.
 Overfor utfordringen, Skorpionen er klar til å kjempe til døden. I argument sette han på spill alt han trenger eller total seier eller absolutt nederlag.
 Når han skuffet, vil du ikke se følelser på ansiktet hans, han styrer seg selv veldig godt. Men det er ute av balanse, og forkaster svakhet i andre.
 Ditt omdømme må være perfekt. Han tolererer ikke noe billig og meningsløs, til tross for sin eksotiske natur. Spør alltid hans råd. Støtter alle hans plan. Skorpionen liker ikke når utfordret hans syn, og kan godta bare mindre endringer. Frontkollisjon med det kan føre til katastrofe. Har aldri til å gjøre det du ikke liker Scorpion. Du må møte rundt for å holde ham nivå relasjoner. Kommer fra det faktum at Scorpio vet alt bedre enn noen: den eneste måten du vil oppnå sin favør.
 Han spiller ingen rolle hva andre synes om ham. Smiger og komplimenter forlate ham likegyldig: det trenger ikke andres vurderinger. Når du foretar en beslutning, vil han ikke vurdere andres meninger. Skorpionen oppgir ikke motivene som guidet i sitt arbeid.
 Han sjelden tilbøyelig til å misunne og selvmedlidenhet. Hans tiltrekke hemmeligheter, mysterier, vil han ikke gå glipp av noen av dem.
 Han har meget høy standard, og han nøye velger sine venner. Han ønsker ikke å være avhengig av hvem som helst, men han trenger noen å lene seg på.
 I samfunnet kan den fortelle deg noe lite flatterende eksempel, du tykk eller dum. Dette er en av attraksjonene. Ikke forvent ham noen komplimenter om utseende og klær, så det er ganske grei, og selv tilbøyelig til å le av dine funksjonshemninger.
 Det er ikke Imponer dine tårer og bebreidelser. I familielivet Scorpio raskt vil du vite hvem Mr. og ikke prøve å argumentere med ham eller spesifisere hva du skal gjøre.
 Men å være gift Skorpionen, vil du føle deg som en steinmur, med mindre du velger å flørte med noen våkner det sjalusi.
 Han er krevende og streng far, men elsker barn ekte kjærlighet. Hans barn vil ikke være i stand til å bli lat og ulydig. Det vil lære dem å respektere seg selv, for å venne uavhengighet.
 Skorpionen aldri tillate henne å diktere sin vilje. Men hans kone, som forstår det, vil han være trofast, mild og hensynsfull. Ikke prøv å motstå mannen hvis han bestemte seg for at han trenger deg, han fortsatt zahypnotyzyruet deg.

 Scorpio kvinnelig


 Skorpionen kvinne er bedre tilpasset det nye miljøet enn mennesker. Det er lettere og mindre vant søker å gjenskape alt på egen hånd.
 Det er attraktivt, stolt og helt trygg. Bare helt likegyldig til sex mann ikke svare på lidenskapen i hennes øyne og stemme. Hennes energi er nok for noen kvinner. Hun elsker å fungere godt, og veldig gøy.
 Scorpio kvinne ser ned på kvinner som udovolstvuyutsya rolle bare milde kvinne og mor. Men hun er i stand til å kontrollere sitt ønske om å dominere, utmerket skuespill som en feminin skapelse og forstår at du har i tankene. Derfor bør du ikke spille med det. Hvis du har alvorlige intensjoner, ikke kast bort tid på tom frieri, så det ser du gjennom.
 Det er verdt det å ta en nærmere titt inn i øynene til mannen, som han straks snur zahypnotyzyrovannыm, hennes glatte og forførende gangart. Hans valgt det ser på en gang ved å skille det noen sjette sans, og hun liker bare sterk, vakker, intelligent og modig. I menn, betyr det ikke gjenkjenne svakhet. Hun trenger en ambisiøs og modig mann. Han må være sterk, modig, ser bedre enn andre, og besitte bemerkelsesverdig intelligens.
 Med det, må du være på vakt. Dette er en ekte femme fatale som kan skjule sin natur av en sjarmerende smil, gode manerer, rolig stemme.
 Hun kan hate så mye, men så mye kan og kjærlighet. Det har nesten magiske krefter og så smart bruker dette som noen ganger synes en heks. Den er utstyrt med en skarp hjerne og en fantastisk intuisjon. Altfor kritisk, det setter folk studere lenge før de slipper inn i livet ditt. Hun stirrer dypt inn i mennesket, mens resterende ugjennomtrengelig for det. Sin sanne natur er ikke lett å forstå, og det kan alltid forbli et mysterium for andre.
 Inne det brenner med lidenskap, som holdes under kontroll. Lidenskap er til stede i alle sine gjerninger og handlinger. Du kan ikke forestille henne likegyldig. Men oppdager hun en kald holdning til fremmede.
 Hun liker sjelden eller ikke liker noe, før eller helt avvist eller elsker. Dette er utad rolig.
 Hun har mange dyder, men kan være alvorlige funksjonshemminger. Siden hun har ingen frykt, kan lidenskap for det ukjente og hemmelig kunnskap gjør det for langt. Men typisk Scorpio kvinne er alltid sterk og ren. Det har mye å oppleve i livet og berike sin kunnskap og erfaring.
 Hun liker å lytte til andres hemmeligheter, men hun vil ikke tilstå til noen. Ikke forsøk å søke ut noe i det. Det er ting som hun vil aldri fortelle.
 Det er sant for dem som tror og så sterk som fortjener oppmerksomhet og respekt. Men det er ikke svak mottar selv ser.
 Verdighet, som hun holder i forholdet, noen ganger gjør det litt reservert. Til en viss grad er sant. Det opprettholder sin kastesystemet, som er mer uttalt enn i andre kvinner.
 Alle Skorpioner er veldig selektiv om vennskap. Når det vil holde i en mannsalder, men vil fryse forholdet til små og uinteressante mennesker.
 Woman Skorpionen liker å insistere på hans, hennes mangel på tålmodighet og ydmykhet for egne formål. Alle hennes handlinger nøye planlagt. Det har stor besluttsomhet og fasthet som hjalp henne å overvinne mange fristelser, for eksempel mottakelighet for alkohol, narkotika, depresjon.
 Det dypt emosjonell, følsom og lidenskapelig forpliktet til en som elsker. Hun er klar for store ofre for å virkelig bundet en. Hvis folk går for å møte henne, vil hun bo hos ham for alltid. For elskeren kan hun ofre karrieren. Hun vil kjempe med deg alene, men sterkt forsvare offentlig. Din lykke for henne i første omgang. Det vil tålmodig hjelpe deg i alle ting, ikke Noah og klager ikke.
 Imidlertid er det svært mistenkelig, selv når det ikke er noen grunn. Sjalusi - dens viktigste ulempen. Og hennes sjalusi kjenner ingen grenser, samt zlopam'yatnist. Hun mistenker lumske fiender der de ikke eksisterer og kan ikke eksistere.
 Skorpionen som ingen er utsatt for ekstreme. Dette er en formidabel kvinne. Hun elsker makt. Kanskje eieren, men ingen vil anse seg eiendommen. Og hvis frustrerende det kan være hevngjerrig og destruktiv. Når hun innser at hun forrådt, vil det bli en meget farlig fiende og vil stoppe på noe for å hevne de som ikke lever opp sin tillit. Men det gjorde hun ikke bare prøve å lære den skyldige, og å ydmyke og knuse den. Hvis ditt forsvar er et svakt punkt, vil den finne det. Tvister med det vil alltid være høye toner. Siden tvisten er alltid med å bli vinneren. Så det siste ordet bør forbli på det.
 Imidlertid vil det huske de gode tingene du har gjort det, og som svar på belønne din godhet med godhet to ganger.
 Det vil forbli i ditt hjerte for en levetid. Du må tilpasse seg sin natur. Hvis du ønsker å fortsette med det, må du ta det for hva det er. Men nei han er ikke fra kvinne Scorpio.
 Kvinner Skorpioner elsker sine hus, der det er renhet, smak og komfort. Generelt rengjøring henne ikke noe problem. Det noen ganger sløsende, noen ganger smålig gjerrig, men elsker luksus og komfort. Penger levere hennes nytelse. Sin prestisje omsorg, fordi hun ikke liker mangel på penger.
 Barna kan mangle ømhet. Det vil imidlertid lære dem mot, men kan blindt behandle sine mangler.

 Interoperabilitet


 SCORPIO - ARIES
 Væren for frihetselskende for sjalu Scorpio. Både egoistisk, egoistisk og dynamisk. Det kan være en sterk gjensidig tiltrekning, men individualisme plantet dem i forskjellige retninger. Kort kommunikasjon, ulik ekteskap.
 SCORPIO - Taurus
 Scorpio - en utrettelig arbeider. Det er klokt og sparsommelig. Tyren liker å bruke penger lettsindig. Begge - kapteiner sta og har en tendens til å dominere. Ekteskapet er svært tvilsomt.
 SCORPIO - TWINS
 Tvillinger sett alt for lett for påståelig Scorpio. Skorpionen er målrettet, Gemini volatile, utsatt for svingninger. Skjeve forholdet, ekteskap vanskelig.
 SCORPIO - KREFT
 Lidenskap er i Skorpionen Cancer responsive partner. Fysisk kompatibilitet bidrar til å redusere friksjonen som oppstår på grunn av sjalusi, noe som påvirker begge. Den mest sannsynlige harmonisk forening av kraft og beskyttelse. Mulig utmerket ekteskap.
 SCORPIO - LEO
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


   
Яндекс.Метрика