Serving nyttår bord


 Innhold:
 •  Duk og servietter
 •  Stearinlys
 •  Servise
 •  Bestikk
 •  Briller og glass
 •  Mat og drikke


 •  2015 på den østlige kalender - år Blå Wooden Goat (sau). Feire nyttår i den beste familien, fordi geit (sau) liker tradisjon - kjærlighet, glede, god humor, vil humor være dine følgesvenner for hele året. Tilgi andre, slektninger kjærlighet og omsorg, varme og glede til alt dette tilbake til deg tidobbelt!
   Vi ønsket å gjøre denne fantastiske kvelden alt var fantastisk, uvanlig og litt magisk. Og gjøre slike notater i nyttårshelgen vil hjelpe servering bord, som, til tross for sin tradisjonelle karakter kan være original, hvis du følger kanonene av den østlige kalender.

   Duk og servietter


  Serving nyttår bord

   Duk - er at "hvite ark", som er skrevet all kulinarisk-juleevangeliet. Geit gunstig reagerer på tilstedeværelsen på duker, servietter eller kjøkkenutstyr blå, grønn, grå og svart. For eksempel, ser flott ut på bordet stor grønn duk, og på toppen av det - en annen, mindre, men fargerike.
   Du kan legge en duk på frynse stripete skinnende folie eller dekorere det med snøflak, buer eller serpentin.
   Uvanlig attraktivt og vil se på glass klut, slo i midten av bordet, som kan plasseres i en vakker silkeskjerf, placer gull konfetti eller collage.
   Hvis du ikke har farget duk, deretter den tradisjonelle hvite, godt strykes, vil det være hensiktsmessig. Men ikke glem at duk og servietter bør være samme farge eller samme vev.
   Du kan plukke opp en hvit duk gule, grønne eller røde servietter gjort på enhetene de legger bordet munterhet. I vev servietter på bordet bør være laget av papir. Selge ankomme før ferien servietter spesielt innredet i en julegave tema. De er vanligvis plassert i salfetnytsu og stoff servietter, kan vakkert bundet bånd, serpentin eller regn dekomponeres i snack plater. Flott utseende servietter settes inn spesiell ring. Hvis disse ringene du ikke, bruk deretter vanlig gardin, eller lage dem selv med kobbertråd, perler tredd på det.

   Stearinlys


  Serving nyttår bord
   Lys for det nye året
   Bordsetting for New Godnje komplett uten lys. Duftende stearinlys på bordet er bedre å ikke, kan de lyse opp på sokkelen, vinduskarmen eller salongbord. Men lysene på høy kandelaber passe inn serverer veldig harmonisk. Opprinnelig vil se romantisk og en glassbolle eller vase med vann og flytende det i ett eller flere lys, spesielt hvis vannet helle gullstjerner, fargerike perler eller dekorative steiner.
   En annen versjon av sangen fra stearinlys trenger ikke noen av lysestaker eller vaser. Du kan gjøre den vanlige plate, du trenger bare å velge ponaryadnee. Lys for en slik sammensetning, fortrinnsvis lange og tynne, for å styrke dem på en plate med smeltet voks. Blant dem kan vi konkludere med grankvister, lyng, små juledekorasjoner, buer, kjegler.

   Servise


  Serving nyttår bord
   Retter for nyttårsbord
   Servise for det nye året - er dette tilfelle når skapet fjernes seremoniell tjeneste, vanligvis arvet fra sin bestemor eller donert til bryllupet. Betydningen av det øyeblikk avhenger av frekvensen for bruk av tjenesten. Hvis du får det en gang eller to ganger i året - er ikke at mirakler?
   Først på bordet lagt stor flat plate i en avstand av minst to meter fra hverandre, de - snack mindre. Før disse platene og sette en liten bit venstre - Pyrizhkova.

   Bestikk


  Serving nyttår bord

   Hvis du kommer til å legge på bordet flere enheter, så du trenger for å sette dem i prioritert rekkefølge innlevering retter. Jo før måltidet blir servert, jo lenger fra platen må være instrumentet. Du kan legge på bordet er tre typer gafler: standard for fisk og til dessert, men definitivt opp og tenner igjen på platene.
   Fisk gaffel med fire utstikkerne er forskjellig fra den konvensjonelle oppfatning at det er litt mindre kjøtt, mer bred, med korte tenner og et dypt kutt i midten, eller har ikke fire, men tre tenner. Dessert gaffel minste størrelsen.
   Kniver er plassert til høyre side skjerpet blad til plate. Fisken enn forskjellig fra den vanlige form. Han forkortet, bredt blad formet blad, egnet for å skille bein. Dessert kniv og gaffel som - den minste i størrelse.
   For hver salat servert på et bord i den generelle potten, må du legge spesiell gaffel og skje salat for utvidelse, minst - ordinært skje til en vase med kaviar - skjeen som et blad for kake - kniv og slikkepott for ekspansjon.

   Briller og glass


  Serving nyttår bord

   Før platen og litt til høyre briller og briller arrangert. Du kan gjøre det i en halvsirkel på en linje eller litt på skrå. De er plassert i følgende rekkefølge av plater: et glass vann, champagne, rødvin, hvitvin, et glass konjakk, et glass vodka. Ikke legger mye av briller, men de som er ment for eksisterende drinker.
   Å bringe et snev av originalitet kan kanten briller for brus dukkert i sitronsaft eller sirup farge og deretter i sukker. På kanten av glasset vil være "frost" som ser vakkert og uvanlig. Med en rik fantasi du sannsynligvis allerede høre "klirr av briller, og de - punch, sirup, punsj og balsam!"

   Mat og drikke


  Serving nyttår bord

   Hoved drikke i det nye året - en Champagne. Etter reglene for etikette Champagne serveres i en sølv eller nykelyrovannom bøtte med is. I alle fall bør det være godt avkjølt.
   Drinker er ordnet langs den sentrale linjen i tabellen jevnt utover. Alle flasker må leveres på bordet åpen. Et unntak er Champagne. Åpne det må være forsiktig på ingen måte pre-risting, fordi kork fluer i en hastighet på 13 meter per sekund, og ekkel ulykke som natt ingen trenger!
   Tallerkener, salatboller og vaser med nyttår salater og snacks er arrangert i midten av bordet, stor - i midten, mindre - rundt kantene. Plasser serviset slik at gjestene var komfortable de får til det store bordet er bedre å sette alt i dobbel mengde.
   Opprette Serving nyttår design, husk at alt skal være ikke bare vakker, men også praktisk for gjester takk uttalen toast elskerinne av huset!
   Godt Nyttår 2015! Lykke til deg!  
  Nyttige tips for nybegynnere fotograferNyttige tips for studenter beundret bilder
  Her er noen tips som vil tillate deg å unngå de feilene som nybegynnere ofte gjør fotografer. Spesielt hvis du kommer til å fortsette å publisere sine bilder på nettet, disse tipsene vil du kunne ikke være mer nyttig.
  Fotografering
  Så, Photography. Selvfølgelig, alle disse tipsene, kan du få hvis deres første presentasjon av nettet og få dusinvis av kritiske vurderinger. Men enn lære av sine feil, de bedre ikke gjøre. Eksempler på de vanligste feilene som nybegynnere gjør fotografer. Så du vil være lettere å forstå hva som er rett og rettferdig hvordan du tar bilder for å unngå slike situasjoner.
  Zavala bildet til venstre eller høyre. Denne feilen kan lett fjernes ved hjelp av en grafikk program. I den vil du trenger for å aktivere rutenett eller guide linjer som du vil justere bildet ditt. Som en grunnleggende guide på bildet horisonten er vanligvis tatt i et bilde eller en vertikal linje som går gjennom sentrum av bildet.
  Uklart. Anlegget, som ligger i hjertet av bilder er alltid skarp. For eksempel, gjør portrettet av de mest særpregede menneskelige øyet, og landskapsbilder ikke for skarpe objekter som er i forgrunnen.
  Peresvetы og fall i mørket. For perfekte bilder trenger ikke å være helt hvite eller svarte områder, selvfølgelig, hvis det ikke var så ment.
  Støy. Dersom bildet er tenne eller svikt i mørket, da skuddet kan kastes. Men dette kan ikke hastverk hvis det er en veiviser som Photoshop. Trenger bare å bruke filteret «Shadow / Highlight». Bruk denne effekten med den ytterste forsiktighet. Det faktum at selv å bli kvitt disse feilene kan fås lyder som vises som liten farget sand.
  Gradient. Hvis himmelen i fotografiet kom fra støy, kan de fjernes ved hjelp av forskjellige filtre. Hovedproblemet her er å hindre utseendet på striper på faste steder, eller på et annet område av bildet, slik at de vil se mye verre enn den opprinnelige versjonen.
  Horizon midten. Problemet ligger i utformingen av bildet, og den grunnleggende regelen er at de viktigste gjenstander av bildene ble skutt nær grensen.
  Parallelle linjer. Nær grensen av rammen bør ikke være parallell til disse grenselinjer, som de i stor grad redusere kvaliteten av de resulterende fotografiene.
  Avkuttet figur. Alltid ta hensyn til det faktum at bildet var halvt menneske. Dersom full-lengde portrett, bør de ikke omskjære føtter eller hender. Hvis det er et nærbilde portrett, omskjæring utført som følger: hånd kutt på skulderen, ben - lår. Over det sentrale objektet skal alltid være bilder liten plass.
  Blitshodet på. Portretter bedre til å skyte uten blits. For dette formålet, reflektorer, diffusorer eller skjermer. Hvis du har slikt utstyr ikke er tilgjengelig, portrett shoot dagen i et lyst rom når solen gikk bak en sky. Når du tar portrettbilder, prøv å gjøre lyset faller på ansiktet streket volumet, men huden ble observert skygger, refleksjoner, spesielt levende.
  Det er noen feil uerfarne fotografer som du trenger å vite for å ikke fornærme mot dem som ville se på disse bildene.
  Ikke publiser bilder til dette uten å tenke at de kan utløse følelser hos dem som vil se dem. De fleste følelser han ikke ville være de du har.
  Trenger ikke å være i bildet for mange objekter, som plassen vil rynkete.
  Husk denne regelen: den menneskelige hjerne kan samtidig aksepterer opp til 4 grafikk - Bruk dette når du oppretter bilder.
  Hovedelementene i sammensetningen bildet skal alltid være i den sentrale delen. Du trenger ikke å plassere dem i hjørnene av bildet.
  Den sentrale objektet må være godt synlig selv når hoved bakgrunn er preget av en overflod av blomster.
  Mot et bakteppe av byens arkitektur er ikke verdt å gjøre portrettbilder - de vil se bare latterlig.
  På Internett er det best å plassere disse bildene som kan passe i nettleservinduet som i sin lengde og bredde.
  Fargevalget på bildet skal være i harmoni med den sentrale objekt, vil det ikke altfor fargerike bilder.
  Hvis du har mulighet til å lage et bilde som ikke har å håndtere programmet redaktør, sørg for å gjøre det, som den grunnleggende kvalitet kunstfotografi - ektheten. Husk dette.
  Ikke skyt hvis du ikke vet nøyaktig hvorfor de gjør.
  Men alt som er i spørsmålet - det er bare råd som kan og bør bryte. Det viktigste i strid med disse grunnleggende reglene - denne bevisstheten, at du bør helt forstår hva det er du gjør. En annen forbeholdet er at betrakteren forstår hva du har gjort det, og ikke noe annet.
  Nå slår vi til videoen. Her er et grunnleggende element i rammen.
  En ramme - det er det du tok mellom to klikk «Rec». Når du vil bygge en ramme, må du følge noen grunnleggende regler.  
  Яндекс.Метрика