Sjarmerende tips feng shui for å tiltrekke seg penger

 Feng Shui farger vårt daglige liv til glede, til skjønnheten av hva vi opplevde i barndommen, slik som å våkne i løpet av fjær, varmt teppe tidlig nyttårs morgen med den beste utsikten over gaver som Bestefar Frost setter oss under en fluffy grønt tre. Eller feng shui kan sammenlignes med de rørende spennende, fornøyelige stunder, når vi følte først sin mor - når våre bare født, lille baby leger først brukt til brystet
 Etter din mening, hvorfor fans av denne utrolig klok orientalsk kunst hvert år blir mer og mer, og dessuten denne bølgen av kjærlighet sprer seg rundt om i verden? Selvfølgelig er det alltid jungeltelegrafen når man fanget fans Feng Shui sender informasjon om sin bemerkelsesverdige resultatene av sin kjæreste, og at bruk av kanonene av Feng Shui, oppnår også gode resultater, og deretter delt dem med venner, og dette Feng Shuya sirkel, som sirkler på vannet, vokser mer og mer.
 Oppgaven med feng shui - Øke maksimal kvalitet virkningen av verden (hjemme, på arbeidsplassen, by, land, kontinent, planet, universet) per person. Vi alle vet det gamle ordtaket om at folk hjemme og vegger hjelpe. Den som første gang denne ideen var klar over virkningen av å bygge energi per person. Og her er en annen kinesisk sier glade mennesker lever i lykkelige familier. Og folk er alltid tiltrukket av huset, som han fortjente. Tenk om disse ordene.
 Det finnes mange teknikker, metoder, veier og skoler av Feng Shui. Og de gamle formler lagres ofte "mysterium." Mange Masters of Feng Shui hemmeligheter nidkjært bevare sin kunst og sjelden enige om å dele dem med noen. Disse hemmelighetene er kalt "åndelig kung fu" og vanligvis Wizards formidle deres eneste elskede disipler.
 Så etter disse optimistiske holdninger foreslår at du tips feng shui for å tiltrekke seg penger.

 Tegne på hånden med et dollartegn


 Jeg ønsker å dele med deg en rask effektiv ritual for å tiltrekke seg penger. Dette er en moderne tolkning av gamle taoistiske ritual populære, som er å skrive ordet "Fook" (flaks) på håndflaten hans.
 Jeg anbefaler til deg innen 15 dager fra den rød penn (markør) trekke på høyre håndflate dollartegn, og det er viktig å begynne å gjøre det på dagen av nymånen. For eksempel, i 2009, den nye månen dager faller på: 26 January 25. februar, 26. mars 25. april den 24. mai 22 juni 22 July, 20 august 18 September 18. oktober, 16. november og 16. desember.
 Når malt dollar daglig oppdatere den inntil en måned begynner å avta. Tegning dollar, fokus på ideen om raske økonomiske helse, så du fyller malt tegn kreativ energi. Forresten, hvis noen ved et uhell trukket merker at dollar (som er sannsynlig), er det ikke nødvendig å forklare hvorfor du gjorde det. Du kan bare vitser som: "Og jeg forklarte i går datter ser ut som dollar" og så videre D..
 Tro meg, skulle vi bare starte ritualet som attraktive kontanttilbud og transaksjoner vil flyte som et overflødighetshorn. Prøv det og se selv.

 Numerological utvalg for å tiltrekke seg penger


 Så må du tegne en sirkel på et rødt papir (jeg håper du husker at fargeeffekt aktiverer noe). Formål: å tilnærme leiligheten til tallet "28", som ifølge kinesisk numerologi, tiltrekker penger fort.
 Tegn sirkler, plassere dem ved siden av hverandre i en sirkel; top gjøre mer. Bare 15 sirkler. Helt øverst og en stor sirkel du trenger å skrive din leilighet nummer - for eksempel, № 22. Nå, for å komme i mengden av 28-22 du trenger å legge til 6 er 22 + 6 = 28. Så, i andre 14 små skiver du trenger å taste inn nummeret " 6 ". Det er alt.
 Kanskje noen av dere et spørsmål: "Hva om min leilighet nummer mer enn 28? "Godt spørsmål. Svar: Hvis din leilighet nummer stiger 28 sifret antar du №156 deretter bør være å få antall sifre er en ensifret.
 Så: 1 + 5 + 6 = 12 = 1 + 2 = 3. Mer for å komme i mengden av 28 du trenger å legge 25. Så? Således, som i den første versjonen, den øverste og en stor sirkel inn leilighet nummer 156 og den andre 14 inn 25.
 Malt? Nå henger dette rød sirkel med tall på døren din. Og det vil innebære økonomisk makt. Min kjære, ikke glem at det er nødvendig med jevne mellomrom for å stryke din sirkel, sette strømtilkobling. Jeg håper ingen overraskelse, og hevdet at all materie - er levende og ikke levende - gjennomsyret av energi. Så gå for det!  
Gaver til foreldre på nyttårsaften 2015

 Julegaver 2015 - Year of the Goat, Sheep


 Gaver til foreldre nyttår 2015


 Når et barns foreldre kjærlig tilberedt gaver til oss Nyttår 2015. Hvert barn ventet på utbruddet av ferien, og holde pusten, fant under treet spesiell eske med julenissen. Foreldrene ga rørende gaver laget med sine egne hender. Disse gavene foreldre fortsatt som et vitnesbyrd om kjærlighet og oppmerksomhet for sine barn. Barna vokste opp, og presenterer nå til foreldre på nyttårs helt annerledes, men som i tidlig barndom de snakker om stor kjærlighet og takknemlighet overfor mammaer og pappaer.
 Nyttår er ferie som gjorde feiret i familiekretsen, når alle familiemedlemmene samles på ferie bordet, husk interessante historier, gjett jule ønsker og utvekslet gaver. Gaver unike i at det ikke bare hyggelig å få, men enda hyggeligere å gi. Nyttårs gave til foreldre vil være en av måtene å vise kjærlighet og respekt, som fedre og mødre mangler ofte sine allerede voksne barn, deres deltakelse og støtte. Det er viktig at alle gaver minne foreldre at de er elsket, verdsatt, huske.
 Eve er relevant for mange spørsmål som gir foreldre nyttår 2015 fordi du alltid ønsker å gjøre en spesiell gave som ville ha brakt glede og minner nok en gang om sin kjærlighet. Far og mor - folk spesielle i alles liv, slik at gaven skal være hensiktsmessig, bør det ikke være en "annen" tegn på oppmerksomhet, som er laget for å gi noe. Gaver til foreldre er å velge, gitt de mange nyanser, inkludert deres alder, hobbyer, interesser, vaner, ønsker og funksjoner.
 Hvis mor er glad i matlaging, maling, strikking, avlet planter, i dette tilfellet, det er stort omfang for fantasien, kan en gave velges i samsvar med den faktiske preferanser og hobbyer mamma. Kvinner kan abonnere på faglige publikasjoner, magasiner er nyttige for å ta og diversifisere sin underholdning. For de som liker å mate familien noe spesielt og deilig, kan du velge en gave elementer som vil tillate det å ikke skape kulinariske herligheter, men også i stor grad forenkle arbeidet hennes. Som nyttårs presentasjon kan heve moderne apparater, kan det være Trykkokere eller food prosessor. Slike gaver er ikke bare behagelig, men også nyttig.
 Mamma vil ikke være likegyldige til slike gaver som nye kluter, myke tepper, vakre gardiner og gardiner, pynteputer. Et godt valg kan være et sett av kosmetikk og parfyme, er det ønskelig å velge de merker som brukes av moren.
 Vår far er først og fremst menn som er interessert i teknologi, fiske, jakt, moderne gadgets. De fleste menn må ha en slags hobby, så hvis antar med en gave, kan du bringe stor glede til sin far. For ivrige fiskere ingenting bedre enn å få en gave nytt tilbehør til fiskestang satt for vinterfiske eller gummi båt for fiske i sommer. For pappaer jegere ideelle vil være gjenstand for jakt utstyr, termos sett med utstyr for jakt. Bilistene bør heve en gave presenterer noe relatert til hobbyen sin. Dette kan være et abonnement til en spesialisert magasinet dekker i sin nye bil, støvsuger.
 Menn som foretrekker å tilbringe tid hjemme, kan du gi din pyjamas, varm jakke, varer som vil gi komfort. Det er verdt å merke seg at mange eldre foreldre er nyttige og fine gaver for helse og komfort. Dessverre, ofte foreldre kan mangle den ene og den andre. For å fylle dette gapet, kan det nye året glede sine foreldre, noe som gir dem en moderne massasjestol, gyngestol, enkel fitness og massasje enheter for helsen.
 Ofte i voksen alder folk begynner å bli involvert i kunst, spesielt maleri. Gaver i form av reproduksjoner av malerier av kjente moderne kunstnere fra fortiden eller nødvendigvis vil glede foreldre og vil bli verdsatt. En slik gave vil ikke koste mye penger, men det vil definitivt være et utmerket alternativ for å komplettere interiøret i leiligheten eller huset.
 En god gave for det nye året 2015 vil være de tradisjonelle bøker, som de fortsatt er faste følgesvenner til mange mennesker. Funksjonen av en dag kan være svært forskjellige, valget vil avhenge av dine mammaer og pappaer. For tiden på salg er verdige verk, laget i premium versjon. Denne gaven vil være en verdig uttrykk for omsorg og oppmerksomhet til foreldre bokelskere. Du kan prøve å søke sjelden utgave, som ikke lenger er kommersielt tilgjengelig, og som lenge har ønsket å ha i samlingen din mor eller far. For å tilfredsstille sine foreldre trykt eksklusiv, bør jobbe hardt for å komme seg rundt alle bokhandlere, loppemarkeder og finne en som vil bringe glede til foreldre.
 For foreldre som jobber og strever for å leve et aktivt liv, for å holde seg à jour med hendelser kan gi en ny mobiltelefon, tablet PC, lommebøker, visittkort. Aktive pappa verk vil være glad for å få det nye året liste, bedriftskatalog. Mødre finne nye håndvesker, elegante sjal eller skjerf, hansker med fint skinn, moderne parasoller og annet tilbehør.
 Fortsetter temaet utvalg av gaver til den eldre generasjonen, er veldig vanskelig dette problemet. Ikke alle far som lenge har vært en bestefar kan gi skydive eller riding firemannsrom. En god gave til foreldre på nyåret vil fotobok. Vanligvis like før nyttårsfeiringen i fotomaysternyah vanligvis mye arbeid, så rekkefølgen av gaven bør begynne å tenke så snart som mulig. For å bestille fotobøker må plukke de mest interessante generelle bildet, tenk på teksten for hver side i boken, kan foreldre legge til bilder av sine barnebarn, søsken og venner. Selvfølgelig, vil tiden nødt til å tilbringe nok, men en slik gave vil gjøre et varig inntrykk og ble en av de mest originale og minneverdig. Et alternativ er å presentere det nye året som en gave ramme, med pre-nedlastede bilder.
 I dag mer og mer populære er gaver laget med sine egne hender, fordi å lage dem, setter vi all sin omsorg, kjærlighet og respekt. Gave til foreldre skapt sin egen, sikker på å bli verdsatt, selv om det ikke vil være svært vellykket. Slike gaver vil varme hjertet av elskede foreldre tillate dem å føle all den kjærlighet og omsorg for sine barn.
 Når valget av gave er løst, bør du plukke opp en liten souvenir med elskerinne 2015 - geit. Denne tematiske tilleggene bringe hell og lykke til sine eiere i det nye året, så sier den østlige tradisjon.  
Яндекс.Метрика