Sjokolade horoskop, eller velge en sjokolade på tegnet av dyrekretsen
 Med rette observert,
 når det gjelder sjokolade, er motstand meningsløs handling. Bedre å bare stille
 velg passende konfekteske, spør baugen på pakken gjort
 pokudryavee, betale for kjøpet i kontanter og gå med en gave i en omfavnelse.
 Sjokolade gave skal kjøpe nøye. Det ville synes at det som er grunnen? Og hva er. Valg av sjokolade - det
 ansvarlig, fine. Så vurdere dette subtilitet som matchende karakterer
 og typer sjokolade tegn astrologiske syklus.

 •  Væren vanligvis
   foretrekker sjokolade med krydder, en krydret aroma og blader
   bitter smak.

 •  Taurus -
   uforbederlig søt tann, velger du dem i sjokolade smak av barndommen - melk
   hasselnøtter eller pistasjenøtter med og nyte deres ekte glede.

 •  Gemini - deres
   mangefasetterte natur, så det beste alternativet for dem er assortert, hvordan kan
   flere arter i én pakke.

 •  Kreps - uansett
   ble ikke bar dine hummer, vil sjokolade med originale fyllinger bli evaluert på
   verdsatt. Flott alternativ til godteri utstoppede "drunken kirsebær"
   eller "amaretto" kan være et meieri eller Bitters-sjokolade med nøtter og karamell.

 •  Løver - som
   emballasje og sjokolade i seg selv bør føre til en følelse av luksus og høye priser
   en "buy" Leo og klapp shersttsi av hans arroganse.

 •  Virgin - praktisk
   og tørr, vil de ta imot en pakke fra en type av sjokolade, men en som har forårsaket
   følelsen forberedt for henne / ham.

 •  Balansere - det
   "Air" (hvis ikke fjollete) tegn ville være den beste sjokolade
   later en behagelig smak og lys som til naturen av Libra. Det er viktig at gaven var vakker, med
   fint utvalg av emballasje.

 •  Scorpions - dette
   skiltet vil være det beste dyreste sjokolade fylling med edle eller appelsinsmak.

 •  Skytten -
   plukke opp en pakke med "nostalgiske" notater og fyll den med hvite trøfler
   sjokolade, Skytten elsker alle originale.

 •  Capricorn - folk
   alvorlig. Pragmatikere, arbeidsnarkomane, alle tilhengere av tradisjonelle og
   grundig. Den mest høy kvalitet sjokolade - for dem. Med et snev av kaffe
   smak.

 •  Aquarius - har vært
   noen mer interessant merkevare av sjokolade enn sin smak og bouquet. Velg det
   candy "kronet" prestisjetunge merkene i sjokolade boutique.

 •  Fisk - Søt og
   følsomme for dem i alle fall være søt din gave. Det antas at mer
   Bare de liker melkesjokolade med karamell eller fløtekaramell krem, men kan gi
   dem noen sjokolade valgt fra sjelen, vil denne gaven bli mottatt med oppriktige takknemlighet.

 •  Nå, kjøpe en søt og duftende gave, kan du velge sjokolade i tegnet av dyrekretsen, og absolutt ikke å gjøre en feil!  
   Hva er det, en kvinnelig Taurus? Kjennetegn på merket av profesjonelle astrologer vil bidra til å forstå detaljene av dens funksjoner og kvaliteter. Denne kvinnen er smart, fornuftig, praktisk, brukes for å oppnå det samme. Mange tror "ugjennomtrengelig", men dette inntrykket er villedende - det bare ikke brukes til å pløye sjelen før den første disken. Tilstreber harmoni og komfort, liker ikke forandring og uberettiget risiko. Sjenerøse og uselviske, kvinne og Taurus folk setter pris på ærlighet og integritet. Tolererer ikke smålig ondskap, vurderer det skjebnen til tapere.
  Kvinne Taurus: egenskaper, kompatibilitet, østlige horoskop


   Karriere


   Fornuftig og praktisk, er kvinnelig Taurus en utmerket ansatt. Overraskende rutine bringer henne glede. De håper å lykkes, og jobber hardt for å oppnå det. Hennes ambisjon og overlegne organisatoriske evner å fullt manifesterer seg i lederstillinger. Det vil ikke pryspishuvaty underordnede, men det alltid arbeidet vil bli utført effektivt. I relasjoner med kolleger innbydende og vennlig. Ikke stå forfengelighet og ugjennomsiktig intriger, i den tro at det er den rette måten å frigjøre laget. Utøvende og embetsmenn alltid givende økonomisk.

   Kjærlighet og Familie


   Woman Taurus ekstremt vakker, har en sterk seksuell temperament og alltid tiltrekker seg oppmerksomheten til menn. Hennes sjarm, lidenskap og tillit som fører dem i usigelig glede.
   Sammen med at kvinnen enhver mann ville være glad, fordi hun fantastisk mor, kone og elskerinne. Det er imidlertid en ulempe, selv om mange nok ville ha tatt det ganske positiv kvalitet: er det forsiktig til følelser. Og hvis temperaments mannen vil handle metodisk nervene hennes, veldig snart han vil angre på det, om hvordan tyrefekter uten miner, spesielt razdraznyvshyy bull.
   Selv utviklet følelse av eierskap, vil en kvinnelig Taurus mann ikke ordne scener av sjalusi, lete etter spor av leppestift på skjorta hans og spesielt for å spionere på ham - det er over det. Kan tilgi en mann flørter lys (som allerede er der, og hun på feil), men etter å ha lært av svik, vil bli rasende. Selv om hun finner styrke til å tilgi svik, vil dårlig følelse bo i hennes minne for alltid.

   Helse


   Hos kvinner, natur Taurus utmerket helse, og det er derfor hun refererer til det er ikke veldig snill. Men sent besøk til en lege kan føre til eskalering av mindre kroniske sykdommer. I Taurus kvinner er spesielt sårbare øre, hals og nese. Dessuten er det ikke nødvendig å gi en stor last ben og rygg. Siden Taurus - Zodiac tegn på jorden element, er den beste ferie en tur til landet, bidrar til å gjenopprette styrke og forbedre den generelle kroppen tone.

   Kvinne Taurus: kompatibilitet med andre tegn


 •  Woman Taurus og Væren folk kan godt komme til hverandre, forutsatt at mannen er familiens overhode, og hun vil ta over husarbeid. Skiftende roller uønsket, fordi i dette tilfellet, vil denne alliansen ikke vare lenge.
  Kvinne Taurus: egenskaper, kompatibilitet, østlige horoskop

 •  Woman Taurus og Taurus mannlig - både rolige, balanserte mennesker som verdsetter stabilitet og komfort i hjemmet. På grunn av lignende karakter og temperament de kommer godt overens med hverandre, slik at bare de kan mangle dynamikken i forholdet.

 •  En kvinnelig og mannlig Taurus Gemini - ekteskapet har en sjanse til å lykkes hvis man kan gi sin kone en sårt tiltrengt følelse av stabilitet, og hun i sin tur ville ikke klandre ham for å leve en ekstraordinær karakter og omgjengelighet.

 •  Taurus kvinnelige og mannlige kreft - en flott union. Kreft er glad for å ta på seg rollen som jeger og en kvinnelig Taurus støtte noen av oppstarten. Selvfølgelig er ikke uten smålig krangel og fornærmelser, men totalt sett er denne alliansen har svært gode forutsetninger.

 •  Woman Taurus og Leo Hannen kan bli en harmonisk par hvis begge vil gjøre dette mye innsats. Woman Taurus Leo betro deres fremtid bare hvis det blir en høyborg for hennes mot og pålitelighet. Mannen trenger en oppriktig beundring og respekt for deres frihet.

 •  Kvinne Tyren og Jomfruen mannlig nær-minded, slik at deres forståelse bare kan misunne. Både praktisk og oppmerksomme på hverandre. De vil være lett å overvinne forskjellene oppstår.

 •  Woman Taurus og Libra mennesker - den mest vellykkede kombinasjonen, men hvis vekten hjelpe sin kone realisert i familie og karriere, og hans kone støtter interessene til partnerne er en sjanse til å lykkes. Styrk ekteskap bidra til høy sexlyst mellom merkene.

 •  Woman Taurus og Scorpio mann - en interessant allianse. Myk og sensuell Taurus vil bli overtatt av en mystisk Scorpio vigør. Denne høye seksuell kompatibilitet kan garantere et vellykket ekteskap. Det er bare ett kjønn er not'll plukke, så du må se etter felles mål og interesser.

 •  Kvinne Tyren og Skytten - ikke en enkel kombinasjon. Og alt fordi en stabil og pålitelig Taurus som frihet Casanova Skytten. Ekteskapet vil vare akkurat så lenge ekteskapet er over tålmodighet.

 •  En kvinnelig og mannlig Taurus Steinbukken - det perfekte par. Partnere vil sømløst utfyller hverandre, noe som vil bidra til økt konvergens. Deres familie er sterk og pålitelig bak, og forholdet vil bli malt med varme og ømhet.

 •  Woman Taurus og Aquarius folk - det er noe uenighet. Aquarius forskjellig sverhkommunykabelnostyu og uavhengighet, noe som strider mot ideene til den perfekte mannen Taurus. Hvis de kan endre ett sekund - ekteskap er mulig - hvis ikke bedre spre fredelig.

 •  Woman Taurus og Fiskene mann føle seg nær hverandre komfortabelt og naturlig. En mann i en slik union representerer kreativitet, gjør et par frosset på plass, men kvinnen er ryggraden i familien. Små konflikter er uunngåelige, men de vil generelt lyse og interessant liv.

 •  Kombinasjonen av horoskoper


   Din karakter kvinnelige Tyren og avhenger av i hvilket år ble han født.
 •  Rat-Taurus ble gjort for å holde hjemmet. Men det er også en socialite, ofte utstyrt med kunstneriske evner. Fordi det ville gjøre en fantastisk designer i alle felt. Hvis det er mulig, glad for å kombinere arbeid med rengjøring.

 •  Bull, Taurus, som du vet, forskjellig dobbel iver. Det hardtarbeidende, engasjerte, noe som gir en karakter. Stand til å organisere og meg selv, kolleger og familiemedlemmer. Hvis alt er i kommando av en okse i, er det trygt å stole på.

 •  Tiger-Taurus - ganske harmonisk personlighet: teltsovskoe strenge oppfatning av livet og uvilje mot å tilpasse seg forholdene balansert tiger letthet og iver. Det kan lykkes i ulike felt, godt tilpasset livet og kan le av seg selv. I kjærlighet, sensuell, flørtende og svært aktiv, noe som ikke kan behage menn.

 •  Cote Taurus - veldig feminin. Smart, praktisk, velutviklet sans for skjønnhet. Den kombinerer ømhet og sårbarhet utrettelige og evne til å konsentrere seg. Hva vil påta seg alle brannskader i hendene. Setter pris på den enkle gleden, komfort i hjemmet, økonomisk trygghet, varme relasjoner med sine kjære.

 •  Drage Taurus - en lys, selvforsynt, i stand til å sette mål og alltid søker. Lykkes i å oppnå karriere høyder og familieliv. Lederen av natur, kan det også være myk, mild og sjarmerende. Kombinasjonen av teltsovskoy pryzemlenosti drage energi tiltalt for munterhet og optimisme.

 •  Snake-Taurus - uavhengig, tålmodig, forpliktet til skjønnhet, harmoni og materiell velstand. Til tross for sin romantikk og enda noen sentimentalitet liker ikke lyse uttrykke følelser. Dette er en ekte admiral i et skjørt som ikke vil dvele lenge, men bare ta og gjøre. Elsker det så omfattende at kan utilsiktet kvele.

 •  Horse-Taurus er ikke så lett som det høres ut. Denne damen er en veldig opptatt, har initiativ og indre styrke. Flørter og flørter med menn, men for å virkelig fange det er ikke veldig lett. Spille for high stakes: Bønder ikke trenger det - bare kongen!

 •  Goat-Taurus liker å prøve på forskjellige bilder, og noen ganger så dypt dykker ned i dem, begynner å miste følelse av virkelighet. Fungerer god tro og med full dedikasjon, men unngår ansvar. I kjærlighet er ustadig, krangler ofte med slektninger i sin capriciousness. Men hvis det er ønskelig, kan være en god mor og kone, er det også den rollen som kan tilfredsstille sin skuespiller natur.

 •  Monkey Taurus elsker seg selv foretrekker å spille etter reglene, ved hjelp av oppfinnsomhet og oppfinnsomhet. Enig med det kan være, men det er aldri gå glipp av. En meget interessant kvinne - er det urealistisk å gå glipp av!

 •  Cock-Taurus ekstremt vanskelig, er det vanskelig å overbevise av noe, enn si tåre fra løse saker, og så komplisert. Fantastisk vertinne, hun kan forvandle et vanlig hus i fabelaktig! Men fussiness og evig uro ofte forstyrre hennes fokus på det essensielle.

 •  Dog Taurus i stand til å tilpasse seg forholdene og alltid gjør det riktige valget, omgåelsen filosofering over en kopp kaffe. I kjærlighet, lojal, uselvisk. Hvis en mann er i stand til å gi familien økonomisk, uten anger, forlate arbeidet og vie hjemme.

 •  Pig-Taurus varm, tillitsfull og selv sentimental kjærlighet, men arbeidet viser styrke og spesifisitet, strengt observere alle reglene. Det er i stand til å gi familien, men ville ikke tankene hvis folk tar denne funksjonen for deg. Denne kvinnen kan donere mange mennesker for sine kjære.

 •  Dermed, de viktigste egenskapene til kvinnelig Taurus dette: vi har en sterk sterkt moralsk person, med sikte på å regne med. La det er omgitt av en beskyttende mur bronyevoy, den som klarer å gjøre sin vei gjennom slottet etter en lang og hard beleiring vil bli rikelig belønnet. Bare ikke prøv å bryte gjennom veggen, som du husker, hva om MIFF Taurus.
   Hvordan vil endre dette interessant person med alderen? Oh, blir det enda mer authoritativeness være lat synd, kjærlighet til god mat, luksus og ekstravaganse. Men det betyr ikke klarer å miste ikke en bit av sin magnetiske sjarm. En ekte kvinne!  
  Яндекс.Метрика