Skolesystemer vurderinger fordeler og ulemper
 Vi har lært at i våre skoler karakterer fra Pocono gang utstilt på en 5-punkts skala. God eller dårlig - det er vanskelig å si. Nylig har imidlertid mange russiske skoler praktiserte annet koordinatsystem, og hver har sine fordeler og ulemper. La oss se hvilke karaktersystem kan ha et barn, og hvilke fordeler og ulemper de har.
 Sonia, tannhjul, kaniner
 Pros. Ingen negativ innvirkning er ødeleggende psykologisk press trening som sant (i poeng) estimater. Barna gradvis venne seg til det faktum at nå alt de gjør er tatt hensyn til og vurderes.
 Cons. Veldig raskt begynne å bli oppfattet som konvensjonelle digitale kolleger estimater. Men som stadig er salgsfremmende i naturen, ikke tillate å realistisk vurdere kunnskapsnivået og fremdrift av studenten.
 5-punkts system
 Pros. Den tradisjonelle, kjente, forståelig som foreldre og elever, i tillegg til en god score bedre selvtillit av studenten.
 Cons. Ikke veldig nøyaktige anslag resultere (her tre pluss fire og minus). Hindrer bemerket fremgang enn reduserer motivasjonen for å lære (om laget 30 feil, og forbedre resultatet med 2, fremdeles preger - "2"). Dårlige score kan sette et stigma og forårsake psykiske traumer for livet. Den vanligste bestemmes ikke bare kunnskap, men også oppførsel, flid, så ingen elev blir evaluert, og personen identitet.
 10-, 12-punkts system
 Pros. Baley tillater fin gradering avklare kunnskapsnivået. Psykologisk komfortabel "Six" høres lovende enn "tre".
 Cons. Løser ikke de grunnleggende psykologiske og pedagogiske problemer med tradisjonelle systemer. Barn lærer ikke bedre, og foreldre er forvirret i obskure poeng.
 100-punkts system
 Pros. Ingen konflikt av EGE, målt ved en 100-punkts skala. Lar forstå hvordan mangler den ideelle og tydelig se fremgang hvis du gjør bedre.
 Cons. Kan gi opphav til en følelse av urettferdighet ved vurdering av kreative oppgaver. Som andre evalueringssystem rettet ikke at alle studenter utføre oppgaver bare godt og vel det, selvfølgelig, i prinsippet umulig.
 Systemet med tildeling seter (karakterer)
 Pros. På grunn av de konkurrerende ånd gir et kraftig incitament for å få en god utdannelse. Er relativ (først denne måneden - en student i neste nummer én kan være allerede en annen). Går opp rangeringen, barnet øker deres selvfølelse. Med rangeringssystem er lett å avgjøre utfallet, identifisere og oppmuntre selv små fremskritt av studenten.
 Cons. Skaper alvorlig konkurranse blant studentene, ikke skyve studenter til kommunikasjon og samhandling uten å danne samarbeidsevner. Studenter er rett og slett ikke lønnsomt å arbeide. Fortsetter i teamet er det klare utenforstående.
 KRITERIER system (For hver fullførte oppgave eller jobb student utvise flere forskjellige punkter for ulike kriterier)
 Pros. Fremmedspråk, for eksempel, kan evalueres på syv kriterier matematikk - i fire. Så klart manifestert i hvilke områder fremdriften, og hvor det er hull. Systemet skaper ikke makeovers og systemer ("Jeg er en dårlig, dum, svak").
 Cons. I et slikt system er tapt emosjonell komponent. KRITERIER system gir ikke følelsen av "I - Excellent". Fordi jo mer differensiert det vanskeligere å få de øvre og nedre grense for alle kriterier. Men følelser er ikke bare positive, men også negative - et sterkt insentiv til å studere.
 Bestått / test (/ ikke godkjent)
 Pros. Ikke skaper unødvendig konkurranse blant studentene, rettet mot barn på resultater.
 Cons. Det er en fin linje mellom positiv og negativ evaluering. Ingen motivasjon for selvforbedring (lære å gjøre det bedre, bedre). Denne tilnærmingen kan overføres til andre områder av livet, noe som fører til lavere kvalitet.
 Mark setter ikke
 Pros. Skaper en psykologisk komfort. Lar innse at vi ikke skulle forfølge estimert, og den kunnskap og konsentrere seg om sine studier. Ikke følelsen evaluering nevrose, noen barn begynner å lære mye bedre. Ikke avskrive, jukse med frykt får dårlig karakter, foreldre lyver og skjule dagbok, hvis mottatt tilfredsstillende evaluering.
 Cons. For mange studenter er mindre insentiv til å studere hardt. Og til dem, og foreldre kan være vanskelig å objektivt vurdere hvordan lærte materiale.
 Hvordan beregninger i utlandet?
Indikasjoner var tilgjengelig i skoler rundt om i verden, og fra fordums tid de har endret. For eksempel ble barn i oldtidens Egypt gitt en kjepp av en middelmådig respons og to - for godt. Så pinner er bare trekke på studentens pergament. Bare skjer nå. Hva er det rangeringssystem nå i andre land? Kanskje har vi noe å lære av dem?
 Tyskland . 6-punkts skala. I det tyske systemet 1 poeng - det beste estimat, og 6 - den verste.
 Frankrike . 20-punkts system. Det bør bemerkes at, med få unntak, trenger 17-18 poeng over de franske studentene ikke ringe. De franske er enda relevant ordtak mark av 20 poeng i stand til å tjene bare Herren, og 19 - for å bli lærer. Så fransk horoshist må være fornøyd bare 11-15 poeng.
 Italia . 30-punkts system. Den mest differensiert skala blant europeiske land. I de beste studentene i notatbøker - solid "tretti".
 Great Britain . Den verbale system. Noen engelske skoler i stedet for digitale karakterer i en notatbok eller dagbok student kan se posten med "klasserommet samsvarer i stor grad feilfrie", "lekser gjort medium", "test er skrevet generelt god."
 USA . Alfabetisk systemet (A-F). Amerikanske studenter er "kvalitetsindeks" fra A til F. Grade "A" er utsatt i tilfelle at en student riktig utfylt over 90% av oppgaven, er det delvis ansvarlig kjent for oss "5" poeng.
 Japan . 100-punkts skala. Overraskende, i Japan ofte situasjoner der ingen poengsum er tildelt en bestemt oppgave utføres av studenten eller løst eksempel, og hele klassen på en gang - en samlet vurdering.  
Biografi Shannon Doherty

Skuespilleren Shannon Doherty, kjent for publikum gjennom sine roller i kult TV-serier som «Beverly Hills 90210» og «Charmed" for noen år siden var virkelig glad. I disse serie heltinne var selvforsynt og lyse, men på grunn av forskjellene hun hadde måtte forlate disse virkelig interessant serie.
Biografi Shannon Doherty

Dermed ble den fremtidige skuespiller født i 1971 i en familie boliglån konsulent og eier av en skjønnhetssalong, et barn hun begynte å opptre i ulike filmer og TV-programmer, er det ikke overraskende at det i slutten av 80-tallet ble hun invitert til TV-serien «Beverly Hills, 90210 ". Produsent Aaron Spelling serien som overtalt til å ta denne jenta for å vise sin datter Torah.
Biografi Shannon Doherty

Tori og Shannon virkelig ble venner, men senere på grunn av avhengighet til alkohol og de siste kamper, produsent av serien måtte spørre Doherty forlate serien, men første ting først.
Så Shannon 20 år, er det kjent del Jente Brand av serien "Beverly Hills 90210" og journalister stadig spør henne om det bare serie og sammenlignet med en karakterskuespiller, trenger hun ikke liker det, har hun ikke ønsker det forbundet med denne rollen fordi den oppfører seg på alle måter diametralt motsatt hennes skjerm heltinner.
Biografi Shannon Doherty

Til å begynne, det er fjernet i uformelle foto shoots for menns magasiner, arrangerer skandaler restauranter og barer, og giftet seg med Ashley Hamilton i 1993, etter to uker med dating. Hamilton var helt klar over at hans kone er populært og etterspurt, og dermed kan gjøre en affære på siden, så prøvde sitt beste for å kontrollere det, kom til settet, rotet gjennom tingene hennes. Selvfølgelig, det liker ikke Shannon og hun umiddelbart etter skytingen satt av en kveld institusjon der prøver å glemme, men i morgen sliten og trøtt sent for skyting. Dette, selvfølgelig, ikke liker hvordan produsent og skuespillere fra serien, iscenesatt de en boikott henne.
Ashley, i stedet for punching se6ya casting, som det var for nybegynnere, men mindre vellykket skuespiller enn sin kone, lese sladder kolonner og var på utkikk etter en unnskyldning for å skandale.
Som et resultat, mellom mann og kone skandalen brøt ut, der paret offisielt skilt, ikke gift og tilbringer året. Umiddelbart etter skilsmissen fra Shannon bedt om å forlate showet, og hun stupte hodet i vilt liv, hennes arrestert for fyllekjøring, det skandalyla, helt til en dag faren var på sykehuset med hjerteinfarkt i løpet av neste skandalen datter.
Fra det øyeblikket, besluttet Shannon til, død av kjære var ikke i hennes planer. Skuespiller pakket opp og igjen i seks måneder i Europa for å behandle nerve. Da han kom tilbake tok han imot invitasjonen Aaron Spelling, som bare ønsket å begynne å skyte en ny TV-serien "Charmed".
Biografi Shannon Doherty

I 1998 Shannon kom til audition med sin beste venn Holly Marie Combs. De er begge godkjent, selv om utgangspunktet Holly spilte eldre søster, Shannon gjennomsnittet. Situasjonen gjentok seg fire år siden, og Doherty kastet ut av "ond" på grunn av uenigheter med Alyssa Milano (Phoebe yngre søster).
Biografi Shannon Doherty

Det gikk rykter om at Alice prøvde å bringe showet med Shannon, fordi hele serien spunnet rundt og yngre søstre få mennesker har som til heltinnen, pluss alt Shannon har nok en gang blitt arrestert for fyllekjøring og spurte Aaron Spelling Doherty forlater serien.
Shannon mente at det er ikke rettferdig kastet ut av showet, og i øyeblikket, men dette er første halvdel av 2000-tallet, hun følte seg moralsk dårlig, og det hun møter en profesjonell pokerspiller Rick Salomon.
Biografi Shannon Doherty

Han gir henne mye oppmerksomhet, gi blomster, så tilstår å elske; Shannon glad for henne kjærlighet og hun elsker det, men selv nedohadыvaetsya at alt dette året gjør med henne berømt i bakgrunnen.
År ser veldig flott ut på Shannon, og seks måneder senere, og er enig relasjoner gifte seg med ham. Hun er lykkelig. Bryllup, god bryllupsreise her og ødelegge alt dette idyll påtrengende samtaler Girlfriends Past Salomon og det faktum at hennes nåværende ektemann tidvis bryter ned og går til en ukjent destinasjon mens nekter, gikk han for å hjelpe en venn. Shannon, selvfølgelig, disse unnskyldninger ikke særlig tro, men fortsatt lider.
Biografi Shannon Doherty

Etter et år med slike forhold i Internett-video poyavleyaetsya intime hvor vakker året med Paris Hilton. Doherty sjokkert og sende til skilsmisse. Etter denne hendelsen, skuespilleren sykdom forverret og hun gikk til Malibu, hvor zachynylasya i ditt eget hjem, å liksom takle smerte etter en skilsmisse med sin mann, som ikke engang er berettiget etter en video av Hilton kom inn i nettverket.
Snart etter å ha flyktet paparazzi, får hun et lite uhell, og etter politistasjonen, som det vil ta bort foreldre. Doherty steg enda mer selvtillit og ønsker ikke å gå offentlig, men har overtalt henne til stjerne i en fotoseanse for en hederlig magasin, hvor hun møtte på settet til hennes fremtidige ektemann fotograf Kurt tredje Ysvarenko.
Biografi Shannon Doherty

Kurt ble forelsket under innspillingen av Shannon, og begynte å spørre henne ut, men skuespilleren som gjentatte ganger obpikalasya relasjoner, ga ham et avslag, og Ysvarenko ikke gi opp.
Etter den tid ble han gift 10 år, men i fjor bodde sammen med sin kone, selv om skilsmissen ennå ikke har sendt inn en hast. For å få Shannon, arkivert han for skilsmisse, men det var ikke før romaner, fordi hennes far overlevde et annet hjerteinfarkt og døde langsomt.
Da hans far døde Doherty, Kurt hver oppmuntring og Shannon begravelse, og etter, så det virket i oktober 2011 enige om å bli hans kone Ysvarenko.
Biografi Shannon Doherty

De hadde en beskjeden bryllup smakfulle, som ble en del av reality show, som er Shannon. Nå skuespilleren er lykkelig, sier hun led lykke og betale for uansvarlig oppførsel av sin ungdom, og nå er elsket og elsker.
Shannon Doherty har sine reality-show, og tidvis spilte hovedrollen i TV-serien og filmene.
Biografi Shannon Doherty
Яндекс.Метрика