Av seg selv, feiringen av Halloween - en meget spesiell, fordi den kombinerer tilsynelatende uforenlige ting - Christian tradisjon å hedre alle helgener og Celtic, som bidrar til å huske at det finnes onde ånder og alle slags overnaturlige vesener.
 På grunn av sin uvanlige denne ferie i lang tid allment feiret bare i USA, er nå å få betydelig momentum og popularitet i Europa, alle tradisjoner og ritualer som følger Halloween, lånt og lagret.
Skrekkfilmer å se opp for Halloween (15 filmer)

 Det antas at denne dagen forhenget åpner mellom den andre verden og vår verden av levende. Sjelene til døde mennesker som natt kan returnere til hjemmene sine for å få varme seg rundt bålet huset, spise mat og vann, som de har til å underholde folk.
 Dessverre, ikke alle gode sjel, onde vselyayutsya, som for eksempel dyr, kan de føre til andre mørke krefter - hekser, nisser, demoner. For å unngå dette, folk legger ut noen lys huset og slukket brannen, deretter kledd i dyreskinn for å skremme naturlige ånder.
 Hvem vet, kanskje det er der det var en tradisjon for å kle seg i forskjellige styrker av onde hekser, demoner og ulike tegn i skrekkfilmer. I dagens verden, gjør ingen spesielt ikke holder seg til en fullstendig liste over tradisjoner, men noen av dem overlevde. Endring i urenhet, samle godteri, ansikter kuttet gresskar onde - alt er en del av ferien.
 Og for de som ikke egentlig ønsker å gjøre slike ting, det er en flott mulighet til å holde en feiring av den gylne samling av filmer som ser best på Halloween, etter alle sjangere og fortellinger for fullt møte denne dagen. Rom lysene slått av, slår filmen helst forferdelig ferie og definitivt lykkes!
Skrekkfilmer å se opp for Halloween (15 filmer)

 Kan du forestille deg hva en dag når verden vandrer all urenhet, våkne sjelene til de døde, og er i full kampberedskap av ulike magiske skapninger å se en skrekkfilm om hekser eller vampyrer, eller kanskje på noe mer forferdelig.
 Denne dagen vil bli husket i lang tid. Selvfølgelig, mye mer interessant å samle et stort selskap, så gjennomgangen vil ende ikke bare altoppslukende frykt, men også humor, fordi klart det er de som klarer å pozhartuyut situasjonen.
 Forresten, i mange skrekkfilmer så begynner - det ville bli bråk, ungt selskap bare kommer til å slappe av, se en film, og deretter begynner å skje merkelige ting Dette, selvfølgelig, en spøk, men tematisk stemning du ikke vil rømme.

 Skrekk? Hva er dette?


 Så, for å se skrekkfilmer for Halloween, vi har allerede bestemt, men som bedre å velge? Tross alt, mange av dem nå, men ønsker å se det slik at det resulterte i alle henseender.
 Først, la oss se hva en skrekkfilm med konvensjonell visdom. Faktisk denne sjangeren av en film, som dens skapere er forpliktet til å skremme sitt publikum, skape en sekvens av hendelser som er i stand til å bosette frykt og angst, skape en uutholdelig atmosfære av usikkerhet og stress.
Skrekkfilmer å se opp for Halloween (15 filmer)

 I alt dette, bør handlingen ikke være ubetydelig, viktigst av alt, at det virkelig sannsynlig er dette er enda verre. Avhengig av modell året av filmen, og endret begrepet skape redsel, for eksempel forpliktende karakter av århundret, den mest skremmende og forferdelig, måtte være et monster.
 Tiden gikk, og begynte å bli født bilder som gjorde uten disse tegnene, men likevel disse filmene ble fylt med ulike metoder som forårsaker angst, noen ganger også frykt og uimotståelig frykt.
 Nå en populær trend, når filmen er bokstavelig talt overfylte med overnaturlige vesener - vampyrer, varulver, hekser - men filmen redsler vanskelige å ringe, fordi det sier mer om kjærlighet, menneskelige relasjoner og så videre.
Skrekkfilmer å se opp for Halloween (15 filmer)

 Så mange kritikere og skapere begynte å følge den oppfatning at horror sjangeren - ikke en formel som han låner fra andre sjangere, fortynne all mørk tone. Derfor, i dag, det er så mange filmer som er navngitt som horror, men kunne passere for en god komedie med "svart" humor, horror med et snev av melodrama, men det er sikkert fargerike brikker som gjør sitt publikum til å være på tå hev fra første minutt til siste filmvisning.
 Så for alle fans er det en skrekkfilm som vil glede alle sine behov - skremme til døden eller bare litt sjokk, alltid fortynne en tilstand av humor og andre scener.

 Hva er skrekkfilmer?


 På slutten av artikkelen vil vi gi en liste over skrekkfilmer, som etter vår mening, perfekt kan dekorere din festlig kveld.
 Naturligvis, alle smaker er forskjellige, men vi prøvde å bringe ulike områder, det er komedie, og det er svært alvorlig forskrekkelse at det er bedre ikke å se folk med ustabil og skjør psyke.
 Forresten, det er en oppfatning at se skrekkfilmer i det minste av og til - veldig nyttig som når du ser på filmer, utgivelsen av negative psykologiske klynger mannen frigjort fra mange interne gammel frykt og problemer på det ubevisste plan.

 Generelt er alle skrekkfilmer laget i små grupper podcaster, presser på som mye lettere å plukke opp "hans" horror.
 •  Slasher. Denne sjangeren er mer utsatt for amerikansk kino, det er nesten alltid det er en galning, som for bilder i sin tur blir kvitt sine ofre, de fleste er tenåringer eller ungdomsgruppe.

 •  Filmer om vampyrer, zombier, varulver eller kannibaler. Navnet taler for seg selv, kan disse tegnene bli vurdert både separat og blander i den samme tomten.

 •  Komedie horror. Ofte dette er noen filmer parodi av grusomheter kjente eller filmer som er fulle av "svart" humor som regel ende lykkelig slutt.

 •  Gotisk horror. I disse filmene passer i fantasy og gotisk.

 •  Beste Skrekkfilmer for Halloween


   1. Omen:

   2. Ring 2:

   3. Astral:

   4. Død stillhet:

   5. 1408:

   6. Silent Hill:

   7. dis:

   8. Destinasjon:

   9. Possessed:

   10. Den niende porten:

   11. Return of the Living Dead:

   12. Halloween:

   13. Rapport:

   14. Descent:

   15. Blodig innhøsting:
  Яндекс.Метрика