Skytten. Kjennetegn på Skytten

 Skytten (november 23 til desember 21)

 Skytten Planet


 Patron av Skytten er Jupiter - far og gudenes konge. Født under dette tegnet sjenerøse og rettferdige. De jobber kontinuerlig for kunnskap og oppriktig i sin tro. Kanskje klandre sin urokkelig optimisme.
 Skytten uendelig forgiving av deg selv, og takket være sjarm og vennlig gemytt de alle får lett.

 Element Skytten


 Skytten - tegnet av Brann. Men brannen i Skytten ser ikke ut som glød av Leo og Væren. Denne brannen, ulmende aske under kull interne lidenskaper. På den annen side, som ild som beveger seg raskt, og er ukontrollerbare, Bueskyttere smette fra et emne til et annet, aldri se seg tilbake. For Skytten action og eventyr - det viktigste. De har mye av vitalitet. De er entusiastiske og har en tendens til å gå utover sine evner.
 Også brann - elementet av inspirasjon. Skytter er alltid ser frem. De er nysgjerrige og inspirert. Det er ikke noe overraskende i det faktum at de lett tiltrekke sympati for folk, spesielt deres evne til å ha det gøy og tilbringe tid.
 Dette er en meget omgjengelig og vennlige mennesker avvike oppriktighet i relasjoner med andre. Skytten er grei, men for hans taktløs oppførsel gjemmer seg dypt nok intelligens og høy moralsk karakter. På grunn av en sjelden kombinasjon av vidd, blir oppfinnsomhet og heftig temperament Skytten vanligvis i sentrum av oppmerksomheten i ethvert samfunn. Han gjør alt i sannhet, løgn og bedrag fremmed for ham. Skytten ligge bare ikke kan. Liggende i strid med sin natur, og, selvfølgelig, ethvert forsøk på å ligge ender full åpenhet. Så - det er så forpliktet til sannhet og absolutt ikke kan stå når han er anklaget for uærlighet.
 Til tross for sin enkelhet, Skytten - gode venner og alltid villig til å gi deg praktiske råd.
 Skytten oppriktig tror at de er diplomatiske mennesker, men de har noe barnslig: de ønsker ikke å se alvoret i livet. Vanligvis disse menneskene er alltid glad og munter. Bueskyttere ikke liker å ta ansvar og prøve på alle måter å unngå det. De kan lett komme ut av enhver vanskelig situasjon.
 Skytten - Brann skilt, slik at folk i dette tegnet og ekstravagant pratsom, vennlig, men provoserende. Bueskyttere kan perfekt beskytte seg.
 Dette ivrig reisende. De er preget av rastløshet og jakt for å bytte plass. De kjører alltid et eller annet sted i en hast, vil. Nyt rask kjøretur med bil. Skytten tiltrekker fare, fysisk og følelsesmessig risiko.
 Men Skytten må vokte medfødt ønske om fart og eventyr, som i dag kan føre til mottakelighet for farlige kjøre biler og gjør ekstremsport. Det øker også risikoen impulsivitet, og etter sin art er det utsatt for ulykker.
 Rutine og middelmådighet er ikke for dem. Skytten elsker å spille en viktig rolle, i hovedsak, innholdet i deres beste manifestert i lederstillinger. De liker ikke hardt arbeid også, men vanligvis holdt for at valgt, gitt for å arbeide med stor entusiasme. De fungerer best i en gruppe enn alene.
 Hvis Skytten eksepsjonell letthet ikke vil ødelegge din helse, den har en sjanse til å leve i en moden alder, har god psykisk og god hukommelse. Sykdommer pleier som regel, lunger, lever, armer og ben.
 Bueskyttere liker ikke å ligge på sykehuset. De knapt synes sykdom og komme seg raskt. Generelt, livet sjelden vinner disse menneskene. De tror alltid at i morgen vil bli bedre enn i dag og i går.
 De forelske raskt, men umiddelbart kul som de hører ordet "ekteskap". I lang tid ikke jeg tror få kontakt med noen sin egen skjebne, men kan ikke bestemme.
 Mange menn Archers kan låne penger uten engang å spørre hvorfor du trenger dem. Hver sjel i Skytten gambler og ødeland. Blant ulempene iboende i Skytten, må vi erkjenne den økte temperament, fråtseri, elsker å drikke, noe som kan føre til alkoholisme, kaustisk sarkasme og manglende evne til å holde på hemmeligheter.
 Skytten fantastisk minne. De husker godt datoene, ulike små tingene i livet, men ekstremt uoppmerksom og alltid noe å tape - det hansker, paraply, nøkler, lommebok.
 Skytten - uforbederlige optimister, Som skjebnen ofte skjenke sine gaver. Det er morsomme og glade mennesker, veldig fornøyd. Uansett Skytten, hans sanne natur - sjenerøs og munter idealist. Og han aldri ville ikke endre sine vaner, personlighet, hans vilje.
 Den største fordelen er født under tegnet av Skytten er deres åpne natur. De søker kunnskap og sannhet og alltid villig til å dele resultatene av sin forskning. Deres optimisme og generøs sjel glede de som er nær dem.

 Skytten mann


 Menn født under tegnet av Skytten, ærlig og snakkesalig. Men disse samtalene er ikke alltid hyggelig, men Skytten er forskjellig takt. På den annen side, hvis han gir ordet, det kan stole på. Det er lett, tolerant, forståelse venn.
 Denne personen er nesten alltid omgitt av en folkemengde. Dette er en stor historieforteller og sjarmerende gjest. Skytten elsker bare de som har en rask reaksjon. De har en fantastisk sans for humor, så de lukket storonyatsya folk som ikke kan opprettholde en interessant samtale, og alltid på jakt etter reell verdi i mennesket.
 Skytten er så optimistisk som ikke kunne ta anstøt av en fiende. Dette er ikke å si at han ikke hadde noen fiender, men likevel de er mye mindre enn andre tegn.
 Hans fantasi kan gi ham en masse problemer, men skjebnen alltid på tiden det strekker en hjelpende hånd. Skytten så heldig at det til tider virker det urettferdig. Og selvfølgelig, at med en slik formue, raskt våkner han opp etter slagene av skjebne, hvis de fortsatt fanger opp med ham.
 Sin Skytten - en faux pas og distraksjon, men ikke bevisst grusomhet. Allerede i sin brutalitet absolutt ikke bli anklaget. Hans språk er så rett som en pil. Han kan si hva han mener, men hvis du ser at du er forelsket i ham, kan late som ingenting gjør.
 Menn Skytten veldig amorøs og fjollete, liker å flørte og arbeide for mangfold. Hvor mange ganger har ikke skuffet Skytten kvinner, ikke hans optimisme ikke reduseres. Han mener at hver dag gir ham muligheter.
 Skytten kjærlighetsliv veldig overfladisk, men han er veldig ærlig. Det er sentimental, det er følsomt hjerte. Han liker å være forelsket, men han svært forsiktig trer tilkobling. Ingen av hans hobbyer er igjen i lang tid fordi det har en tendens av naturen for å skape problemer i et vakuum. Han trenger lys relasjoner. Skytten alltid ønsker å være din venn, og bare du vil velge om du ønsker å fortsette forholdet gikk.
 Skytten sjanse på kjærlighet, men når det gjelder bryllup, er de klare for å slå tilbake. Ekteskap obligasjoner skremme dem. Men Skytten er veldig kjærlig og knyttet til kvinner med stor ømhet og varme.
 Kvinner ofte feilaktig tolker holdningen mann - Skytten. De ser forholdet som mer alvorlig enn de egentlig er. Skytten motstår også nærkontakt og ikke liker sjalu kvinner. Han foretrekker kommunikasjon med dem som pleier å tenke på kjærlighet like lett som han gjorde. Mesteparten av Skytten zadyvlyayutsya hver kringle. De elsker å noen ideell, vakker drøm og leter etter ham overalt, og hans prestasjoner hjelper vanligvis ham komme seg ut av vanskelige posisjoner.
 Man-Skytten er ikke klar for et langt forhold. Den tilhører elske for lett. Zakohuyuchys ikke påta seg noen forpliktelser til å alltid beholder evnen til å trekke seg tilbake. Det bør alltid være rømningsvei fordi det aldri helt klart ikke vet ennå hva han vil.
 Gi ham frihet hvis du ønsker å holde det nær deg. Vær raus, snill, det passer ikke skandaler, men la dem vite at det ikke fullt ut kan disponere over deg, at du også fri sjel. Ikke forstyrr ham gjennomføre sine ideer. Ta noe annet før den går i usynlige piler gitt.
 Du vil ikke byrden den nye familien, hovedsakelig fordi Skytten ikke legge stor vekt på familiebånd. Men hans slektninger han bør ikke pålegge - bedre gå for å besøke dem uten.
 I allianse med Skytten må du reise mye. Uendelig skiftende landskap, nye ansikter, kontakter, virker helt naturlige tilbøyeligheter tilsvarer Skytten. Skytten elsker risiko og noen ekstravaganse.
 Finne sine klasser og gi ham følelsen av å være fri. En kvinne som gifter seg med en Skytten bør huske at denne mannen, gift eller ikke, i hjertet forblir alltid en bachelor. Hvis du holder den, han flykte, til tross for noen låser.
 Vanligvis koner soldater har lagt mye arbeid og takt for å korrigere feil forårsaket oversiktligere av sine menn, og for at de trenger å være attraktive.
 Når han går galt, han alltid fortelle deg om det. Toget høre hans oppriktighet og overbeviser seg selv om at han fortsatt elsker deg, i stedet for å lytte til rykter og sladder.
 Exposed følelser og lett fortvilelse, det kan være irriterende. Heldigvis er det ikke vare lenge. Skytten hater skandaler som ingen andre på alle måter og unngå dem.
 Være som det økonomisk i uttrykk for følelser, og du vil bli overrasket over hvor mye som kan være kjærlighet, vokser i denne jord.
 Skytten er svært praktisk i økonomiske saker. Det gir inntrykk av en sjenerøs mann. Han liker luksus og lage dyre gaver.
 Skytter som komfort, en viss atmosfære av letthet og velge en kvinne som ikke bare øker deres oppfatning av seg selv, men også er god rengjøring.
 Skytten neppe interessert i små barn, men over tid vil være mer rote med dem. Han elsker barn flere når de er vokst opp. Han går med dem fotturer, spille idrett. For barn er det raskere venn enn en far.

 Skytten kvinnelig


 Vennlig og frittalende kvinne Skytten vanligvis så fast ved ditt hjerte, men hennes iboende sjarm som du bare har ingen steder å gå. Hennes entusiasme og vilje til å møte og sans for humor vil glede noen mann.
 Det er alltid noe grei, fordi å se verden som den er.
 Først av alt, som menn, elsker kvinne Skytten å fortelle sannheten. Det vil aldri lyve for deg.
 Den oppfører seg ganske åpenlyst med menn og ikke tilbøyelig til koketteri, snakker og oppfører seg som følelse.
 Få mennesker som henne kan bruke logikk til enhver situasjon samtidig som evnen til å tro på glade bedre. Det er upretensiøs i valg av kjæreste. En mann kan bringe det til en egenskap - entusiasme, humor, og hun vil ikke anse det som mindre ønskelig. Følsom og sårbar, hun liker smiger. En person med god hengende tungen kan lett vinne hennes hjerte.
 Som mannlig Skytten, er det vanskelig å overtale ekteskap. Vi må ha mye tålmodighet for å få det til sin kone.
 Det er i konstant bevegelse. Skytten kvinne elsker å underholde og engasjere seg i underholdning.
 Vanligvis, slik uavhengig kvinne og snart forlater sin fars hus, for å leve et selvstendig liv. Begge kjønn i dette tegnet er løsrivelse fra familiebånd.
 Hvis du vil ha noe fra henne, må du spørre, men ikke krever. Hun liker å beskytte henne, men hun kan ikke stå når hun bestilte. Men hun absolutt ikke gjøre menn svak.
 Skytten kvinne er ikke i stand til dype emosjonelle følelser og ikke kommer til å miste sin individualitet for hver mann, selv de mest elskede. Men det er hyggelig å vite at du behandler henne med kjærlighet.
 Det tilhører folket som først laget og deretter tenke og aldri lytte til råd eller advarsler fra siden.
 Selv om det virker som det er i stand til å løse sine problemer på egen hånd, er det bare en opptreden.
 Det er virkelig forelsket i sin mann, hun føler seg tung følelsesmessig krise. Men dette er en veldig sterk ånd av en kvinne. Ofte er det anses kald og hjerteløs, men dette er ikke sant. Som enhver Skytten og ergerlig, tvile hennes ærlighet.
 Hun flørter åpenlyst uten noen intensjon om å snu romanen. Vanligvis er det omgitt av mange menn. Det føles lik mann, menn kan rippe manerer å bære menns gensere, så vel som menn, elsker sport. Selv ved naturen er veldig feminin.
 Skytten kvinne er intelligent og kan klare seg selv i en kritisk situasjon, men hennes hjerte var forsvarsløs. Ved å stole gemytt er utrolig barn og en idealist.
 Skytten elsker god mat, vin, klær, reise på første klasse og lett tilbringe sine penger på det.
 Hun kan ikke skjule følelsene. Direkte og åpne det som vennlig og sjenerøs. Hun elsker frihet, og ingenting skulle forstyrre henne reise. Den trenger variasjon. For det er en kilde til inspirasjon. Men det kan ikke være lykkelig alene, det må dele lykke rundt.
 Hun aldri sitte stille. Leiligheten hennes ser vanligvis ut som om hun har nettopp flyttet eller kommer til å gå. Hennes uendelige dekkene trenger å tørke støv, gjenopprette orden, rent. Hun hater rutine husarbeid. Selv om hans hjem er, kanskje, vil landskaps. Stolthet gjør Skytten gjøre mye av arbeidet rundt huset. Det bør omgi skjønnhet og renhet, og i tillegg, innser hun at hvis hun ikke gjør det, vil ingen gjøre det for henne.
 De fleste kvinner ikke føler soldater stort ønske om å lage mat.
 Hun er en god lytter, en god venn for en mann som elsker eventyr og en fantastisk vertinne, i stand til å live opp enhver fest.
 Det er omgitt av interessante mennesker. Hennes vennlighet gir folk følelsen av at de blir møtt med glede, dessuten er det lett å slokke eventuelle konflikter.
 Men det er usannsynlig å komme videre med melankoli. Det er ikke fysisk tolerere tungsinn og pessimisme. Da hennes dårlig humør, kan det være forferdelig, men heldigvis er dette sjelden.
 Skytten kvinne bedre enn andre dyrekretsen skiltene og aksepterer underholder gjestene på huset hennes de føler seg veldig komfortable takket være godhet, vennlighet og gjestfrihet vertinne.
 Skytter er vanligvis ikke for varmt foreldre. Mor, bryte den opprinnelige betydning av økt ansvar for å oppføre seg som god eldre søster, tar en aktiv del i alle spillene sine barn. Ungene elsker disse mødrene.

 Interoperabilitet


 Skytten - ARIES
 De er vel kompatible, de liker å være sammen. De er fulle av venner. Begge nyte en aktiv ferie og idrett. Ekteskap perspektiv.
 Skytten - TAURUS
 Praktisk domosedu Taurus Taurus neusydchyvыy ikke fungerer, på jakt etter eventyr. Selv kortvarige relasjoner krever selvdisiplin som er her for å snakke om ekteskap.
 Skytten - TWINS
 Både som moro, og for en stund de er fornøyd samfunn hverandre. Imidlertid vil de Twins alltid kritisere en partner og Skytten vil ikke overleve. Ekteskapet var et sterkt behov for å gjøre en innsats.
 Skytten - KREFT
 Kreft nødvendig sikkerhet og stabilitet. Skytten streber etter frihet og på jakt etter eventyr. Kreft er for følsom å bli forsonet med åpne skyttere. De kan være gode venner, men ekteskapet er håpløs.
 Skytten - LEO
 Både avvike åpenhet og frihet, de har en felles forkjærlighet for eventyr, kan de lett vinne vanskeligheter. Utmerket kommunikasjon som kan oppstå vokse inn i en av de ekteskap laget i himmelen.
 Skytten - Jomfruen
 Pedantiske Jomfruen, underlagt et enkelt liv, har lite å gjøre med uvøren, impulsive, kjærlig Skytten vidde. I sin tur kan Skytten Virgo virke for stor boringen.
 Skytten - VEKT
 Lempning vekter - akkurat det du trenger skyttere. Balansen vil bli overrasket med entusiastisk følge ekstravagante påfunn av Skytten og vil være i stand til å finne en partner sin beste side. Good Hope og korte og langsiktige relasjoner.
 Skytten - SCORPIO
 Scorpion trengte trofast partner kan stole på. Skytten raskt irritert og snart kjøler. Skorpionen samler irritasjon og klar til å eksplodere. Fysisk, kan de holde kontakten for en stund, men deres ekteskap vil være lykkelig.
 Skytten - Skytten
 Deres utrettelige, kjærlig natur vil før eller senere kreve frihet fra hverandre. Ekteskapet er lite sannsynlig å være vellykket.
 Skytten - Steinbukken
 Forsiktige frykt impulsive Væren Skytten. Steinbukken gjerrig. Skytten er brukt på uten å tenke og ønsker å ha alt som du kan kjøpe. I tillegg til gjensidig misnøye, til noe vanskelig forvente fra dette ekteskapet.
 Skytten - AQUARIUS
 Aquarius kan holde dette forholdet i balanse. Begge liker eventyr. Begge nerevnyvы ikke prøve å dominere partner. Det kan være et lykkelig ekteskap.
 Skytten - FISK
 Verken partner kan gi en følelse av trygghet. Skytten synes at det forbinder skyhet av Fiskene, og hans energi og vitalitet sakte synke inn i sumpen av vantro. Det er et komplekst forhold og ekteskap er nesten umulig.

 Født under tegnet av Skytten


 Ludwig van Beethoven, Walt Disney, Johannes XXIII, Maria Callas, Mark Twain, Winston Churchill, Dale Carnegie, John Milton, Frank Sinatra, Nikolai Karamzin, Nikolai Nekrasov, Anatoly Lunacharsky.  
Яндекс.Метрика