Slange. Oriental kinesisk horoskop for Snake

 Year of the Snake:
 1905191719291941195319651977198920012013 2025
 I Østen, dragen alltid respektert for visdom, dømmekraft og vilje, og slangen symboliserte fruktbarhet og helbredende kraft. Noen mennesker selv tilbedt som en gud slange.
 I gamle ritualer forbundet med gudinnen Ishtar, Astarte, skjønte slange entwine treet. I eventyr og legender edle helter slanger gi perler og besittelse slangeskinn løfter rikdom.
 Frykt som forårsaker slange født mystiske historier og inntrykk av den fryktelige tap av liv bitt av slanger. Faktisk, slanger angripe bare i tilfelle fare.
 De fleste av slangene er ikke tilbøyelig til kollektive liv. Og vanligvis skjule de blant røttene til trær eller blant steiner.
 Snake mye og tenker dypt. Det er en intellektuell og filosof.
 Den er utrustet med visdom, men slangen er ofte mulig å visdom, fordi hun hadde en fantastisk intuisjon.
 Dette er en svært fokusert og ikke altfor tillitsfulle mennesker som alltid baserer på sin dom at den eneste rette for dem.
 Født under dette tegnet generelt har en tendens til å stole mer på sine erfaringer, følelser og sympati enn fakta, erfaring og andres råd. Det er som en sjette sans. Siden det ikke er råd noen høre hva den egnet forskningsarbeid hvor det vil bli plassert skjønn. Selv om slangen kan være en god organisator. Blant født under dette tegnet er så kjente vitenskapsmenn og revolusjonære og statsmenn.
 Det er veldig sterkt tilfelle som begynner og alltid streve for å lykkes, hun hatet fiasko. Snake liker å ta impulsive avgjørelser, men foretrekker å handle raskt.
 Det vil forandre hele jorden, for å oppnå målet. Mange slanger har medfødt gave av hypnose og forslag. Dersom det er ønskelig, er Snake i stand til å ta og gjøre det riktige inntrykk på andre. Og hvis det ikke var så lat, kan de oppnå mye i livet.
 Slanger setter pris på all sjarmen av liv og er stadig på jakt etter måter og det beste bruk av sine talenter og evner.
 Men de er balansert og tydelig utsatt for stille og uanselig liv.
 Slangen liker ikke å låne ut penger, men det skjer på grunn av tendensen til menneske kan komme til unnsetning. Hvis det er en service til noen, er det nesten alltid fanger det ekstreme, og sin gode vilje til å hjelpe andre absorbere det helt. Instinkt skyver det ut til opovytysya rundt personen det hjelper. Og denne besettelsen skremmende: i deres forsøk på å kvele den kan. Så du trenger å tenke to ganger før du søker hjelp fra Snake.
 Snake rolig, men stengt, men på grunn av mistillit i andre er det vanskelig å konvergere med folk. Venner hun velger svært nøye. For det er et forferdelig temperament og eier er fryktelig sjalu, og hvis du oppdager at noen misbruker sin beliggenhet, er det dypt fornærmet.
 Mange motsetninger Snake knyttet til dens temperament. Snake - koleriske. Det ironiske i dette temperament er veldig tydelig i hverdagen, av Serpent stort antall balyandrasnykiv og jovial, tidvis deprimert.
 Men faktisk det vanligvis lat som slange.
 Som for ekteskapet, for folk som tilhører tegnet av Snake, er denne fasen av livet svært viktig. Lage din familie Snakes kan dramatisk endre din karakter og livsstil. Familie for Snakes - er hellig. Og folk som er født under dette tegnet, hva annet prøvde å beskytte sine kjære og komme til unnsetning. For en familie Snakes utgangspunktet velge sterke og selvstendige mennesker som kan gi ikke bare seg selv, men også de som lever med dem under ett tak.
 De to første fasene av livet slanger er relativt rolig. Mange lyse politiske karriere ble gjort slanger i sine yngre år. Tendensen til rask suksess gjør Snake begrense sine talenter, finne den korteste veien til selvrealisering, avviser også store prosjekter.
 I andre halvdel av livet av sin sentimental og lidenskapelig natur, kan hennes smak for eventyr gi den en bjørnetjeneste, selv når hun kunne forvente en rolig pensjonisttilværelse.
 Lidelse med hans dumme fysiologi og psykologi like ulønnsom, Snake under depresjonen bokstavelig utstråler svarthet, mørke og utmattelse.
 Ulempene inkluderer slanger sin overdreven omsorg, noe som fører til irritasjon. Du kan prise visdom og sterk vilje, for evnen til å oppnå sine mål. Dette lidenskapelig og sentimental natur. Denne slangen gjerrig, egoistisk og tscheslavna, vet hun ikke hvordan å trøste andre med varme hjerte og generøsitet av sjel. Så i kjærlighetsforhold i Snakes alltid et problem.
 Slanger er vanligvis enkelt. De holde folk på avstand. Maloobschytelnы De ikke pleier å utfolde seg i kommunikasjon, så ingen vet hva de egentlig mener.
 Aldri, under noen omstendigheter, bør du ikke renne slange. Noen ganger selv den mest uskyldig spøk mot spøkefugler Snakes kan komme ut sidelengs.

 Snake-mann. Karakteristisk


 Mann Snake - mark slaget tilhører element av formell logikk. Det nadzhorstki krav for å signere. Du kan ikke blande seg med politikk, prøver å herske over mennesker. Det er alle skjebnen villet tegn. Det er ikke at Snake - dårlig politikk i denne forbindelse er tegn og verre. Men den politiske integriteten til Snake tar for mye innsats, uten å gi noe tilbake.
 Mann eller kvinne, vil Snake søke utenomekteskapelige affærer, kompliserer livet hennes. Det er ønskelig at det kjempet mot denne trenden, og hvis de kunne vie sitt beste følelse av familien, ville livet hennes være harmonisk og rolig.
 Opprettholde familie - hennes verkebyll. Snake vil prøve på en eller annen måte tie partner, og ett av disse alternativene - den store familien.
 Mange unngår Snakes retthet. Verbal lager disse menneskene rike nok til å konkurrere med sin utkårede. Men Snakes kan ta mot sin andre halvdel. De er sentimental og fin, de har en sans for humor. Snake har alltid hevdet å være familiens overhode. Men for å bli mester av familien, må være i stand til å ta avgjørelser, for å være i stand til å tjene penger til å ta ansvar. For Snakes er smertefullt.
 Snake-gift menn kan bli uunnværlig i husholdningen. Det er imidlertid vanskelig å få noe gjort hvis de er opptatt affære, ikke stå hvordan de føler seg umiddelbart. Er alle eller trekke ut i andre omgang, eller en dyktig tilnærming.
 Spesielt Snake verdi til barn. Hengivenhet og oppmerksomhet, kjærlighet og hengivenhet - hvis det virkelig er gitt til barnet, er det ikke for mennesket. Slanger vil gjøre alt for å sikre at denne mannen var den viktigste i deres familie, uavhengig av kjønn og inntjening.
 Man-slange sjelden i gjeld og en litt forsiktig slik at alderdommen kan være en gnier.
 Samlet Snake rolig, intelligent og ordknapp. Vanligvis bærer det i økonomiske saker, hun er i stand til å arbeide og begynte å bringe til opphør.
 Slanger, som ikke kunne finne sin plass i livet - en svært tung mennesker. De er konstant misfornøyd med seg selv og andre, kritisere alt og alle, provosere krangler i sletten, og flyttet nære bebreidelser lære. De pine seg selv og andre, noe som gjør deres liv et levende helvete. Mest Serpent varmt temperament, eksploderer de i detalj, og være ved siden av er dem svært vanskelig. Til syvende og sist Snake - selv en fiende.

 Snake Woman. Karakteristisk


 Kvinner Snakes har alltid hatt suksess. Vanligvis, de er veldig vakker og vel klar over kraften av hennes skjønnhet. Så disse subtile natur påvirker ikke bare merkelig sjarm, men også stolthet og stor tomhet. Kledd svært elegant, og det viser en ekte lidenskap for tilbehør. For å markere dette luksus og materiell rikdom er viktig, kan slangen noen ganger bli beskyldt for grådighet. Men Snakes kan be om hjelp, og det aldri svikter.
 I kjærlighet, velger hun en partner. Intolerant og sjalu, selv om det har sluttet å elske. I alle fall, opovytsya det rundt ham, og etterlot ham ingen frihet, ofte på grunn av den rene innfall.
 Snake Woman anses kylling dame til alle tider. Men ekteskap er veldig tålmodig og veldig behersket i sine ønsker. Den viktigste funksjonen til disse endringene i livet til Snakes kan tjene som en ekte kjærlighet og forståelse partner, spesielt fødsel.
 Når det gjelder oppdrett Snakes trenger ikke å minne deg på hva du skal lage middag eller en klapp på morgenen mannen hvit skjorte - alt dette er gjort uten ord, men bare under visse forutsetninger.
 Hoved kvinnelig karakter Snake selvmotsigelse er at ved svært høy følsomhet og raffinement эstetskoy fenomenale kvinnelige slanger har unikt sterk vilje.
 Til Snakes leve lykkelig noensinne er utviklet, det er behov for å finne en avtale på sjelen og vie sitt liv til ham. Da de andre ikke kommer til å lide av den biter. Entering
 ekteskap med en slange, ikke forvent at det vil bringe familien en masse penger. Risiko hun ikke liker henne ikke å leve et selvstendig virksomhet vanskelig.

 Typer av Snakes


 Metal Snake (194120012061)
 Vann Snake (195320132073)
 Wooden Snake (190519652025)
 Brann Snake (191719772037)
 Jord Snake (192919892049)

 Født i året av Snake


 Aleksandr Radisjtsjev Stephen Halturyn, Nikolai Nekrasov, Johann Wolfgang von Goethe, Fjodor Dostojevskij, Vladimir Majakovskij, Heinrich Heine, Denis Diderot, Alexander Kerenski, Abraham Lincoln, Pierre Proudhon, Kliment Voroshilov, Joachim von Ribbentrop, Palmiro Togliatti, Mao Tse Tung, Walter Ulbricht.  
Som hva bedre søvn? Hva er søvn?

 Åpen eller over natten vindu eller vindu? Mange tror at i et kaldt rom sover bedre, men dette er ikke sant. Det er best å eksperimentere og velge den optimale temperatur. Prøv imidlertid å unngå overdreven tørrhet i luften. Om vinteren, sørg for at ovnene ble gitt luftfuktere eller i det minste før sengetid Kast vått håndkle på batteriet. Dette rådet er spesielt egnet for dem som lider av bronkitt og astma.
 Hvis du forstyrrer søvnen kom støy fra gaten, ikke ta penger for installasjon av nye vindusrammer med lydisolasjon. Hva bedre søvn i pyjamas eller nattkjole? Det spiller ingen rolle! Det viktigste som normal pusting kroppen. Forresten, hvis du liker å sove naken - for helsen din! Så du sitter komfortabelt, er det ingenting som hindrer deg. Nå må vi påkalle en drøm. Fortell oppmerksom på at du vil se en drøm og deretter husker det.
 Hvis du foretrekker det, kan du slappe helt av ditt sinn og kropp og bringe dem til en stat nødvendig å forstå drømmer som virkelighet eller som en forklaring på fremtidige hendelser.

 Om hvorfor sove?


 En full, komfortabel søvn forlenger livet. En feil valg av sengetøy er en kronisk sykdom, ryggsmerter, isjias, leddgikt, sirkulasjonsforstyrrelser, allergier, astma

 REGLER velger sengetøy


? Godt gjort madrass lindrer stress slitne muskler og beskytter ryggsøylen fra forvrengning. I tillegg normaliserer det magen og tarmen, inhiberer utviklingen av gastritt og magesår.
? I stedet for puter er bedre å bruke en berg, som gir støtte for hodet og cervical ryggraden under søvn i en naturlig posisjon, lindrer nakkemusklene og fremmer riktig pust.
? Like viktig for sunn søvn og er riktig matchet teppe. Ull er det minste onde. Ikke ønskelig, men - fortsatt anta syntetisk. Og mest fornuftige - teppe, ikke vevd, vattert med bomull og silke eller dyne.  
Яндекс.Метрика