Noe mystisk og ukjent skapelse finnes for mannen så mye som hun hadde trodd. Og hvis du tror, ​​kan du se og høre skapning, eller kan føle hans nærvær.
 For noen, eksistensen av brownies, sprites, havfruer - det er bare et eventyr, og en oppriktig tror og selv forteller om møte med dem, som beskriver deres utseende og vaner. Våre forfedre trodde på feiring av forskjellige ånder og mente at de er den mest varierte og leve ved siden av en mann.
 Og hver ånd reservert et spesielt sted hvor han er den rettmessige eieren. Så i en skog dominert djevelen, en sump monster vading i elver og innsjøer av levende vann følget havfruer som tjente ham. Og i huset levde et hus og verksted alle bygningene ble okkupert av noen beboere. Våre forfedre fortalte møte dem, som beskriver deres utseende og vaner, vet hvordan du kan lure eller overtale dem til å komme bort fra åndene.
Slavisk mytologi: Goblin, Goblin, havfrue. Tales eller virkelighet.

 Vi nå vurdere alle sine historier historier, fortellinger, myter. Kanskje vi har mistet såkalte "tredje øye" forhold til naturen, og disse skapningene var ikke tilgjengelig for vår visjon, sensasjon.
 Kanskje de var forsiktig, fordi folk begynte å vurdere seg selv Tamer naturen, og byttet ut alle obskure beboere og dyr i mange steder ufremkommelige. Kanskje de flyttet inn i ørkenen, hvor ingen har gått før, og ikke kjøre over folk i øyet, eller forsvinne, ute av stand til å tåle forurenset luft og vann forgiftet elver og innsjøer.
 Hjem parfyme
 Hjem goblin ånder, vattpinne, tun, og andre Kikimora zapechnaya bor i et gammelt gårdshus og domstolene. Brownie bor i huset sammen med mannen og er eier av alle innenlandske ånder er i sin tjeneste, klarer han dem. Det antas at åndene til et hjem - mindre vennlig mot mennesker og bistå i økonomiske saker, hvis den samme personen omsorg eier, som tar vare på sine storfe på hans hus, uthus.
 Goblin
 I slavisk mytologi brownie - et godt hjem ånd som lever med chelovekom.Domovoy hjelper mennesker i husholdningen, omsorg for dyr, elsker hester. Det beskytter huset mot tyveri, brann og mot onde krefter.
 Brownie er god, rynkete gammel mann, hårete, hele kroppen er dekket med hår i det. Så han ble født. Etter hvert vil han få yngre, og når det blir som en baby, og deretter den tid kommer til å dø. Noen ganger et hus kan ta form av en katt.
Slavisk mytologi: Goblin, Goblin, havfrue. Tales eller virkelighet.

 Brownie forårsaker ikke onde mestere, hvis han behage leietakere. Han tar vare på huset, kan varsle om ulykken, noe som gir banke eller slamming dører. I spesielle tilfeller kan det også virke som om noen hjemmefra.
 Huset som ekte arbeidsomme eiere som elsker og bryr seg for ditt hjem, familie. Brownie liker til huset var orden og renslighet, og hjelpe eierne holde rent.
 Men hvis huset-mislikte husstand, eller de såre ham, da han er hevngjerrig, schypletsya, forlater menneskekroppen vonde blåmerker. Hvis den menneskelige kroppen selv det er blåmerker, så forvent problemer. Hvis utleier ikke porozumiyetsya av et hus og ikke forsonet i tid, vil brownie ta hevn.
 Tett så har alle folk, vil ikke hvile om natten, støyer Shishiga og korkorushy, obhornuvshys svarte katter vil rote under føttene. Og alle matvarer kan forsvinne fra huset, de bare spise Lyzun-wen. Et hjem fra en nærliggende kirkegården liket kryp brennevin - vampyrer og onde ånder zavedutsya bygning - skipet.
 Våre forfedre fryktet et hus, behandlet ham med respekt, prøvde å overtale ham til å leve med ham i verden, han alltid igjen fairing.
 Bakgård
 Verksted - en kake assistent, vokter han gårdsplassen, husdyr, og alt som vokser i retten og anses ikke veldig god ånd, som man ikke liker mange dyr, spesielt hvit farge. Kan torturere disse dyrene, og er selv i stand til å ødelegge kalk.
 Befriends verftet bare med katter, hunder og geiter. Den har et menneskelig utseende, men bena han kan være geit, katt og til og med kylling.
 Våre forfedre mente at verftet bor i trær eller i tette busker og prøvde på alle planter, trær og blomster ble godt vedlikeholdt. Og dersom retten var godt vedlikeholdt, og deretter tvunget verftet planter og blomster lukter godt å vokse og gi en rik avling og domstol prynadzhuvav flaks.
 Og hvis eierne lat, verksted veldig sint og hevdet deres verksted for å fullføre ødeleggelse. Det ble antatt at ånden av verftet kan ta form av dyr og hvorfor våre forfedre aldri aktet og prøvde ikke å la verftet prybludyvshyhsya dyr. Til verftet ikke skade folk som brakte ham mat, henger dem på jern gafler.
 Bannik
Slavisk mytologi: Goblin, Goblin, havfrue. Tales eller virkelighet.

 Bannik bor i badekaret. Dette er litt gammel, men det har stor makt. Han er naken, med lang raggete skjegg helt dekket med mold.
 Denne onde ånd, i stand til å drepe en mann vasker et bad, søvn og kveles varm luft. Det kan ta form av en katt, hunder og andre små dyr, og noen ganger later bad kost.
 Han liker å skremme folk banging inn i veggen og kaster stein varme fra ovnen - ovnen. Ofte kokende vann kan brenne eller lage mat til døden av folk som kom til badet eller vaske travelt heller ikke komme i stedet. Det ble antatt at du kan vaske i tre etapper, og på fjerde plass vattpinne for å rense seg selv.
 Våre forfedre fryktet Bannik, prøvde å berolige ham, etter å ha vasket det definitivt forlatt et stykke rugbrød med salt. Tross alt dusjet, ble pinne rent vann helles i en bolle og la en frisk bad kost og et par gode, at han poparyvsya. Og på terskelen til et nytt bad begravet svart kylling å bringe den til offeret.
 Og ikke gå til badet sent på kvelden og på festen. Det ble antatt at vattpinne hjelper jenter på juletid Fortune spår at hun vil være bruden. Ved midnatt, jentene fikk opp på åpen dør bad, zadyraly skjørt, og hvis pinnen berører noe hårete hånd brudgommen jente være rik hvis nakne hånd - brudgommen er dårlig, og hvis han er våt - brudgommen skal drikke.
 Kikimora
Slavisk mytologi: Goblin, Goblin, havfrue. Tales eller virkelighet.

 Kikimora, ofte lever i skogen eller myr, men hvis huset eller hytta ligger nær skogen, hun gjerne endre plasseringen. Når hun legger seg i frie hus og bad uten kake og Bannik.
 Kikimora gammel liten, grov utseende, i filler, skadelige, smart, har evnen til å bli usynlig, og bevege seg raskt. Noen ganger fremstår som et barn og forlatte folk, vise medfølelse, pryhrevayut strahovynu, og det er en hån mot mennesker på flukt forsvinner.
 Det ble antatt at monsteret kan stjele barn. Ofte det skremmer folk eerie hylende, gråtende, hindrer søvn, kjører rundt i rommet og høylytt tupayuchy, bryter retter, kaster ting, og når de er sinte, forvirret eller kan klippe håret og enda navalyuvatysya på sovende mennesker og kvele dem.
 Til Kikimora forlot huset, veranda potten uten bunn hengt eller lagt ut på å bygge kamel ull og virak. Våre forfedre mente at huset kan strahovynu pidselyty hekser eller onde mennesker kaster dukke laget av stoff eller flis. Og for å bli kvitt monsteret og dets krumspring bør finne denne dukken og brenne henne på bålet.
 Parfyme skog og vann
 Woodman
Slavisk mytologi: Goblin, Goblin, havfrue. Tales eller virkelighet.

 Goblin bare anses som god ånd. Han bor i skogen og regnes som en mester i skogen, vokter han skogen, omsorg for trær og urter. Goblin ofte turer gjennom skogen omgitt av ulv, kaniner, beskytter dyr og fugler fra jegere.
 Goblin - en hårete gammel mann, noen ganger dekket med en skorpe med geit bein og horn. Det kan slå inn noen dyr eller fugler kan late tre eller en busk eller en sopp.
 Våre forfedre fryktet djevelen, ingen støy i skogen, ingen piping, ingen roping før gå inn i skogen for sopp eller bær i djevelen bedt om tillatelse til å forlate stubber eller baner han behandler, pannekaker, bacon, innpakket i en ren klut og bundet rød tråd.
 Hvis en person brøt et tre eller drepe dyr for moro skyld, eller ødelagte reir fugler brent skog - djevelen kunne ta hevn. Vanligvis gjør djevelen ikke miste folk og straffer dem kan zadurit hode og lage et kratt, og en mann ville lang tid å vandre gjennom skogen, vybyvshys av krefter og djevelen - vil straffe dårlig menneske fryde seg, ler og klapper hendene.
 Å kvitte seg med intrigene til djevelen ønsker å kle klær skumle side opp, eller bære en lue bakover eller perevzuty sko med venstre fot mot høyre fot.
 Men det er nødvendig å berolige hans milde ord og godbiter og be om å trekke tilbake den veien han skal hjelpe, så han kan spesifisere eller eng sopp sted hvor mye bær. Ofte djevelen hjelper folk med å finne den savnede ku eller geit. Gjetere og jegere alltid avsluttet med tre-Demon avtalen og aldri bryte den.
 Vann
Slavisk mytologi: Goblin, Goblin, havfrue. Tales eller virkelighet.

 Vann - en ond ånd, et vann konge og han bor i elve whirlwinds under vann mølle og på bunnen av innsjøer.
 Vann er en gammel mann med en stor mage, med raggete hår, skjegg og bart. Hår og kropp er dekket med grønt slim og gjørme. Han bryr seg for elver og innsjøer, fisk gjeting hans flokk, rir på en stor gjedde eller steinbit. Det kan bli til en stor fisk eller late treet eller trær som flyter i vannet.
 Vodianoy fryktet og før du går i vannet prøver å bero synge eller danse på elv eller innsjø, samt ofre dyr eller frukt.
 Miller og fiske-traktaten konkluderte med vann, og før fisken måtte kaste lapot vannet i vannet til at fiske var vellykket. Den første fisken noensinne utgitt i til vannet. Hvis vannet var sint, så løftet en bølge av vann, klokket fisk, ødelegge demningen og kan selv trekke en mann til bunns i hans undervanns rike.
 Våre forfedre ikke bade i elver og innsjøer i Ivanov, Petrov og Ilyin dag og på et tidspunkt da den blomstrer rug, samt om natten.
 Havfruer
Slavisk mytologi: Goblin, Goblin, havfrue. Tales eller virkelighet.

 Havfruer - vann ånder lever i undervanns rike og tjene vannet. Mermaids evig ung og vakker jente med langt grønt hår, har sjarmerende stemme. De bleke klar hud, de barbeint, men med klær havfruer bare romslig hvit skjorte, og selv da ikke alle, mange rett og slett naken.
 Det ble antatt at havfruer er jenter som druknet druknet eller fra gjengjeldt, ulykkelig kjærlighet, samt spedbarn som døde udøpt.
 Dag havfrue sove på bunnen av reservoaret, og om kvelden resurfacing hele natten sprut i vannet å ha det gøy. Når Rusalochya uke havfrue ut av vann og ordne på elvebredden av dammer ablegøyer med sanger og danser, flyktet de inn i feltene, skogen, veve kranser av blomster og urter, svingende på grenene på trærne.
 Våre forfedre mente at i områder der kjører havfrue og kjørte danser vil være en rik avling av korn.
 Møte med havfruer farlige. Hans magisk sang de lokke reisende til elven og boblebad, kile ham til døden og dratt under vann.
 I Rusalochi uke ikke bade i elver og innsjøer, og prøvde å omgå kysten. Slitt med en malurt urt - som en sjarm, ble det antatt at havfruer ikke kan stå lukten av salvie og hvis det var et møte med en havfrue, må det demonstrere malurt, og hun vil ikke være i stand til å sjarmere sin sang og skader for den reisende. Hvis jenter eller kvinner i felten eller på stien møtt med nakne havfruer, de nødvendigvis måtte kaste Mermaid lommetørkle eller tøystykke, kutte det fra klærne hans.
 Slaviske havfrue fisk halen hadde, og jomfruer med fisk haler kalt våre forfedre levde og faraonkamy i dypet.  
Яндекс.Метрика