Slik fastslår kompasset på klokken og solen?
 Once upon nesten hver gutt visste hvordan å bestemme kompasset uten kompass, ved hjelp av en klokke. Med bruk av digital teknologi, dette kunnskaps mange synes unødvendig. Går turer? Bare ta med en GPS-navigator. Og uten en navigator i prinsippet kan løses til fordel for en moderne smarttelefon lastet et stort antall nyttige programmer og kart i nærvær av en Internett-tilkobling. Men hvis smarttelefonen er lavt, mister du navigator og kompass med deg selv hadde ikke tenkt å ta? Hva du skal gjøre i dette tilfellet?
Selvfølgelig, for å bruke materialer for hånden. Mer presist - håndledd. Denne klokken vil hjelpe deg i denne situasjonen hjem eller til basen intakt og så snart som mulig. Du trenger bare å sky ikke skjule fra deg sollys eller måneskinn.
 Faset instruksjon orientering ved hjelp av en klokke
Å bestemme kompass på klokken og solur posisjon horisontalt. Bestemme hvilken side som er solskiven, og sende det til timeviseren. Det vil hjelpe deg i skyggen av trær eller høy. Urviserne skal være parallell med denne skyggen.
Mentalt tilbringe byssektrysu (midterste linjen vinkel) mellom klokken og minuttviseren. Denne linjen vil også peke på sydpolen i øyeblikket.
Nå at klokken ble kansellert og vi lever av sommeren sol i det sentrale Russland i sør når klokken er stilt rundt 14-tiden. Hvis noen gang tilbake i vinter, så vet du at vinteren i den sørlige delen av solskiven vil være 13 timer.
Hvis du ser på - digital, uten piler, kan du prøve å tegne en urskive på bakken. Urviseren regissert umiddelbart trekke solen. Prøv så godt som mulig å dele sirkelen inn i sektorer for å minimere feil.
Hvis du har til å bestemme plasseringen om natten, først må du finne ut hvor solen. For å gjøre dette, se på måne sigd og forestille seg det som en sirkel. Mentalt tilbringe radius av en sirkel og del den i seks like deler. Deretter prøve å telle hvor mange brikker inneholder den synlige delen av måne disk. Husk dette nummeret.
Sjekk ganger. Hvis månen avtar, legge til det dette nummeret hvis voksende - subtrahere. Oppmerksom på tallene på urskiven og sende det til måne disk. Mentalt forestille vinkel, én side som er rettet mot månen, og den andre - tallet "2" i sommer eller "1" - om vinteren. Del denne vinkelen i halvparten. Vinkelhalveringslinjen punktet du sør retning.
Huske data enkle regler for partiet lys av solen, kan du alltid velge riktig kjøreretning på ukjent terreng, har du mistet den måten.  
Hvordan finne adresse ved telefonnummer

 I dagens verden er alt mulig, flytte fra papir til virtuelle flyet. Dette gjelder bøker, magasiner, aviser. Ingen unntak finnes ulike typer bøker, inkludert - mobil, som på nittitallet har hjulpet oss sjekke huset via telefon eller vice versa. Du trenger ikke å ringe sentralen eller kjøpe stor telefonbok ofte utdatert informasjon. Nettsteder som gjør det mulig å sjekke telefonen ved Moskva sett. For hvert valg, med volum databaser beboere.


 Detaljert guide


 Å annonsere en av de mange nettsteder som gir telefonen oppslag gratis, gir vi generelle instruksjoner å være like prymenytelna til hver av dem.
 De fleste Internett-ressurser slike emner hjemmeside, kan du finne søkemenyen, hvor du vil bli bedt om å oppgi informasjon som er kjent: etternavn, fornavn, adresse, telefonnummer. Inn data, vet du. For eksempel: "Ivan Ivanov" og klikk på søk. Telefonbase vil gi deg en liste over personer som er registrert i byen, som viser deres spesielle bosted (gate, hus) og hjemmetelefon. På samme måte kan du skrive inn et telefonnummer. I dette tilfellet vil basen betong gi deg en telefon eieren og hans bolig.

 Hvis ingen søkestreng er vanligvis isolert romkategorier. Ser til venstre, er det en liste som: "Nødetatene", "Entertainment", "Telefon og adresse beboernes og så videre. Gitt at vi trenger å finne adressen på telefonen, se etter den aktuelle kategorien og klikker på den. De finner det samme søket som beskrevet ovenfor.
Hvordan finne adresse ved telefonnummer


 Hvis du ikke finner ønsket telefonnummer eller adresse


 Når du søker etter informasjon på Internett, oppmerksom på at referansedatabase oppdateres, vanligvis hver årene, så hvis du vet, venner eller kolleger nylig har registrert, kan du trygt fortsette å prøve å finne dem på denne måten, vil det ikke få noen resultater.
 Hvis beboerne tror på eksistensen av lange oppholdstillatelse, men fungerer ikke i katalogen for å finne det - sjekk staving av navn, numre eller adresser. Det hjalp ikke? Åpne en annen ressurs slikt innhold, som forskjellige baser, og på den andre siden vil du finne det du leter etter.
 Forresten, jakten på telefonkatalogen på Internett, er det en legitim handling. Noen mener noe som er i strid med noen normer av Grunnloven eller lovene i Ukraina. Langt fra informasjon gitt av telefonselskaper og inngått en digital database lovlig. Men hvis du vil ha din e-postadresse eller telefonnummer er fjernet fra offentlighet, har du rett.
 Få telefonnummeret til gratis er veldig enkelt og krever ingen ekstra kunnskap. Alt du trenger - for å være i stand til å håndtere internett og søkeprogrammet. Taste inn i søke Google, Yandex, Rambler «hvordan finne adresse ved telefonnummer Moskva" og få en liste over dusinvis, om ikke hundrevis av nettsteder som vil hjelpe deg å løse dette problemet.
Hvordan finne adresse ved telefonnummer
 Nylig spesielt populært pastisj bryllupsfest, fordi så vil den viktigste og mest spennende dagen i mitt liv å gjøre unike, av noe slag, selv etter 203 050 år var fantastisk, og hans hjerte begynte å slå sterkere.
 Everyone milde, romantiske og raffinerte naturer passe stil som gir en spesiell ferie humør, og kaller det "Chebba-chic" eller «Shabby chic».
Vakkert bryllup chic stil Chebba (9 bilder)

 "Rubbed glans" eller "glamour" - essensen, og enda viktigere, en direkte oversettelse av navnet på engelsk, kan det ikke forveksles med noe annet, fordi den subtile skjønnheten av denne fascinerende motetrender og bokstavelig talt stuper inn i atmosfæren av noen gamle, men veldig søt fortelling.
 Hvilken stil bryllup Chebba-chic? Denne blandingen av elegante, sofistikerte og gode klassikere, som imidlertid tidvis litt alderen og nedslitte, men dette blir ikke mindre interessant, vakker og fantastisk.
 Snarere det motsatte, uaktsom elementer av antikken at ingen prøvde å skjule det innrammet og dekket med en lys "berøring" oppriktighet og enkelhet.
Vakkert bryllup chic stil Chebba (9 bilder)

 Derfor Chebba-chic appell kan egentlig bare kjennere, de som ikke er redd for å "midlertidig fingeravtrykk" som ligger i denne stilen, men heller søker å skape en spesiell følelse av romantikk av en svunnen tid.
 Chebba-chic stil oppsto relativt nylig, på 80-tallet av forrige århundre og mer, var en stil. Dens grunnlegger Rachel Эshvel startet med, kjøpte opp gamle interiør og møbler på loppemarkeder, og deretter ble tatt for å gjenopprette den og slå, som søker å skape "lyseffekt i tid."
 Gammel male det schyschala og deretter malte møbler i hvitt og nyanser, dekorert med hvite deksler tekstiler og gjenstander av hans arbeid prydet eget hjem.
 Til slutt, Rachel åpnet sin første butikk og ga ham et interessant navn - «Shabby chic», som, som et resultat, og som navnet fast. Flere nylig, er begrepet som benyttes kun innen interiørdesign, men i dag har fått en bred tolkning.

 Hvor du skal tilbringe bryllups stil Chebba-chic?


 Alle de som tør å dekorere sin triumf i denne stilen, når det foreligger rimelig spørsmål: hvor du kan tilbringe en så unik og herlig ferie? De vanlige restaurant eller hjemme sammenkomster er sikkert ikke få.
Vakkert bryllup chic stil Chebba (9 bilder)

 Det ideelle stedet ville bli et stort og romslig feriehus på en sommer eng som du kan installere et stort telt. Også for bank perfekt stor og lys bankett rom, helst med store vinduer og vegger anbud (helst hvite) farger.
 Husk at Chebba-chic - ikke bare noen få dekorative elementer som kan strø rundt i rommet og få riktig retning styling. Faktisk - er dette tidkrevende og en lang prosess med å lage en sammenhengende og komplett bilde hvor hver av de mange detaljer må følge alle de viktigste punktene i den valgte stilen.
Vakkert bryllup chic stil Chebba (9 bilder)

 Hva å skjule, vil i en stil bryllup krever at du betydelige finanskostnader, fordi det er preget av et stort antall elementer håndlagde kvalitetsvariasjoner som ikke kan være billig!

 Interiøret må være spesiell: tre eller kunstig alderen møbler, i ekstreme tilfeller, hvit dress tekstiltrekk, velkommen pastell, lyse og lette farger.

 Blomster og farger


 Husk, det skal ikke være noen motsetning effekten er som om drysset med en touch av pulver farger er avgjørende for Chebba-chic stil.
 Den største hemmeligheten av en dyktig kombinasjon av farger: rosa, hvit og krem, blek - og en himmelblå, fersken, lavendel og peppermynte.

 Det er gode råd som hjelper deg å velge bestemmer fargen på bryllupet ditt i stil Chebba-chic: hvit blanding med andre, leke med nyanser og du vil sikkert finne noe: en mild og unik. Det samme gjelder for bryllup seremonier og brudens bukett, blomster skal reagere farger feiring.
 Den mest hensiktsmessige alternativet for en ferie - en rose "David Austin" eller delikate blomster. Også egnet ranunkulyusы, hortensia, georginer og gypsophila, uten at det ikke bør gjøre enhver stil brudebukett Chebba-chic.
Vakkert bryllup chic stil Chebba (9 bilder)

 Disse blomstene er i stand til å formidle ideen om eleganse og lys uaktsomhet som er så karakteristisk for dette området. Beina kan være dekorert med blonder bukett, glatt sateng dress fløyel bånd, eller en brosje vintage elementer.

 Ekstra innredning og utskrift


 Bryllup i en stil starter med små ting, det vil si invitasjonene de fremfor alt, som skal utføres i samsvar med alle kanonene 'elegante 80-tallet.
 De kan gjøre sine egne hender, er det tilstrekkelig å bruke en design bord, sostarennuyu papir, kraft papir ark med trykt dekorasjon på maskinen eller papir med pastorale design.
Vakkert bryllup chic stil Chebba (9 bilder)

 Også, kan du komme til unnsetning punchers krøllete, tynt bånd, papir tape, perler, steiner og andre nødvendige materialer for brukskunst.
 Det er viktig å ta hensyn til alle detaljer bokstavelig: Hvis en maskin er bedre noen vintage Cadillac, dekorert med delikate blomster og bånd.
 Ta vare på god musikk, det gjør ikke nødvendigvis hilsener fra 80-tallet, så lenge den oppfyller grunnleggende konseptet av helligdager: eleganse, stil og ømhet. Vanligvis passer lys instrumentale spor eller DJ erstatte musikere med live performance.
Vakkert bryllup chic stil Chebba (9 bilder)

 Ikke glem om de viktigste rom dekor: det må bokstavelig talt fylt med små og svært store elementer av æra, vintage lysestaker og bokser, fugl merder, postareni fotorammer, vaser, kunstig alderen kister, elegante te sett med blomstermønster, klokker, små konfetnytsa speil, gamle smykker og figurer.
Vakkert bryllup chic stil Chebba (9 bilder)

 Overflaten av disse tingene bør følge stilnavnet, og derfor bør være litt slitt, falmet eller et sted roztriskalasya. I de indre elementene vil være hensiktsmessige og stukkatur relieffer og tung, men elegant, bilderammer eller speil.
 Men som grunnleggeren av den stilen selv, ting trenger ikke se slitt, så lenge deres utseende kunne lese at de har sin egen historie.

 Bruden og brudgommen


 Bilde av bruden og brudgommen er gitt spesiell oppmerksomhet. Det mest populære alternativet for kjoler - A-stil eller frittflytende stoff, helst naturlig, rikelig bruk av blonder, kan bildet bli supplert brosjer, antikke smykker, blonder paraply cameo elegant hals og korte hansker.
Vakkert bryllup chic stil Chebba (9 bilder)

 Dress brudgommen bør alltid være lyse farger som blå, grå eller beige. Ofte brukes i stedet for en jakke vest og slips i stedet - elegant butterfly.  
Яндекс.Метрика