Smeltevann hjemme
 Smeltevannet er faktisk et sant mirakel, gir helse og styrke. Forskere har vist at molekylære vann blokker etter tining kvalitativt endre sin struktur, blir lettere og mindre i størrelse, så den cellulære sammensetningen av smeltevann raskt absorbert av kroppen reagerer med andre stoffer og enkelt fjerner giftstoffer. Vanlig vann fra springen inneholder tungt innslag deuterium. Hvis han er i vannet i store mengder, blir det udrikkelig. De som drikker smeltet vann, mindre syk, han mister ikke vekt, full av energi og styrke, kan utføre noen fysisk aktivitet, er dens metabolisme alltid normal.
 Fordeler smeltevann
Smeltevann hjemme
 Siden smeltevann forbedrer metabolske prosesser i kroppen, er det brukt i rehabiliteringsperioden etter sykdom og operasjoner. Det renser tarmen, stimulerer fordøyelsen og urinveisfunksjon. I rekreasjonsformål smeltevann drikke på tom mage om morgenen. Med økt surhet vann tilsettes til en glass av honning og 1 ss. l. eple cider eddik. For å forebygge tarmsykdommer i dag å drikke to glass og en halv liter smeltevann.
 I kosmetikk smelte vann brukes til å fornye huden, stimulerer veksten av nye celler, gjenopprette strukturen av kollagenfibre. Legge frossen is mynte, kamille, ringblomst og tørk ansiktet slik en vandig sammensetning, alt du kvitt mørke ringer under øynene. Smelt vannmolekyler er identiske med de inne i kroppen vår. Til tross for det faktum at vannet fra fryseren kan kurere mange sykdommer, er det ikke ansett som et medikament. Dette - jo mer naturlig, miljøvennlig stimulering. Smeltevann fremmer vekttap. For å gjøre dette en gang i uken for å gjøre vann-fastedag og bare slags vann å drikke.
 Hvordan å forberede en slags vann?
Smeltevann hjemme
 Å vanne det første trinn av rensingen inneholder færre tunge urenheter, blir det renset ved hjelp av filteret. Deretter kan du helle i plast flasker emalje bolle og legg i fryseren. Retter bør toppen lokket tett lukket. Det er kjent at den første frosne deuterium, så når du ønsker å slå sammen den første delen av vannet kan ikke gå glipp av. Å fryse skjedd jevnt, både topp og bunn, i en flaske eller gryte, legg et stykke tykk papp.
 1.  Primær fryser tar omtrent en halv time. Vent til beholderen er dekket med en skorpe av is. Dette er deuterium du ønsker å fjerne eller drenere vannet i et annet fartøy for den neste fasen frysing.

   Smeltevann hjemme - det er enkelt, men krever litt tid kostnader. Når vannet i beholderen blir tømt for deuterium kan gjen frosset. Dette - den andre fasen, når du ønsker å fryse litt mer enn halvparten av vannet. At isen som frøs anses nyttig produkt. Alt som gjenstår kan helles, da dette - tungmetaller og andre skadelige forbindelser.

   Den tredje fasen er ren hvis isen patcher er gul eller brun. Prosedyren blir gjentatt så lenge som isen blir gjennomsiktig som glass.

   Du kan gjøre noe annet: ved tining steder som er hryaznovatыmy farge, vaske under rennende varmt vann.
   Hva du bør vurdere når man fryser?
   Vann bør nå null temperaturen gradvis, som satt i fryseren skånsom modus langsom innfrysing. Det er nødvendig å skille urenheter og forurensninger fra fersk økologisk is. Tunge ting langsomt erstattes med et gitter av vannmolekyler. De fokuserer nærmere veggene av blodkar og samles på bunnen av beholderen. Tidspunktet for når du ønsker å målrette: 12-15 timer med volum på 4,5 liter vann.
   Fase avriming
  Smeltevann hjemme
   Tining bør være langsom. Det tar det i naturen, ved romtemperatur. Smeltevann kan ikke utsettes for varme, ellers vil det bli vanlige og brukbare egenskaper går. Hvis et stykke av isen var svært omfattende, dele den med en kniv splittes i flere deler. En av dem er tint, og resten forblir i fryseren. At vannet var hele tiden ved skrivebordet, fryse den gang frekvensen av 1 liter. per dag. Når kroppen blir brukt til å smelte vann, kan mengden økes til en og en halv liter. Drikk vann på tom mage for å bli kvitt ekstra pounds og raskt trekke giftstoffer. For smeltevann ingen kontraindikasjoner, kan du drikke og måltid etter måltid.
   Viktig!
  1.  Under det iskalde vannet kommer i kontakt med en kapasitet der det ligger. Du kan ikke fryse i en metallbeholder.

    Du kan ikke bruke åpne beholdere. Dette er for å smelte vann renhet og fravær av lukt fra fryseren (husk at vann - en god leder, hun liker en svamp absorberer lukt og flyktige stoffet løser seg opp).

    Avriming er også under panseret ved romtemperatur. Smeltevann brukt sukker og tilsetningsstoffer, ellers hele helbredende effekten vil komme til intet. Å oppdatere cellene i kroppen og gjenopprette din helse, ta slags vann du trenger minst 2-3 måneder på rad.  
Hva phraseological enheter?
 Frazeolohyzmom eller frazemoy eller frazeolohycheskoy enhet kalt setnings yavlyayuscheeyasya stabil i sammensetning og struktur: dette er leksikalsk udelelig og integritet i verdi. Frazemы funksjon som en egen ordbok enheter (tokens).
 Ofte phraseological enheter forblir eiendom bare ett språk, unntakene er bare i de såkalte Fraseologi tracings. Essensen av fraseologi beskrevet i spesialiserte phrasebook. Frazemы tatt som en helhet, som ikke er gjenstand for ytterligere nedbrytning og vanligvis ikke tillater omordning av deler. Den semantiske fusjon av idiomer kan variere mye fra nevyvodymist frazemы verdien av dets bestanddeler ord i idiom er frazeolohycheskymy søm, til de idiomatiske kombinasjoner som gir mening, som følge av de verdiene som utgjør kombinasjonen. Denne transformasjonen blir kalt leksykalyzatsyey idiomatiske uttrykk i et rack.
 For første gang begrepet frazeolohycheskoy enhet, hvis navn ble dannet fra det franske ordet forene phraseologique, formulert Charles Bally, den sveitsiske lingvist. Han jobber Precis de stylistique definert som vedvarende idiom setning hvis mening kan ikke utledes fra verdiene av komponenten. I denne utredningen, Bally motsetning frazemы andre typer setninger med variabel kombinasjon av dets bestanddeler ord. Dette - fraseologi gruppe. Ytterligere russiske litterær kunst. Art. Vinogradov har identifisert tre hovedtyper av idiomer, uttrykk eller fusjon, samhold og kommunikasjon. En Doctor of filologi N. Shan bevilget en ekstra type setning - idiomatiske uttrykk.
 Eksempler på de mest kjente og populære fraseologi:
 Indian Summer - så vanligvis snakke om alder, som i hovedsak er en moden mann plutselig kommer tilbake til ungdom, bruker den forening - plutselig faller noen ganger kommer tilbake klar varme dager.
 En annen frazema av alder - Balzac alder - dukket opp med en lett hånd forfatter Honoré de Balzac og oppkalt etter ham. Franske forfatteren avbildet i sine romaner, for det meste damer i alderen 30-40 år.
 Interessant frazema "Farvel" ungdom - som brukes i samtaler om klær eller sko, lang ut av moten.
 Maiden minne - så si det dårlig eller "kort" hukommelse. Assotsyatsyyruetsya med hvor fjollete jente umiddelbart glemme sine løfter tidligere gentleman, finne en ny brud.
 Våte bak ørene - hint på en umoden tenkning, resonnement person. Analoge og barn, bare atskilt fra mors bryst.
 Broken time - brukes for å forklare den lengde av tid. Dette idiom kom på et tidspunkt etter de første timene av slaget, markerer hver time ringeklokker.
 Gud løvetann - spørsmålet er fortsatt svak, ofte gamle mannen.
 Dekket med gress - brukes i samtaler om ugjenkallelig forbi. Det betyr at forlengst glemt og slettet fra minnet.  
Hvordan lage en Mojito hjemme?
 Et utvalg av cocktailer ganske ofte brukes ikke bare på fester, servert i disco barer eller restauranter, men også forberedt hjemme for underholdende eller på ferie med en nær venn eller alene. En av de mest populære drikker kan med rette kalles Mojito, som på grunn av sin forfriskende smak og coolness perfekt for varme sommerdager. Gjør mojito hjemme holder ingrediensene vil ikke gjøre noe arbeid, du bare følger algoritmen riktig forberede og har ikke spart på ingrediensene.
 Hvem foretrekker mojito cocktail
 De fleste restauranter eller barer Mojito kjøpt av de besøkende som ønsker å slappe av og riste av byrden av akkumulert utmattelse. På grunn av innføring av mynte mojito elskere ikke bare osvezhayutsya, men også roe ned, fordi alle vet mirakuløse sedative egenskapene til denne urten. Prudence fans mojito også gitt, og til og med tilstrømningen av vitalitet, energi og friskhet. Cocktail Mojito like foretrukket og jenter og gutter, og små fans kjøling drinker kan trygt lage brus som er svært lik lemonade.
 Alkoholfrie mojito hjemme
 For å forberede dette deilig og forfriskende drink vil ta mindre tid og ingredienser. På bare 15-20 minutter kan du overraske dine gjester svært lett og forfriskende cocktail som ikke bare slukker tørsten, men også positive ladninger.
 Ingrediensene til alkoholfri mojito:
 - 10 g sukker stokk;
 - 10g mynteblader;
 - 1 lime;
 - 400 ml tonic (tonic er ofte erstattet av mineralvann, brus, ananas juice, sitron brus eller Sprite);
 - Knust is.
 Metode:
 1.  I en morter eller en kopp bør være godt knust mynte blader for å få mest mulig ut av det ga all sin friskhet, essensielle oljer og uovertruffen smak. Mynteblader er banket med rørsukker.
   Det er nødvendig å utføre og kalk, men det meste av det nettopp presset juice.
   Et glass fylt med chipped isen og opp.
   I en beholder med mint og kalk legge tonic, eller en hvilken som helst annen ønsket væske.
   Sett tube dekorere en skive lime og du kan bringe til bordet.
   Alkoholfrie mojito er ofte forberedt med tillegg av ulike bær eller frukt, for eksempel:
   - Strawberry mojito - med is i et glass omsluttet pre-frosne jordbær;
   - Morgen mojito - utarbeidet på grunnlag av frisk appelsin og sitron juice i stedet for sukker tilsettes 1 ts honning;
   - Cherry mojito - mineralvann fortynnet med litt over halvparten av kirsebær juice.
   Muligheter for matlaging brus mojitos bare et enormt tall, fordi hver bær eller frukt kan gi navn til denne forfriskende drink. Det viktigste bare å ha vært basert mynte og lime, og alt annet rett og smak.
   Hvordan lage alkoholholdig mojito
   De viktigste komponentene er mynte cocktail, som også fungerer som en dekorasjon for en cocktail, drikke kalk for å gi litt sur smak og handlekraft, mange knust is til drikke ble virkelig kjøling og riste å ta med munterhet og god humor det er utarbeidet med tillegg av rum.
   Forberedelse alkoholholdig mojito:
  1.  Mint slipe med sukker og lime.
    Et glass med mint fylling chipped is.
    I mint legge 80 ml og 400 ml rum tonic. Noen ganger erstatte rum vodka.
    Å bruke i cocktail han aldri mistet sin smak, i stedet for rent vann is kunne bruke den samme tonic eller brus, som i ferd med å smelte ikke vil avbryte smak cocktail. For styrken på drikke isbiter kan fremstilles av en blanding av rum eller rum og tonic.
    Hvis mojito forberedt med tillegg av vodka, så kan du legge litt sødme mandarin juice og mandarin skiver å pynte seg cocktail. Hvis mandarin tidligere frosset, vil det fortsatt smaker bedre, og mate denne cocktailen er like original.
    Som hva fil mojito
    Vanligvis Mojito servert i et bredt glass kopper, på høyden av glasset er også viktig. Dette bør være en lav glass, men ikke for høyt, og absolutt ikke smal. Pre-fukte kanten av koppen kan være tonic og dryss med sukker. De fleste mojito hjemme stilles umiddelbart i samme beholder i hvilken drikkevaren tilføres til bordet. Hvis du trenger for å lage en masse mojitos, vil hver enkelt har til å forberede en cocktail i en egen beholder. Et glass dekorert med limebåter og cocktail servert med to rør.
    Cooking mojito hjemme, tilsynelatende ikke presentere noen vanskeligheter. Du trenger ikke å ta kurs bartender og viser fantasi, du kan opprette nye og deilige cocktails med tillegg av en rekke ingredienser som kan kalles ved sitt rette navn, men som er like deilig og spesielt vakkert utseende.  
Яндекс.Метрика