Som amerikanere feire nyttår


 Innhold:
 •  Juletradisjoner
 •  Kafé eller parade?


 •  Noen gang lurt på hvordan amerikanerne feire nyttår? Og kanskje du tror de ikke feire det, og foretrakk katolske julen?
   Men du er nesten rett. Hvorfor nesten? Det faktum at, i motsetning til russerne, hvis nyttår - vanligvis en familie ferie for amerikanerne det var en helligdag mer enn et hjem. Kanskje det faktum at de festlige hellig de ikke er knyttet til utbruddet av 1. januar, og god jul. Den dagen de gir gaver, går på en felles ferie tabellen med familie og gjett ønsker. Og, selvfølgelig, møte julenissen.
   Og det nye året, som kommer som forventet, 1. januar, har de liten tid til å "puste" (om hvordan vi, den gamle nyttår). Så kvelden 31 desember amerikanerne ikke ønsker å sitte hjemme og gå på ferie festligheter. Den mest kjente av disse er holdt i store byer, men i mindre byer nyttår ikke forekomme i det hele tatt nesten ubemerket. Unntak er bare de som er vant til julebord, dvs. innvandrere fra Russland og CIS-landene.

   Juletradisjoner


  Som amerikanere feire nyttår
   Nyttårs fyrverkeri
   Selv i det nye året har sine egne tradisjoner, født i Amerika på grunn av det store antallet europeere som bosatte seg her i de siste 200 årene. Først er det et festbord med champagne (men ikke for hans store familie kommer og ikke fråtse på metthetsfølelse). For det andre, å se den gamle året (det er ofte skildre bildene i en grå Elder) må fylles ut av sangene "gode gamle dager", skrevet i det 18. århundre. Og for det tredje, på nøyaktig 12 midnatt fyrverkeri sprengning i himmelen, og fylkes imponerende signaler mange biler. Det er det denne verden kommer til Amerika kinky babe - nyttår.
  Som amerikanere feire nyttår
   Juletre amerikanere
   Men festlig tre amerikanere ikke jul, men igjen - jul. Og de har til å dekorere hjemmet ikke bare inne, men også utenfor. I kurset er lyse fargerike lys og jule tall, noe som skapte hele scener.
   Men hvor du skal gå for nyttårs de som bor i en storby?

   Kafé eller parade?


  Som amerikanere feire nyttår
   Nyttårs ball på Times Square
   Nyttårsaften, mange av dem utført på en restaurant, kafé eller på teater med venner. Og som amerikanerne feire nyttår er ikke veldig aktiv, barn den kvelden kan rolig søvn (under tilsyn av sykepleiere, mens foreldrene ordne en romantisk middag), fordi gavene de har fått til jul, nyttår i Amerika gi gaver ikke er akseptert) .
   Men New Yorkere mye mer heldige av sine landsmenn fra andre byer. Nyttårs det blir en nyttår parade, som regnes som en stor aktør i en stor ball av glødende, ned fra toppen av tårnet i Times Square og frøs nøyaktig på det 12. timers streik. Selv om ballen beveger seg bare 1 minutt for synet i området kommer til et par tusen mennesker, og flere millioner - se showet på TV.
   I New York ball har sine festlige "konkurrenter" - symboler på et stykke ost i Plymouth og en stor fersken i Atlanta.
   Like interessant er det nye året i California. Der, i Pasadena, er Rose Parade arrangeres årlig, noe som, rart som det kan høres, var opprinnelig tiltenkt modne appelsiner. Etter Rose Parade begynner en annen tradisjonell hendelse - en fotballkamp mellom lag av ulike høgskoler.
   I Philadelphia har også sin egen tradisjon - Parade pantomime, som varer i ti timer og ledes av Kongen. Lei på en lys og trivelig syn, mer som en forestilling bare ikke skje.  
  Hvordan lage en nyttårs


   Innhold:
 •  Barn
 •  Voksen
 •  Dyr


 •  Nytt år - er det på tide å slappe av, morsomme, gaver og inntjening. Det viktigste er å velge som undergraver det alternativet som du liker. Valget, forresten, er ganske stor.

   Barn


  Hvordan lage en nyttårs
   Arbeider med barn
   Det første alternativet som kommer til hjernen - det er julenissen, besøke barn hjem med gaver. For denne inntjeningen du trenger skuespill ferdigheter, evne til å gi opp omsorgsfulle foreldre tilbudt et glass babyen kostymer, make (naparnitsa) egen hilsen program og, selvfølgelig, reklame. Det er mulig at du vil ha mange konkurrenter, så spre din egen reklame informasjon bedre avtale på forhånd, fra sine venner og bekjente.
   Hvis du kan lage en liten festforestillinger kan ikke bare kle seg Julenissen eller Snow Maiden, men også ved å organisere en liten nyttårs tropp, gå på jobb i barnehager og grunnskoler. Ytelsen skal være som nå å snakke interaktiv, at barn deltar i konkurranser, svare på spørsmål, og så føre danser. Mr. I disse mini-opptredener er et sted ikke bare bestefar og barnebarn, men helvete, Baba Yaga og andre tegn.
   Det andre alternativet for hvordan å gjøre det nye året, også kreve at du opptrer evner og kostymer av julenissen og Snow Maiden, og et godt kamera og en annen partner (som vil fotografere deg). Slike falske fotoseanse du kan ikke bare stå et sted i det sentrale torget eller i et stort kjøpesenter (etter avtale med administrasjonen), men vandre rundt i leiligheten. I sistnevnte tilfelle, kan du bare hilse alle de menneskene som bor der, diskret tilby å ta bilder for minne (både voksne og barn).
   Et annet alternativ inntjening for det nye året - en personlig hilsen design for barn ved anmodning fra sine foreldre. Her vil du ikke bare trenger god teknikk (fargeskriver), men også evnen til å arbeide i noen spesielle programmer (Photoshop, etc.). Og ikke glem å annonsere sine tjenester.

   Voksen


  Hvordan lage en nyttårs
   Driveren for det nye året
   Dersom barn - ikke din hobby, kan du prøve å lage en nyttårs hos voksne.
   For eksempel, mange organisasjoner for sine ansatte arrangere det nye året i hans kontor. Og etter feiringen de trenger en stor hjelp i rengjøring. Du trenger bare om et par uker før nyttår gå til kontoret, og etterlot seg frakken der, og vente på samtalen. Ikke glem å forhånds bekrefte at du er egnet for rengjøring av store områder hvitevarer (vask kraftig støvsuger) og assistent (eller trekant sammen med det arbeidet du kan håndtere raskere). Vaskemidler kan bestikke som inntekts bestillinger.
   Etter å feire nyttår, de fleste firmaarrangementer er selv i stand til å komme seg hjem på sine egne maskiner. Derfor, på denne tiden en meget stor etterspørsel service "edru sjåfør."
   Her, forresten, er det to alternativer:
 •  Først kan du gå videre til å forlate sine visittkort på kontoret (som egen reklame);

 •  For det andre, finne en kunde, bare ri rundt i byen forbi restauranter og kafeer (skape konkurranse drosjesjåfører på sine egne premisser anbefales ikke).

 •  Dyr


  Hvordan lage en nyttårs
   Omsorg for dyr
   På nyttårsaften i hennes neste helg kan tjene gode penger ved å tilby tjenester "nanny dog". I ditt ansvar vil omfatte dyr omsorg, fôring og gange det. Denne type inntekt anbefales kun for de som vet hvordan de skal forholde seg til hunder og virkelig klar til å ta vare på tre eller fire andre folks kjæledyr.  
  Hvordan å fange videoNyttige tips for studenter og entusiastiske videoklippet
  Frame
  Shot alltid gjøre slik at det var parallell til horisonten, hvis du ikke har valgt noen spesiell type video.
  Et sted som er på toppen av det innfangede bildet (det er ofte referert til som "luft") skal ikke overstige 10% av rammen. Dette er en ganske streng regel som gjelder for alle planer bortsett stor.
  Nå, når du holder kameraet på riktig måte, må du lære hvordan du finner en ramme motivet.
  Sammensetning
  Så er plasseringen av objekter i scenen. Vil avhenge av den oppfatning av bildet. Anta at en person som ønsker å avslutte rammen vil alltid neste spørsmålet er hva han så det? Her hovedproblemet er at kameraet først, og fokuserer på det som skjer på scenen, og - for det andre, reduserer synsvinkel. Så vanligvis forlater plass for visningen.
  Regel 1/3
  Denne regelen vil hjelpe deg å forstå hvordan du finner et objekt i scenen. Å begynne å mentalt ramme deler inn i 3 deler horisontalt og vertikalt. Hvis du er i ferd med å skyte du plasserer hovedmotivet i skjæringspunktet mellom linjene, det vil tillate betrakteren til å riktig forstå rammen. Dersom hovedmotivet vil være svært nær kanten, mister sammensetningen mening.
  Plan
  Hvis du vil nøye se en film, deretter nesten umiddelbart legge merke til at alle tegnene alltid ha en fast størrelse på størrelsen på rammen. I kunstfotografi har flere planer i størrelsen på rammen. Men det er på dette visse standarder:
  - General plan. Når du vil bruke denne planen, husk at når denne mannen skyting vil bli plassert i rammen helt. Hvis objektet er i sittende stilling, vil høyden det være mindre så på settet til en felles plan det vil se litt større.
  - Fra den generelle til gjennomsnittet. Plan "kne". Hvis du vil se en film, kan du se at det er i hovedsak brukt i skyting dynamiske scener.
  - Gjennomsnittlig plan. Det finnes to varianter: "hofter" og "midje." Når du fotograferer den første typen nedre kant av rammen vil være på den bredeste delen av hoftene. "Belt Plan" er på en høyde buksebelte. Det er veldig praktisk i forhold til andre plan.
  - Zoom. De samme to typer: stor og svært stor. Close-up inkluderer menneskelige hode og bryst, og en stor fokus bare på ansiktet. Merk at i denne forbindelse øynene bør alltid være på horisonten.
  Det antas at graffiti oppsto i New York i slutten av 1960, da en tenåring Demetris Hayes begynte å skrive sin kreative pseudonym Taki og hans gatenummer på veggene og T-banestasjoner i Manhattan. Etter en stund andre tenåringer plukket opp ideen først "forfatter" og begynte også å trekke sine navn på veggene.  
  Яндекс.Метрика