natt fra 31 oktober til 1 november i gatene i byer og landsbyer i mange land er det all ondskap. Det er skremmende spøkelser og varulver, zombier og forferdelige Evil Dead, mystiske vampyrer og varulver, hekser sjarmerende, morsomme og sjarmerende bisyky Devil. Hvor mye var de onde ånder som natt? Det feires Halloween og alle de mørke, utenomjordiske krefter, bare mennesker kledd i kostymer.
 Halloween - hva slags ferie
 Halloween er en ferie som feires den 31. oktober, dagen før Allehelgensdag. Det antas at Halloween er den eneste dagen i året, når de dødes ånder tilbake til jordens folk. Halloween er tradisjonelt ansett en ferie innbyggerne i USA, Storbritannia og andre engelsktalende land, men også og feiret i andre deler av vår verden.
 Og Russland fikk denne munter ferie. Ungdom velkommen Halloween og feire den på nattklubber, på fester, kle seg i kostymer av ghouls, hekser, vampyrer, varulver.
Som nevnt Halloween


 Hvordan Halloween feires rundt om i verden? Attributt er Halloween gresskar. Med hennes oppreiste lys, som er plassert og tent lys, gresskar innredede rom. Bare arrangere en familiefest, kokk gresskar diverse kulinariske retter.
 De utfører ulike ritualer for å berolige sjelene til de døde. På nattehimmelen fargerike fyrverkeri lansering, organisere prosesjoner med fakler, ser skremmende skrekk og fortelle skremmende skrekkhistorie.
 Og barna, kledd sjarmerende djevelen og hekser - moro, munterhet, synge sanger, kjører fra hus til hus og tigger om godteri.
 Tradisjoner og symboler av Halloween
 Den viktigste symbolet på Halloween - Jack lampe, som er laget av gresskar. Ifølge irsk legende, en mann ved navn Jack klarte å overliste djevelen to ganger, og så djevelen lovet ham ikke å miste sin sjel. Men Jack ledet et liv fullt av synder etter døden ikke ble innlagt på Paradise. Og nå tvunget til å vandre på jorden i påvente av Yom Kippur, belysning vei lampe laget av gresskar.
Som nevnt Halloween

 For å forberede en lampe ved hjelp av et stort gresskar, som kuttet av toppen og ta ut fruktkjøttet. En gresskar malt med forferdelig ondsinnet smil ansikt og kutte ut hull til øyne og munn, og inne gresskar plassert et tent stearinlys. Det antas at gresskar lampe, til venstre ved huset på Halloween beskytter huset og kjører bort onde ånder og mørke krefter.
 Passer demoner, monstre og masker - ett av symbolene på Halloween. Hva er de eneste overnaturlige tegn vises ikke på Halloween er alt det er djevelen, rennende nese, fantastiske karakterer og monstre av skrekkfilmer.
 En av tradisjonene er - tigge godteri, frukt eller penger. Utkledde barn og unge, banket på dører og ber eieren spørsmål - "behandler eller triks? "Hvis eieren er ikke grådig og behandler søtsaker, gjorde ham holde liten ugagn. Hvis eieren gjør et måltid, takke ham, synge en sang eller fortelle dikt, og la minnekortet med bilde av morsomme onde krefter.
 Ved å følge tradisjonen, arrangerer familie fest. På bordet er alltid tilstede søtsaker fremstilt fra epler, gresskar, nøtter, så vel som i form av sukkertøy gresskar, mais. Men hovedrett av Halloween - kake batter som legger ulike småting å forutsi hva som vil skje med en mann som fikk en bit av kaken med en overraskelse. Ring - snart å være bryllup mynt - bli rik, et stykke tøy - til fattigdom.
 Unge jenter forårsake Bloody Mary, og tror at det vil gi dem. For denne kvelden gå opp de mørke trapper bakover, og sette seg ned med et brennende stearinlys foran et speil. I speilet må være ansikt fremtidige ektemann, hvis personen vises i stedet av hodeskallen - dermed dør jenta uten å gifte seg.
 Ved å følge tradisjonen med Halloween, innbyggere og andre amerikanske byer besøkte ulike attraksjoner - "Castles av frykt", "Haunted House", hvor alle slags skremmende spøkelser og monstre, forferdelig stønner og knirkende, hylende varulver.
Som nevnt Halloween


 Hvordan og hvor du skal markere Halloween
 Vi oppmerksom på Halloween nattklubb
 Hvis du bestemmer deg for å feire Halloween i en nattklubb, må du først lage en fancy kjole. Hvis du vet hvordan du bruker symaskinen og er praktisk - du kan improvisere noen dress med hendene, men du kan kjøpe i butikken. Før Halloween kommersielt tilgjengelige ulike monstre kostymer, masker og diverse andre attributter av ferien. Hvem blir - elegant grev Dracula, morsomme imp eller ond monster avhenger av din fantasi. Hvis du valgte å feire Halloween i en nattklubb, vil du ikke å lure med scenariet av Halloween. I en nattklubb er klar for ferie onde krefter.
 Som nevnt Halloween med venner
 Hvis du ønsker å feire med venner, her sammen med venner bør tenke på forhånd hvordan du vil tilbringe Halloween. Først må du finne et egnet rom, kan dette være en gratis leilighet eller hytte. Vi må forberede seg på ferie scenario (scenario kan bli funnet på Internett, og enda bedre å tenke på seg selv), for å bestemme tema, velger kostymer, dekorere rommet i stilen der drømmen mark Halloween (hvis du ønsker å bli vampyrer den kvelden, attributter så bør plukke vampyr). Forberede snacks, drikke, legge på bordet, velger du riktig musikk, se etter morsomme konkurranser og spill, kan du ordne en formue.
 Du kan også feire Halloween i naturen, helst på fjellet, kledd i kostymer av hekser og vampyrer, hekser og feer i lys av en brann eller fakler, for å arrangere et diskotek på nattehimmelen.
 Som nevnt Halloween med barn hjemme
 Hvis du ønsker å overraske barna og gi dem en uforglemmelig ferie - markere Halloween. For å gjøre dette, dekorere hjemmet ditt eller et eget rom som planlegger å organisere en feiring med en Halloween. Henger på veggene malt bilder som skildrer fairy onde karakterer, bygge ark med spøkelse og papp - vampyrer, tegne og klippe sorte edderkopper, flaggermus og feste dem til lysekronen.
Som nevnt Halloween

 Sørg for å gjøre med barn lampe - gresskar og fortelle oss at lampe - en talisman mot onde ånder. Bare fortelle legenden om jenta som gikk seg vill i skogen, og det var på denne kvelden, når jorden kommer alle spøkelsene, men hun visste at spøkelser er redd for lys og tente et lys. Men onde krefter nasylaly vinden som slukke flammen, og jenta var med ham, og hun gjorde gresskar gresskar lampe, kuttet Rožice forferdelige spøkelser og alt som skjedde på den måten jenta rømte fra frykt.
 De viktigste fargene på Halloween - svart og oransje. Cover Orange duk, servietter, sted svart, ordne retter på bordet svart eller svart lys eller vice versa. Forberede en julegodbit - søtsaker, frukt, nøtter, kan du lage mat i ovnen gresskar grøt direkte eller bruke zapekanku.Kakoe menyen for ferie, avhenger av din smak.
 Til barna hadde det gøy, arrangerer morsomme spill, diverse konkurranser, som for eksempel: Hvem vil gjøre det beste Halloween postkort eller kutte den verste ansikt på et gresskar stearinlys. Organisere visning tegneserier om spøkelser eller se sammen med onde tale tegn - yahoyu bestemor, heks, Kosjtsjej.
 Og viktigst av alt, sørg zmaystruyete eller kjøpe for barna fancy kjole, snakk med barnet ditt på forhånd som en overnaturlig skapning han ønsker å bo i denne fantastiske kvelden.
 Kostymer til Halloween
 Kostymer til Halloween er det mulig å tilberede sine egne hender, ikke nødvendigvis noe å gjøre nok til å kjøpe en maske monster eller sette på makeup riktig person. Kostymer er lett å finne i butikker, markeder, de villig solgt før Halloween, og du kan leie.
 Vampire Costume
 Skape en elegant bilde av vampyr klassisk dress din hjelp: svart bukse, hvit skjorte, svart eller rød vest. Halsen kan knytte et rødt skjerf, blonder jabot eller sommerfugl, og du kan henge en massiv metall kors. Cloak kan sy med svart stoff og fôr lage rød materiale. Gjøre de riktige make-up og frisyre.
Som nevnt Halloween

 Et annet alternativ - trange sorte skinnbukser, svart skinnvest, høye støvler og en odde i form av vingene til en flaggermus.
Som nevnt Halloween

 For en vampyr kostyme mer passende lang svart kjole med røde detaljer i gotisk stil, men kan du minikjole - svart eller rød. Skape et unikt utseende vil dekke i form av bat vinger, og så lange hansker, lærbelte og svarte eller røde høye støvler. For å fullføre bildet av en vampyr makeup lepper trenger lyse rød leppestift, negler - rød eller svart lakk, svarte piler markere øynene, bruke mørke skygger sirkler rundt øynene, og gi blekt ansikt med pulver høydepunkter.
Som nevnt Halloween

 Witch Costume
 Å skape et bilde av hekser du trenger - lang kjole kan være og kan være kort, fargen avhenger av din smak, høye støvler, mini kjole hvis tights i alle farger eller mesh. Trenger cape-coat (du kan sy noe stoff) og en lue - cap, noe som kan være laget av papp og malt svart eller lilla maling og papp kan toppen dekke stoff, slik at du kan holde oss til folie lue stjerner eller flere bilder . Hvis du ønsker å ha på seg en parykk lue i stedet for blå, sølv, grønn, og sette en metallring på hodet. Make-up, hvem tror du er ansvarlig bilde av hekser.
Som nevnt Halloween

 Costume funksjonen
 For å bli en djevel horn og hale er nødvendig, kan du lage selv eller kjøpe ferdig, du kan sy en rød eller svart stoff, og kan klippes ut av papp. Klær er også ønskelig å plukke opp i svart og rødt.
Som nevnt Halloween

 Mummy Costume
 For kostyme mumie trengte hvite klær - turtleneck, tights eller bukser. Å sy klær med hvite klut tape eller vikle bandasjer. Å se forferdelig rød maling kan male blødende sår.
Som nevnt Halloween

 Spøkelse kostyme
 Costume bringe lett å forberede sine egne hender. For denne tilnærmingen en gammel hvit ark der du ønsker å klippe hull til øyne og en svart markør for å tegne eyeliner rundt hullene, kan du tegne og munn.
Som nevnt Halloween

 Freddy Krueger Costume
 Å skape et bilde av Freddy Krueger stripete genser du trenger, fortrinnsvis rødt - svart, svarte bukser, lue, gamle skinnhansker, kan hansker klør kuttet fra papp og malt grå maling, men du kan improvisere med wire og pakk med tape og male også. Hansker med klør kan kjøpe, samt en maske. Hvis ingen maske - søke på ansiktet makeup.
Som nevnt Halloween

 Halloween er utvilsomt en morsom ferie, og du vil legge merke til - vil avhenge av din fantasi.
 Happy Halloween til deg og uforglemmelig opplevelse!
Яндекс.Метрика