Valentinsdag - den mest romantiske ferie som feires alle elsker Earth. Jeg ønsker å nevne det som en spesielt å overraske din kompis og en lang tid å huske at utenomjordisk atmosfære av glede, lykke og kjærlighet.
 Valentinsdag - det er Valentinsdag, festen for kjærlige hjerter, denne dagen av kjærlighet. Denne ferien gleder seg til de som elsker, elsker de som bare leter etter kjærlighet.
Som nevnt Valentinsdag

 Valentinsdag - hva slags ferie
 Valentinsdag feires den 14. februar og viet til St. Valentine, som var prest, og en hemmelighet fra myndighetene, under dekke av natten, kombinert ekteskap kjærlig hverandre menn og kvinner.
 Ifølge legenden, den romerske keiseren Claudius II forbød menn å gifte seg og kvinner til å gifte seg, fordi jeg trodde at familielivet distraherer krigsmann. Som bare ikke tynget familiemann godt i stand til å kjempe mot fienden på slagmarken.
 Når keiseren fikk vite at presten Valentine hemmelighet hever ekteskap kjærlige hjerter, ble han tatt til fange og dømt til døden og satt i fengsel. Der møtte han en vakker jente som heter Julia, hun var datter av fengsel oppsynsmann, falt Valentine forelsket i henne.
 Før henrettelsen, sendte han jenta et notat med kjærlighetserklæring signert "Din Valentine". Valentine ble henrettet den 14. februar, og siden da oppmerksom med kjærlighetserklæring ble kjent valentine og feire denne dagen som dagen av elskere.
 I feiringen av Valentinsdag kom nylig, men hvert år fylle rekkene av å feire denne dagen. Valentinsdag har blitt en av de mest populære ferie blant unge par, men ikke igjen, og er glade for å dele Valentine og gi gaver til hverandre og Happy kjærlighet.
 Tradisjoner og symboler hellig
Som nevnt Valentinsdag

 Den viktigste symbol på ferie Valentinsdagen er Valentine - postkort med et rødt hjerte som elsker å skrive lidenskapelig tilståelse av kjærlighet eller vie sin favoritt kjærlighetsdikt hjerte. På denne dagen alle elskere utvekslet valentines innregnet i kjærlighet.
 Fornøyd romantisk stevnemøte, gi gaver i form av hjerter og blomster - det meste røde roser - symbol på kjærlighet, samt søtsaker, kosedyr.
 I fra bestemte Danmark for å gi sin elsker tørket hvite blomster, og den franske gi sin favoritt smykker. Japanerne foretrekker å gi kosmetikk, parfyme, godteri.
 Men hvert år mer og mer forelsket presenterte sine halvdeler morsomme bamser og myke hjerter med tale hilsener og kjærlighetserklæringer.
 Valentinsdag i mange land vedtatt å arrangere bryllup.
 Glad Valentine besluttet ikke bare å ønske sine kjære, men også sine kjære, slektninger av de vi akkurat som mamma, pappa, søster, bror, klassekamerater, venner og kjærester.
 Hvor å feire Valentine
Som nevnt Valentinsdag

 Hvordan og hvor de skal feire Valentinsdag å huske det i lang tid og igjen mange positive inntrykk. Vi tilbyr noen enkle alternativer for helligdager.
 Feire dagen av elskere i offentlige arrangementer
 I mange byer holdt for å markere dagen for elskere fra ulike konkurranser med premier, organisert diskoteker, fester, konserter, masse lanseringen lanterner i form av hjerter, og hvis du er fornøyd med disse tiltakene, kan den sjelefrende bli invitert til å feire det.
 Feire dagen av kjærlighet bygning
Som nevnt Valentinsdag

 Hvis det er kaldt, eller vil du ikke ønsker å gå, det mest hensiktsmessige alternativet for deg er feiringen av Valentins huset. Selv hjemme, kan du ordne en uforglemmelig ferie. Arrangere en romantisk middag med levende lys med champagne og mat, formet som hjerter.
 Rommet kan være dekorert med symboler for kjærlighet - hjerter, røde roser, engler, et par svaner. Velg vakker musikk, gode dikt om kjærlighet eller film.
 Legg merke til Valentinsdag i en kafé
 Et annet alternativ er å feire kampanjen i en kafé. For denne pre-velge en liten, koselig kafé med en romantisk atmosfære med dempet musikk, med et vakkert dekorerte rom og vennlig personale. Pre-bestille et bord med stearinlys og ordre retter, som din halvdel. Registrer deg for lover (lover) sang gratulerer med en ferie vakre dikt.
 Legg merke til Valentines dagen utendørs
Som nevnt Valentinsdag

 Memorably feire 14 februar kan være i naturen. For å gjøre dette, trenger bare å forlate den travle byen og gå ut av byen, vandre gjennom snødekte skogen, sitte på en slede med lysbilder. Og du kan organisere en tur til idrettsanlegg, ski eller snowboard, lade opp og få litt frisk luft.
 Feire dagen av kjærlighet sport
 Ikke dårlig du kan tilbringe Valentinsdag på skøytebanen, kan du bygge din elskede bowling, badeland, hoppe på trampoline sammen, svømme i bassenget. Hvis du ikke liker friluftsliv, kan du gå til badstuen, eller hockey eller andre idrettsaktiviteter. Det viktigste er at du tilbringer sammen den dagen.
 Walk romantisk populære byen
Som nevnt Valentinsdag

 Hver by har sin romantiske stedet er alle typer gazebos, benker for elskere, parker og hager, broer, fyllinger og bare vakre steder. Du kan vandre gjennom byen eller gå til utkanten av byen, for å beundre stjernene, avhengig av været. Vi vil gå til dyrehagen, kan du gå til museet. Det hele avhenger av din fantasi.
 Romantisk Valentinsdag i
 Vil bli en uforglemmelig opplevelse romantisk tur til en annen by eller et annet land. Hvis du tillater midlene du kan ordne din favoritt reise til hvilken som helst by i verden, og i midten av februar kaldt være varme eksotiske land.
 Feire med venner og kjærester
Som nevnt Valentinsdag

 Hvis ditt hjerte er gratis, betyr det ikke at Valentinsdag er ikke for deg. Flott og minneverdig kan feire kjærlighet i sirkelen av hans venner og kjærester, sammen med klassekamerater.
 Du kan arrangere en aktuell diskotek eller natt skole, høyskole, noen hjemme eller på hytta. Pre-kokk scenario av ferien, arrangerer morsomme konkurranser (den mest romantiske og veldig morsomt dikt 13. februar, eller den mest originale kjærlighetserklæring og andre konkurranser), samt organisere en kjærlighet post. Du kan velge en kompis for kvelden. Du må tegne forskjellige hjerter, klippe dem i to. En av hjerter distribuere gutter, den andre - jentene. Deretter finne din sjelefrende og være uatskillelig hele natten.
 Uansett hvor du feire Valentinsdag, hjemme eller i fjerne land, så lenge du bor i hjertet av kjærlighet og at det varte evig! Vi ønsker deg en gjensidig kjærlighet og lykke!  
Hvordan å skrive en anmeldelse av læreren?
 Skoleårene er viktig ikke bare for sin lengde, men som bare faller på perioden av personligheten til hver person. La brorparten gitt natur og karakter ligger i genene, og resten av familien identitet polert. Skolen er en sosial sirkel som påvirker utsiktene regelmessig i lang tid. De fleste elevene er sikre på at bestemme omfanget av sin egen kommunikasjon, blant annet i hans klassekamerater, videregående skole og mest respekterte lærere. Men en anerkjent autoritet er ikke alltid kriteriet om virkningen. Bare år senere viser det seg at det er rimelig, god og evig trent ved eksempel en bestemt lærer. Så kanskje bør du ikke forvente opplysning så lenge? Lærerens arbeid fortjener takk tidløse. Eller du ønsker å hjelpe unge lærere bedre fotfeste i teamet? I alle fall, og studenter og deres foreldre før eller senere ønsker å skrive en anmeldelse av lærer. Og tro meg, tror du vil få større fordeler hvis læreren vil gjennomgå riktig foldet.  Hvorfor skrive en anmeldelse om læreren?
 Enhver offentlig virksomhet har implikasjoner. Og evaluering av andre - en måte å justere kvaliteten på et arbeid. Vi alle setter pris på arbeidet frivillig leverandører diskuterer talent skuespillere og TV foredragsholdere. Selv lærere - minst, og noen ganger i større grad påvirker andre. Så hvorfor ikke si din mening om sitt arbeid, evner, fremragende egenskaper? Så, du gjør flere gode og nyttige ting. Først takke en lærer og oppmuntre ham til nye utfordringer. Sekund, fortelle andre interessenter om hvordan god lærer - det er, faktisk, det vil skape reklame. Tredje, ta hensyn til skolens administrasjon på læreren fortrinn, ikke minst i utviklingen av sin karriere. Til slutt, i noen sjeldne tilfeller, vurderinger Foreldre og / eller studenter er nødvendig for lærere som spesifikasjonene for konkurransen om opptak til kurs og lignende arrangementer. Så, i noen situasjoner din kommentar vil være nødvendig og viktig. En situasjon som den type gjennomgang av læreren er forskjellige:
 1.  Den formelle beskrivelse av læreren. Samtidig er den enkleste og den mest vanskelige type tilbakekalling. På den ene side, den består av en standard prosedyre og krever nesten ingen kompilatoren skjermer av kreativitet. På den annen side må beskrivelsen møte en viss form, ellers vil det ikke bli kreditert.
   Om klasselæreren. Vanligvis er dette teksten for de siste album, hilsener eller minner fra tidligere graduate school ganger. Skriv det enkelt, hvis du nærmer prosessen med å utarbeide oppriktig og av hele din sjel, husker de gode øyeblikkene og hendelser i forbindelse med at læreren. Og som en god klasserom lærer tilbringer med sine kjæledyr og utenomfaglige tid å besøke museer og teatre, organisere kampanjer og andre religiøse arrangementer, da mangel på minner du ikke vil.
   Tilbakemelding barneskolelærer. Utdanning yngre studenter krever en spesiell tilnærming og forutsetter som kombinerer lærer i hovedsak to funksjoner: lærer og pedagog. På hvor godt lykkes han i stor grad avhenger av den videre fremdriften av studenter som de beveger seg inn i videregående skole, og i deres generelle helse og holdning til skolen. Lærermøte trekker oppmerksomhet til alle de egenskapene som foreldre til yngre elever gi lærere, så når du skriver vurderinger Vær spesielt forsiktig og se gjennom hver setning.
   Tilbakemelding på lærer-trainee. Like viktig dokument enn den forrige. Selv skrevet i fri form, må det påvirke vurderingen av studenten i tabellene. Din oppgave er komplisert i to bestemmelser: man må ærlig vurdere evner og innsats nybegynner lærer, ikke smigre ham og uten å overdrive sine meritter. Samtidig, ikke glem at det å skrive om et svært unge fagfolk som kan gjøre feil bare på grunn av manglende erfaring, men i stand til å studere dem og korrigere dem i fremtiden. Ved utarbeidelse av gjennomgang av en ung lærer, prøver å opprettholde en balanse mellom oppmuntring og objektiv vurdering av sitt arbeid.
   Klage til læreren. Den mest ubehagelige form for tilbaketrekning, som dessverre er et must. Komponert i tilfelle at en lærer skrider sin myndighet, oppfører seg dårlig med studenter eller på annen måte forårsake klager på elevene og deres foreldre. Det er viktig å skille mellom personlige konflikter og inkompetent lærer. Så ikke mas på klager - først personlig snakke med læreren, prøve å løse situasjonen på fredelig vis. Bare i tilfelle at disse tiltakene ikke hjelper, kan skrive en klage til læreren ved navn skolens rektor eller leder av Faglig.
   Tilbakemeldingsskjema lærer avhenger av type og emne for dette dokumentet. For eksempel har de formelle kjennetegn ikke tillate avvik i form, og gjennomgang av elementære lærere utarbeidet av studentene selv kan inneholde elementer av poesi, kunst, etc. Minner om klassestyreren - et felt for fantasien av tidligere studenter, et sted hvor gamle og dagbøker og bilder med bildetekster og sitater. Positive tilbakemeldinger være mye hyggeligere enn en klage, men det er viktig å kunne kompetent gjøre noen karakteristikk - det viktigste som er sant.
   Hvordan å skrive en anmeldelse av lærer
  Hvordan å skrive en anmeldelse av læreren?
   Din personlige mening om læreren, spesielt hvis du vet hvordan man skiller mellom den subjektive oppfatningen av den virkelige tilstanden ting er viktig. Men hvis du ønsker å legge inn kommentarer eller send det til de høyeste myndighetene, er det nødvendig å bringe den i samsvar med skjemaet allment akseptert standard. Det er ingen big deal, og du sannsynligvis enkelt legge inn sine inntrykk i basismodellen. Og så kan du være sikker på at dine ord skal nå målet. Generelle regler for utarbeiding lærer tilbakemelding på følgende:
  1.  Ta en standard ark A4 til å passe din tilbakemelding i enhver mappe med dokumenter.
    Ved toppmerket i midten av det fullstendige navnet på institusjonen. Hvis du skal skrive en klage eller anke personlig til skolens ledelse representant med ros for læreren, skrenset mot høyre linje og lage en "cap". Det angi posisjonen og navnet på mottakeren i nominativ saken og deres navn i genitiv. Hvis den karakteristiske har ingen spesifikk destinasjon, kan du gjøre uten caps.
    Med den nye linjen i midten av arket skrive ordet "tilbaketrekking av arbeid", og deretter, uten tegnsetting, under angir navnet på læreren og faget at han lærer (muligens stilling som for eksempel klassen lærer i 10. klasse "A" , kunstnerisk leder for skolekorpset, etc.). Hvis de negative spesifikasjoner innhold, erstatte ordet "uttak" med ordet "klage".
    Avviker fra den nye linjen og rykke Sett essensen av ditt uttak. I denne seksjonen kan du bruke gratis uttrykksform. Men prøv å uttrykke sine tanker tydelig som mulig for å unngå forvirring. Husk at den som vil lese din håndskrift ser uttrykket i ansiktet eller høre intonasjoner, så unngå verbale konstruksjoner som kan forstås på to måter eller tvetydig.
    I positiv respons uttrykks hjelp av språket kan være aktuelt hvis du er sikker på deres gjennomførbarhet. Har du råd til skjellsord, sammenligning og kunstnerisk overdrivelse.
    Klagen bare bruke direkte og konsise uttrykk. Undervise bare fakta og i alle fall ikke forvrenge virkeligheten, siterer deltakerne i hendelsen, under hvilke omstendigheter det skjedde og andre. Ellers kan klagen ikke bare føre til ønsket resultat deg, men vende seg mot deg.
    Prøv å huske og gi eksempler på fremragende prestasjoner av lærere, dens positive effekter på postene, spesielle egenskaper, etc. Ikke skimp på fakta, men ikke overdriv: to eller tre ulike eksempler vil være tilstrekkelig.
    Ved utforming av klagen må gjenopprette konkrete eksempler: ingen detaljert beskrivelse av din situasjon gjennomgangen vil ikke se overbevisende. Sett gjenstand for konflikt og / eller bestride navnene på alle deltakerne i hendelsen.
    For enkelhets kan bruke stabil uttrykk som "så-og-så har etablert seg som en '' rettferdig behandling av studenter", "god tro (eller vice versa - uaktsomhet å gjennomføre" etc. Disse setningene vil gi mer formell respons tonn.
    Ikke skjule fakta, men ikke overstige en rimelig mengde respons - teksten på en side av et ark med A4 inkludert designelementer i dokumentet ville være den beste størrelsen for persepsjon.
    Adressering en klage, inn dine krav, hva reaksjon forventer du av mottakeren hvilke tiltak bør tas på læreren for din mening.
    I positiv respons også kan lage et forslag til tiltak for å lærere, for eksempel for å sende ham til opplæring, bedre utstyr skap, for å gi en premie eller annet.
    Trakk en linje fra hovedteksten, og det satt gjeldende dato og din signatur med detaljer. Hvis den kollektive tilbakemeldinger - vennligst nevne alle kompilatorer. Vanligvis kollektive klager har mer vekt enn individ. Som for de positive egenskaper, er antall forfattere ikke avgjørende.
    Denne standarden form av læreren tilbakemeldinger. I hvert tilfelle, kan du redusere eller utvide grunn til ytterligere informasjon. For eksempel, for å liste opp titler og utmerkelser lærer, vunnet konkurranser (deltaker, vinner, vinner, etc.), beskrev sin fritidsaktiviteter (organisasjon og ledelse sirkler, seksjoner, studios), oppnå sine studenter (vinne konkurranser, skolekonkurranser, deltakelse i konferanser). På en positiv respons gjør ikke vondt å få hobbyer lærer, beskriver det som en allsidig personlighet: poetisk gave, besittelse musikkinstrumenter, koreografi og / eller vokale aktiviteter, etc. Alle disse fakta vil hjelpe formidle funksjonene i relasjoner mellom lærer og elever, vise dem harmoni og sammenheng.
    Eksempel Gjennomgang av Lærer
    Hver gjennomgang unik lærer samt identiteten til læreren. Likevel kan vi tilby deg et eksempel på en typisk tilbakekalling. Basert på det, kan du raskt lage ditt eget papir. Ikke kopier prøve - bare låne noen ideer og / eller sjekke og sammenligne resultatet med sin egen kreativitet:
    Pedagogisk kompleks №28
    Svar
    arbeidet med junior lærer Chernyaeva RA
    Galina Chernyaeva - meget kompetent lærer, faglige ferdigheter som er høyt verdsatt og elever og deres foreldre. Det har vært et år hun underviser og utdanner våre barn lærer dem ikke bare kunnskap, men også gode manerer, forstå godhet, rettferdighet og andre menneskelige kvaliteter. Under strengt oppsyn av elevene i å utvikle de områder som er av interesse for dem og lukke. Galina var i stand til å finne en individuell tilnærming til hvert barn, og for å åpne sitt kreative potensial. Sammen med hennes første-klassinger besøkte kunstmuseet, zoo, sirkus og dukketeater. Hans eksempel lærer barn å snakke høflig, pent kledd og leve en sunn livsstil. På vegne av den overordnede komiteen be skolen om fremragende prestasjoner bemerket Chernyaeva GA og oppmuntre til det, og en-B klasse, klarer den å tildele billetter til et foredrag i byen planetarium.
    Vennlig hilsen, Ivanov II (Father of the student klasse 1-B Van Ivanov).
    15042014 s.

    Som du ser, skrive en omtale av læreren er ikke vanskelig hvis du har noe å si. Ellers er det ikke nødvendig å oppfinne ikke-eksisterende tjenester - Undervisningspersonell kjent som gjelder for hver lærer. Dette gjelder spesielt håndtere klager - ikke rush å ødelegge omdømmet til læreren og deres forhold til ham. Enig at det å skrive gode anmeldelser mye hyggeligere enn fordømmelse. Vi ønsker deg og dine barn gode lærere verdig ros egenskaper, og disse lærerne forårsaker oppriktige takknemlighet og ønske om å skrive en god anmeldelse.  
Яндекс.Метрика