Til tross for at hookah røyking er ganske normale klasser for folk fortsatt er folk som sammenligner prosessen med filosofiske doktriner, og evnen til å fullt ut gå inn i din indre verden. Vannpipe bidrar til å slappe av, bare at det er forskjellig fra sigaretter fordi røykerne er tegnet for en annen sigarett etter et nervøst sammenbrudd eller et argument som har ingenting å gjøre med hookah. Du kan ikke røyke hookah stående og ser på gulvet, ligger du på en komfortabel sofa, men de fleste best western sofa med masse fargerike puter. Stående hookah har lavere enn de som røyker, men hvis behandlingen er kort rør, kan du sette den på bordet, men i de fleste tilfeller det satt på gulvet.
 Innholdet i artikkelen:

 Som raskuryvat hookah

 Hvor ofte kan røyke vannpipe?

 Hva bedre røyk hookah?

 Velge tobakk for hookah?

 Velge kull for hookah?

Som røyk hookah

 Som raskuryvat hookah
 Cup skal fylle tobakk, det tar tobakk samt salt når du kaster i en klemme potten. Det er nødvendig at luften sirkulerer mellom bladene, mens tobakk bør konkludere riktig at bladene var helt rettet, men de kan kaste hva du vil. Dette kalles bitter tobakk gratis, det brenner fritt, sakte og jevnt, så går den intense og behagelig røyk. Avstand til kantene av koppen skal være 5 mm. Neste, nøye vikle og dekk med en kopp små biter av folie. Var nødvendig at avstanden mellom tobakk og folie uønsket tettsittende passform. På grunn av den stramme passform tente tobakk fordi hookah røyk er ubehagelig bitter med røyk. I et slikt tilfelle må man flytte kullene til en av kantene av skålen, vil det redusere oppvarming av tobakk.
 Alltid folie i flere lag, for eksempel i to lag. Dette reduserer risikoen for brann tobakk. Deretter se tynne og skarpe gjenstander i leiligheten, og det kan gjøre små hull i folien til luft fra kull kan flyte fritt. For dette formål egner seg tannpirker eller liten kniv. Hvis du ikke ønsker å kaste bort tid, kan du ri ark med folie på et fint rivjern.
 Flask, tilsett kaldt vann, skal røret være innen ca fem centimeter. Hvis du dyppe den dypere, inhalerer vi røyken blir nesten umulig og svært ubehagelig. Men hvis vannet ikke er tilstrekkelig, eller for liten, vil røken være fuktig og renset. Erstatte vannet kan være hva som helst, til og med champagne eller lemonade, vil det gjøre hookah smak meget attraktivt og selv berusende. Også mellow tobakk jordbær melk, sørg for å prøve.
Som røyk hookah
 Hvis din hookah har en glassbunn, må du sett den øvre del av det og for å forsterke effekten bruke en trykkring av gummi. Ved bunnen av vannpipe er laget av metall, kan den øvre del lett skru utskjæringene. Når koble bunnen og toppen, fortsett å installere slange og tetningslistene. Hvis forseglingen mangler, bruker du en vev, papir eller toalettpapir, bare skrutyvshy rundt brystvorten hennes. Etter montering kontrolleres igjen, bare dekke hånden din øvre del og prøver å trekke luft fra munnstykket. I tilfelle av luft inhalert - sjekk alle elementer hookah.
 Gjenta inhalasjon flere ganger, etter en stund luften er fri til å puste, og du trenger ikke å gjøre en innsats, og du vil høre gurgling karakteristisk. Deretter prøver å trekke luft, med nær å slippe røyk hull på toppen av hookah. Prøv å gjøre en innsats for å ta i luften hvis du ikke får - vel, men hvis du prøver å puste luft inne, vil du se at prochynyvsya ventil og luften er gradvis kommer ut av det.
 Starte tenne kull, kan du bruke en lommelykt eller gasskomfyr, hvis du ikke har noen spesielle lightere for Vannpipe. Hvis du har kjøpt bыstrovosplamenyayuschyysya kull tabletter, bør du vente til han endelig obgorit, og gnister vil ikke smuldre. Etter en stund etsende røyk er uthevet, men hvis du bruker enkle kull, kjemikalier i røyken vil ikke. Legg merke til at tabletten kan virke helt normalt, fordi det vil være sort og omtrent den samme form som før. Men tabletter temperatur er ekstremt høy, så ikke rør det. Når du føle brenne lukt, ikke la noen inhalerer med behandlingen, som det er svært farlig for helsen. For å unngå skade av gnister under utbrenthet, må du bære beskyttelseshette, som ofte kommer sammen med hookah. Når fullt obgorit kull røyk slutte å vises, må du vente 20 sekunder før du strammer. 
 Når kull fremstilles, vil det være den mest vanlige fargen: sølv, grå, rød og så videre. Sett det inn i folie, for eksempel, den sentrale delen, og deretter sette hetten på hookah hvis det var inkludert. Først nå kan du begynne rozkuryuvannyu. Etter et minutt eller to sigaretter vil være ganske varmt, så flytte kull til kanten, eller tobakk kan antenne, og det vil være en forferdelig lukt av røyk. Hvis du røyker vannpipe for første gang, vil du føle bitter eller sur smak i munnen og en merkelig smerte i halsen. Alt dette på grunn av den ustabile tildeling røyk, er det et problem med lav tetthet. Vi skal se på alle ledd, spesielt på det sted av røret eller slangen. Selvfølgelig må vi se om rørt tobakk til kull. Legg et stykke folie tobakk folie for å være hull. Deretter fjerne kull på folien.
Som røyk hookah
 Hvis du ubehag leverer det du trenger for å streve for røykskader, er det nødvendig å se på mengden vann i kolben. Problemet kan være at røret som går fra toppen av hookah for sterkt eller svakt nedsenket i vann. Ideelt sett bør det gå i vannet i fem inches. I normale væskenivåer trenger å se på fleksible rør eller slange. Siden fersk tobakk dynket i aromatiske stoffer, er det veldig klissete og våt, mens det skiller seg ut fra væsken, noe som er grunnen til at produsentene pakke det i polyeten og deretter i en pappeske. Ofte tobakk pakket i tinn, glass og plastkrukker. Mest papiremballasje funnet i sorte varianter av tobakk som ikke er supplert med aromatiske stoffer. Det er denne type tobakksrøyking forårsaker ubehag fordi røyken er for liten. Han peresushuyetsya raskt fordi etter å kjøpe fjerne den i en plastpose og tinn. 

 Hvor ofte kan røyke vannpipe?
 Når røyke sigarer, er rør og sigaretter sluppet mye røyk som ved røyking hookah. Men røyken er mye mykere, som består av vanndamp mer enn 90%. Vises parene av den grunn at tobakk for hookah veldig våt. Jo mindre fuktighet i tobakken, desto lavere er mengden av røyk som blir frigjort i løpet av røyking. På grunn av den enorme mengden av vann i røyken tiltrakk et stort antall av urenheter. Derfor er det ikke mulig å måle den nøyaktige mengden tjære. Siden hoved skaden er høy sigarett tjære, åpent si at hookah ikke forårsaker skade så høy. Røyk hookah en gang om dagen, og du vil ikke føle noen helseproblemer.

 Hva bedre røyk hookah?
 I de fleste tilfeller hookah røyk på vann, fortrinnsvis kaldt. Du kan legge til et par stykker av isvann til røyken var forfriskende og veldig hyggelig. Det er den perfekte måten å øke kvaliteten på små vannpiper fordi deres pære varmes raskt opp, og is jevner gapet. Men, varer effekten ikke altfor lenge.
 Hookah melk er veldig vanlig, men du må blande det med vann. Saken er at når røyking dannes skum, så du må legge til vann. For å redusere mengden av skum kan legge til 5 gram salt. Det kommer røyk ut veldig søt og velsmakende, mens det helt renset for miljøgifter. Det eneste problemet er at ikke alle er egnet til smaken av tobakk melk. Det er best å velge sjokolade, kaffe eller vanilje tobakk for hookah melk. Ikke glem å rense røret, kolbe og gruve i litt varmt vann etter røyking.
Som røyk hookah
 Ofte Vannpipe forberedt for juice, men bedre forberede fersk juice enn å kjøpe det i butikken. Igjen er det nødvendig å tilsette en liten mengde vann i saften, og til og med isbiter. Gjennom røyken juice smaken blir mer intens, trenger men ikke glem om kompatibilitet av smaker og tobakk juice. Selvfølgelig, etter røyking bør bruke varmt vann for å rense gruve, rør og kolber.
 Vannpipe på alkoholholdige drikker er svært attraktive, kan du legge noen form for vin, absint, champagne, Sambuca og selv rum. Trenger også å fortynne alkohol med vann, tilsett noen isbiter og så videre. Men alkohol ikke påvirker smaken av røyk, men legger bare et par av alkohol som produserer uforutsigbare effekter. Mest hookah røyk på alkohol for flere ganger, vanligvis 2-3 ganger og deretter effekten er tapt på grunn av forvitring alkohol. Ikke i noe tilfelle skal utarbeide en hookah med vodka eller øl, siden tobakk er fryktelig bitter og smakløst.
 Uønsket forberede hookah på Coca-Cola eller Pepsi fordi de negativt påvirke metallelementene hookah, og lede dem i uegnet tilstand.

 Velge tobakk for hookah?
 Mest Massyl kjøpe for behandlingen, selv om den har et ganske rart navn, en standard tobakk, som ble vыmochen i honning. Eksternt den ligner syltetøy eller marmelade fordi det er blandet med ulike ingredienser. Du kan finne Massyl smakfullt eple, mynte, cola, drue og så videre. Når du kjøper titt på emballasjen, hvis det er deformasjon - ikke kjøpe tobakk i alle fall. I mange butikker kan du prøve smaken av tobakk, er det ønskelig at det skal være søt og hyggelig. Også rozsmakuyut tobakk smak, bør det helt klart merkes, men noen ganger ikke sammenfaller med inskripsjonen på pakken. Ikke kjøp jordbær tobakk hvis det ligner mint smak, kanskje han tuklet med eller ødelagt. Det er tilrådelig å holde en tobakk i kjøleskapet eller på et mørkt sted i en forseglet pakke. Hvis ikke komme i luften, vil utløpsdatoen bli løslatt først etter tre måneder.
Som røyk hookah
 Tombak - ikke mindre populær tobakk for hookah, har han også te og svart te ligner. Det er ganske tøft og tørket tobakk, som ofte brukes i arabiske land. Dessverre, i en tobakks kjøpe nesten umulig. Det er ikke så sterk som det kan virke fra beskrivelsen, mye sterkere enn vanlig sigarett tombaka. Hvis du finner Tombak, spor at han var smuldrete og tørr, og hadde en veldig intens aroma.
 Når du velger en smak av tobakk filler guidet av behandlingen din hvis du røyker hookah melk - kjøpe jordbær eller kaffe, tobakk, og hvis champagne, vin på tobakk.

 Velge kull for hookah?
 I butikken finner du hookah kull, designet eksklusivt for rozkuryuvannya hookah. Ikke kjøp andre typer kull, inkludert kull for brannen, grill og grill. Du kan kjøpe ikke bare naturlig, men også bыstrovosplamenyayuschyysya kull er også elektrisk og smaksatt. Mellom dem er det vesentlige forskjeller.
 Naturlig trekull - En klump av kull som er trykket i form av tabletter eller stenger pyramider. Det regnes som den mest populære naturlige kull i de som røyker hookah regelmessig, fordi den har en fantastisk smak. Gjort kull fra flere treslag, som for eksempel olivenolje og sitron, ofte det er laget av vinstokker eller kokos skall. Den inneholder ikke kjemikalier, så han brøt ut lenger. Men det er fordeler: svært høy temperatur, brennende mer enn to timer, ingen røyk, ingen kjemisk lukt og smak.
Som røyk hookah
 Bыstrovosplamenyayuschyysya kull - Ofte brukes av nybegynnere, fordi du bruker det enkelt. Takket nitrat og tørr alkohol det antent et par sekunder, selvfølgelig, og han brant mye raskere naturlig kull. Etter brannstiftelse tabletter bør vente til rozzharylasya det fra alle kanter. Noen ganger er det gnister temperaturen øker kull, men den mest ubehagelige - en forferdelig lukt av kjemikalier. Når røyken er markert, kan du starte raskuryvat hookah.
 Smak kull - Ordinært trekull, som er komprimert i tynne plater. Duften av naturlige harpikser forsvinner fullstendig ved tilsetning av aromatiske stoffer. Innen fem minutter etter oppskytingen vil du oppleve den fantastiske lukten av kull, men deretter forsvinner.
 Elektrisk kull - Nakalyvayuschuyu spiral passerer gjennom luften, som øker trykket av spesiell pumpe. Det er den sikreste type kull uten karbonmonoksyd og lukt. Men det er dyrt og ikke så vanlig, slik at den har høy popularitet.  
Яндекс.Метрика