Sparer naturressurser.
 Bytt lampen


 Sparepærer gir samme lys som vanlig, men bruker mye mindre energi. Visste du at standarden pære akkumuleres i verden, bare 4% av innkommende strøm (resten går til termisk stråling)? På grunn av denne irrasjonelle overforbruk gløde 150 watt 75100 og er forbudt i mange land. Meld deg inn!
 Resultatet: en familie på tre kan "spare" 100 kg karbondioksid per år.

 Koke mindre


 Vannkokere "kjærlighet" elektrisitet så mye som du liker te og kaffe. Prøv å koke så mye vann som du trenger nå, og ikke fylle hele bukten umiddelbart.
 Resultat: minus 12 kg karbondioksid per person per år.

 Recycle


 Avhending og resirkulering av papir, plast, glass, metall, hjelper vi dem å unngå overproduksjon og bevare naturressursene på jorda. Sørg for å bruke søppeldunker diversifisere hvis de er i nærheten av hjemmet. Hvis ikke - prøv å ta gamle aviser og magasiner i papirkurven.

 Resultat: redusere karbondioksidutslippene med 600 kg per person per år.

 Være sparsommelig på kontoret


 Prøv å gjøre skanner dokumenter i stedet for kopieres dem, og når de skrives ut (som også bør være mulig å minimere) bruker to sider av arket. Slå av datamaskinen når den ikke er i bruk.
 Resultat: minus 150 kg karbondioksid per år.

 Fly mindre


 Hvis mulig, prøv å gi preferanse til å betjene en bil - eller jernbane. Tenk deg: et enkelt transatlantisk flight "kostnader" atmosfære av 25 tonn karbondioksid - mer enn hvis du hver dag i et år gikk med bil på avstand.
 Resultat: Hvis du nekter deg en månedlig basis fra en flytur (gitt det faktum at du ofte fly) deretter redusere karbondioksidutslippene med 100 kg per år.

 Hold vann


 Vannreservene er oppbrukt på jorden, hver dag. Du vil bidra til å redusere tapene, hvis du slår av vannet, selv når du pusser tennene. Aggressive "эkofylы" råd og lukke ventilen til du namylyuyetesya i dusjen og bruke vaskemiddel på rettene. Forhåpentligvis i fremtiden vil vi bli kalt til å kombinere disse to prosedyrene!

 Klikk på batterier


 De er mye mer miljøvennlig enn engangsbatterier, og tillater deg å spare opp til 60 kg utslipp av karbondioksid i året.
 Resultat: minus 140 kg karbondioksid per person per år.

 Vask klokt


 Prøv å bruke når du vasker den mest skånsomme modus på 30 grader - vil dra nytte av dette og ting og miljø.
 Resultat: minus 260 kg karbondioksid per person per år.  
Hvor mye koster en giftering?

 Svaret er enkelt. Som i andre saker knyttet til bryllupsfest, i å avgjøre hvor mye bryllup band til å gå ut av lidenskap nygifte. Men aller viktigst - med økonomiske evner.
 Det forutsettes at kjøper bryllup brudgommen. Og meg selv og brudgommen. Beskjeden ring 583 prøvene som veier omtrent 17 gram kan kjøpes for ca 1200 USD.

 Dimensjonene på gifteringer


 I de siste årene, ofte for bruden kjøpte massive bred ring. Brudgom og i disse dager ofte kjøpt smal ring er liten. Grunnen er enkel: de fleste av mennene enten ikke bære gifteringer, eller under okkupasjon hindrer en ring. I tillegg er gifteringen på hånden til mannen mer estetisk tiltalende, hvis smal.
 I dag, mer foretrukket små ringer for brudgommen og bruden. Årsaken er at hvor mye en giftering. Det ringer en tendens til kostnadsbesparelser for storslått bryllup feiring.
 Prøver å finne ut hvor mye en giftering må huske på at bryllupet må først være glatt, uten steiner. Fordi giftering symboliserer uendelig kjærlighet mellom ektefeller.

 Inlay ringer med steiner


 Men noen små par foretrekker det ringer med små steiner rundt omkretsen av ringen. God jakt phianite - kunstige diamanter. Samtidig, en veldig passende rubiner av gull, som symboliserer lidenskapelig kjærlighet, og i de østlige tradisjoner - visdom. Kostnads ​​ringer innlagt med edelstener starter fra 5000 rubler, avhengig av type steiner.

 Bruken av "sine" gull


 Hvor mye koster en giftering hvis det lages av gull, i en eksisterende bygning? For eksempel, bestemødre giftering, gull øredobber Odd, brosje, der steinene mangler, og ingen er, den andre gull skrap. Ta gull gullsmed og bestille produksjon av ringer. I dette tilfellet må betale bare for arbeidet med å smelte ringer, som er mye billigere enn å kjøpe nye ringer. Den estimerte kostnaden er ca 300 gram.
 Nå vet du hvor mye en giftering.  
Astrologiske kalender graviditet: 3. og 4. fjerde måned

 Under påvirkning av planetene er en videreutvikling av barnet?

 Tredje måned passerer under varm og tørr planeten Mars. På denne tiden aktivt dannet uavhengighet og la grunnlaget for kreativitet i fremtiden, mann. Den tredje måned - en farlig tid for kvinner når svangerskapet kan avbrytes spontant - samme skjebne beslutning: å gi eller ikke å gi jorden en ny inkarnasjon. Å føle Heaven, følg de enkle tips - avstå fra intime liv på denne tiden, slår sportslige aktiviteter, unngå følelsesmessig bølge - unngå skandaler. I den tredje måneden sykdommen kan opptre plutselig i en kald eller betennelse. Dessuten trekker veldig ofte denne måneden gravid kvinne stadig snack pickle eller surkål.

 Være følelse av takt hverandre denne måneden. Unngå harde ord, intoleranse og temperament. Du bør potensielle foreldre ikke bringe ledelsen, jo mer at barnet er nøye lytte til alle følelser, sendte og vedtatt mor. Tenk på de beste kvalitetene av foreldre kriger-beskytter og edel mann mot sin mann. Ikke glem om seg selv, sine mors kvaliteter - visdom og toleranse.

 Mars - Menn Planet så denne måneden er en aktiv dannelse av viljestyrke og åndelig styrke, lidenskap, kjærlighet til frihet, mot eller feighet, eller pryamodushnosti sjofel underdanighet. Lese bøker eller se filmer på den store og edle helter tilhengere inspirere ditt hjerte, så la en god, snill sjel formes i den lille mannen.

 Fjerde måned vil bli preget av Mercury. Nå krisen periode bak et nytt stadium i utviklingen. Hovedsystemet av sin allerede etablert, og alle senere tid svangerskapet vil de vokse og forbedre. På dette tidspunktet kan du oppleve en ny serie av energi, mye ønske om å flytte, samhandle med andre, gå på besøk, delta på kulturarrangementer. Du lurer kanskje på hva som er hva før du var helt likegyldig. For eksempel, du 'oppdagelse "av jazzmusikk eller engasjert Ikebana. Alle disse endringene skjer til deg - påvirkning av Mercury. Observere dem. Du er interessert i å studere kulturen i Østen? Du kan ha et hjerte fremtiden filosof eller kunst. Hvis du er interessert i teater eller musikk, er barnet sannsynligvis vil være interessant å engasjere seg i humaniora. Hvis du trekker en god tid med venner over en kopp te, kan barnet bli sjelen i selskapet.

 Under påvirkning av kvikksølv dannet de intellektuelle evner av baby, tørst etter ny kunnskap, treghet eller mobilitet, fiksjon og vitenskapelige evner.

 Denne perioden er avgjørende ditt miljø. Alle som er i kontakt med deg, vil den nåværende bli vist på psyken til din baby. Mens i livmoren, barnet dermed erfaring har vist en "dialog" med mange forskjellige mennesker. Derfor Kommunisere med gode, vennlige mennesker med positiv energi.

 På denne tiden begynner å bli lagt familieforhold, zustrichaytesya så ofte med hennes foreldre og manns foreldre - og besteforeldre fremtidige baby. Denne måneden barnet er i stand til å forstå ord, tanker, adressert til ham fordi noen ganger snakke med ham. På slutten av den fjerde måneden kan du føle babyen bevege seg først - en uforglemmelig og utrolig følelse for moren.  
Astrologiske kalender graviditet: 5., 6. og 7. måneder

 Den femte måned er preget av Jupiter - Planet royalty, herskere. Du passerte halvveis. Denne måneden du føle glede og lykke. Opplevelsen bak. Kroppen vant til den nye staten, og du zaspokoyuyetesya. Appeasement er påvirkning av Jupiter. Denne måneden arrangerer nasjonale prioriteringer i feltet. Definer dine sanne verdier og idealer. Arrangere et slags alter fred og holde den fra inngrep. Alt dette må være barnet ditt, fordi i denne måneden barnet er også dannet sine indre åndelige verdier, Outlook, holdning til sosial orden, respekt for statens religion. På dette tidspunkt dannet begrepet "hierarki". Du må ikke bare bygge ditt alter verdier, men også å respektere verdiene av andre.

 I denne perioden var hans far en "ledestjerne" for barnet. Tross alt, far til det første svaret på spørsmålet: "Hva er min hensikt? "Og så velge den beste ruten. Dermed vil foreldrene bestemme verdien system av barnet, ønsket om sannhet og rettferdighet. Derfor er dens rolle gitt til barnet på det høyeste punkt. Så, selv i prenatal perioden vises først og administrerende myndighet baby.

 Sjette måned er ledet av kvinnelige planeten Venus, som symboliserer kjærlighet. Denne måneden er det en eksplosjon av følelser. Elsk deg selv og andre, elsker din baby, snakke med ham, elsker hele verden. Bruke så mye tid, være i naturen. Inhalere sin aroma.

 Denne måneden i en baby sensoriske og emosjonelle områder legger kjærlighet til skjønnhet, gode smaks stiftelser. Denne perioden begynner å danne holdninger til fremtidige familie til å fungere. Full kategorien swing tidig grunnlov av barnet og forholdet til det motsatte kjønn. Kommende preferanser av babyen din, mottakelighet for én type arbeid og den andre innvendingen oppdaget talenter barn - alt dette påvirker planeten Venus.

 Den syvende måned er under påvirkning av planeten, "fortærer sine barn" - Planeten Saturn. Denne måneden er en annen kritisk periode av svangerskapet. Det er en farlig mulighet for tidlig fødsel. På denne tiden, kvinnen bør konsentrere seg om deg selv, gå inn i din indre verden. Prøv å forestille seg livet etter fødselen, prøve å planlegge fremtiden timeplan, distribuere ansvar med sin mann. Maksimal forberede seg på endringene som kommer. Denne måneden, begynner en kvinne å jage frykten for snarlig levering. Les de nødvendige bøker, lære så mye detaljer i forbindelse med denne prosessen. Dette vil bidra til å takle frykt.

 Denne måneden barnet begynner å danne den indre kjerne - Sin essens - som aldri vil la ham komme bort fra hans vei og "pause". Også dannet tankeprosesser, resonneringsevne, konfrontasjon vanskeligheter alle vilje kvaliteter. Denne måneden, unngå ensomhet og tosklyvosty. Disse negative følelser har en negativ innvirkning på utviklingen av babyen. I den sjuende måneden av svangerskapet, babyen din er mesteparten av tiden i en tilstand av søvn, og så vil du slappe av. Nabyraytesya styrke og mot til fremtidig levering. Saturn er bare veldig gunstig for denne planeten.

 I løpet av denne perioden, moren og hennes ennå nerodyvshyysya, baby begynner å forstå hverandre godt. Noen sensitive kvinner kan forestille seg fremtiden for mannen - hans unike essens.

 Seven-måneders barn født før sikt må overleve. Moderne medisin i dag "sykepleier" for barn. Men foreldre bør huske at disse barna vil kreve mer oppmerksomhet og kjærlighet til henne hele livet fordi det vedvarende tap av plass. Men dette betyr ikke at de er fratatt grunn.  
Яндекс.Метрика