Spådom av brudgommen til jul: en jente i kjærlighet formue
 Hvis du leser dette, så ønsker du å vite fremtiden for magi. Den ideelle tiden for spådom anses hilsen uke, natten før jul og Epiphany kveld. I løpet av denne perioden siden oldtiden jenter ble fortelle formue av Mr Høyre-masker. I denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du kan gjette jentene til jul riktig. Gjetter på dommen i julen


Spådom av brudgommen til jul: en jente i kjærlighet formue
 Før du går til sengs, satt på nattbordet pitcher av drikkevann og et krus. Neste, sier følgende ord: "dommer-lovet mann, slik du er lei av veien, jeg har en Flow, gå forlovet, jeg vil gi deg en drink." I drømmen, bør du se sin fremtidige ektemann.

 En av de mest interessante og populære er prediksjon på kopper. Bare gjette du kan med hennes venner eller en annen. Ta syv krus. Sett hver av dem i sukker, salt, en skive brød, løk, vann, og en mynt ring. Deretter kan du se for dere selv, og deretter en kopp tilfeldig. Hvis du fikk brød - forvente massevis. Salt symboliserer problemer løk - tårer, sukker løfter om glede og lykke, lover mynt rikdom og vann - stabilitet og fred. En ring, som du sikkert har gjettet, løfter om ekteskap og bryllup.
Spådom av brudgommen til jul: en jente i kjærlighet formue

 Ta tre pakke og sette dem i ett korn av bønner. Den ene er ren, den andre og tredje råolje - halvparten. Om natten, holde dem under puten. I morgen, fjerner du en tilfeldig. Hvis du har renset bønner, vil brudgommen være rik. Og hvis ikke - de fattige.
 For neste gjette trenger du noen støvler eller sko. Komme seg ut på veien og kaste sko. Se på tå. Ifølge den retningen du vil vite hvilken vei å gifte seg.

 Cartomancy


Spådom av brudgommen til jul: en jente i kjærlighet formue
 Ble populære og kort spådom kort. Før behovet for å artikulere spørsmål, og deretter ta ut kortet fra kortstokken. På Internett kan du finne en avskrift av alle kortene som vil fortelle deg svaret, gi råd og anbefalinger for fremtiden.

 For neste spådom dekk trenger 36 kort. Velg fire Jacks og sette dem ved siden av hverandre ansikt ned. På papiret på hver sort fans skrive hvor du ønsker å gifte seg. Deretter lå alle kortene som er igjen i hver jack. De vil symbolisere din fremtid med sin forlovede. Ormer betegne kjærlighet, topper - krangel, krysser - penger. Og diamanter - hvor mange barn vil bli gift. Se på timeplanen og fjerne det verste alternativet. Sett Jack på kortene sine til side. Også Ordne kort og deretter fjerne den verste planen. Ta så lenge det vil være en jack. Du kan snu det og se hvem som vil være din mann.  
Gjetter på Yule: Spådom ved hjelp av jule hvordan å meditere
 Hvis du har lest denne artikkelen, så ønsker du å vite om deres framtid og skjebne av magi - spådom. Festlig spådom holde den 7. januar etter jul, 19. januar på Epiphany. I løpet av denne perioden siden oldtiden jenter ble fortelle formue av Mr Right, godt ekteskap, fremtidige barn, og så videre. D. I denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du kan meditere i julen. Ikke ta for alvor spådommer, husk at å nøyaktig bestemme sin fremtid verdt å kontakte en profesjonell synsk. Hvordan å meditere på Yule - alle metoder


Gjetter på Yule: Spådom ved hjelp av jule hvordan å meditere
 Festlig spådom, det er mange. Vi har valgt for deg de mest interessante og de du kan bruke hjemme. Velge den metoden som du har i tankene. Ikke spør det samme spørsmålet flere ganger. Prøv å gjette hvor du ingen kan stoppe. Før økten, fjern av alle smykker, ringer, kjeder. Slå av lysene og tenne et lys. Fjern overflødig støy, bør du meditere i stillhet. Ikoner bedre å fjerne, fordi kirken aldri godkjenne slike forstyrrelser i skjebne.

 Metoder for spådom om ferier


 • Gjetter på Yule: Spådom ved hjelp av jule hvordan å meditere
   For å gjette trenger du noen støvler eller sko. Komme seg ut på veien og kaste sko. Se på tå. Ifølge den retningen du vil vite hvilken vei å gifte seg.

 •  Speil - de mest populære varene å bestemme bilde av brudgommen. I antikken, jentene lurte natt i badekaret, men det er ikke obligatorisk. Ta to speil, sitte mellom dem, tenne et lys og lys er slukket. Se skjerm speil. Snart vil du se skyggen av brudgommen. Til bildet forsvant, roping "Zur meg" og raskt tenne et lys.

 •  Lære skjebne kan og bruker skygger. Ta et ark. Grundig knuse den, sette på en plate og sett. Når bladsviing, tenne et lys og se på skyggen. Hvordan det ser ut, og det venter på deg i fremtiden.
  Gjetter på Yule: Spådom ved hjelp av jule hvordan å meditere

 •  Boken gir svar på spørsmålet. Bare velg den utgaven åndelig eller religiøst innhold. Stille et spørsmål som du ønsker å få et svar. Deretter sitte litt fred og sette frem en side og linje. Åpne siden og lese linjen.

 •  Hvis du har et kjæledyr, bruke en formue, legge frem noe ønske om å kalle en katt og se hvilken labb hun krysset terskelen. Hvis høyre, vil ønske gå i oppfyllelse, venstre - er ikke tiden for å gjennomføre det.

 •  Ta tre pakke og sette dem i ett korn av bønner. Den ene er ren, den andre og tredje råolje, raffinerte halvdel. Alle posene fjerne under puten om natten. I morgen, fjerner du en tilfeldig. Hvis du har renset bønner, vil brudgommen være rik. Og hvis ikke - de fattige.
 •  Nesten hver mann ønsker å vite hva som venter ham i fremtiden, fordi hvis du vet på forhånd, er det alltid lettere å være trygg, så å si, "podstelit strå."
   Alle lurer på hva de kan oppnå når man skal gifte seg og hvor mange barn de vil ha, vil oppnå suksess og anerkjennelse, tjene penger og bruke en lykkelig pensjonisttilværelse sted på en rolig og tilbaketrukket øy? Spørsmål millioner, men hvis ikke, uansett, tidsmaskin ingen har ennå oppfunnet, som hendelsen kommer bare lære så de blir tilgjengelige at ikke alle liker. Men hva du skal gjøre!
  Hva er trylletriks og om hun tror?

   Kanskje det er av interesse, begynte folk å finne måter som kan hjelpe dem forutsi fremtiden skjebnen til menneskene og den verden de spekulert stjernene studert runer, trodde på naturfenomener, interessant, mange måter og formue komme til i dag.
   Aristoteles sa at ukjente mønstre og duk i menneskehender spredt det er ikke uten grunn, alt har en forklaring, og at også.
   Han mente at disse linjene er i stand til å snakke om karakter og individualitet, fordi de oppstår på oppdrag fra høyere makter. Trylletriks som en måte å fortelle det veldig lenge, er ikke rart det regnes som en av de eldste måter å forutse fremtiden, fordi det brukes av de gamle romere, jøder, hinduer, kinesere, grekere og kaldeere.
   Det grunnleggende prinsippet om denne profetien lagt i menneskelig arm og mønstre som usivayut sine palmer: hver linje og bakke i stand til å fortelle folk om alt i detalj, men det er behov for å nøye undersøke prinsippene og begrepene denne vitenskapen.
   Men er det egentlig? Mange vet hva trylletriks, men nå tror på virkeligheten og effektiviteten av denne metoden for prognoser er vanskelig skjebne.
   Det antas at bare en erfaren og begavet palmist virkelig kan bli funnet i hudfolder og groper palm noe som kan løfte sløret av hemmelighold og mystiske mannen.

   Faktisk er det vanskelig å tro at vanlig hud rynker, som er i hver person i stand til å fortelle alle de hendelsene som vil være eller har vært assosiert med en bestemt person, fordi alt avhenger av valget av den enkelte. Man - skaperen av din skjebne, eller fortsatt er ikke, og alt vi sett er definert, så å si, og lagt på forhånd som et kart over hendelsene på vår palme?

   Palmistry - kvakksalveri eller ukjent vitenskap?


   Det er vanskelig å svare på dette spørsmålet, fordi hver side har sine fordeler og ulemper, hevder at det er svært vanskelig. Med utviklingen av vitenskap i Palmistry tror troverdighet er svært vanskelig, og bare et par hundre år siden, var det universiteter, hvor spesielle avdelinger studert trylletriks som en permanent vitenskap.
   Ifølge sine prinsipper, kan en erfaren palmist bare fortelle en palme, som individuelle egenskaper og personlighet som helhet, sine lyster og hemmeligheter, erfaringer og suksesser stressende situasjoner og saker på den personlige fronten.
  Hva er trylletriks og om hun tror?

   Den mest kjente og, så å si, begavet palmist anses William John Warner (Louis Hamon), sønn av fransk og engelsk sigøyner Esquire, som hadde på 13 år spådd at det forventer en ekstraordinær skjebne.
   Gjennom kunnskap fra den indiske vismannen, og mange studier og forskning, var han i stand til å forutsi mange hendelser som, til slutt, gjorde nyhetene verden rundt.
   For eksempel, anta armen, spådde han fallet av kongefamilien kjent i Russland, og snakket om mange ikoniske hendelser som skjedde senere i livet til kong George og den berømte forfatteren Mark Twain. Og for dette var det nok å se hånden til mannen!
   Det er vanskelig å ikke tro på slike utrolige fakta påpeker dessuten at slike tilfeller hvor talentfulle håndspåere lett kan lese menneskers liv i sine hender, ikke for lite. Eksperter i bransjen tror at trylletriks har rett til liv og anerkjennelse, fordi det er ikke en del av noe mystisk, spådom for hånd basert på mange års erfaring, observasjon og studier.
   Det er menneskets natur å kategorisere alt, skiller vi mellom mennesker basert på kjønn, hudfarge, medlemskap i en spesiell kultur og land, så merkelig at noen er i stand til å forutsi naturen og skjebnen til mennesket i hans linjer på hånden?
   Uansett hva det var, men Gjetter på armen ikke er anerkjent av noen respektabel vitenskapelige samfunn, mener forskerne at trylletriks - ikke mer enn kvakksalveri, triks eller presentasjon.

   Personen som vil påta seg å studere linjene skjebne og liv vil ikke karakterisere heller ha gode instinkter psykolog, vil han analysere det deg, din personlighet og dermed gjette hva du ønsker i øyeblikket.
   Faktisk, hvis du podkovыlyaet sigøyner bestemor utseende i et lyst skjerf og lover å gi din skjebne i hånden noen skarpe regninger, fra en slik mulighet bør bli forlatt. Selv om det er noen spesielle tegn som bidra til å forutsi og karakteriserer skjebnen til mennesket, er det lite sannsynlig at hun vil ha disse vag kunnskap. Sjansene er, du bare ønsker å jukse.

   Likevel, som kan sees på armen?


   Selv om du tror på feiringen at linje, støt og bretter som strødd våre hender, i stand til å forutsi framtiden, tror ikke dette altfor seriøst.
   Husk, noen mer eller mindre seriøse og erfarne palmist, selv om skjebne er i linjene av noe tragisk eller patetisk, forteller alltid hvordan dette kan unngås.

   Så, alle som "skrevet" på våre hender - bare muligheter for utvikling, som hver kan justere og fikse det selv ønsker. Hvis du er alvorlig bekymret for sin fremtid og virkelig ønsker å vite hva som venter deg på, er det best å ikke kjøre i noen annonser, spåmenn, er det lite sannsynlig at du vil lære noe nyttig.
   På de virkelig dyktige folk alltid walk the talk, har de ikke gi reklame i aviser eller Internett, vanligvis fordi de er slektninger eller venner som allerede har kommet over noe lignende.
  Hva er trylletriks og om hun tror?

   Mange mennesker involvert Guessing på armen, rent fra et ønske om å ha det gøy, og det er interessant og uvanlig, og selskapet kan alltid fortelle noe originalt. Og nå er det sant eller fiksjon av noens fantasi, er noen gjette. Trylletriks, så å si, "for Dummies" begynner med tre hovedlinjer: hjertet, hodet og livet, som ifølge flyten, i stand til å fortelle mye om en person.
   For eksempel, er det lysere, skarpere og lengre levetid linje, personen aktivt montør og mer energisk, men hjertet linje i stand til å snakke om karakter og temperament av mannen og hans amorøse eventyr.
   Mange jenter interessert i hvordan langs disse linjene kan gi ekteskapet og antall barn, antall linjer som ligger mellom bunnen av lillefingeren og hjertet linjen angir antall ekteskap og barn.  
  Яндекс.Метрика