Steinbukken. Karakteristikker av dyrekretsen tegn Steinbukken

 Steinbukken (desember 22 til januar 20)

 Steinbukken Planet


 Patron av Steinbukken er Saturn. Ifølge romersk mytologi var Saturn far til mange guder og gudinner, som senere hersket på Mount Olympus i marine områder og underverdenen. Og ikke for å gi strøm til en ny generasjon av guder, han spiste sine egne barn.
 Født under dette tegnet er villige og i stand til å lykkes og makt. Men ikke for ingenting at planeten Saturn i astrologi kalles "oppsynsmann": det begrenser identitet stive rammen av intern rigor og disiplin, ikke gi folk letthet og frihet.
 Steinbukker følge tradisjonen og veldig diskret. Prøver alltid å nøye tenke på problemet og guidet av sunn fornuft.

 Elementet av Steinbukken


 Elementet av Capricorn - EarthFordi, som alle jordiske skilt, hender han fast på bakken. Capricorn - virksomheten dyrekretsen. Foretrekker å bo der det er, og vier sin tid til å jobbe.
 Selv i løpet av årene Steinbukker er for leiesoldat, de er for stolte til å bli involvert skopydomstvom. Tilhengere av avholdenhet og tradisjoner, har de en tendens til å være høflig og vennlig.
 Steinbukken har en tendens til stadig stige på den sosiale rangstigen. Av målene er de jevnt siden overbevist om at hennes mål er å bli oppnådd på noen måte.
 Han snart bestemme ditt formål i livet og sakte men sikkert søker det.
 Steinbukker sjelden bytter jobb, har de ikke jage berømmelse, men søker sanne kraft.
 Paradokset er at den delen virker det som resten har fordeler i Steinbukken og har ingen sjanse til å vinne. Til slutt vinner han. Tillater andre å gå videre, men det endelige målet mot all logikk kommer først. Bukken i denne forstand ligner en skilpadde med fabler av Æsop, som bestemte seg for å kjøre et løp med haren. Selv om haren løp mye fortere, til slutt vant den skilpadde.
 Født under dette tegnet er fornøyd hvis du kan tilbringe hele dagen på jobb, vel vitende om at de vil komme en rekke dager før de når toppen. Men dette er ikke et problem for dem. Steinbukker er ambisiøse og selvsikre de vil nå toppen. De som yter tjenester til dem på denne måten vil alltid være tilstrekkelig belønnet. Hvis Capricorn ansikt svikt, kan han reflektere virkningen, holder fast på føttene.
 Steinbukken er veldig vanskelig å forstå så mye inne holder å snakke om seg selv, og bare de som fullt tillit. Underveis han gjør jobben sin og er fornøyd med noen resultat. For Steinbukken, selvfølgelig, et viktig resultat, men han kan ikke forestille seg utenfor aktiviteter. Nesten alltid er det med glede, han liker å jobbe eller ikke.
 I kunst interessert, teater, de tiltrekker seg folk smart. Men Steinbukken vil aldri være sjelen av samfunnet og vil ikke skinne vidd.
 Samlet, Steinbukken bryr seg ikke om hva du skal se attraktive. De snakker sjelden om seg selv og vurdere under dem bort i sjarm. Ikke vis sine fordeler. Mangel på respekt for sjarm og appell av Capricorn gjenspeiles i klærne. De viktigste årsakene til Steinbukken, både menn og kvinner: enkelhet, moderasjon, balanse, beskjedenhet, økonomi. Steinbukker vanligvis falle mote, mange folk rett og slett forakter kostnaden av klær. Det asketiske i sin ungdom, gjennom årene Steinbukker er ekstravagant. Den eneste motiv som tvinger dem til å betale minst litt oppmerksomhet klær - det ambisjoner.
 De nesten alltid omgitt av en aura av melankoli og så alvorlig og sterke som sin skyts Saturn. I Steinbukken glatt, beroligende stemme, synes dette å være at de er harmløse. Men ta ikke feil: sjelen er solid som en stein. Forakte alt på sin vei, vil Capricorn utrettelig klatre opp. Han respekterer dypt de som nådde toppene før ham, og søker å følge dem rundt. Han respekterer makt, suksess og tradisjon. Den har en utrolig evne til å overvinne hindringer på sin vei og tilpasse seg miljøet.
 Steinbukker kan kritisere lett og raskt. Men vanligvis er de altfor smart å samle en overflødige fiender. De er veldig forsiktig ignorere alle slags hindringer og skarpe steiner. Ikke overraskende, de sjelden får problemer og aldri glipp av sjansen. Enda mer riktig å si at de venter på sin sjanse.
 De liker ikke å blande seg inn i saker av andre, men villig til å gi råd med mindre noen ber om det. Steinbukken gjerrig ros, men alltid villig til å tålmodig lytte til en historie om familieproblemer.
 Det er, selvfølgelig, romantiske Steinbukken. Men de ikke la følelsene blind. De synshemmede og lett oppdage oppriktig person å snakke med dem eller hva han ønsker å oppnå dette. Enkelt avtakbare sanne fra det falske kompliment.
 Steinbukker ofte gifte seg uten hans obdumavshy god løsning for en lang tid å forberede seg for det. I motsetning til Skytten, de elsker sine slektninger og nøye vedlikeholde relasjoner.
 Ikke fornøyd med publikum og ikke oppgi scener av lidenskap. Men i de eldre ofte prøve å gjøre opp for det som har gått tapt i sin ungdom.
 Det gjøres oppmerksom på en interessant funksjon i Steinbukken, til tross for alle slags sykdommer, de vanligvis lever i en moden alder. Men den eldre kroppen blir, jo yngre de er sjelen.
 Som et barn, ofte syk, men med alderen øker motstanden mot sykdom. Edru, praktisk art of Capricorn gir ham utrolig utholdenhet, men det er ikke alltid mulig å unngå leger og sykehus: frykt, usikkerhet og angst som virker på det mer enn mikrober. Steinbukker ofte inkluderer pessimisme og tungsinn.
 Nesten alle Steinbukker sensitiv hud. Dette er manifestert i ulike allergier. Forekomster av sykdommer i magen, også sårbare ledd og bein. Frukten av melankoli kan være hodepine, nyresykdom og psykiske lidelser.
 Hvis de klarer å unngå en lang sykdom på grunn av mottakelighet for depresjon, som regel, de lever lenge.
 Steinbukken gir inntrykk av milde, sjenert og litt sta mann. Det virker ufarlig, og du kan selv synes at dette er den mest hensiktsmessige person som kan være klarert med sine hemmeligheter. Men det er ikke: det bruker dine svakheter og dine hemmeligheter for å bli sterkere. Prangende handling han foretrekker underhanded manøvrer.
 Den største fordelen med Steinbukker er deres ønske om å arbeide og vilje til å lykkes i alt. Ønsket av endeløse, men de er forsiktige, ansvarlig og alltid spille fair. Det er derfor de vinner så søt.

 Steinbukken mann


 Bue rundt en vegg. Han er sjenert og veldig sterk, hyggelig, men ambisiøs. Det virker som han foretrekker ensomhet, det er virkelig ikke. Hemmelighet han ønsker å erobre publikum, og i denne forstand er det romantisk, men Saturn hindrer dens natur. Denne planeten krever streng disiplin ham, rolig atferd, praktiske handlinger og alvorlige hensikter.
 Hver Capricorn bærer i seg en morsom og skånsom drømmer som søker eventyr og spenning, og bare noen av dem kan uttrykke sin skjult dypt i sjelen.
 Det kan begeistre og imponere ham, men Saturn vil gjøre det på ikke å vise følelser. Ikke forvent Steinbukken vil høygaffel. Du kan aldri forandre sin personlighet.
 Steinbukken kan late som trygt gjøre uten denne tjenesten. Faktisk desperat trenger han å si til ham at han er god, kjekk, smart, interessant, ønskelig. Men som det ofte motvillige til å høre ros, får så dem sjelden. På grunn av dette kan det være forskjellig skarphet stil.
 Om Capricorn kan si at det blomstrer sent. I løpet av årene han perfeksjonert i voksen alder vil være bedre enn i sin ungdom. Normalt Steinbukken og forelske senere enn de fleste menn.
 Streve for perfeksjon, velger han en kone svært nøye. Han trenger en kvinne som det vil være fantastisk. Det bør være en god kokk og en god husmor. Dermed bør det alltid godt kledd. Det er ønskelig at hun var intelligent og velutdannet. Men skjønnheten og fysisk kompatibilitet stå i hans bord av rekkene sist. Han trenger å føle at han er forbundet med hennes skjebne. Men hvis en slik følelse er ikke det, blir det spesielt lide. I forhold til åndelighet og det krever mye av litt gi og ikke gi opp sine interesser for å behage deg.
 Steinbukker ofte gifte seg i all hast, omvende lest da. I de fleste sterke ekteskap.
 Dette er en sterk mann med et mykt hjerte som foretrekker å bo hjemme i stedet for å gå til en fest eller et sted moro på siden.
 Siden, som allerede nevnt, Steinbukken yngre med årene, så forelske litt senere enn andre menn, gift og vanligvis når det vil gjøre en karriere. De er ekstremt beæret familiebånd og fortsetter ofte å leve med sine foreldre når deres jevnaldrende har lenge fått bachelor leilighet. Derfor bør alle unge kvinner som bestemte seg for å knytte sin skjebne med Capricorn primært glede sine foreldre, spesielt hans mor. Gjør deg klar til å elske alle hans slektninger, selv om du ikke liker. Hvis du ikke kan glede sin familie, vil han aldri gifte deg. Unntakene er svært sjeldne.
 Men etter ekteskapet, bør nygifte bor hver og begrense kontakten med noe nytt slektninger.
 Uansett romaner eller brøt under sin sen blomstring, vil de aldri erstatte Capricorn ildsted. Han viet naturen og forstår ikke helt hvorfor så mange menn er ute etter ekstra underholdning.
 Dette er en varsom, nøyaktig, kompromissløs mann. Når møtt tegn telles ikke på et rimelig kompromiss. Hvis det vil gjøre noen innrømmelser, bare midlertidig.
 Du vet aldri hva han har i tankene. Han vet hvordan å skjule sine tanker og følelser. Verbale uttrykk for kjærlighet syntes han unødvendig romantikk. Han er forsiktig, svært følsom og tolererer ikke noe avvisning. Hans interesse for den fysiske siden av kjærlighet aldri går ut.
 Steinbukken kan kalles far til store bokstaver. Han har alltid satt ved hodet bordet, krever respekt og urokkelige lydighet. Som svar, vil han betale engasjement og offer. Slike foreldre ofte ty til fysisk avstraffelse til hvordan de ikke ser ut til å ødelegge barnet. Med hans barnebarn oppførsel endres fullstendig, kan det tillate dem til nesten alt.
 Den fysiske siden av kjærlighet Capricorn interessert mye lenger enn andre menn. Selv om det ikke er en lidenskapelig elsker som forteller deg lidenskapelig tale. Men Steinbukken vil dekke deg på en regnfull dag, fri oss fra ensomhet og beskytter mot slag av skjebnen.

 Steinbukken kvinne


 Hun kan flørte og fascinere menn. Kvinnen - Steinbukken lidenskapelig, men det mangler mot til å krysse moralske forbud. Hun tar gjerne lidenskap, frieri, men aldri vil ha et fullt. Hun vet hva du vil, men du vil aldri vite sikkert hva hun tenkte.
 Eksternt, vanligvis ser det rolig, kald, fremmedgjort, og du må gjøre alt for å vinne hennes hånd. Utilgjengelighet sin kollaps, som det blir mer selvsikker. Hun liker når hennes kjærlighet.
 Men uansett hva det var, hun var alltid ett mål - å finne en mann som vil ta en ganske høy stilling. Uavhengig av utseende Steinbukken kvinne ønsker å oppnå status, prestisje, eller å gifte seg med en prins. Det respekterer folk som lykkes og villige til å lytte til deres råd. Beundrer myndighet og adlyder ham.
 Formålet med Steinbukken er pålitelighet og posisjon, uansett hvilken vei dette er oppnådd: hans arbeid eller gjennom mannen. Og faktisk, og i et annet tilfelle en kvinne Capricorn lett gjenkjennelig med hvordan det lykkes. Det er klokt. Prøv å styre en mann å bruke den til sine egne formål. Kvinner Steinbukker ofte tiltrekke svake menn. Hun liker oppmerksomheten deres, men det tillater ikke dem å bli snubler rundt halsen hans.
 Enhver mann gifter seg med en slik kvinne bør vite at hun virker mer rolig og følelsesmessig stabil enn det egentlig er. En av de typiske trekk ved Steinbukken er en god utdannelse og oppførsel. Hennes måte kan villede deg, det synes ingenting kan opphisse henne.
 Imidlertid er det ikke: er det også endres stemninger. Steinbukken kvinne er annerledes ved at det kan være svært lange svarte perioder. Hvis hun føler at det er ikke nok verdi, vil det være i en transe i dager, uker og måneder.
 Denne kvinnen godtar ikke latterliggjøring. Det bare klarer å se humor, er gjenstand for hvilken den samme.
 Noen ganger slappe av i romantiske situasjoner. Den har enorm fysisk begjær, mye mer enn du tror, ​​og det er svært vanskelig å møte.
 Hun trengte økonomisk sikkerhet, i nærheten av ditt hjem bør være et solid fundament hvis du ønsker å Steinbukken kvinne kom til ham. Når kjent med en mann, er det usannsynlig å bryte. Hun trenger alt eller ingenting. Hun er veldig lojale. Men for dette bør være ønsket og elsket. Det er derfor det er så utilgjengelig på første og forsiktige.
 Kvinner Steinbukken har utrolig skjønnhet. Noen ganger er det blant dem en person fratatt appell. Natur begavet deres skjønnhet som vedvarer mye lenger enn andre kvinner. Men i sin appell Kozerozhka ikke sikker. Det må hele tiden snakke om hennes skjønnhet. Tålmodig hjelpe henne å overvinne selvtillit tvil.
 Aldri skade familien hennes. En mann som gifter seg med henne, må vite at han giftet seg med henne hele familien. Det hender ofte at hun holder hennes familie.
 I konkurransen karakter mest hun fryktet fiende. Pass deg seriøst fornærme henne. Hun vil ikke glemme og tilgi. Hennes hevn kjenner ingen grenser.
 Behersket i sin ungdom, med alderen blir mer trygg. Vanligvis kvinner gifte seg senere Steinbukken og egnet til deres valg ansvarlig. Slik kvinne ville være en flott kone. Alt i huset vil skinne. Hun elsker skjønnhet og komfort.
 Jeg må si at alle Steinbukken har uvanlig kunstnerisk talent.
 Hos barn, vil det fremme respekt for alle kvalitet, de vil være best.
 En av sine feil - stahet. Det vil alltid være uavhengig, selvstendig person, ønsker å leve i sin egen måte, og vil alltid insistere på sin rett til å kommunisere med de med hvem han vil.
 Det vil presse deg til å lykkes, kan det være myk og pryvyazchyvoy. For en fullstendig lykke, må det bli holdt opptatt. Seriøst behandling av livet hun innvendig trygg på sine evner til å oppnå høye mål. Er glad for å ta del i offentlige anliggender. Problemet er at det er aldri helt sikker på at endelig nådd toppen. Foran henne alltid nye mål, nye oppgaver som det har å holde deg i form. Det vil aldri være fornøyd før slutt, men det vil ikke klage og sutre.

 Interoperabilitet


 Steinbukken - ARIES
 Begge har sterk vilje, vedvarende. Kompatibel men vil alltid krangle om penger og om hvem som bestemmer. Både sjalu. Hvordan kan avslutte. Ekteskapet er mindre sannsynlig.
 Steinbukken - TAURUS
 Både homebody setter pris på penger. I Tyren er tålmodighet, og Steinbukken er klar til å jobbe. Ambisjoner om Steinbukken passer perfekt med dedikasjon Taurus. Gode ​​utsikter for ekteskap.
 Steinbukken - TWINS
 Gemini impulsive, amorøs. Steinbukken sakte og forsiktig. Den første attraksjonen av kontraster kan dra lenge. Ekteskapet mislyktes.
 Steinbukken - KREFT
 De - antagonister å signere med alle de påfølgende konsekvensene. Steinbukken vil være altfor krevende og dominerende for sårbare Cancer. En kort blindvei forhold og ekteskap.
 Steinbukken - LEO
 Steinbukken er ikke en god partner for Leo som blottet for fantasi. De er ikke egnet til hverandre og fysisk. Uavhengige tegn tendens til å dominere. Harmoni i ekteskapet er usannsynlig.
 Steinbukken - Jomfruen
 Praktisk Steinbukken og Jomfruen er perfekt kombinert punktlighet. Både konservative. Godt forstå hverandre. Godt grunnlag for ekteskap.
 Steinbukken - VEKT
 Capricorn skalaer synes altfor egoistisk. Ikke være i stand til å uttrykke sine følelser, er Steinbukken leter etter andre samarbeidspartnere. Hvordan ikke trivielt. Ekteskap neppe vil utvikle seg.
 Steinbukken - SCORPIO
 Begge har sterk vilje, men Skorpionen er tilbøyelig til å dominere. Capricorn forstår at Scorpio manifesterer følelser holder på kraften i kjærlighet. Lidenskapelig kommunikasjon, vellykket ekteskap.
 Steinbukken - Skytten
 Steinbukken forsiktige og konservative. Skytten - gambler, ekstravagant og uansvarlig. Skytten vil bli irritert av å se gjerrig og bindende Steinbukken. Ingen bedre kommunikasjon. En dårlig ekteskap.
 Steinbukken - Steinbukken
 Romantikk raskt blitt en rutine. På den annen side er både hardt arbeid, alvorlig og økonomisk. Kommunikasjon og ekteskap kan ikke være veldig gøy, men i stand til å betjene.
 Steinbukken - AQUARIUS
 Steinbukken Vannmannen er ikke lett å takle. Frihetselskende, vil fantasi Fiskene ikke være lenge forelsket i praktisk Steinbukken. Tilfredsstillende forhold, men ekteskapet vil kreve innsats.
 Steinbukken - FISK
 Fisk, kjærlig og oppriktig, vil gjøre lykke for Steinbukken. Disse svært forskjellige mennesker utfyller hverandre følelsesmessig respekt. God prognose for kommunikasjon og ekteskap.

 Født under tegnet av Steinbukken


   
Яндекс.Метрика