Stella. Mysterium som heter Stella

 Oversatt - Star (lat.).
 Planet skyts Stella : Pluto.
 Fargene er bra for en hersker som het Stella: sølv, grønn.
 Favoritt farger Stella: Varme toner av brunt, oransje.
 Stones - maskotene Stella : Jasper, karneol.

 Verdien av Stella


 Karakter Stella er den beste møtes de etablerte samfunnets forestillinger om hva som bør være innholdet i moderne frigjorte kvinnen - en rett linje, selvstendig, målrettet - kort sagt, alle de kvaliteter som er nødvendige for å lykkes og økonomisk uavhengighet. En annen ting er det bra? Autonomi og uavhengighet - det kan ikke være så ille. Men kanskje naturen er ikke for ingenting som knyttet begrepet menneskelig lykke er ikke så mye med suksess og uavhengighet, som med oppriktighet av menneskelige relasjoner? Cool energi Stella gir ikke innsyn og mykhet i naturen bærer.
 Et eget spørsmål - Stella stolthet. Interessant, er navnet sjeldne ikke bare i de fleste land det gjør også høres ikke helt normal og kanskje til og med utenlandske, og derfor i de mer kjente navn, lyder navnet Stella litt utfordrende. I tillegg til å bare nevne en veldig fin og ser ut som en gjennomsiktig stein kald med påstanden.
 Stella er svært følsom for ytre omstendigheter og konflikter, som svært spennende. I kraft av sin stolthet foretrekker å beholde bildet, og andre følelser i seg selv. Fra dette den følelsen dypt trenge sjelen og behersket maske ofte skjult, men sterk, men lidenskapelig og svært sårbar kvinne.
 Den mest fordelaktige Stella består skjebne hvis hennes karakter vil være noen åpenhet, og enda bedre - om renhet og godhet. Dette vil gjøre det mulig å betydelig redusere mengden av forvirring i sitt liv.
 Karma heter Stella få tynget. Bare enklere og munter syn på livet i seg selv, og å tillate det å være virkelig lykkelig.
 Hvis du ønsker å gjøre fiender, så bare lurt Stella eller samling av morsomme på den. Dette er en sikker måte å gjøre deg bryet, men i hemmelighet hevn er ikke i sine regler, kan det sette en mann på stedet. Dersom dette ikke er nødvendig i dine planer, så må man være forsiktig med latterliggjøring og til forsøk på å begå Stella press. Det er bedre å prøve å ringe henne åpenhet. Du ser denne kvinnen i et helt annet lys.

 Kjent i historien om eieren navn Stella


 Denne stjernen heter Stella kjærlig kalles forfatter av "Gullivers reiser" forfatter Jonathan Swift for sin elskede, som faktisk heter Esther Johnson. Forholdet deres, det er uvanlig, begynte da foreldrene Stella, som er under 10 år gammel, ble invitert til huset hans kommer læreren, unge Jonathan Swift. Forfatteren, 14 år eldre jenter raskt klarte å vinne deres respekt og lojalitet, som deretter vokste på hennes del i ekte kjærlighet. Ved slutten av sine dager tilbrakt i Irland sammen med din kjære denne vakre og intelligent kvinne. Men Swift holdning til det var ikke så klart. Utvilsomt, ble han bundet til taket, tok vare på henne, og selv til en viss grad det var åpenbar. Stella Valgfritt Swift ble tvunget til å leve adskilt fra ham i et annet hus, og deres tilfeldige møter er i hovedsak holdt i nærvær av tredjeparter.  
Sofia, Sofia. Mysterium som heter Sofia

 Oversatt - Wise (Gr.).
 Planet skyts Sofia : Venus, Pluto.
 Fargene er bra for en hersker som het Sofia: sølv, lilla.
 Favoritt farge Sofia : Hvit.
 Steiner-talismaner Sofia Marmor, agat.

 Verdien av Sofia


 Navn på person impulsiv, dyp og veldig alvorlig.
 Sofia bevisst i naturen, arbeiderne er svært forsiktige, beskjedne, grundig, mistroiske, maktsyk, mistenksom, sjalu også, fornuftig. Sofia utsatt for ensomhet, melankoli. Destiny er forpliktet til Sofia, er det vanligvis vanskelig liv. Men Sophia er veldig pen og viljesterk kvinne. Dette hjelper det å overleve i vanskelige omstendigheter.
 I familien, vil det søke å lede henne sterk vilje kan undertrykke mannen, men hun ville gjøre alt stille, uten unødvendig å rope, men ganske vanskelig. Sofia veldig emosjonell, og stoler ikke på det for avholdenhet. Se: Sofia rolig på utsiden er dekket vulkan av lidenskap. Sofia er ekstremt flink, og hun kan forvente noe.
 Sophia atferd - atferden til en person som har gode kvaliteter av viljestyrke og prøver å kjøre følelser i dybden. Men følelser kan ikke drukne helt - de før eller senere bryte gjennom utsiden som damp ut fra kjelen, eller de vil gradvis forgifte et liv, manifestert i bisarre handlinger eller dyster stemning.
 Men til tross for alle sine negative egenskaper, Sofia talentfull og klok mann, fullt svarer til navnet sitt.
 Sophia får en god utdannelse. Arbeid det kan Editor, lege, artist, ingeniør. Sofia usydchyva og pedantisk, alltid til tjeneste for sine vinger. Hvis den velger et yrke innen vitenskap, medisin, kjemi, være sikker på å lykkes. Ikke dårlig vil utvikle karrieren finanssjef. Hun har en flott minne, en stor ytelse, en jernvilje.
 Virkelige venner i Sofia der. Det kan ikke være tro mot slutten, og det er en kjent følelse. Sofia kan for å hjelpe, men ikke alltid. Med andre ord, kan Sophia være ren, ren, enkel annerledes fordi noe i det, og ingen venner.
 I numerologi nevne Sofia tilsvarer antall tre som symboliserer allsidighet, moro, mottakelighet for vitenskap og kunst.
 Navnedager i Sofia 10 oktober (18 september) - Sofia Egypt, Martyr.
 1 april (19 mars) - Sofia Slutskaja, prinsesse.
 30 (17) September - Sofia Roman, martyr.

 Kjent i historien om Sofia


 Dag 30 september hedret av folk som "womanish verdensomspennende bursdag" til minne om den hellige Martyrs Tro, håp og kjærlighet og deres mor Sophia, som bodde i Italia i år 137 og åpent bekjennende tro på Kristus. På å høre dette, ville keiser Hadrian tvinge dem til å ofre til gudinnen Artemis, men unge jomfruer lidd mest grusomme pinsler uten å endre den kristne tro. Sofia, begrave døtre, tre dager døde på sin grav, og begravde henne troende på samme sted.
 I Sofia er en medfødt følelse av overlegenhet over andre, som ikke er underbygget hennes personlige egenskaper, hun føler har den fordelen at det er. Navn Sophia ble kronet som mottar en fordel ovenfor andre siden fødselen. I historien om bevart navn Sophia (Zoe) Palaeologus - niesen til den siste bysantinske keiser Konstantin XI, kona til storhertug av Moskva Ivan III. Som en mann sist bysantinsk prinsesse, Grand Prince of Moskva ble arving av den bysantinske keiseren, som er leder av den ortodokse Østen, og Moskva, som etterfølger av Konstantinopel - Tredje Roma, den siste og evige rike ortodokse verden.
 En annen kongelig person narechennaya det navnet - Sofia A., energisk og ambisiøs prinsesse, hersker av de russiske stats 1682-1689 år. Etter døden av Tsar Fedor Alekseevich Sofia har gjort proklamasjon konger både unge brødre, og hun begynte å herske som "kona prinsesse Sophia A. majestet." Hun klarte å dempe uro, hevet "dissentere" i Moskva, gjenopprette disiplin i infanteriregimenter, å slutte fred med Polen. Men når Peter sto side modnet adelsmenn, "fornøyelses" regimenter servert noen skyttere og utlendinger, Sophia ga opp kampen og ble avsluttet i Novodevichy kloster.
 En kvinne som heter Sophia følte et stort behov for å vie seg til noen sak, det være seg en bekymring for velferden til familie eller sosiale aktiviteter. Det foreskrivende, har evnen til å leve og organisere livet. Dermed virker det som ulydig hennes vilje er ulydig rett og riktig. Et eksempel på dette - Sofia Tolstoy, den store dikterens kone, elskerinne "glass" inkluderende pass "mor til tretten barn og bestemor til tjuefem barnebarn. Sofia Berge, vakker, slank brunette, gift på 18. Leo Tolstoy snart etter bryllupet ville skrive i dagboken sin: "Det kan ikke være så ren og god og solid for meg" ung kone, for sin del, har alltid ønsket å nå det nivået som sto i hennes øyne mann. "Feeling - hun skrev - det store overlegenhet av Leo Tolstoy i alt: alder, utdanning, kunnskap, erfaring i livet, for ikke å nevne hans geni, dro jeg sliter åndelig nærmere ham følte hans impotens". Selv i timen for Tolstoy ikke en del med sin kone. Hun håndverk stille satt på sofaen mens han skrev kvelden ble tatt engross blader skrevet dagen. Hun har aldri gått glipp av dette arbeidet, og betraktet det en av hans hovedoppgaver. Tatiana Suhotina-tykk så skrev om hans mor, forklarer årsakene til ytterligere familie tragedie: «Den første store sorg i livet hennes var oppdagelsen av en manns liv siste blank. Til sin død, hun kunne ikke komme til enighet med den ideen som ga ham all min kjærlighet, mens han elsket henne til andre kvinner. & Lt; & gt; Hun er sjalu på alt og alle: «Jeg leste hans arbeider, og hvor kjærlighet, der kvinner motbydelig for meg, er det vanskelig, jeg ville trolig fortsatt brent, og jeg var ikke lei meg for hans verker på grunn av sjalusi jeg er ferdig forferdelig egoistisk ». 
 Åndelig forfatter med interesser har endret seg over tid. Han bestemmer seg for å starte et nytt liv, å forlate eiendommen, eiendeler og fordele arbeidet med hendene for å leve som bønder lever. Sofia A. forsto ikke hvorfor det er nødvendig å ødelegge en glad, lykkelig familieliv, men var ikke enig om å forlate fordi familien har av barns velferd alltid vært noe hellig for henne. I barnepass, skuldre Sofia Andreevny lå Housekeeping Jasnaja Poljana, hun ledet virksomheten med utgivere, bokhandlere, med ansvar for et stort antall bokstaver. All Russland lese hennes appell til opinionen under hungersnøden i 1891-1893 år.
 Avslaget Sofia Andreevny gå etter mannen hadde ingen vond vilje eller personlig vinning. Hun mente at fornektelse av rettigheter kan frata hennes barn og barnebarn levebrød. Etter førtiåtte år av liv, Tolstoy fortsatt igjen huset Sophia A. levde sin mann i ni år, uendelige omvendelse at var ikke i stand til å fullt ut forstå og dele sin tro.
 Sofia alltid ta beslutninger uavhengig. Sette et bestemt formål, kan flytte fjell for å oppnå. Disse trekkene hadde utvilsomt Sofia Kovalevskaya - russiske matematikeren, forfatter av romanen "Nyhylystka" drama "Kampen for lykke". Hun mottok en omfattende utdannelse og tidlig viste ekstraordinære matematisk evne. Men kvinner adgang til Universitetet i St. Petersburg i de dager var stengt, så hun tok privattimer i matematikk kjente lærer A. H. Strannolyubski. I 1868, for å være i stand til å gjøre vitenskap, har Sofia inngått et fiktivt ekteskap, og senere ble de facto, den berømte paleontolog i. Omtrent. Kovalevsky og reiste til Heidelberg, hvor kunne fortsette sin utdanning. Da flyttet hun til Berlin og jobbet i 4 år i Veyreshtrassa som avtalt å gi henne leksjoner, fordi ved universitetet i Berlin kvinner er heller ikke tillatt. Flere ganger Kovalevskaya prøvde å få en plass i Moskva, St. Petersburg University, Universitetet for kvinner i Paris - overalt venter på henne avslag, men til slutt i 1884 ble hun tilbudt stillingen som assisterende professor, deretter professor ved Stockholms universitet. 
 For åtte år Sofia Kovalevskaya lese 12 kurs. Hun ble den første kvinnen - korresponderende medlem av St. Petersburg Academy of Sciences.
 Sophia (sol) Marmeladovoy navn heltinne av romanen Fjodor Dostojevskij er "Forbrytelse og straff". Stepping avgjørende for hennes moralske linjen og lagre fra sult sin far og sin familie, blir det en offentlig kvinne. Men det er "evig Sonia Marmeladova" motsetning til romanen teori om ikke-menneskelige hovedpersonen, Rodion Raskolnikov, forsvarer manglende evne noen andre å avhende menneskeliv, erkjenner bare ett offer - sin egen lykke og velvære. For Sony, dette syntes å være dårlig utdannet og langt fra filosofiske undersøkelser, verdifull hver mann. Og slik vil det være i stand til å skille seg fra sin teori om Raskolnikov og hjelpe ham til å starte et nytt liv. Mange kvinner som heter Sophia med renhet av sjel og moral, som var preget av Sophia Marmeladovoy.
 En av de største skuespillerne i vår tid var den italienske Sophia Loren. Starter fra å delta i en skjønnhetskonkurranse i Napoli i 1949, men da det ble fjernet i episodisk roller. Popularitet førte henne del i "Gull av Napoli" filmen. Eksterne dataskuespillerinner ble sett, og hun ble invitert til stjerne i Hollywood. Den allsidige talent tillot henne like godt for å skape dramatiske og komiske figurer i filmene: "I går, i dag og i morgen", "tur", "Ekteskap på italiensk", "Strange Day", "hvit, rød og" "Bridge Cassandra" etc. Mange av hennes arbeider ble tildelt "Oscar" og spesielle utmerkelser på internasjonale festivaler.
 Det er fortsatt en av de mest populære kvinnene i verden og en av de første skjønnheter. Kanskje hemmeligheten av Sophia Loren i det faktum at det, i motsetning til andre, ikke molodytsya og legger ikke skjul på sin alder, og derfor ser naturlig og attraktivt.
 I livet, sier de mange venner, skuespilleren holdt enkel, ikke lider av noen sykdom i stjerne eller arroganse - at det er lik mange kvinner kalt Sophia. På spørsmål om hvordan hun klarer å holde seg ung, sa hun, "å få eldre mennesker bare ta en titt, kle smakfullt, spille sport."
 Sofia Vytovtovna - kona til storhertug av Moskva Vasily I; i barndommen sønn av Basil II regjerte fyrstedømme; i 1451 ledet forsvaret av Moskva fra tatarene.
 Sofia Perovskaya - revolusjonær, narodnytsya arrangør og deltaker av drapet på tsar Alexander II.
 Sofia Smidovic - Worker av den russiske revolusjonære bevegelsen, fra tre omdreininger.
 Sofia Fedorchenko - forfatter av "The People at War" (1923), var en stor suksess, og urettferdig glemt; skrev dikt og historier, inkludert barn, simulere forskjellige typer folk dikt.
 Sofia Parnok - poet og litteraturkritiker, mottaker av poetisk syklus av Marina Tsvetaeva "venn".
 Sofia Pavlova - skuespiller Theater. Yermolova spilte Annie i filmen "kommunist".
 Sofiko Chiaureli - skuespiller, spilte hovedrollen i filmen "The Wishing Tree", "på jakt etter en kvinne", "Arevik".
 Sofia Rotaru - popsanger, spilte en stor rolle i filmen "Soul".
 Sofia Maharyll - film og scene skuespiller, spilte hovedrollen i filmen "Enemies", "Masquerade".  
Яндекс.Метрика