SurrogacyPraksisen med å bære andres barn på et hjerte er ikke mer enn tjuefem år med historie. I løpet av denne tiden, surrogacy hatt tid til å kjøpe støttespillere (for det meste takknemlige foreldre) og ivrige motstandere. Land rundt om i verden er delt inn i tre leirer ved lov den surrogacy: tillatt, forbudt, ikke pga.
I europeiske land som tillater surrogati, er det bare non-profit "versjon". I Ukraina, derimot, for at barnet ditt får en annen kvinne nok til å betale anstendig penger. For overtredelse av loven gir for store bøter og fengsel.
Ved surrogacy slå kvinnene som på grunn av medisinske årsaker ikke er i stand til å bære et barn (problemer med livmor eller dennes fravær, dårlig helse av kvinnen). I Russland til å bli en klient av svangerskaps kurer (offisielle navnet, brukes WHO), uten å bryte loven, kan bare være de ovennevnte grunner.
I Ukraina, en kvinne som har født orden, kan forlate henne til meg. I vedtaket har det 3 dager etter start av et barn til verden. Etter denne perioden, mister det alle rettigheter til barnet. Det bør bemerkes at den nasjonale lovgivning i spørsmålet surrogacy er ikke i det hele tatt, og har en rekke "blinde flekker". Ulike situasjoner kan være beskyttet på begge sider.
Feature av innenlandske surrogacy er at som "kunstig" Mamma kan ikke snakke hver kvinne. Det er over en viss alder fra 20 år til 33, samt helse - må gjøre mye analyse og forskning.
Et interessant faktum er at i Ukraina utelukke muligheten for graviditet bestemor, er hennes mor "klient", mens i andre land er det fullt mulig (for eksempel Sør-Afrika). Videre, i henhold til Brussel erklæringen 1985 til surrogat anbefalt å involvere slektninger, da det reduserer risikoen for kommersiell orientering av denne fremgangsmåten.
Som nevnt tidligere, kan publikum komme til en enighet om surrogacy. Deretter hindre etiske problemstillinger, noe som betyr at tvister vil bli drevet enda flere tiår. Vel, kanskje det er til det bedre, fordi ingen vet hva fremtiden kan resultere i surrogacy.  
Gaver til innflyttingsfestDet er tegn til populære gaver til innflyttingsfest. Det har lenge vært antatt at gjestene som kommer inn i et nytt hus må gi panner, utskårede blad og klype salt. Disse gavene brakt av gjester på innflyttingsfest, symboliserer rikdom og velstand. Det er hensiktsmessig å gi en innflyttings figur katter, hunder, kylling eller hane - disse dyrene anses voktere av hjemmet. Enhver bygning, det være seg en leilighet eller et herskapshus på landet, kan ikke klare seg uten en verge. Dette hestesko domovychky sjarmen av ulike materialer - halm, tre, leire. En god gave har alltid vært treprodukter (det antas at treet driver bort onde ånder, bortsett treprodukter med positiv energi).
Gaver til nye huseiere moderne leilighet eller hus
Så, er det på tide å tenke på spørsmålet om hva en innflyttingsfest til stede. Før du kjøper noe, bør du sammenligne sine finansielle muligheter, og kan ikke skade å spørre eierne som de trenger. Et viktig poeng: hvis nybyggere bryllup nylig, kanskje de nadaruvaly og kjøkkenutstyr, og sengetøy og mange andre nyttige ting. Optimalt, hvis eierne lage en liste over elementer som du kan gi dem en innflyttingsfest, og hver gjest ta med noe fra denne listen.
Hvis svaret på spørsmålet "hva du skal gi en innflyttingsfest? "Er ikke verdt en stopp på en praktisk gave. Det er ting som faller ut av sted i alle fall. Først av alt, kan du gi dine penger. Uoriginal, men de vil finne en rekke programmer i alle fall. Hvis pengene synes altfor trivielt eller upassende gave, kan du kjøpe en vase eller et bilde - disse tingene er nødvendig i alle hjem. I nye hjem kan gi horshochnыy blomst eller fin illustrert bok om farger. Å dekorere interiøret fit lys og lysestaker, lamper, originale teppe eller puter. En av de mest populære gavene - klokker som symboliserer forandring og opprinnelsen til moderne tid. Du kan gi en innflyttingsfest opprinnelige teppe i gangen eller på døren.
Det er mange nyttige elementer som er viktig i ethvert kjøkken, og at det ville være hensiktsmessig å gi nye hjem - kjøkkenhåndklær, grytekluter, sett med briller eller briller, tallerkener, grillpanne eller et sett med gryter og panner. Hvis en ny leilighet sett induksjon komfyr (og var vanlig gamle) kan gi en innflyttingsfest tilsvarende dette panorere eller skillet, fordi en eller annen måte, du har fortsatt å oppdatere verts kjøkkenutstyr. Passer for gave kjøkkenapparater - brødrister, juicer eller en frityrkoker. Vertinne vil være glade for å sette formet ildfast form eller en samling av originale oppskrifter. Alternativt kan du gi en innflytningsfest ting som gjør kjøkkenet en koselig og varm - lampe, duk, eller et sett med originale saltbøsse krydder.
Disse praktiske gaver ...
Mye enklere oppgave hvis et nytt hjem - et hus med hager. Eieren gartner kan gi frøplanter, blomsterløker, for bygging av veksthus, hageredskaper satt. Hvis hagen ikke skal brukes til avl eksperimenter og å slappe av, for å falle forresten innflyttings dekorative figurer og planter, hage lykt eller en liten foss, hengekøye benk. Hvis det er en peis vil gi plass til en innflyttings poker og spade.
Hvis hjem - ivrige samlere eller har en eller flere hobbyer oppgaven enklere. Crafts en innflyttingsfest til stede kan settes til brodering eller flere nøster garn, en dedikert sportsfisker - agnfiske eller bæreveske for tilbehør. En god gave har alltid hatt boken. Nå mange flotte gave utgaver som kunst og anvendt - ulike typer håndarbeid guider, atlas, leksika og andre.
Du kan gi ditt kjæledyr - katt eller liten hund eller valp for en flat stein for å vokte huset. En flott gave til nye hjem vil være en ting laget av hendene, brodert eller malt et bilde paneler med dekorative steiner, bundet på hender varmt teppe eller pute for puter.
Listen er fortsatt veldig, veldig lang tid. Det hele avhenger av fantasien og tilgjengeligheten av ledig tid og økonomi.  
Hvordan bli kvitt spoilingBlant våre mange skeptikere. Sist noen som ikke tror på slike ting som svart spell og shlaz, så strengt tatt ikke vet eller ønsker å vite hva det er. Men det er de blant oss som eier erfaring konfrontert med ting vanskelig for gitt, ikke mottagelig for noen logikk, men finnes. Troen på slike ting som svart spell, besvergelse eller shlaz fanger som regel opp med oss ​​allerede i ettertid, når det skjedde. Kanskje du bare lagt merke til at flokken ubehagelige hendelser plume når deg, kan noen bevandret i disse sakene "obraduvav" du nyheter som du skade. Den første reaksjonen til nyheten om at du har satt skaden - en overraskelse og frykt. Og det første spørsmålet i slike saker i vårt hode "Hva gjør jeg? Bli kvitt spoiling? »
Hva er en svart spell?
I dag vitenskapelig bevist nærvær av menneskelige energifelt, såkalt aura. Spoiling - fiendtlighet konsentrert energi rettet mot en person, skade hans aura, danner en blodpropp av svart i energifeltet. Bli kvitt det er ikke lett.
Det er flere måter å finne ut om du skade. Den enkleste måten - er å holde en gullring på kinnet, mann. Hvis sporene ring vil være svart, er det på tide å tenke på hva du kan ha satt skaden og hvordan bli kvitt det.
Kan jeg bli kvitt ødelegge deg selv?
Selvfølgelig, for å bli kvitt spoiling drikking piller foreskrevet av en lege, er det umulig. Bare kunnskapsrik person kan finne ut hvor sterk svart spell blir presentert for deg, enten det er generell og hvordan bli kvitt det. Den beste måten å finne en healer som du stoler på og oppgaven er satt på den. Som en del av denne artikkelen kan bare gi generelle tips som kan hjelpe deg prøve å bli kvitt denne plagen.
Hvis du bestemmer deg for å bli kvitt ødelegge deg selv i tre dager begynner rengjøring ikke ta og ikke gi noen noe. Ren alt som omgir deg. Ta en titt på deres hjem i nærvær av merkelige ting stikke nåler, baller av ull ukjent opprinnelse, fordi det ble funnet i ganske uventede steder, ting som det er et tegn på at du prøver å gi skade. Alle funnet fremmedlegemer og fjerne elementer fra hjemmet som mulig, og brenne. Healere rådes til å holde ren i løpet av denne raske, ingen banning, drikking og røyking. Så er rengjøring din aura, både fysisk og energinivået.
Kvitte seg med spoiling - deretter utvise onde ånder fra en mann. Det er avgjørende for helbredelse er tro. Oppriktig tro på Gud hjelpe bli kvitt plagen, så først og fremst gå til kirke eller moské. Skaden skadelig for vår åndelige vesen, derfor vil den atmosfæren av bønn og åndelig hjem hjelpe hjernen din til å kvitte seg med onde ånder.
Kvitte seg med spoiling hjelp bønn. Sjekk med den geistlige at bønn beskytte mot den onde ånd, hjelpe tømme tankene.
Også, bli kvitt spoiling ved hjelp nahovorenoyi vann. Hun, cross trafikk, klar terskel drikke tre ganger om dagen, ta bad.
Utgassing kirke stearinlys av hjemmet ditt vil hjelpe deg å bli kvitt skaden. Gå til hvert hjørne av huset der energien kan stagnere, lese bønner.
Gi ditt hjem en velsignet kirken med vann, vil det også bidra til å bli kvitt skaden.
Det er enighet om at svart spell - det er ikke kaldt, og det er bedre hvis du er sikker på at du har satt den, for å slå til eksperter på området - folk som er engasjert i hvite magiske healere. De anbefaler du plotte mot spoiling og shlazu, ekstrakter av urter og fortelle hvordan du kan bli kvitt det. Det viktigste er som ønsker å bli kvitt problemet - for ikke å falle i hendene på sjarlataner.
I århundrer var det skikker, ritualer og slo seg ned i dag. Veldig stille til oss selv, vi intuitivt hele livet bruke ulike måter å beskytte deg mot shlazu eller skade. Spytte over skulderen, bruke rød leppestift flekk på pannen til barnet, iført amuletter og sjarm "ikke jinxed" lyakayemosya hvis vi finner fast i veggen av nålen.
Og en rekke kjente tips om hvordan du kan unngå å ødelegge og shlazu:
Ikke del med ukjente mennesker sine suksesser og prestasjoner, ikke gi folk en grunn til å misunne deg.
Ikke kast zistryzheni negler, hår overalt.
Ikke plukke opp noe funnet i nærheten av sitt hjem.
Ikke gi bort bildene dine.
Når solen ikke låne salt, saks, nåler, penger.
Og viktigst av alt, trenger du å kvitte seg med selv-tvil, oppriktig tro på din skytsengel - så ingen skader og ingen ødelegger du ikke er en hindring.  
Яндекс.Метрика