Takle provokasjoner, pins og intriger på jobb
 Ofte møtt kvinnen på jobb med en ganske skarpe former for konflikt. De er som en dårlig kamp, ​​og er vanligvis forbundet med troløshet, har en ødeleggende effekt. Psykologer har utviklet et sett med anbefalinger for kvinner som kan være nyttig når en plutselig krasj i å jobbe med provokasjoner, pins og intriger.
 Provokasjoner
Provokasjon i den forstand av ringer, tilskyndelse ofte spontant og lett på fine linjen mellom humor og fornærmelse. Provokasjon er å bringe annen balanse, utfordre dem; ofte en betyr å vise seg. De som provosere ønsker å vise hvor flink de er. Og som de trenger samarbeidspartnere i dette spillet, så det er ikke noe verre enn når sine uttalelser til avfall.
På jobb, kvinner ofte står overfor provokasjoner enn menn. Så snart kvinner er stadig et sted i virksomheten, menn er mindre vennlig - de prøver, ofte gjennom slike "spill" for å gå tilbake suverenitet. Ja, mange menn synes det er vanskelig å akseptere det faktum at deres sjef - en kvinne. De brukes for eksempel slike sikringstiltak som vitser bak hans rygg dvuhsmыslennыe kommentarer praktisert høflighet, ærekrenkende kommentarer, for eksempel: "Det er sannsynligvis PMS" (hvis en kvinne dårlig humør), "Hun er besatt av menn" ( hvis en kvinne gikk til middag med hodet), "Det har sannsynligvis snu seg i speilet" (hvis det ikke er noen kvinner på arbeidsplassen).
 Hvordan svare på provokasjoner
Tenk på provokasjon som en slags agn som du ønsker å fange opp, og bestemme om du ønsker å "svelge agnet" eller ikke. Avhenger av deg, bli med deg i spillet. Uten ditt samtykke og deltakelse av dette spillet for den andre, eller annet vil være meningsløst.
Spille hvis det gir deg glede.
Posten standard uttalelser som du ofte hører og tror de vittige bemerkninger til dem.
Bringe i forvirring, reagerer paradoksal. Du kan alltid ha klar forslag som "Månen skinner klart" og sette det inn i samtalen, uansett om det passer eller ikke. Mest sannsynlig, vil fienden tror at han ikke forstår noe, og stille.
Bare slå på "ignore".
 Pins
I motsetning provokasjon pins, selv vittig måte ment å skade, å berøre den andre.
"Igjen fest kake?" - Spørsmål å fullføre kvinnen. "Du har ikke tid denne morgenen for å dekke neglelakk?". "Sign up for klubbens single mennesker, så du har ikke mye å jobbe overtid."
Kritikk og nedsettende kommentarer som har rammet kvinnen i "smerte poeng" og uttrykte maskert obynyakom. Stendere og det onde er et indirekte uttrykk for aggresjon. Folk som ikke er vant til å utøve sin irritasjon, direkte og lang nervøs med frustrasjon og misnøye, har en tendens til å vise sin misnøye på denne måten. I stedet si: "Jeg misunner din suksess," sier de, "Du har sannsynligvis spesielt forhold til regissøren, når han har gjort deg til assistent ledelse." Ofte pins - et forsøk på å kompensere for følelsen av impotens og svakhet.
 Hvordan svare på pinnen
Bestem hintet og motvirke tettest til høyttaler pins innrømmet at han hadde i tankene eller stoppet: "Så du tror"
Hvis du har grunn til å tro at du forstår - bare! - Forklar at det støter deg.
Dyp pusting og ignorert.
Spør deg selv hvilke av dine kolleger problem på grunn av hva han eller hun sier alltid nålene. Lignende pidkoly - ikke uvanlig oppførsel for dem kan også skjule en følelse av svakhet og avmakt. Denne kvinnen eller mannen på noen måte du blir oppfattet som en trussel eller gi deg noe.
 Scheming
Ifølge forskning utført av psykologer, 70% av alle kvinner arbeidere rotårsak usunn klima i den kollektive sett i intriger. Vi hører mye av skrekkhistorier om hvordan folk blir torturert og trakassert hverandre på jobben. I vises intriger mørkere sidene av menneskelige relasjoner, de er, dessverre, ofte sett i næringslivet. Mange mennesker lider av dem, og i de mest alvorlige tilfeller, selv syk. De trives der, hvor det er intens konkurranse, dårlig organisering, uklare kompetanser og head-diktator. Lett å moralsk fordømme intriger eller avvise dem bort, men til slutt, vi alltid til stede vilje til intriger. De som ganske åpenlyst løse konflikter og uttrykke sine meninger, ikke spennende. Smiger, sladre, spre rykter, taushet om noe viktig å også inkludere yntryhanskym atferd.
Det er forskjellige grunner som motiverer folk til intriger. Den første kan være som følger: hvis avdelingen eller tung stemning synes at arbeidet ikke gir mening, kan en følelse av depresjon og angst enkelt finne ut at en gruppe ansatte ser ut til å ofre en av mine kolleger. Og hvem er utsatt for skumle intriger føles maktesløs. For eksempel, kommer hun til å arbeide etter lunsj og lærer at alle avdelingsansatte feire en time, og det er dette man selv advart. I dette tilfellet, kvinner trenger all den styrken til å trekke seg sammen, for å takle fornærmelse og nøytral holdning til kolleger som har brutt konflikt.
Andre grunner for intriger kan være knyttet til ønsket om makt og innflytelse: det mest for å få makt, for å oppnå fordeler for seg selv i konkurransesituasjonen, hevn, om ønskelig plassering var annerledes. Jo før disse intriger kjent og beskrevet, jo større er sjansen for å gjøre noe mot dem.
 Hvordan svare på intriger
Å bekjempe intriger ingen generell regel. I hvert tilfelle, må du bestemme deg selv avhengig av din tilstand og hva som skjedde. Det er viktig at du vurdere motstanderen. Følgende liste inneholder forslag som du kan bære og beskytte seg selv.
Snakk med noen som forstår deg, hvem du kan stole på å snakke om følelser som tristhet, hat, raseri og sinne.
Spør deg selv hvilke egenskaper og kvaliteter du bidro til å bli et offer. Ser du muligheten til å endre dem noe?
Avgjør om det er fornuftig å motvirke intriger. For å gjøre dette, spør deg selv to spørsmål: Må jeg føler meg sterk nok og uavhengig for konfrontasjon? Jeg ser en sjanse til å snakke for å påvirke atferden til en annen? I så fall snakke direkte om det. I en samtale kan du vite at det er en snublestein for dine kolleger.
Finne veien opp og fortelle sjefen din. Prøv å forbli rolig og på samme objektiv.
Hvis miljøet endres ikke for en lang tid, bør du vurdere om det er bedre at du flytter til en annen jobb i selskapet eller selv forlate firmaet. Ikke press deg selv gjennom ambisjon om å bli til nadirveshsya.
Som i noen vanskelige øyeblikkene i livet ditt, stoler på dine følelser, stole på sin egen visdom. Din erfaring og sinn kan fortelle deg den beste løsningen som kan tas i slike situasjoner.  
Biografi om Frida Kahlo
 Biografi om den kjente meksikanske kunstneren er en voldelig blanding este følelser, følelser lyrisk, dyp og samtidig ironisk syn på livet, romaner og endeløs fysisk smerte. Etter hennes død, folk var ikke bare bilder, men dette er biografien, fylt med jernvilje, lidenskapelig kjærlighet og livets prøvelser utholdt av denne lille og skjøre utseende kvinne. Hollywood-regissører stilte opp for retten til å fjerne om hennes film basert på livet hennes ble gjort ikke en ballett og teaterproduksjoner. Men siden hennes død har vært nesten 60 år, beundrer og elsker det fortsetter til denne dag.
 Vanskelig barndom
Friel ble født i en forstad til Mexico by Kahlo - Kaokane 6 juli 1907. Giler Kahlo far var en ungarsk jødisk immigrant, studerte fotografi og har Mytylda Kahlo var en spanjol født i Amerika. Fra tidlig barndom, Frida forfulgt sykdom og fysiske lidelser. Så, i en alder av seks, hadde hun vært syk med polio, som ga komplikasjoner av skjelettsystemet, og hun forble halt for livet - en av hennes leggbena sterkt tynnet det. Som barn i gata ertet henne på grunn av dette "Frida -. Elfenben leg" Men stolt jente alt ondt fortsatt aktivt kjørte med naboer ball gutter og selv eske. Og det slanke smertefulle ben strømper slitt flere så og så ut som sunn.
I 16 år ta den med på skolen "Prypatoryya" til medisinsk skole, hvor hun er raskt økende troverdighet blant studenter på grunn av sin jern natur og tendens til opprørende.
 Tragedien og begynnelsen på en kreativ måte
I 18 år var det den første av sine to livskriser. Høstkveld hun kom hjem med sin venn når bilen deres krasjet i høy hastighet inn i en trikk. Ungdommer fra treffer en kastet gjennom vinduet, men han slapp med lette strøk. Frida mye mindre heldige. En jernstang fra trikken begravde henne i magen, og livmor punkterer bukhinnen, som effektivt satte en stopper for hennes fremtid morskap. Brukket hofte, rygg skade flere steder, elleve brudd tørket polio ben, fot og forstuet kragebeinet
Frida ble gjort mer enn 30 transaksjoner. Men tørsten for liv og wont kamp til siste slutt fortsatt har overtaket, og til tross for de forferdelige skadene hun sto og ikke miste motet. Senere hun ofte falt til sykehuset og brukte flere måneder der - konsekvenser hjemsøkt hele sitt liv. Etter tragedien det nesten et år tilbrakt liggende i en sykehusseng. Og det er da hun tok opp malingen. Til den unge kunstneren var i stand til å skrive uten å komme ut av sengen, utviklet hun en spesiell båre og sette sengen på et stort speil der hun kunne se ham. Frida begynte sin kunstneriske bane av selvportretter, som forårsaket alle hennes senere arbeid. "Jeg skriver meg selv så mye tid am alene med ham, så hva er det tema som beste venn til meg" - sa senere Kahlo.
 Mann livet
Det andre vendepunkt i livet til Frida ble kjent med sin fremtidige ektemann, Diego Ryveyroy. Han var en av de mest innflytelsesrike og kjente artister i Mexico på den tiden. I tillegg var han en trofast tilhenger av kommunismen, en motstander av den borgerlige orden og førsteklasses høyttaler.
Utseende Ryveyrы var ganske imponerende, med bustete hår giganten, stor mage og like store utstående øyne. I hans malerier han ofte portrettert Diego seg selv som tolstobryuhoy frosk holde i hendene til ens hjerte. Ja, kvinner gikk fra ham gal, og han har ikke gitt dem uten tilsyn. Og når selv innrømmet at "jo mer jeg liker kvinner, jo mer jeg ønsker å gjøre dem lide." Dette var alt Ryveyra. Og unge Frida falt under spell hans fortrylle.
De møttes da Frida var tenåring. Diego Ryveyra malte vegger i skolen "Prypatoryya", der hun studerte. Han var eldre enn hennes 20 år. Ung skolejente prøvde å tiltrekke seg oppmerksomheten til en solid, velkjent og utrolig attraktiv artist. Hun løp etter ham, erte den "gamle Festo" og en gang frimodig erklærte klassekamerat: ". Jeg må gifte seg med denne macho" Så skjedde det hele tatt. Etter en bilulykke og hard rock i en sykehusseng Frida Diego kom for å vise sine verk skrevet i denne vanskelige perioden. Ryveyra ble truffet, men vet ikke hva mer: Kahlo maleri eller av seg selv.
De giftet seg da Frida var 22 år. Etter bryllupet flyttet de til senere bli den legendariske "Blue House" - boliger indigo, som ligger i Mexico by, yzobrazhavsheesya gjentatte ganger Frida på lerretene.
 En uvanlig familieliv og arbeid
Familieliv Frida Kahlo og Diego Reveyrы var som et vulkanutbrudd. Relasjoner var full av lidenskap og ild, men samtidig full av angst og sjalusi. Fem år fra begynnelsen av familielivet har endret Diego Frida med søsteren. Og han legger ikke skjul, vel vitende om at hans kone har smerter. For dette Frida ble skutt i ryggen. Overveldet harme og bitterhet, hun helte hennes følelser på lerret. Kanskje hun skrev en av de mest tragiske av hans verker, er død på gulvet naken jente, hennes kropp spettet med dype kutt, og over det er en morder, holder en kniv og likegyldige blikk på hans offer: "Bare noe et par riper" - mnohohovoryaschee og bittert ironisk tittel bilde.
Frida ble imponert stunt mann og har blitt en start affære på siden. Ryveyra slik oppførsel var sinte ektefeller. De svært desperate sjarmør, var han fryktelig sjalu og intolerant av romaner kone.
Det var rykter om Frida bånd med Leo Trotskij. Vanæret 60-åringen revolusjonær, ankom i Mexico, bodde i huset kommunistiske ideologiske Kahlo og Reveyrы, og ble forelsket i en gutt i en livlig og sjarmerende Frida. Men romantikken var kort. De sier at den unge kunstneren bare lei av irriterende oppmerksomhet "gamle" og han måtte forlate "Blue House".
Ute av stand til å tåle gjensidig utroskap og konstant krangling, bestemte Frida og Diego til å forlate i 1939. Frida reiser til Amerika, hvor hennes malerier er svært populære. Men føler hun seg ensom og øde i en bråkete og napыschennom New York. På toppen av det å være fra hverandre, tidligere ektefeller innse at til tross for alle forskjellene, kan de ikke leve uten hverandre. Og så i 1940 de re-gift og ikke skilt en gang.
Paret og klarte ikke å ha en baby. Mens dette arbeidet ikke blir stående for lenge. Frida var gravid tre ganger, men tre ganger svangerskapet endte i spontanabort. Kunstneren elsket å male barn. Men det meste døde. Selv om mesteparten av hennes malerier er fulle av lys, liv, nasjonale farger og lyse farger, men det finnes også malerier der hovedmotivet - tristhet, depresjon og til og med grusomhet. Fordi det fungerer - refleksjon av sitt eget liv: lyse og tragisk på samme tid.
Siste Years Frida tilbrakte sin rullestol-bundet - en gammel skade ikke gi henne fred, så mye at det gjør noen operasjoner på ryggraden og ben amputert.
Frida Kahlo døde i 1954 av lungebetennelse når hun var 47 år gammel. "Jeg venter med et smil når forlater denne verden, og jeg håper aldri å komme tilbake Frida." - Disse siste ordene i hennes dagbok, avskjedsord til denne verden. På hennes begravelse samlet havet fans, støttespillere og samarbeidspartnere. Etter å ha mottatt anerkjennelse og enorme popularitet i løpet av sin levetid, fortsetter det å opphisse hodet av mange mennesker etter hans død.  
Яндекс.Метрика