Tatovering og piercing. Betydning av tatoveringerNyttige tips og råd.
Du virkelig ønsker å gjøre en tatovering? Kanskje piercinger? La oss se hva du foretrekker. Du tror det er veldig kult og moderne. Tror du at den måten å skille seg ut og tiltrekker seg oppmerksomhet.
Selvfølgelig, dette er din personlig sak, men la oss snakke om hvorvidt eller ikke å gjøre det.
Først av alt, bør du vite at tatoveringer er ikke så ufarlig som det virker. Det kan føre til enorme skader på helsen din. Hvis denne prosedyren ikke holder en profesjonell person, er det fullt mulig infeksjon i såret overflaten. Vel, for eksempel kontakte deg en spesialisert butikk til profesjonell klasse, og alt vil bli bra. Pappa gjort, og du er fornøyd.
Men lykken er kortvarig, fordi i løpet av årene, kan din tatovering miste sin form og form, rozplyvtysya, bli en forferdelig bilde. Hvis du vil, fortelle deg en historie?
Så, en pen jente hadde en tatovering - en vakker leopard som det virket veldig prydet henne allerede fin flat mage. Det tok flere år og gift, og var glad i påvente av morskap. Og så snart magen hennes vokste, panter symbol på det, gradvis forvandlet til en taxi - strukket og strukket. Når denne unge kvinnen fødte en baby, dachshund i magen allerede heller lignet sharpeya ...
"Nei, nei - sier du - jeg gjør ikke tatovering på magen hans, og som - eller andre steder! På arm eller ben, f.eks. " Ja, men husk at hender og føtter kan også gå ned i vekt og opp i vekt, og design i løpet av årene uunngåelig lider den triste skjebne.
I tillegg, kan det bildet du legger ut, over tid være rett og slett irrelevant. Du må nøye skjule det, at du ikke anses gammeldags.
Og husk at tilstedeværelsen tatovering eller piercing i betydelig grad kan påvirke holdningen til andre til deg. Denne dekorasjonen er ikke som alle unge mennesker.
Viktigst, når vil ta flere år, de fleste tatoveringer vil du ikke trenger. I tjue (eller flere) år ingen ønsker å oppfatte det som barn.
Men hvis ønsket om å "vypendrytysya" deg for mye, gjøre minst en midlertidig tatovering som vil vare kroppen fra to uker til flere år.
Midlertidige tatoveringer har mange fordeler. Den lar deg føle moteriktig og stilig. Og gjøre radikale eksperimenter med kroppen din mens det ikke er nødvendig - alt kan være raskt og enkelt gå tilbake til sitt opprinnelige utseende. Midlertidige tatoveringer gjør det mulig å se annerledes ut. Det kan gjøres i anledning av enhver hendelse - diskotek eller en tur til feriestedet.
I tillegg er dette den beste måten å finne ut - hvis du virkelig vil ha en tatovering eller ikke.
Betydning av tatoveringer
Bilde ulv kropp betyr mot, utholdenhet, evne til å tilpasse seg verden. Brølende ulv symboliserer sinne og grusomhet.
Katt - symbol vilje og ønske. Imidlertid kan bildet katt også bety svik og list. Det hele avhenger av arten av den personen som gjorde tatoveringen.
Celtic tatoveringer er svært populære. De er svært kompleks i utførelse, slik at deres implementering trenger erfaren mester. Og verdien blir tolket forskjellig. Generelt er det en hemmelighet, kan ikke være nøyaktig tolkning.
Å sette religiøse tatoveringer kirke negativt. Skriften sier: "Ikke gjør noen stiklinger i ditt kjøtt og ikke en drittsekk på alfabetet." Fra perspektivet av Kirken, tatoveringer er en hedensk opprinnelse. I tillegg er en person skapt i Guds bilde og likhet for Gud, så det bør ikke forurense noe kunstig. I dag, mange gjør disse tatoveringer å være "nærmere Gud", men det er bare blasfemisk.
Bilde Spider har flere betydninger. Den myter edderkopp image forbundet med visdom, flid og harmoni og samtidig med utspekulert, grådighet, grusomhet. Alle som bestemte seg for å gjøre denne tatoveringen, det setter sin mening. Edderkopp hengende på nettet - et symbol på suksess og rikdom. Nettet kan bety å spare eller guiding tråden.
Tigersymboliserer styrke, raseri, keiserlig verdighet og mildhet og blodtørst, authoritativeness og sinne. Tatovering som viser en tiger brukes også for å forebygge vold og ødeleggelse.
Ankerbetyr et ønske om å reise og bading.
Barn- Innocence og munterhet.
Fisker - Et symbol på helse og lykke.  
Tolkning av Dreams sølv ring
 Siden oldtiden, sølv ringer tilskrives magiske egenskaper for å beskytte sin wearer fra onde ånder og ulykker. Så langt er det en tro hvor skarp sverting av sølv smykker betyr at det har tatt en negativ slag over. Av særlig betydning sølvring har drømmer som Sonic tolket som sterke tegn og spådom. Så hva kan en person søvn løfte om en sølvring? Hva drøm sølvring


 Som i det virkelige liv og i drømmer, har sølvring et betydelig antall symbolske definisjoner. For eksempel kan selve bildet av den vakre og ren dekorasjon lover drøm familie trivsel, god helse, suksess i næringslivet sfære. Mange Horoskop, tolke betydningen av drømmen, må ta hensyn til det faktum at sølv har magiske og helbredende egenskaper. Også viktig er historien om søvn, tap av sølvtøy eller tilfeldigvis la en skitten dam - forvente svikt.
 Generelt, de fleste behandlinger premonitory drømmer gunstige prospekter eller et symbol av advarsel til en bestemt hendelse.
 Ofte, drømmen om en sølvring forteller en person at hans utkårede er lojal og kjærlighet. Dette er et sikkert tegn på at ditt forhold til din kjære utvikle harmonisk og stabil. Din forening vil ikke ødelegge noen vanskeligheter og prøvelser. Hvis en slik drøm pryvydivsya elske med en kvinne, betyr det at den har valgt som hennes følelser. I tillegg er denne mannen ingen tvil om at han vil være ekstremt lojal og romantisk.
Tolkning av Dreams sølv ring

 Å se en drøm mange sølvringer betyr at dine omgivelser er nok folk som alltid vil hjelpe og støtte i vanskelige tider. Det kan være venner eller slektninger.
 Svertet sølv drøm (om det var en ring eller andre smykker) - tegn til misunnelse og dårlig wishers, som når som helst kan ødelegge livet ditt. Prøv å se etter folk som disingenuous glade dine suksesser og stadig klager om skjebne.

 Hva en drøm å finne en sølvring


 Få en gave eller finne en sølvring symboliserer lykke i romantiske relasjoner. Betrayal - dette vil ikke påvirke deg. Etter denne drømmen forvente mer romantiske øyeblikk, overrasker varm samtaler.
 Singel denne drømmen kan drømme eve forslag om å gifte seg. Dersom samtykke, er ekteskapet kommer til å bli lang og lykkelig. For mer modne damer - finne sølv smykker midler til å finne fan, noe som er sannsynlig å være litt yngre enn deg.
Tolkning av Dreams sølv ring

 Flott hvis funnet eller donert ring var dekorert med edelstener - symbolet på drømmer løfter rikdom og velstand. Ethvert foretak etter en slik drøm dømt til suksess. Sølvinnlegg rubin steiner betyr at drømmeren vil snart finne kjærligheten til livet.
 Som du kan se, drømmen om en sølvring - et positivt tegn, eller - en advarsel om at bare målrette din fordel. Derfor ser denne drøm - kan du ha det gøy!  
 Hvis nærmer kaldeste måneden er januar vil da snart alle hjem i vårt land bli feiret ortodoks jul. Flott og lys ferie, full av godhet og glede på denne dagen, selv de familiene som ofte samles ved bordet, være sikker på å finne tid til det, hver full av følelser og levende følelser.
 Slike en flott atmosfære er skapt av mennesker, vakre ferie programmer og filmer på TV, deilig og unike retter til middag, gaver, gode ord, og, selvfølgelig, den tradisjonelle hjem dekorasjon, som er den beste symboliserer julefeiringen.
Beste juledekorasjoner

 Vanligvis er dette dagen vi liksom er muligheter for å få klar, fordi bare vidshumiv nye året bare begynnelsen pid'yidatysya salater i fjor, og har nå en ny ferie. Jul og nyttår i lang tid for oss kom sammen, men likevel la jule kjeks, og forbereder seg på å lage imponerende juledekorasjoner.
 Selvfølgelig kan alle nødvendige festlige dekorasjoner kjøpes allerede ferdig form i noen suvenirbutikk, men likevel, hvor flott å lage smykker med dine egne hender.
Beste juledekorasjoner

 Ting som du har laget selv eller sammen med familien din, sørg lades god energi, som de hver investert en del av hans sjel. I tillegg, håndlagde smykker kommer alltid unik, enda mer autentisk, som vil bli glad for å høre entusiastiske rop gjestene aldri sett noe lignende!
 Generelt, montere dere tvinger zapasaytesya materialer og god stemning, interessante resultater har ikke lenge å vente! I tillegg vil de fleste av komponentene for forfalskninger bestå av tilgjengelig materiale, som er lagret på hyllene i mange år, er ikke brukt, kaste, type som sinn. Få det interessant!

 Juletrær


 Vel, at julen uten juletre? Selvfølgelig, det viktigste vinter skjønnhet før du installerte det nye året, men den lille treet som dekorasjon eller til og med gaver til gjestene, er det ikke til å bli overflødig, spesielt siden det er ikke vanskelig å gjøre. Veldig original og uvanlig utseende treet med godteri, variasjoner i sin skapelse og workshops om emnet, det er mange.
Beste juledekorasjoner

 Det er interessant å se utenfor boksen og juletre med farget papir, som er fint, kan disse gavene lages ved å koble prosessen selv små barn. For eksempel, det enkleste alternativet - et tre med hvit papp kjegle og farget papir.
 For å gjøre dette, gjør en runde og skjærte det med mange fargede sirkler (fortrinnsvis i det grønne spekteret). Den resulterende "patch" pinne til kjegle nivåer for tipset og den andre spissen skal stikke litt, som i skjell. Dermed slår vi vår forfalske en fin treet, som kan være dekorert med glitter eller små fargede bånd.

 I tillegg kan trær være laget av farget filt - gå veldig flotte dekorasjoner for hjemmet. Å lage et mønster stoff, må du kutte ut og hånd sy kantene, du kan til og med kontrasterende tråd for glamour.
 Tallene kan pryvisyty strengene, og kan monteres i en liten hjemmelaget gryte, sørg for å pynte juletre hjemmelagde "ballonger" for dette formålet kan tjene deg pene knapper.

 Jule engler


 Engler i lang tid er en av hovedpersonene i denne lyse ferie, fordi engelen brakte Mary den gode nyheten om fremtiden for sin sønn. Siden tall engler alltid dekorerte juletrær, bestemte de seg for å gi sine kjære og bare brukt som hjem innredning.
 Den enkleste alternativet - gjør engler papir på ett av mønstrene, og deretter henge dem på tråden av leiligheten som vil se veldig fin og vektløs, hver gang minner om at denne himmelske skapningen.
Beste juledekorasjoner

 For de som kan strikke, kan du bruke dine ferdigheter i praksis - lys og delikat engler kommer assosiert med hvit tråd blonder. Igjen, kan ulike mønstre alltid bli funnet på Internett. Engler kan være laget av stoff, akkurat det samme som å lage dukker - gå veldig søte og gode tall, disse charms! For dette stoffet må skjære ut enkeltdeler - armer, ben, torso og hode med vinger. All prostrachyvaetsya, vridd og stappet syntetisk fyll.
 Engler må-kjole å sy det for en kjole eller bluse med sarafan, viser denne fantasi at han vil ha uvanlig! Hårstrå av floss gjøre for å bruke eye perler, maling rødme, og munnen så puppe ikke i det hele tatt. Putting engel stykkevis og vakker souvenir klar!

 Flavored poser


 Interessant lukter dekorasjon for hjemmet, som også kan være en god souvenir for feriegjester. De er ikke bare en fryd for øyet, men også veldig forfriskende luft.
Beste juledekorasjoner

 For å gjøre denne vesken lukten av stoff som trengs, faktisk, de aller stoff, blonder, smykker perler eller paljetter type og havregrøt og eterisk olje. Lukten kan ta noen på din smak, men vi vil anbefale deg noe vinter, slik som gran eller furu olje.
 Fylle behovet for å forberede seg på forhånd for dette, ta bygg, hirse eller bokhvete kan helle den opp i glasset, lue i noen dråper olje for smak og tett tett. Et par dager senere en god flick arbeidsstykket vår stand og gi noen flere dager, er det viktig at lekket maisgrøt god lukt.
Beste juledekorasjoner

 Med stoff sy pose, eller hvis du tviler på sine egenskaper syersker, de kan kjøpes i butikkene. Å knytte snor pose, fyll den med duftende korn, fast binde og henger rundt i huset, så vel som lukten vil forsvinne, kan de av og til legge noen dråper olje.

 Jule sokker


 Disse søte jule dekorative elementer som er så vanlig i Amerika for å gjøre med hendene på et blunk. Og som slike dekorasjoner vil nyte barna de har, like før ferien må vises søtsaker og små prezentyky.
Beste juledekorasjoner

 Denne vesken av gaver må være i hvert familiemedlem, og hvis du ikke har en peis, kan de henge på et sted du liker. Disse sokkene kan binde eller sy stoff med mønster, perler eller broderier å dekorere, tradisjonelt brukt for sin etablering av to primærfarger - rødt og hvitt.  
Яндекс.Метрика