Tegn februar

 Tegn i februar


 Folk varsler for februar


 Februar - Den siste måneden av vinter, sistnevnte vinter måned.
 Andre navn i månedsskiftet februar: Széchenyi, februar, bokohrey, brede veier.

 Tegn måned Februar:


 Hvis Februar er regn, det samme kan vente på våren og sommeren, og hvis pohodlyvыy, portends det tørke.
 Februar er kald og tørr - August varmt.
 Som auknetsya i februar, så høsten vil svare.
 I februar, mye frost på trær - vil være mye honning.
 Vinden blåser, og ingen frost - være stormen.
 Snøen holder seg til trærne - varmen vil være.
 Klover av hestene svette - til varme.
 Moon natt rødmet som - vente til i morgen vind, varme og snø.
 Hvis katten kommer opp på bakbeina og begynner å skrape veggene klør - vil snøstorm.

 I februar, forventer vi ferie:


 - Day of militær ære - 2 februar
 - Day of Russian vitenskap - 8 februar
 - Day of the diplomatisk arbeideren - 10 februar
 - Valentinsdag - 14. februar
 - Internasjonale morsmålsdagen - 21 februar
 - Defender av fedre Day - 23 februar og alle favoritt ferie - Pannekake, ledninger russisk vinter.  
Tradisjonelle skilt februarI VIII århundre siste måneden av vinter kalt snezhen, bokohrey februar eller lav flow, men i XIX århundre i det latinske navnet fast "fevruaryy." Siden da ble den korteste måneden i året kjent i februar, det kommer an på ham, skal hoppe år og, til tross for at den nåværende generasjonen av vitenskapelig podkovano, mennesker som behandles med forsiktighet og fordommer til i år på grunn av voldsom innebærer mye ordtak , folketroen og tegn.
Kalender tegn
1 februar - Day of Remembrance Makarios den store. Folket sa at når den dagen solen skinner, bør du vente til utbruddet av tidlig på våren. Hvis mange stjerner på nattehimmelen, vinterens kulde og motvillige til å gå som helst snart. Det antas at den første dag i februar, kan været holde hele måneden.
2 februar - Day Euphemia. I Yefimiya solen midt på dagen som peredvischala tidlig på våren, men hvis dette februar dagen skyer formørket himmelen, den varme våren kommer snart. Blizzard på denne dagen - et tegn på dårlig vær i hele fete uke.
3 februar - Dag Maxim greker. Kaldt, men klarvær for de neste dagene portends en knallrød hendelse. Ta også en titt på himmelen om natten, når månen som en ung okse horn hviler i skyen, vil disse høst avlinger behage sine tall.
6 februar - Day Xenia. Denne dagen ble ansett som et brudd i vinter, og sa at været i Xenia, vil dette hele våren. Snøstorm - til dårlig avling.
15 februar - Presentasjon av Herren. Når den dagen solen skinte og kylling på terskelen til vann å drikke, sier at veldig varm vår og tidlig vilje. Men mangelen på solfylte været lover at minusgrader på de termometre får vi se i lang tid.
19 februar - Dag Vakula Smyrna. Hvis Vakula ekstrem kulde, og deretter vente på skiftende vær i vår og tørr sommer.
20 februar - Luke. Folket prymityly ettermiddagen vind Luka - for gode avlinger av våren.
21 februar - Zachary-serpovydets. Hvis denne dag i februar en måned i en sirkel, snøen smeltet raskt.
22 februar - Nykyforы-Pankratы. Jo kaldere den dagen, vil den varmere være i mars.
25 februar - Alex. Etter tegn, hvis mange istapper hengende Alexis - for å gi god frukt i sommer.
26 februar - Martinianus. Fra den dagen bli dømt på hva vil våren: snøen smelter - varm, overskyet - til kulde og lengre tid av våren.
27 februar - Cyril. Etter tegn, når været er bra Cyril, vil den harde frosten mer enn en gang være.
Februar merkene
Tidligere sagt at snowless februar truer tørke om sommeren og frost på trærne i den siste måneden av vinteren forteller oss hvor mange honningbier som samles i sommer.
Sterk torden i februar - til raske vinder. Og sørg for å bønder i februar så ut som røyk fra ovnen tube - være kaldt hvis opp snø gå når sprer seg over jorden.

Bemerkelsesverdige observasjoner nytes i vår tid, er disse skiltene:

- Crows sirkle på himmelen - frost;
- Skyene er lave - forvente kaldt;
- Ring rundt sola - til alvorlige snøstormer;
- I skyene gjemmer solen - til snø;
- Crow Wing gjemmer seg under nesen - til ekstrem kulde;
- Frost er på trærne - for frost;
- Morgen tåke sprer - å tine;
- Solar kors og søyler - til lange og alvorlige frost;
- Kald og tørr februar til august er varm;
- No frost, og vinden blåser - for å være en storm.

Etter tegn etter is i februar vil alltid regne. Svalene strehoy gjemmer seg under? Vent en orkan eller storm. Og hvis natt nattergaler ikke avtatt, vil de neste tre dagene være vind. Når morgenen av februar haner begynner å synge for tidlig, kommer bare tine.
Hvis du oppdager at fjørfe er badet i snøen i februar, vel vitende om at snart vil være en snøstorm eller storm. Pupp om morgenen skingrende pipelyder? Vent frost. En dim månen om natten - en budbringer av vått vær i februar. Omgitt av blue moon lover oss at det vil være dårlig vær, og hvis det er klart og mlechnoy dis i februar, og deretter vente på sommeren tørke. Månen med en rød glorie - til sterk vind, og gul - vil bli frosset i flere uker.
Hvis stjernene er dim februar vil været endre: en storm, vind, regn. Når innsjøer og elver dekket med glatt is, så neste år bærer litt brød, men hvis isen dam dekket haugene og steinblokker, deretter en rik avling.
I februar forutsi været for de kommende dagene for å hjelpe spurver. Hvis du hører støy vorobynoy gjengen eller enstemmig tweets på trær, ifølge skiltene sikkert være fint og varmt vær. Når spurver klynge sammen og ble helt stille, så nærmer kalde dager og kanskje det regner.
Lytte til sjokk hakkespett kan også finne ut om kommende vær. Hvis hakkespett på stammen som en tromme, er det et tegn på været. Mange hevder at hakkespett tromming varsler alltid regn i februar.
Rooks Lark og de nasjonale tegn som anses å være sendebud for våren. Når de kommer i februar, når feltene har snø, vi snart forvente oppvarming.
Dyr er veldig følsomme for endringer i værforholdene. Katt faller nær batteriet, rullet opp eller stenger labben snute mens du sover? Det kommer en kuldeperiode. Men hvis katten ser ut av vinduet, sitter i vinduskarmen eller hard løping og spille, vil neste uke være klar og varmt vær. Også, varme og klare dager i februar de nasjonale tegn det bebuder murlыkayuschee dyr som strakte seg dovent i huset på gulvet.  
Nyttige egenskaper av vannHvor nyttig vann
De fleste mennesker spiser langt mindre vann enn kroppen krever. Mange år lider av forstoppelse, nyrestein, hodepine, høy tretthet, ikke innser at dette kan være på grunn av vane å drikke nok vann.
Og det bør være nok til å kunne danne en dag en 1, 5 liter urin. Hvis en person har feber eller magesyke, bør drikke enda mer. Vann - den viktigste strukturelle komponenten i kroppen vår. Antall drikke vann bør økes gradvis og drikke det ikke briller, og et par slurker jevnlig i løpet av dagen. Hvis du får gradvis minst tre glass om dagen, vil du føle deg mye bedre!
Vann fra forstoppelse
Hvis du har et problem med en stol og ta medisinen du ønsker å bruke det gjentatte ganger bevist råd: bare om morgenen på tom mage, en halv time før frokost, drikke et glass varmt vann. Forstoppelse er ikke! Dette tipset kan anbefales spesielt for gravide kvinner som har et problem med en stol der veldig ofte.
Drikk raskt
Hvis du ønsker å drikke vannet ble raskt trukket tilbake fra kroppen, deretter drikke det raskt. Studier har vist at vann tappes sakte, vil nøle i kroppen. Basert på disse studiene ble det konkludert med at det alltid er et økt inntak av vann, uavhengig av hastigheten på mottak av en positiv innvirkning på arbeidet til de indre organer.
Hemmeligheter vann og juice
Hvis du ikke har tid til å prøve fersk bjørk sap direkte gå i skogen i dag. Tror ikke at dyre eksotiske drinker fra supermarkedet - det beste du kan tilby din kropp. Den viktigste verdien av bjørk sap - det er ikke vitaminer og mineraler, og vann. Nei, det er ikke en bug. Vann er ikke bare enkel kjemisk forbindelse, men det neyzuchennoe. Egenskaper uuttømmelig vann, er denne væsken ikke kjent vitenskap og hundredel av. Våre forfedre hadde sine egne måter å vite natur, så de noe som fortsatt ikke kan ta tak i de mest avanserte enhetene. Russiske healere har brukt flere titalls arter av vann, smelte, våren, krynychnu, zahovorennuyu. Blant dem - bjørk juice som beholder sin struktur i minnet som kommer fra et tre på våren når det er vekket til liv etter en lang dvale. Bjørk sap - en "levende" vann for en person "standard care" kroppen tilpasser seg den årlige biorhythms styrke og handlekraft.
Vann og alder
Med alder, redusert tørst. Derfor folk drikker mindre moden enn nødvendig. Hudleger advarer om at hvis du regelmessig drikker for lite væske du veldig mye skade huden. Med en mangel på fluid tømt mengder fuktighet i huden i de vev som bestemmer dens elastisitet. Resultatet - utseendet av folder og rynker og slapp hud.
Daglig drikke minst 2 liter væske (helst 3 L). Ideelt å være fortynnet med vann, fruktjuice og mineralvann.
Vann - drikke og ikke bli syk!
Vann ikke bare slukker tørsten og gir oss mulighet til å holde seg ren, men også slapper (15 minutter i et varmt bad lindre trøtthet); styrker immunforsvaret (vanlig douche - en utmerket forebygging av forkjølelse); bidrar til å miste vekt (hvis du drikker et glass vann før lunsj eller middag, vil du spise mindre).  
Яндекс.Метрика