Tegn på oktoberDen andre høst måned - oktober. Ifølge den gamle romerske vremyayschyslenyyu ble den åttende måned, dermed tok sin moderne navn (Osto - åtte). I Russland er det stylet svadebnykom, pazdernykom, pozymnykom og hryaznykom. Denne måneden de fleste av oss forbinder med fallende løv, terreng, land kjøler, kaldt regn og sludd. Alle disse fenomenene også gjøre oss i stand til å bruke nasjonale tegn til å spå om været venter oss i fremtiden.
Tegn Været
I varmen av oktober i vinter vil definitivt være kaldt, men Thunder denne måneden gir en kort men snowless vinter. Hvis trærne blomstrer igjen, vil fallet bli en lang og varm, og hvis holdt lange blader på trærne og selv forbli grønt, vil vinter være kortvarig og ikke mye frost.
Den første snøen falt i oktober? Førti dager med ekte vinteren kommer. Hvis gikk fort i november, vil den kalde snart komme, og vinteren vil være alvorlige frost. Første snøen som lå på den våte bakken i oktober må forbli i noen dager, men på tørt land det raskt smelter igjen være varmt vær.
Folk sier at været i oktober, vil det samme være i april, og hvilket nummer vil være klar himmel denne måneden, siden antallet våren begynner å dyrke i den fjerde måneden i året. Hvis alt zaporoshylo oktober snø, vil vårsnø ikke gå lang. Lange vinter bebuder og selje av tidlig frost dekselet.
Fuglene flyr lavt til bakken? Vinteren kommer tidlig og veldig kaldt, men når kraner og gjess sakte forlate hjemmene sine, vil det være kaldt snart, og det er på tide vinter er kort og mild. I oktober så ugress vokste høy? Det vil være mye snø, og med det, hvis føflekker er mye halm i hullet, og det vil være veldig kaldt.
Hvis du så i oktober ettermiddag skyer er sjeldne, vil dagene være kaldt, men tømme gatene. Men skyene er lave - en rask kald forløpere. Kveld lysende stjerne i oktober varsler vind og svake stjerner - til regn. Før i oktober regn forrige måned og som alltid blek i tåken, og før vinden - lyst og rent.
Hvis edderkopper veve duk i oktober, været er kaldt, men tørr, men når de sprer seg på planter spindelvev forventet null temperatur.
Kalender av nasjonale tegn
3 oktober - Eustace vindmølle. Denne dagen er så kalt fordi værforholdene spådd i vinden hvis det blåser fra nord, er vinteren rett rundt hjørnet fra sør - til det varme været vestavind - til nedbør, øst - til den vakre klarvær. Vind fra sør lover en stor innhøsting av vinteren.
4 oktober - Ypat og Kondrat. På denne dagen vil været være, slik at vinduet er 4 uker uendret siste lang. Hvis klart, men vinden blåser fra nord, vinteren vil være kaldt.
5 oktober - dagen av Jonah og Phocas. Bjørk har ennå ikke falt blader? Snø vil ikke være lenge.
7 oktober - Zarevnytsa. hvis denne dagen mange eikenøtter på eik, vinter tid til å være varm, vil neste sommer setter pris på en god avling av korn.
8 oktober - Sergius av Radonezh. Når Sergei første snøen falt, den 21 november vinter med frost kommer, men når høstdag i dette vakre været utenfor, så stå det ytterligere tre uker.
12 oktober - Theophanes den barmhjertige. I Theophanes mange stjerner - resten vil falle tørr.
13 oktober - Grigoriev dag. Hvis denne dagen vil snø før vinteren for folks spådommer langt.
14 oktober - Beskyttelse av den hellige jomfru. På denne dagen er det få tegn til været:
- Forbønn kraner å fly - og tidlig vinter blir kaldt;
- Beskyttelse av protein per vыlynyala - forventer klare og varm høst;
- Hvilke dekk denne vinteren, og det er på tide;
- Hvor vinden blåser på omslaget, vil det komme den kalde vinteren;
- Snow - snø og 8 november vil bli.

18 oktober - Harytynyn dag. Kråker og ravn i luften, vind og skyene flyte mot vinden? Snøen vil snart og løfter roe klart, men kjølig vær.
20 oktober - Sergei Winter. Hvis denne dagen snøen faller, og bladene på trærne fortsatt våken, vil den smelte raskt, men ekte vinter bør vente til en måned.
23 oktober - Evlampyy. Horn måned Evlampia skal vises på den andre siden av verden hvor vinden vil blåse. I tillegg, hvis hornene ser nordover, vil vinteren være rask og alvorlig hvis sør - slaps og søle til 4. november i gatene vil.
24 oktober - Filippov dag. Når den dagen og snøen faller har smeltet, så god våren høst gitt.
25 oktober - Andronicus. Du kan se på stjernene, hvis de er mange i himmelen, vil neste år være en rik avling av erter. Bright Star forteller oss at kalde været vil komme snart, og kjedelig - gi tøvær.
28 oktober - Dmitri dag. Tine i dag - en budbringer av hva vinteren vil ofte varme og klare dager. Tørt vær Dmitry forteller oss at snøen i januar vil være svært liten.  
Folk varsler desember

 Tegn på desember


 Hva er været på den første dagen Desember, Og all denne vinteren.
 I St. Barbara kuttet grener av kirsebær, plomme og rose og sette dem i vannet. I den tro at raspustyvshayasya for Christmas "Barbara gren" bringer lykke i det nye året.
 At Andrew (13 desember) naslushyvayut vann, rolig vann - en god vinter, støyende vann - kulde, storm, snøstormer.
 Når på Michael Day (21 November) anskaffet, deretter aldri (19 desember) raskuet.
 Før Nicholas frost - ovsы god vilje (til god avling).
 En profeten Haggai og Daniel (29 og 30 desember) frost - varm jule.
 Klare dager i Advent (28 november til 6 januar) - til en god høst.
 Den kalde desember med snø - til en god høst i sommer.
 Hvis været er bra den 12 desember, så vil det fortsette hele måneden, når en snøstorm feier, så været blir med 19 desember.
 Hvis stormen i desember motstandsdyktig, så biene vil sverme god neste år.
 Hvis du ser frost i desember, så neste år vil være en god avling av havre.
 Hvis Spyridon mate kyllinger bokhvete på høyre erme, før de begynner å legge egg.
 Hvis Yule mørk, vil neste år gi mye melkekyr, og hvis lyset - høner vil legge egg.
 Hvis jule mange stjerner på himmelen, så vil mye av erter hvis blizzard - bier sverm ville være hvis frost - for å høste korn, hvis banen er bra - for å høste bokhvete.
 Hvis stellar natten av Basil, så vil det være mange sommer bær.
 I desember snø mot et gjerde, så sommeren er forventet å lene seg hvis det er plass mellom gjerdet og snø - sommerens avling.
 Når det snør 3. desember da, 3. juni regn er ventet.
 Hvis den 4. desember Innledning gå dypt vinter, så det er nødvendig å forberede store binger, så vil en god avling av korn.
 Hvis 5 desember dag Philemon og Prokop snøen faller, deretter sette vinterveien.
 Hvis 12 desember faller snø dag Paramon store flak, derfor forventes å tine.
 Hvis etter 12 desember felt er dekket med et stort lag av snø, vil neste år være en dårlig avling.
 Sa Nicholas vinterdag hvor mye snø er ventet så mye gress om våren Nicholas.
 I desember, som regel er det en skarp temperaturfall sammenlignet med forrige måned, kan den gjennomsnittlige temperaturen synke til 10 grader. Hvis hagen ligger nær reservoaret, i desember, og kan oppleve alvorlige frost og tiner (opp til 5 dager). Gunstig i det sentrale Russland regnes været og snø desember dersom ingen tid frost bakken dekket med snø, er det mindre fryse.
 Desember - ikke den kaldeste vintermåneden, men alvorlige frost er fortsatt, og gitt det faktum at snøen i desember de siste årene, færre faller, hvert angrep Claus med snødekke minst 10 cm farlig for planter. Snøstormer og frost ofte ikke før dagen "verv" - 22 desember. Så kommer en skarp temperaturfall.
 I desember, den korteste dagen og lengste natten i året, ikke rart denne måneden kalt "natt av året."
 Samtidig, dagene er sjelden kjedelig, og så i desember, mye mindre regn enn i forrige måned. Med nedbør råder snø: regn og hagl er bare under tiner. Den hyppigste vindretning - nord, et par ganger i måneden kan oppleve sterk vind med en hastighet på mer enn 5 m / s.  
Folk varsler av desemberDesember uforutsigbar! Tidligere i Russland i desember allerede lå på bakken snø, i vår tid, kan det være så slyakotnыm og kald enn november. Men til desember er det mye nasjonale tegn som er sant nå.

Tegn på desember basert på avling og vær

Hvis desember viste seg å tørke, deretter våren vil være lang, og sommer-tørr. Når den første måneden av vinteren er veldig kaldt og mye vind og ofte snødekket, vil produksjonen i det nye året bli bra.
Hvis du er interessert i fremtidige høste jordbær? Bare legg merke til hvor mange av desember snø på åsene. I så fall vil dette søte sommer bær være mye. I desember måned er absolutt ingen regn, det betyr at sommeren og høsten neste år vil være tørr, men hyppige frost i løpet av den første måneden av vinter - et tegn på den varme og trykkende juli.
Som vil komme snart frost i desember kan forstås som:
- Klare og stjernehimmelen;
- Det var en hvit regnbue;
- Vest for solen søyle dannet.

I desember dugger vinduene i huset, tvert imot, bør vi forvente oppvarming. Få hjelp vær skyer desember himmelen hvis nord, varmere snart. Lite snø i desember - sommer virker tørr, men når du er i begynnelsen av desember snøen er borte, vil det være regnfull juni.
Selv våre forfedre lagt merke til at i desember, ofte øresus. Dette fenomenet - et tegn på rask tining. Når desember snø på ettermiddagen stopper, men himmelen er mørk, vil dagen igjen være snø og frost om natten lover oss den dagen det blir snø.
Hvis slutten av desember vinden blåser fra nord, i begynnelsen av januar været er kaldt, men ikke fryser, og hvis øst - frosten hit. I det tyvende desember, gatene tåke? Forvente tine. En frost på trærne - vil snart være ekstrem kulde.
I desember vinduene i ditt hjem "gråt", trykket synker, og selv når skyene svømme raskt mot vinden - snøen begynner.

Pet Signs

For å finne ut om fremtidig vær i desember, nasjonale tegn, kan vi spore atferden til noen dyr. For eksempel, gjess flyr under bena og klapp vinger og kråker gjemmer nebbet etter fløyen i desember da nærmer frost. Hvis hesten var i sele seng, derav snøen går. Du så kaninen i skogsveier? Ifølge nasjonale tegn i de kommende dagene av desember vil være tørr og klar.
Hele vinteren vil være fra frost om dompap kom i desember, da du hørte om morgenen at meis pip, da, har denne nattefrost hit. Hvis kyllinger til hønsehus før satte seg, bør du vente til frost i desember og når de satt stille og høye steder, frost "komme" sterk.
Noen ganger kan en hest i desember skyldtes rulle tilbake. Dette er et tegn på at varmere snart, og hvis den faller på bakken, samtidig som den forventede snøfall. Ravens sitter på tretoppene og kvekke - kom ekstrem kulde og snøstormer, men hvis de sitter i de midtre og nedre grener, vil det være plutselige vind. Crows kan gjøre kjent og oppvarming i desember. I dette tilfellet bør de hoppe på bakken. I desember kråker samler seg i store flokker, begynner å gråte, kommer kaldt, men klart.
Tegn etter dag
Hvilken dag synes den 1. desember, Platon og romantikk, og denne vinteren er forventet.
4 desember - Introduksjon. Det antas at hvis været var varm introduksjon, men i denne dag kraftig kaldere, hele vinteren vil være alvorlige.
6 Desember - Mitro. Når den dagen kommer og sludd blir å regne rett foran øynene våre og vinden blåser fra nord, vil den 6 juni regne.
Hvis Catherine-Sannytsu (07 desember) er overskyet, er kald vinter forventet, men når Paramon dag, som faller 12. desember, vil bli en dag med godt vær, dermed vil hele den første måneden av vinteren være varm og klar. Hvis dette snø dag, vil det være med 19 desember snøstorm.
13 desember - dagen av St. Andrew. Når vannet i magasinene på Andrew bråkete, forventer stormer, snøstorm og minusgrader, og hvis vannet er rolig og stille - Vinteren er klart og rolig. Zatrischav frost på Barbara, 17 desember? Uken vil være kaldt.
Tidligere folk sa at hvis "19 desember Sveti Nikola snø vil deretter 22 mai Nicola Spring mange urter vil." Ifølge skiltene, hvis den dagen er kald, vil den årlige innhøstingen være bra. For å finne ut hvem som vil høste havre i det nye året, må du se om frost dagen før Nicholas. I så fall bringe fram gode havre. Frost på dagen Nicholas også ansett som et tegn på en rik avling.
Når 22. desember Anne Winter, fall av snø, vil hele sommeren bli varm, og høsten er ikke fornøyd.
25 desember - Spiridon verv. Hvis Spyridon strålende sol, den klare, men vil være kald og nyttårsaften, men hvis frost på trær som dag og himmelen er overskyet, er det et tegn på at feire nyttår vil vi være med dystre men varmt vær.  
Яндекс.Метрика